- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.981
selam kizlar..cokkk sinirliyim su an.. 2 li test icin hastaneden geliyorum..hiccc bir sey yapmadan yolladilar beni eve..ay cildiricam...sinirimden yolda agladim ya....bebegimi gordum elini kolunu oynatiyordu..doktor iyi gorunuyor ama rahati yerinde oturuyor hareket etmiyor o yuzden olcum yapamiyorum dedi..ne ense kalinligina bakabildi be bisey..fotografini bile cekemedi veremedi..hic birseyde aciklamadi..baska bir randevu alirsin orada bakariz dedi..gittim yeni randevu alimm dedim taaa 10 ekime verdilerkan testi icin baska yere yolladilar..eh dedim bari kan testini yaptiricaz..yok onuda yapmadilar senin zaten 2 hafta sonraya randevun varmis o zaman yaptirirsin dediler..ee dedim ne kan testi yapildi ne olcum ben nasil beklicem boyle...yapacak bisey yok dediler...bisi olmaz flan ay ne rahatlar...delirecektim yolda nasil aglama geldi anlatamam...aptal bu ingilizler aptaaallll..nefret ediyorum bu ulkeden..cok moralim bozuk ya bende ozel bir klinikten randevu aldim kan testi 600 pound dediler inanamadim..onu yaptirmam imkansiz bir servet degerinde.. bari ultrasonda baktirim dedim neyseki o 60 poundmus..en azindan ense olcumu flan yapilir yavrumun..ay cok kotuyum aglicam simdi ya
3 ayda 3 kilo :26:
yahu bende gram değişiklik yok.benım yedıklerım nereye gıdıyo.ee doktor bebişin herşeyının normal olduğunu söyluyo.benım depom çok mu geniş acaba mınığım yıyo yıyo bıtıremıyo
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
Hmmm evet buldum... Valla ne diyeceğimi şaşırdım... Çok üzüldüm bu kadar sorumsuz ve rahat davranmalarına ve ayrıca da sinirlendim.Ne kadar rahat insanlarmış, pes doğrusu! Eşim şuan yerinde değilmiş, odasına gidince mesaj atacak tüm bilgileri. Ben de bana ulaşır ulaşmaz haberdar edeceğim seni. Telefonu falan varsa onları da yazarım, gerçi sadece hastaneyi bile yazsam sen bulursun sanırım... :82:
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
kızlarrr.
şu tabloyu kim güncelliyorsa belli olan cinsiyetleri yazsın...
ona göre ne kadarlıkken belli oluyo anlarız
:)))))
tıpkı benim gibi ,
şimdi ben normal dışı değerleri yazıyorum sana bir karşılaştıralım istersen ;
RBC -------L----- 3,89 normal değerler ,4,0-6,0
HCT-------L-----34,8 norm.değ. 37,7-53,7
MCH-------H-----31,9 'norm.değ. 27,0-31,0
NEUT%-----H-----75,8 norm.değ. 43,0-65,0
LYMPH%----L-----17,3 'norm.değ. 20,50-45,0(en çok kafama takılan bu)
BASO%-----L-----0,1 norm.değ. 0,20-1,0
NEUT#-----H-----6,82 'norm.değ. 2,2-4,8
MONO#----H-----0,52 norm.değ. 0,02-04
Ahh onu unutmuşum bak, geçen hafta çok oldu, ama haftasonundan beridir yok kesildi o da.İnşallah başlamaz tekrar.
kızlar bugün sabah tartılmıştım 1 kilo almışım
normal di mi sizler ne kadar aldınız
kızlar gece yatakta dönerkenn kramp girio mu sizedee.. kasılıp kalıyorum acıdan yafff
kızlar gece yatakta dönerkenn kramp girio mu sizedee.. kasılıp kalıyorum acıdan yafff
Hoşbulduk Bblau'cum... Bilgilendirici ve rahatlatıcı yardımsever yazılara son hız devam eder gördüm seni..
Ay bir de nazar boncuğu koyayım da nazar etmeyeyim, n'olur n'olmaz:)
Ya sorma kasılıp kalıyorum, hareket edemiyorum döneyim derken, saplanıyor resmen.Eşim de tutturuyor hamile yastığı alalım diye, ama çok luzumsuz buluyorum ben.Dün gece yine kitlendim dönemedim, en sonunda bi yastığımız vardı kaz tüyü, onu aldım bacağımı üstüne atıp yattım biraz rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?