- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.081
:)) Çok iyi yaBen 2 tane hastane çıkışı aldım, biri beyaz biri turuncu.
Gunaydın kızlar..
Ben cok kotuyum yaa. Kasıklarım agrıyor basım catlıyor.. 1 haftadır sabahları ne yesem kusuyorum.. az once ictigim ilacı kustum napmam lazım simdi?
çok normal canım, dönüşlerde kalkışlarda ağrılar yaşanırmış..
benim doktorum bana şöyle dedi, tek taraflı(sağ yada solda) şiddetli ağrı ve kanaman olmadıkça diğer ağrıların hepsi normal...
hastane çıkışlarını aldınmııı
yaa benim etrafımdaki hiç kimse bana bişi aldırmıyor
2 çıngırak aldım diye eleştri bombardımanına tutuldum..
erkenmiş , 7 aydan önce bişi alınmazmış...
off ya bende almak istiyorum herşeyleri...
bu arada normalde başı rahim ağzına yakın durması gereken bebek bende yan duruyor ,
doktroum normal olduğunu ve normal doğum yapabilmem için dönmesini beklememiz gerektiğini söyledi ,
şayet dönmez ise sezaryen gibi görünüyor , moralim biraz ona bozuldu..
inşallah döner bebeğim de beni üzmez..
Günaydın şubat anneleri:)
sabah kalkarken sanırım biraz hızlı hareket ettim ve kramp gibi bir acı hissettim. onun dışında da zaman zaman hafif ağrılarım oluyor. biraz evhamlı olduğumdan size de sorayım dedim. normal mi bu ağrılar, sizde de oluyor mu? şu geri kalan 6 ay bu paranoyolarla nasıl başedicem bilmiyorum:) sürekli bir pimpiriklilik durumundayım, ben bile kendimden bunaldım desem yeridir:)
kızlar bu test ne zaman yapılıyor 50 nin altı üstü olan
Günaydın canım, baş ağrısı normal ama mecbur birşey içemeyeceksin.
İlaç için kendini zorlama, öğlene doğru meyva veya başka birşeyler atıştırabilirsen atıştır ondan sonra tekrar iç..Belki öğlenleri daha rahat ediyordur miden.
Gunaydın kızlar..
Ben cok kotuyum yaa. Kasıklarım agrıyor basım catlıyor.. 1 haftadır sabahları ne yesem kusuyorum.. az once ictigim ilacı kustum napmam lazım simdi?
Bu konu için daha erken değil mi canım ya, yani önümüzde 6 ay var, bebek içimizde kıpır kıpır, durmadan şekil değiştiriyor, döner tabiki.
Bana da tüm testler kız diyor ya, göbeğimi görüpte kız diyen daha 1 kişi bile çıkmadı. Doktorumuz çok ketum zaten, ağzını açmıyor :)) Ben de merak etmeye başladım artık iyice
Günaydın şubat anneleri:)
sabah kalkarken sanırım biraz hızlı hareket ettim ve kramp gibi bir acı hissettim. onun dışında da zaman zaman hafif ağrılarım oluyor. biraz evhamlı olduğumdan size de sorayım dedim. normal mi bu ağrılar, sizde de oluyor mu? şu geri kalan 6 ay bu paranoyolarla nasıl başedicem bilmiyorum:) sürekli bir pimpiriklilik durumundayım, ben bile kendimden bunaldım desem yeridir:)
:)) Çok iyi yaBen 2 tane hastane çıkışı aldım, biri beyaz biri turuncu.
Bana da diyen oldu aldırış etmiyorum, ben eğer 7. ayda başlarsam almaya hiçbirşeyini yetiştiremem.Hele karnım burnumdayken asla alışveriş yapamam :) Sadece hastane çıkışları değil, battaniye, banyo havluları, kremler,şampuanlar felan hepsini bitirdim :86:Tadını çıkarmaya çalışıyorum, aldıkça mutlu oluyorum çünkü.[/QUOTE
ya bende almak istiyorum...
ama işte oturduğum yerden hiç bişi yapamıyorum..
sadece internetten 9 tane çıngırak aldım:)))) gizli gizli iş yerimde saklıyorum, resmen çocuğuma gizli gizli alıyorum herşeyi varmı böyle bi olay yaa
2li testte yazıyor
Canımm hoşgeldinBak tehlikeli dönemler geçti, artık çoğunlukla güzel şeylerden bahsediyoruz sen de gelmeye devam et, bebişinin de senin de iyi olmana çok sevindim
kızlar gece yatakta dönerkenn kramp girio mu sizedee.. kasılıp kalıyorum acıdan yafff
Ya sorma kasılıp kalıyorum, hareket edemiyorum döneyim derken, saplanıyor resmen.Eşim de tutturuyor hamile yastığı alalım diye, ama çok luzumsuz buluyorum ben.Dün gece yine kitlendim dönemedim, en sonunda bi yastığımız vardı kaz tüyü, onu aldım bacağımı üstüne atıp yattım biraz rahat ettim.
