- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.041
Hadi yaaaa.... Tüüh çok üzüldüm bak şimdi...
Peki diğer Türk doktorları sormadın mı? Bence ucl sana uzak değilse gidip yüzyüze görüşebilirsin bi...
kızlarrr facebook da şubat 2012 anneleri sayfası var ,orayada katılmak isteyen gelebilir,hem burdan hem ordan konulardan uzak kalmayız
ben baktım ama göremedim öyle bi grup :97:
bende cuma günü inş gidicem doktora..inş cinsiyeti görür doktorum...oruç tutuyorum çok halsiz düştüm bugün ama rabbim yardımcın oluyor...iftarı herkesle iş yerinde açmak çok güzel bişey..
günaydınnn güzel anneler, güzel bebekleri...
hepinize sağlıklı günler
Kızlar ikili testimiz temiz...burdan öğrenmiştim free bea hcg 50 altı üstü cinsiyet tahminlerini...testi alır almaz ilk ona baktım 28.55 çıktı...sonra ne karar verdiniz doğruluk payı varmı herkeste işe yaradımı üstelik dr bana usg den bakıp herhangi bir tahmin yapmadı ramazan sonuna dogru gitcez belki ozaman yapar bilmiyorum da ben şu free beta hcg ye bakıp değerlendirilenlerden tam bir uyuşma varmı onu merak ettim
Canım şu Ramazan hürmetine inşallah kızın olur...
Senin kadar içten isteyeni görmedim...
Yürekten dua ediyorum...
Çoğu zaman tutar dualarım...
yok olmuyor iste burada hangi hastaneye kayitliysan sadece ona gidebiliyorsun..oylede sacma bisi..sadece ozele gidiliyor onada ben gidemem..goruyorsun dimi guya ileri toplum avrupa zart zurt..gerizekalilar ya resmen koyde bile daha iyidir ilgi alaka bu islere
Ben sınırı 2ye katlamışım maşallah
Süt içiyorum şimdi, görseniz dünyanın en iğrenç şeyini içiyormuşum gibi suratım :120:
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?