2012 Şubat Anneleri

:)) Çok iyi ya Ben 2 tane hastane çıkışı aldım, biri beyaz biri turuncu.

hastane çıkışlarını aldınmııı
yaa benim etrafımdaki hiç kimse bana bişi aldırmıyor
2 çıngırak aldım diye eleştri bombardımanına tutuldum..
erkenmiş , 7 aydan önce bişi alınmazmış...
off ya bende almak istiyorum herşeyleri...

Gunaydın kızlar..

Ben cok kotuyum yaa. Kasıklarım agrıyor basım catlıyor.. 1 haftadır sabahları ne yesem kusuyorum.. az once ictigim ilacı kustum napmam lazım simdi?

Günaydın canım, baş ağrısı normal ama mecbur birşey içemeyeceksin.
İlaç için kendini zorlama, öğlene doğru meyva veya başka birşeyler atıştırabilirsen atıştır ondan sonra tekrar iç..Belki öğlenleri daha rahat ediyordur miden.

cevabınla içime su serptin çok teşekkür ederim:) şimdiden bu derece endişelenip korkuya kapılıyorsam doğup büyüynce nasıl olacak bilmiyorum:)

Bana da diyen oldu aldırış etmiyorum, ben eğer 7. ayda başlarsam almaya hiçbirşeyini yetiştiremem.Hele karnım burnumdayken asla alışveriş yapamam :) Sadece hastane çıkışları değil, battaniye, banyo havluları, kremler,şampuanlar felan hepsini bitirdim :86:Tadını çıkarmaya çalışıyorum, aldıkça mutlu oluyorum çünkü.

Yaaa sanki erken değil mi bunun için? Tabi ben doktor değilim, tıp bilgim de yok ama sanki şuan zaten çok hareket ediyorlar da biz hissetmiyoruz...

Günaydın. :) Öncelikle geçmiş olsun. Anne adayı olarak hepimizin ani hareketlerden kaçınması gerekiyor kızlar, lütfen dikkat edelim. Zira krampların dışında baş dönmesine de neden olabilir ani hareketler. Ama o hafif kasılmalar, ağrılar bende de oluyor. Herhalde normaldir...

kızlar bu test ne zaman yapılıyor 50 nin altı üstü olan

İkili test var ya kan veriyorsun, işte orda doktor istiyor sanırım..

Bas agrısı icin doktor minoset vermisti ondan iciyorum ara sıra. Dun aksam ictim ama hala basım agrıyor yaa cıldırıcam valla bu bas agrısından..
İlac gunde 3 defa zaten 1 i gitti 2 si kaldı.

Bu arada kızlar sarı akıntınız var mı? Benim acayip sekilde akıntım var normal mi bu bilmiyorum.. Bir de kum dokuyodum ben o ne oldu onu da bilmiyorum..
Doktor ilac vermisti bol su ic demisti ilac bitti c.tesi gunu baska bisey de demedi doktor napıcam bilmiyorum of ya off

Gunaydın kızlar..

Ben cok kotuyum yaa. Kasıklarım agrıyor basım catlıyor.. 1 haftadır sabahları ne yesem kusuyorum.. az once ictigim ilacı kustum napmam lazım simdi?

bende de (ilaçtan sonra istifra) olmuştu. doktorumla konuştuğumda bu durumda aynı gün tekrar ilaç almayın demişti. hatta omega 3'e biraz ara verelim birkaç gün demişti. mide bulantısı için tuzlu kraker gibi şeyler önermişti. hafif meyve, salata, çorba gibi şeylerle günü geçirebilirsin. ama yine de doktoruna ulaşabiliyorsan arayıp konuş istersen ki için rahat etsn. geçmiş olsun.

Bu konu için daha erken değil mi canım ya, yani önümüzde 6 ay var, bebek içimizde kıpır kıpır, durmadan şekil değiştiriyor, döner tabiki.

canım çok saol içimi ferahlattın valla
Bana da tüm testler kız diyor ya, göbeğimi görüpte kız diyen daha 1 kişi bile çıkmadı. Doktorumuz çok ketum zaten, ağzını açmıyor :)) Ben de merak etmeye başladım artık iyice

ben de dün doktora sordum belki ağzından laf alırım diye ,
bir de okula yazıdr istersen diye dalga geçti:)bu haftada görsem de söylemem dedi:)

karmacım hoşgeldin kuzum,
bu topik daha hareketli ve daha keyifli:)
normal kuzum yaşadıkların aynı şeyler bana da oluyor,
iştahın nasıl bu arada , düzeldin mi?

