- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.021
ben 6 haftamda dr bana tam kan sayımı birde idrar testi yaptırmıstı bende hersey normal çıktı.
evet canım duzenlı beslenıyorum.ama artık almam gerekmezmı.bende hiç değişiklik yok:44:
ya evet turkiyede de var sacma sapan doktorlar bilmezmiyim..ama burada sistem kotu, bozuk yani daha ben doktorumu goremedim bile tanisamadimki..daha bebegimin kap atisini dinleyemedim..sessiz film gibi izliyoruz ekrandan oyle..bak kalbi atiyor diyor artik teknisyenmidir nedir ultrasonun basindaki tip nedir anlamadim..verdigi kagidin aciklamasini bile yapamiyor ebe yaparmis bi tek..bende artik bari ultrasona baktirim bari diyorum napim..turkiyede 3 lu test yaptiricam..
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebılıyorum.inşallah turkıyeye döndüğünde 3 lu testını yaptırıp guzel haberler alırsın canımama moralını ıyı tutmaya çalış bebişin için annesi
Bende daha hiç kilo almadım..
Hatta evdeki baskülde tartıldığımda hamileliğimin ilk başından beri 55,2 ile 56,9 arasında gidip geliyorum..
Akşamları ağır çekiyorum
İlk zamanlar iştahım çok iyiydi ama şimdi sıcaklardan heralde cnm pek birşey istemiyor..
Yapamadığım için Hamur işi pek yiyemiyorum malesef mi desem bilmiyorum..
Belki ondan almamışımdır..
Hhhhhh üzülme, ben de halen almadım. Hatta verdim 1 kilo kadar. Ama olabilirmiş. Bundan sonra alacağız sanırım... Ayda ortalama 1,5 kilo kadar. :86:
Kızlar geldi mesaj: Dr. Kemal Seymenoğlu, ucl tıp fakültesi imiş.
evet öyleymiş haftada 500gr almamız gerekıyormuş.alabılıcem mı acaba
benim bekledigim msj mi bu?
kızlar maşşallahhh ne çok yazmışınız öle:))topiğimizde kalabalıklaşmış ne güzel....benim karın ağrım var özellikle karnımın alt kısımlarında sizdede oluyomu???ya bide şu akıntıdann nefretttt ediyorummmm((
Bende daha hiç kilo almadım..
Hatta evdeki baskülde tartıldığımda hamileliğimin ilk başından beri 55,2 ile 56,9 arasında gidip geliyorum..
Akşamları ağır çekiyorum
İlk zamanlar iştahım çok iyiydi ama şimdi sıcaklardan heralde cnm pek birşey istemiyor..
Yapamadığım için Hamur işi pek yiyemiyorum malesef mi desem bilmiyorum..
Belki ondan almamışımdır..
Şimdi baktım da iç hastalıkları uzmanı imiş. Ama olsun en azından adam Türk ve eminim ki orda başka Türk doktorlar da var. Çünkü bana Hacettepeden söylenen bir ekibin orada olduğu. Bu kişiye ulaşırsan sanırım diğerlerine de ulaşabilirsin tatlım...
kızlar maşşallahhh ne çok yazmışınız öle:))topiğimizde kalabalıklaşmış ne güzel....benim karın ağrım var özellikle karnımın alt kısımlarında sizdede oluyomu???ya bide şu akıntıdann nefretttt ediyorummmm((
aradim simdi turkiyedeymis 2 hafta sonra donermisben o arada baska doktorlar buldum bakim hepsini aricak tek tek :) sagol tatlim
Evet sabahtan beri karnım ağrıyıp durdu bugün.Ben heralde rahim büyüyor diyorum rahatlıyorum
hamurişini pek önermiyorlar zaten,yememen iyi olmus,benim de kaynanam zorla hamurişi yedirmeye çalışıyor,bende yememek için köşe bucak kaçıyorum.eşim çeçen olduğu için onların yemekleri hep hamur işi,ağır yemekler...sıcakta da hiç çekici gelmiyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?