- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.001
Ya sorma kasılıp kalıyorum, hareket edemiyorum döneyim derken, saplanıyor resmen.Eşim de tutturuyor hamile yastığı alalım diye, ama çok luzumsuz buluyorum ben.Dün gece yine kitlendim dönemedim, en sonunda bi yastığımız vardı kaz tüyü, onu aldım bacağımı üstüne atıp yattım biraz rahat ettim.
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
kızlar ACİL bilginize ihtiyacım var
görümcem hamile ikiz doktor ona ikiz bebeklerde
2 li 3 lü test yapılmıyor demiş doğru mu ????
kızlar ACİL bilginize ihtiyacım var
görümcem hamile ikiz doktor ona ikiz bebeklerde
2 li 3 lü test yapılmıyor demiş doğru mu ????
Duygubal buralarda olsaydı, o daha net cevaplardı ama, sanki ben geçmişi okurken ikili test için onu da gördüm gibi ama yanıltmak istemem...
Ben de ikiz gebeliklerde ikili ve üçlünün doğru sonuç vermediğini okumuştum.
Ama Dygbal yaptırmıştı bildiğim kadarıyla.
Onun da ikizleri var.
ben de ikiz gebeliklerde ikili ve üçlünün doğru sonuç vermediğini okumuştum.
Ama dygbal yaptırmıştı bildiğim kadarıyla.
Onun da ikizleri var.
Nerenize giriyor kramp?
Benim direkt karnıma griyor bazen tam dönüş esnasında...
Ben de bende bir sorun var sanıyodum...:44:
Ben de bir tane bacak arasına konulan bir yastık aldım işbirden: viscoknee diye. Aslında işe yarıyor gibi, ama zaten yüksek olan ısımı sanki daha çok artırıyor gibi de... Çok işe yaramadı aslında. Sanırım normal bir yastık daha iyi geliyor bana. Yine de bu tür ürünler, özellikle ilerleyen dönemde çok işimize yarayabilir...
Ay çok karışık oldu yaaa
Ya tatlım benim iştahım açıldı, pizza hamurişi, pişi sürekli götürdüm ondan aldım kilolarıSen düzenli yediysen almaman normal.
Ya sorma kasılıp kalıyorum, hareket edemiyorum döneyim derken, saplanıyor resmen.Eşim de tutturuyor hamile yastığı alalım diye, ama çok luzumsuz buluyorum ben.Dün gece yine kitlendim dönemedim, en sonunda bi yastığımız vardı kaz tüyü, onu aldım bacağımı üstüne atıp yattım biraz rahat ettim.
canım bozma moralını sankı bızım ulkenın doktorları ordakılerden farklımı.ben anlatsam uzun surer olanları.ama emın ol aynı şeylerı bızde burda yaşıyoruz.sen uzulursen bebişinde uzulur annesı onun için moralını ıyı tutmaya çalış.sen ultrasonu mutlaka yaptır.kanın çok önemı yokmuş duyduğum kadarıyla(kımseyı yanıltmış olmıyım)bızım sağlık personelı komsularımız var.onun eşide hamıle.sadece ultrasona baktırtmışlar.kana gerek yok hastane onu ikili teste ekleyıp kombınasyon oluşturuyor dedı.ama yınede yaptırıcak annışler doktorlarına mutlaka sorsun.
evet canım duzenlı beslenıyorum.ama artık almam gerekmezmı.bende hiç değişiklik yok:44:
evettt keske bu dr.kaan kocatepe benim doktorum olsaydi..ne tatli anlatiyor ya huzur veriyor resmen insana
evet canım duzenlı beslenıyorum.ama artık almam gerekmezmı.bende hiç değişiklik yok:44:
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Şuna baksana, 12-14 haftalar arası bile cinsiyeti ayırt etmek ne kadar zor... 9-11 haftalar arası nerdeyse aynı... Zaten orada da yazmışlar, en iyi tahmin 16. haftada yapılandır diye...
geceleri uyku uyuyamaz oldum bende hep soluma yatmaya çalışıyorum ama genelde yüzüstü ve sağıma yatardım
o yüzden rahat edemiyorum eşimde benim bu halime dayanamamış biraz önce aradı hamile yastığı siparişi vermiş
bugün kargoya vericeklermiş bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?