2012 Şubat Anneleri

Hmmm evet buldum... Valla ne diyeceğimi şaşırdım... Çok üzüldüm bu kadar sorumsuz ve rahat davranmalarına ve ayrıca da sinirlendim. Ne kadar rahat insanlarmış, pes doğrusu! Eşim şuan yerinde değilmiş, odasına gidince mesaj atacak tüm bilgileri. Ben de bana ulaşır ulaşmaz haberdar edeceğim seni. Telefonu falan varsa onları da yazarım, gerçi sadece hastaneyi bile yazsam sen bulursun sanırım... :82:

yahu bende gram değişiklik yok.benım yedıklerım nereye gıdıyo.ee doktor bebişin herşeyının normal olduğunu söyluyo.benım depom çok mu geniş acaba mınığım yıyo yıyo bıtıremıyo

Ya tatlım benim iştahım açıldı, pizza hamurişi, pişi sürekli götürdüm ondan aldım kiloları Sen düzenli yediysen almaman normal.

Olsun üzülme... Allah herşeyin hayırlısını versin. Demek ki hakkınızda hayırlısı buymuş... Hem bak 3 tane kızın olmuş olacak. Biz de 3 kız kardeşiz

oyleler malesef boyle lakayitlik omrumde gormedim...allah iyi doktorlarin eline dusursun bizleri...evet tum bilgileri yoksa bile esinde hastane ismi ve doktor isminden bulurum ben onu diye dusunuyorumm..ama teli varsada yaz sen yinede nolur nolmaz

ayyy balımmm daha erkenn du bakalım allah gönlüne göre versinn belkim erkektirr.. .. eminimm üzülmüşsündürrr 2 kızın varr bide erkekk demişsindirr.. daha önce anlatmıstım bi ablamızz hamile kaldıı kız olsun die. 38 yasındaydı galiba.. 18 yasında ve 12 yasında 2 oglu vardı.. hepp kız hayali kurduu .. ben buda kaju dedikce kızdıydıı bana hakettenn o da erkek oldu ögrenince cok üzüldüü bebeklerini bile saklıodu kız olsun oynasın die. hamileyken arada iç çekti.. sonra bebegin down riski cok yüksek cıktı.. arastırma hastanesinde gebeligi sonlandırmayı teklif etmişler amniyosentez yapalım ama o zaman da zaten bebegi kaybetme riski var demişler.. her sartta öldürcekler cocugumu die cok agladı ama bi daha doktora gitmedii..allah ne verdiyse o sakatsada benim cocugum dedi. sonunda bebecik dogduu .. o kadarr güzel o kadarr akıllıı bi oglan cocuguu anlatamamm.. ablacık unuttu bile kızz hayalinii.. bebek bebektirr yeni umutt yeni sanss .. ilerde üzülmüceksin emin ol. iyi ki yapmısım diceksinn.. hem daha kücük belki bi sonraki kontrolde süpriz yapar annesi

Son düzenleme:
kızlarrr.
şu tabloyu kim güncelliyorsa belli olan cinsiyetleri yazsın...
ona göre ne kadarlıkken belli oluyo anlarız

Ben Ocak 2012 annelerinin topiclerindeki tabloya baktımda, daha onlarda bile belli olmayanlar var Gurbetguzeli güncelliyor, ama güncellemeleri yapması için özelden cinsiyeti belli olan arkadaşların msj atmaları gerekir, yoksa bunca sayfa arasından onun bulması çok zor.

SENİNKİLERİN YANLARINA YAZIYORUM CANIM BENİM DEĞERLERİ.YILDIZ KOYDUKLARIM BENİM DE NORMAL DEĞERLERİN DIŞINDA AMA DOKTOR BUNLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BANA.

RBC -------L----- 3,89 normal değerler ,4,0-6,0 *4,5 normal değerler 4,7-6
HCT-------L-----34,8 norm.değ. 37,7-53,7 *41,6 normal değerler 42-52
MCH-------H-----31,9 'norm.değ. 27,0-31,0 30,7 normal değer 27,2-33,5
NEUT%-----H-----75,8 norm.değ. 43,0-65,0
LYMPH%----L-----17,3 'norm.değ. 20,50-45,0(en çok kafama takılan bu)
BASO%-----L-----0,1 norm.değ. 0,20-1,0
NEUT#-----H-----6,82 'norm.değ. 2,2-4,8
MONO#----H-----0,52 norm.değ. 0,02-04
CANIM OLANLARI YAZDIM YANLARINA AMA NEUT%, LYMPH%,BASO%,NEUT#, MONO# BENDE YOK…
FAKAT BASO YERİNE BA VAR 0,0 ÇIKMIŞ. YANINDA NORMAL DEĞERİ YAZMIYOR.
NEUT% YERİNE NE % VAR, 59,3 NORMAL DEĞERLER (41-73)
LYMPH%, YERİNE LY% VAR, 33,1 NORMAL DEĞERLER (19,4-44,9)
NEUT# YERİNE NE# VAR 5,6 NORMAL DEĞERLER (2,1-6,1)
MONO# YERİNE MO# 0,6 NORMAL DEĞERLER (0,3-0,9)

SANIRIM KISALTMALAR FARKLI KULLANILMIŞ BİZDE AMA AYNI ŞEYLER KAST EDİLİYOR.