Canımm hoşgeldin Bak tehlikeli dönemler geçti, artık çoğunlukla güzel şeylerden bahsediyoruz sen de gelmeye devam et, bebişinin de senin de iyi olmana çok sevindim

meraba kızlar bende gelmeye karar verdim ara ara okuyorum ama özledim yinede sizleri..
benim doktorum ıkılı test yapmaya gerek görmüyorum direkt üçlü yapıyorum dedi bende başka doktora gitmedim allahım esşrgesin bisey yoktur insallah ama ilahi taktir varsa bile elden ne gelirki allahım hepimize bebeklerimizi sag salim ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin insallah..
asıl bombayı söylemedim annesinin kuzusu gösterdi pipisini erkekmiş bebeğim allah herkese gönlüne göre verir insallah esim cok istiyodu oğlum oğlum diye gece uykudan kalkıp seviyo allaha sukur bizde hersey yolunda yanı allahım bozmasın
kızlar gece yatakta dönerkenn kramp girio mu sizedee.. kasılıp kalıyorum acıdan yafff

kızlar ne kadar dogru bilmiyorum ama hamilelikte krampı kalsiyum eksiklığınden oluyo diye biliyorum
Vay be, çin rus kız derken beta erkek didi, iyice meraklandım :86:

valla azelyacım bana rus takvımı ultrason resmi kız diyodu çin takvimide erkek... çin takvimi doğru çıktı sadece

cevabınla içime su serptin çok teşekkür ederim:) şimdiden bu derece endişelenip korkuya kapılıyorsam doğup büyüynce nasıl olacak bilmiyorum:)

analık fedakarlıktır canım
artık her zaman bu endişelerle yaşayacağız, hep bu tatlı korkuları yaşayacağız...
offf hemencik doğsalar, yumuk yumuk ısırsak

Baş ağrısı ve akıntı bende de var. Sanırım şuan hepimiz benzer şeylerden şikayet ediyoruz. Evdeysen başına sıkıca birşeyler bağla, ılık bir duş almaya çalış. Değilsen de bilgisayara çok bakmamaya çalış. Ama bence ağrı kesici alma... Alman gereken vitaminleri de bulantının en az olduğu saatlerde almaya özen göster. En azından çıkarmazsın

O hangi ilaç günde 3 tane olan? Kum için mi kullanıyorsun? İnşallah geçmiştir canım ya, bu arada bende de akıntı var, kimi zaman sarı kimi zaman beyaz.

Ben de aldım 1 tane: sarı. Aynı civciv gibi :)

Ayyy yerimm Ben de banyo havlusunu felan sarı aldım, hem aldığım yerde "sarı almak iyidir" dedi satış görevlisi."Sarılık için mi" dedim, "evet" dedi.

Kıyamam yaaa Bebeğe birşey olursa sonradan o eşyaları görüp üzülmeyelim diye söylüyorlar aslında ama insan almak istiyor dayanamıyor.Eşinle beraber ikinizde almak istedikten sonra başkalarını dinleme, saklayın onlardan aldıklarınızı :)

karmacım hoşgeldin kuzum,
bu topik daha hareketli ve daha keyifli:)
normal kuzum yaşadıkların aynı şeyler bana da oluyor,
iştahın nasıl bu arada , düzeldin mi?

selam canım:) evet baktım ki herkes burada ben de katılayım dedim:) sorma canım ya acaip derecede vesvese içinde olan bir tip oldum. anne olmak sanırım endişelerin artması demek:) annemi sanırım anlamaya başlıyorum...

iştahım eskiye oranla iyi. ama hala şu balık yağı hapını alınca öğürüyorum. üstelik doktor 7. aya kadar kullanacaksın dedi...folik asiti bırakıp demir hapına başladım. bu arada çok uykucu oldum :) sen nasılsın, nasıl gidiyor senin? bulantıların umarım azalmıştır.

Hoşgeldin canımmmm, gözünaydın cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza inşallah :)) Yisinler onun pipisini

hım anladım canım sağol ama ben doğru olduğunu pek sanmıyorum
öyle olsa dr lar hemen cinsiyeti söylerlerdi öyle değil mi

Evet bence de. Ama merak işte, desen ki çişin koyu ise kız açık ise erkek doğurcan, şimdi gider ona bile bakarım Ben bu kadar çok öğrenmek istiyorum ya cinsiyeti, en geç ben öğrenirim heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…