2012 Şubat Anneleri

Nerenize giriyor kramp?
Benim direkt karnıma griyor bazen tam dönüş esnasında...
Ben de bende bir sorun var sanıyodum...:44:

kızlar dün doktorumuzla buluştuk ,
bana doğru yatma pozisyonunu öğretti , başımıza biraz daha yüksek bir yastık , kol altımıza da bir yastık koyup genellikle sol olmak üzere yana yatıcakmışız ,sırt üstü ve tabiki yüz üstü yatmak yasak..
ben dün gece denedim biraz zorlandım ama işe yaradı..
bu arada bebek kıpır kıpırdı , dönüp durdu , elini kolunu kaldırdı zor yakaladık doğrudüzgün fotoğraf bile vermedi , çok artistik hareketler yaptı çooookkkk:)))))
bblau doktorum değerlerime baktı biraz kansızlık olabileceğini söyledi ama hafta içi tahlilleri tekrarlıycaz ,
bu arada haftada 2 defa balık günde 4 tane de cevizi sıkı sıkı tembihledi..

evet canım duzenlı beslenıyorum.ama artık almam gerekmezmı.bende hiç değişiklik yok:44:

Hhhhhh üzülme, ben de halen almadım. Hatta verdim 1 kilo kadar. Ama olabilirmiş. Bundan sonra alacağız sanırım... Ayda ortalama 1,5 kilo kadar. :86:

kızlar ben de hamileliğimin başlangıcından bu yana tam 3 kilo verdim ,
doktorum aferin sana tam aradığım hasta tipisin diye beni tebrik etti:)bundan sonra iştahımız açılacakmış ve her şeye saldıracakmışız ama çok kilo alırsan bozuşuruz ve seni bırakırım dedi bana:)

kuzenimin bebeğine doğuma kadar kız dediler , oğluşu oldu valla:)))
kız doğumd aöğrendi erkek olduğunu düşünün yani...
doktorun savunmasıda şey olmuş, ben size söylemiştim erkek diye heralde siz unutmuşsunuzz:))))
unutulucak bişeymi bu yaww...
o yüzden kızlar doğana kadar aslında hepimizde bir yanılma ihtimali olacak, hazırlıklı olalım:)

Hazırlık yapmıs mıydı kuzenın?
Doktor da cok alem, demek unutmuslar!

Sanırım kız denılenlerde daha cok oluyor yanılma payı.
O nedenle doktor bana kız dese de ben kolay ıkna olmam sanırım.
Bılhassa bu donemlerde.

evet banada 5 ay kız demişlerdi sonra erkek dediler
20 haftaya kadar yanılma payı çok çok yüksek bence

Kızlar günaydın
Ben birşey soracağım, bu free bea hgc 50'nin altında olursa ne oluyordu? Bizim 28,08 mi ne öyle birşey.Ne oluyordu cinsiyet
:122:

sorma ne hazırlık ne hazırlık...
çocuk hastaneden pembe çıkışlarla çıktı...düşünsenize kız diye doğuma giriyorsun, oğlunla hastaneden çıkıyorsun..
o yüzden bana tecrübe, kesinlikle hastane çıkışlaırmı krem rengi alacağım:)))

Kızlar günaydın
Ben birşey soracağım, bu free bea hgc 50'nin altında olursa ne oluyordu? Bizim 28,08 mi ne öyle birşey.Ne oluyordu cinsiyet
:122:

50 nin altı erkek, üstü kız diye okumuştum Azelyacım :) Ama tabi ne kadar doğrudur orasını bilmem... :) Hadi hayırlısı...

bu arada normalde başı rahim ağzına yakın durması gereken bebek bende yan duruyor ,
doktroum normal olduğunu ve normal doğum yapabilmem için dönmesini beklememiz gerektiğini söyledi ,
şayet dönmez ise sezaryen gibi görünüyor , moralim biraz ona bozuldu..
inşallah döner bebeğim de beni üzmez..

Hhhhhh çok şirin yaaa... :) Hayatlarının sürprizi olmuştur herhalde

Bu konu için daha erken değil mi canım ya, yani önümüzde 6 ay var, bebek içimizde kıpır kıpır, durmadan şekil değiştiriyor, döner tabiki.

Günaydın şubat anneleri:)

sabah kalkarken sanırım biraz hızlı hareket ettim ve kramp gibi bir acı hissettim. onun dışında da zaman zaman hafif ağrılarım oluyor. biraz evhamlı olduğumdan size de sorayım dedim. normal mi bu ağrılar, sizde de oluyor mu? şu geri kalan 6 ay bu paranoyolarla nasıl başedicem bilmiyorum:) sürekli bir pimpiriklilik durumundayım, ben bile kendimden bunaldım desem yeridir:)

:)) Çok iyi ya Ben 2 tane hastane çıkışı aldım, biri beyaz biri turuncu.

çok normal canım, dönüşlerde kalkışlarda ağrılar yaşanırmış..
benim doktorum bana şöyle dedi, tek taraflı(sağ yada solda) şiddetli ağrı ve kanaman olmadıkça diğer ağrıların hepsi normal...

Gunaydın kızlar..

Ben cok kotuyum yaa. Kasıklarım agrıyor basım catlıyor.. 1 haftadır sabahları ne yesem kusuyorum.. az once ictigim ilacı kustum napmam lazım simdi?

Günaydın sana da canım Merak etme bizlerde de oluyor, rahim büyüdüğü için o ağrılar normalmiş.Anne olmayı yaşamaya başladık, pimpiriksiz anne görmedim daha :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…