Ahh onu unutmuşum bak, geçen hafta çok oldu, ama haftasonundan beridir yok kesildi o da.İnşallah başlamaz tekrar.

Ara ara oluyor bende baştan beri var zaten...
kızlar bugün sabah tartılmıştım 1 kilo almışım
normal di mi sizler ne kadar aldınız

Canım ben 3 kg vermişim...
Ama bulantım falan olmadı...

Canım öncelikle şu mübarek günlerde hayırlısı olsun...
Ama kız deyipte erkek çıkan çok gördüm ben...
İnan en yakınlarımdan birinde kız dediler erkek doğdu..
En yakın arkadaşım yine kız dediler erkek doğurdu..
Şimdi henüz çok erken olduğunu düşünüyorum..
11. hafta cinsiyet henüz yeni yeni oluşmaya başlar...
Rabbim sana da bizlere de hayırlısını nasip etsin...
Lütfen bu kadar harap etme kendini...

kızlar gece yatakta dönerkenn kramp girio mu sizedee.. kasılıp kalıyorum acıdan yafff

Ya sorma kasılıp kalıyorum, hareket edemiyorum döneyim derken, saplanıyor resmen.Eşim de tutturuyor hamile yastığı alalım diye, ama çok luzumsuz buluyorum ben.Dün gece yine kitlendim dönemedim, en sonunda bi yastığımız vardı kaz tüyü, onu aldım bacağımı üstüne atıp yattım biraz rahat ettim.

canım bozma moralını sankı bızım ulkenın doktorları ordakılerden farklımı.ben anlatsam uzun surer olanları.ama emın ol aynı şeylerı bızde burda yaşıyoruz.sen uzulursen bebişinde uzulur annesı onun için moralını ıyı tutmaya çalış.sen ultrasonu mutlaka yaptır.kanın çok önemı yokmuş duyduğum kadarıyla(kımseyı yanıltmış olmıyım)bızım sağlık personelı komsularımız var.onun eşide hamıle.sadece ultrasona baktırtmışlar.kana gerek yok hastane onu ikili teste ekleyıp kombınasyon oluşturuyor dedı.ama yınede yaptırıcak annışler doktorlarına mutlaka sorsun.

Hoşbulduk Bblau'cum... Bilgilendirici ve rahatlatıcı yardımsever yazılara son hız devam eder gördüm seni..
Ay bir de nazar boncuğu koyayım da nazar etmeyeyim, n'olur n'olmaz :)

Sorma
Annem beni forumlarda yazayım diye doğurmuş sanırsam…
Herkesi rahatlatıyorum da kendime işlemiyor bu yönüm :26:

Nerenize giriyor kramp?
Benim direkt karnıma griyor bazen tam dönüş esnasında...
Ben de bende bir sorun var sanıyodum...:44:

kızlar benim ilk çocuğum erkek ve 3 tane doktor 5 aya kadar kız dediler
herşeyini pembe almıştık oyüzden şimdiden kendinizi üzmeyin doktorlar da yanılıyor olabilirler

kızlar ACİL bilginize ihtiyacım var
görümcem hamile ikiz doktor ona ikiz bebeklerde
2 li 3 lü test yapılmıyor demiş doğru mu ????

Seni cok iyi anliyorum uzuldun ama daha sonra bebegin daha cok uzuluyor hatta kiziyor olabilir sana. Ben de ucuncu kizim ve ailedeki son umut erkek olmasi icin benmisim, o zamanlar ultrason diye bisey yok, herkes annemi gaza getirmis, bu sefer ki oglana benziyor diye, bi dogmusum ki kiz, annem bakmamis bile babam kurbanliklari getirdigi gibi geri goturmus, bir sure adim yokmus, hic dusunmemisler cunku, dogum tarihim bile nufusta 2 ay sonra yazili. nasil kiziyorum simdi dusundukce...
Ama simdi sorsan annem de en cok da babam memnun halinden, hepimiz okuduk meslek sahibi olduk cok sukur, erkek olsa ne olacakti falan diyorlar, annem de biraz var hala erkek torun istemek gibi saplantilari ama gecicek insallah. O yuzden uzme kendini saglikli olsun, hayirli evlar olsun, gerisi bos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…