2012 Şubat Anneleri

Ben de bir tane bacak arasına konulan bir yastık aldım işbirden: viscoknee diye. Aslında işe yarıyor gibi, ama zaten yüksek olan ısımı sanki daha çok artırıyor gibi de... Çok işe yaramadı aslında. Sanırım normal bir yastık daha iyi geliyor bana. Yine de bu tür ürünler, özellikle ilerleyen dönemde çok işimize yarayabilir...

Ay çok karışık oldu yaaa

Canım ben seni anlıyorum...Ama Rabbimden hayırlısını isteyelim şu mübarek günlerde.
Sağlığı iyi olsun,hayırlı evlat olsun da kızı erkeği farketmez...
Ama şunu da belirteyim Çok yakın iki arkadaşıma 16. Haftaya kadar kız dediler, ikisininki de erkek çıktı.
Bence çok erken tahmin...
Doktorum bana dedi ki şimdi kız diyorum çünkü erkeklik organı görünmüyor. Bunun 2 sebebi olabilir:
1.Gerçekten kızdır
2. Daha çok küçük olduğu için henüz o oluşumu usg’den göremediğimiz içindir.
Yani çok erken sordun cinsiyeti dedi…12+4’tüm sanırım kontrol günü.

canım güzeller haberler almışsın maşallah.ama cınsıyet için çok erken değilmi kesın bışey söylemelerı.dış cinsıyet organı yenı oluşmaya başlıyormuş doktor kesın bışey söylenemez dedı.16.haftada kesınleşirkı oda hıçbı zaman kesın olamaz dedı.benım ablamada erkek demişlerdi doğduğunda kız olmuştu.bu yuzden sıkma canını allah gonlune gore sağlıklısını verır inşallah

kızlar ACİL bilginize ihtiyacım var
görümcem hamile ikiz doktor ona ikiz bebeklerde
2 li 3 lü test yapılmıyor demiş doğru mu ????

Duygubal buralarda olsaydı, o daha net cevaplardı ama, sanki ben geçmişi okurken ikili test için onu da gördüm gibi ama yanıltmak istemem...

canım güzeller haberler almışsın maşallah.ama cınsıyet için çok erken değilmi kesın bışey söylemelerı.dış cinsıyet organı yenı oluşmaya başlıyormuş doktor kesın bışey söylenemez dedı.16.haftada kesınleşirkı oda hıçbı zaman kesın olamaz dedı.benım ablamada erkek demişlerdi doğduğunda kız olmuştu.bu yuzden sıkma canını allah gonlune gore sağlıklısını verır inşallah

kızlar ACİL bilginize ihtiyacım var
görümcem hamile ikiz doktor ona ikiz bebeklerde
2 li 3 lü test yapılmıyor demiş doğru mu ????

Ben de ikiz gebeliklerde ikili ve üçlünün doğru sonuç vermediğini okumuştum.
Ama Dygbal yaptırmıştı bildiğim kadarıyla.
Onun da ikizleri var.

Duygubal buralarda olsaydı, o daha net cevaplardı ama, sanki ben geçmişi okurken ikili test için onu da gördüm gibi ama yanıltmak istemem...

teşekkürler cevap için

Ben de ikiz gebeliklerde ikili ve üçlünün doğru sonuç vermediğini okumuştum.
Ama Dygbal yaptırmıştı bildiğim kadarıyla.
Onun da ikizleri var.

teşekkürler cevap için

ben de ikiz gebeliklerde ikili ve üçlünün doğru sonuç vermediğini okumuştum.
Ama dygbal yaptırmıştı bildiğim kadarıyla.
Onun da ikizleri var.

canım benim bildiğim çoğul gebeliklerde ikili ve üçlü test yapılmıyor. Hatta şimdi acil yazdığını okuyunca ikizleri olan bir iş arkadaşım var onu aradım, ikili üçlü yapılmadı bana, yapılmıyor zaten dedi.

ilgilenip vakit ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.şu an o kadar kötüyüm ki cevap yazamıyacağım.biraz yatayım daha sonra yazarım.teşekkürler....

Nerenize giriyor kramp?
Benim direkt karnıma griyor bazen tam dönüş esnasında...
Ben de bende bir sorun var sanıyodum...:44:

Benim belime giriyor canım ya, belimin arka kısmına.

Yok anladım

geceleri uyku uyuyamaz oldum bende hep soluma yatmaya çalışıyorum ama genelde yüzüstü ve sağıma yatardım
o yüzden rahat edemiyorum eşimde benim bu halime dayanamamış biraz önce aradı hamile yastığı siparişi vermiş
bugün kargoya vericeklermiş bakalım işe yarayacak mı

ya evet turkiyede de var sacma sapan doktorlar bilmezmiyim..ama burada sistem kotu, bozuk yani daha ben doktorumu goremedim bile tanisamadimki..daha bebegimin kap atisini dinleyemedim..sessiz film gibi izliyoruz ekrandan oyle..bak kalbi atiyor diyor artik teknisyenmidir nedir ultrasonun basindaki tip nedir anlamadim..verdigi kagidin aciklamasini bile yapamiyor ebe yaparmis bi tek..bende artik bari ultrasona baktirim bari diyorum napim..turkiyede 3 lu test yaptiricam..

evettt keske bu dr.kaan kocatepe benim doktorum olsaydi..ne tatli anlatiyor ya huzur veriyor resmen insana

link vermek yasak herhalde ama kaan kocatepe nin olduğu sitede bebekle ilgili herşey yazıyor en doğru bilgi orda
doktorların hazırladığı bir siteymiş kızlar kafanız karışırsa muhakkak oraya bakın

evet canım duzenlı beslenıyorum.ama artık almam gerekmezmı.bende hiç değişiklik yok:44:

Verenler bile var aramızda, bundan sonra anca almaya başlarsın endişelenme, şükret hatta

Evet ya oldukça zor ayırt etmek, 20. haftada anca oturmuş yerine

Hadi bakalım memnun kalırsan bizleride haberdar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…