Vay be, çin rus kız derken beta erkek didi, iyice meraklandım :86:
cevabınla içime su serptin çok teşekkür ederim:) şimdiden bu derece endişelenip korkuya kapılıyorsam doğup büyüynce nasıl olacak bilmiyorum:)
Bas agrısı icin doktor minoset vermisti ondan iciyorum ara sıra. Dun aksam ictim ama hala basım agrıyor yaa cıldırıcam valla bu bas agrısından..
İlac gunde 3 defa zaten 1 i gitti 2 si kaldı.
Bu arada kızlar sarı akıntınız var mı? Benim acayip sekilde akıntım var normal mi bu bilmiyorum.. Bir de kum dokuyodum ben o ne oldu onu da bilmiyorum..
Doktor ilac vermisti bol su ic demisti ilac bitti c.tesi gunu baska bisey de demedi doktor napıcam bilmiyorum of ya off
meraba kızlar bende gelmeye karar verdim ara ara okuyorum ama özledim yinede sizleri..
benim doktorum ıkılı test yapmaya gerek görmüyorum direkt üçlü yapıyorum dedi bende başka doktora gitmedim allahım esşrgesin bisey yoktur insallah ama ilahi taktir varsa bile elden ne gelirki allahım hepimize bebeklerimizi sag salim ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin insallah..
asıl bombayı söylemedim annesinin kuzusu gösterdi pipisini erkekmiş bebeğim allah herkese gönlüne göre verir insallah esim cok istiyodu oğlum oğlum diye gece uykudan kalkıp seviyoallaha sukur bizde hersey yolunda yanı allahım bozmasın
kızlar ne kadar dogru bilmiyorum ama hamilelikte krampı kalsiyum eksiklığınden oluyo diye biliyorum
gözün aydın canım allah mutluluğunu hiç bozmasın
ben bacaklara girilen kramplar kalsiyum eksikliğinden diye biliyorum
Bas agrısı icin doktor minoset vermisti ondan iciyorum ara sıra. Dun aksam ictim ama hala basım agrıyor yaa cıldırıcam valla bu bas agrısından..
İlac gunde 3 defa zaten 1 i gitti 2 si kaldı.
Bu arada kızlar sarı akıntınız var mı? Benim acayip sekilde akıntım var normal mi bu bilmiyorum.. Bir de kum dokuyodum ben o ne oldu onu da bilmiyorum..
Doktor ilac vermisti bol su ic demisti ilac bitti c.tesi gunu baska bisey de demedi doktor napıcam bilmiyorum of ya off
Ben de aldım 1 tane: sarı. Aynı civciv gibi :)
ya bende almak istiyorum...
ama işte oturduğum yerden hiç bişi yapamıyorum..
sadece internetten 9 tane çıngırak aldım:)))) gizli gizli iş yerimde saklıyorum, resmen çocuğuma gizli gizli alıyorum herşeyi varmı böyle bi olay yaa
karmacım hoşgeldin kuzum,
bu topik daha hareketli ve daha keyifli:)
normal kuzum yaşadıkların aynı şeyler bana da oluyor,
iştahın nasıl bu arada , düzeldin mi?
meraba kızlar bende gelmeye karar verdim ara ara okuyorum ama özledim yinede sizleri..
benim doktorum ıkılı test yapmaya gerek görmüyorum direkt üçlü yapıyorum dedi bende başka doktora gitmedim allahım esşrgesin bisey yoktur insallah ama ilahi taktir varsa bile elden ne gelirki allahım hepimize bebeklerimizi sag salim ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin insallah..
asıl bombayı söylemedim annesinin kuzusu gösterdi pipisini erkekmiş bebeğim allah herkese gönlüne göre verir insallah esim cok istiyodu oğlum oğlum diye gece uykudan kalkıp seviyoallaha sukur bizde hersey yolunda yanı allahım bozmasın
kızlar ne kadar dogru bilmiyorum ama hamilelikte krampı kalsiyum eksiklığınden oluyo diye biliyorum
valla azelyacım bana rus takvımı ultrason resmi kız diyodu çin takvimide erkek... çin takvimi doğru çıktı sadece
hım anladım canım sağol ama ben doğru olduğunu pek sanmıyorum
öyle olsa dr lar hemen cinsiyeti söylerlerdi öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?