2012 Şubat Anneleri

Bu arada kızlar, unutmadan sizlerle de paylaşayım. Cumartesi günü ultrasona girdim demiştim ya, o zaman doktora çatlaklar için ne kullanayım diye sordum. O da herhengi bir nemlendirici kullanabilirsin dedi. Ama cildim çok kuru, onlar pek işe yaramıyor dedim badem yağı önerdi. Sonra ben de baharatçıya gidip kakao yağı, badem yağı ve kayısı yağından oluşan bir karışım hazırlattım. Şimdilik günde 1 kez kullanıyorum. Sanki yumuşatıyor gibi... Umarım işe yarar :)

Hadi yaaaa.... Tüüh çok üzüldüm bak şimdi...
Peki diğer Türk doktorları sormadın mı? Bence ucl sana uzak değilse gidip yüzyüze görüşebilirsin bi...

aslinda uzak degil arastiricam o hastaneyi..yarin icin dr. cahit berk diye bir kadin dogumcudan randevu aldim ogleden sonra 4 e..bi gidim bakim olmadi diger seceneklere bakicam..ama senin dedigin doktorla gorusucem sonraki donemler icin neden olmasin..

ben kactim sekerler iyi bakin kendinize dua edin bebisim hareketlensin yarin ultrasonda ...saglikli guzel haberlerle gelirim insallah..opuyorum hepinizi

Herkesler dinlenmeye çekiliyor, o zaman ben de gideyim artıkın :)
Hepinize hayırlı akşamlar.
Uzun bir aradan sonra tekrar aynı sıcaklığı gösterdiğiniz için de hepinize teşekkürler...

Kızlar ikili testimiz temiz...burdan öğrenmiştim free bea hcg 50 altı üstü cinsiyet tahminlerini...testi alır almaz ilk ona baktım 28.55 çıktı...sonra ne karar verdiniz doğruluk payı varmı herkeste işe yaradımı üstelik dr bana usg den bakıp herhangi bir tahmin yapmadı ramazan sonuna dogru gitcez belki ozaman yapar bilmiyorum da ben şu free beta hcg ye bakıp değerlendirilenlerden tam bir uyuşma varmı onu merak ettim

bende cuma günü inş gidicem doktora..inş cinsiyeti görür doktorum...oruç tutuyorum çok halsiz düştüm bugün ama rabbim yardımcın oluyor...iftarı herkesle iş yerinde açmak çok güzel bişey..

bende cuma günü inş gidicem doktora..inş cinsiyeti görür doktorum...oruç tutuyorum çok halsiz düştüm bugün ama rabbim yardımcın oluyor...iftarı herkesle iş yerinde açmak çok güzel bişey..

canım oruç tutmasan? kendine de bebeğe de eziyet etme bence. normal sıcaklarda olsa tamam derim de bu aylarda sen farketmesen de bedenin susuz kalıyor.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER, HAYIRLI BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH... :)

Sizleri güzel bir kampanyadan haberdar etmek istiyorum: Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk Diyanet Vakfı ile ortaklaşa başlattığı ''Her Evden Bir Fitre ve Bir İftar Afrika'ya'' kampanyası.

Linkini de vereyim:

Afrika'ya yardım elinizi uzatın, Star Gazetesi

Facebooktaki kampanyası da:

https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=178898878842516

Hadi gözün aydın, darısı sonuç bekleyen ve henüz ikili testini yaptırmamış olanların başına hayırlısıyla. :)

Canım şu Ramazan hürmetine inşallah kızın olur...
Senin kadar içten isteyeni görmedim...
Yürekten dua ediyorum...
Çoğu zaman tutar dualarım...

Amiiin! Allah razı olsun canım.
Gercekten kızım olmasını cok ıstıyorum.
Tabıı kı saglıklı olması herseyden daha onemlı ama,
Rabbım affetsın sankı erkek olursa uzulecekmısım gıbıme gelıyor. ):

Banucugum, uzulme, ınsallah Tr ye geldıgınde ıstedıgın gıbı yaptırırsın gereklı kontrollerını.

Ben sınırı 2ye katlamışım maşallah
Süt içiyorum şimdi, görseniz dünyanın en iğrenç şeyini içiyormuşum gibi suratım
:120:

Azelyacıgım, meyvalı yogurt yemeyı dene ıstersen.
Ben dun aksam bıraz oyle yedım, sutten daha ıyı bence, tat olarak.

Ah ahhh...
Bende kız ıstıyorum, erkek olacagını dusunuyorum.
Ama dusununce soyle dıyorum, bu kadar cok kız cocuk ıstıyorum ama, ya Rabbım bneı onunla ımtıhan etmek ıcın engellı yaratırsa?
Hem daha cok erken cınsıyetlerın belırlenmesı ıcın, benım ablamın bebegıne neredeyse son aya kadar kız dedıler, erkek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…