- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.101
Bana da diyen oldu aldırış etmiyorum, ben eğer 7. ayda başlarsam almaya hiçbirşeyini yetiştiremem.Hele karnım burnumdayken asla alışveriş yapamam :) Sadece hastane çıkışları değil, battaniye, banyo havluları, kremler,şampuanlar felan hepsini bitirdim :86:Tadını çıkarmaya çalışıyorum, aldıkça mutlu oluyorum çünkü.[/QUOTE
ya bende almak istiyorum...
ama işte oturduğum yerden hiç bişi yapamıyorum..
sadece internetten 9 tane çıngırak aldım:)))) gizli gizli iş yerimde saklıyorum, resmen çocuğuma gizli gizli alıyorum herşeyi varmı böyle bi olay yaa
Valla Azelya'ya katılıyorum. Boşver milleti. Yavaştan yavaştan almak lazım bence de. Hem bütçeyi sarsmaz hem de eksik kalan birşeyi olmaz. Diğer türlü son anlarda bin tane iş çıkar. Hangisine yetişeceğini şaşırır insan hem de birde şişko karınlarla
Valla Azelya'ya katılıyorum. Boşver milleti. Yavaştan yavaştan almak lazım bence de. Hem bütçeyi sarsmaz hem de eksik kalan birşeyi olmaz. Diğer türlü son anlarda bin tane iş çıkar. Hangisine yetişeceğini şaşırır insan hem de birde şişko karınlarla
ahh ahh kızlar, eşimde daha iğnenin ucu kadar heves yok..
hamile olduğumu farkında bile değil adam, herşey eskisi gibi devam ediyor...
gerçekten ana ile baba arasındaki fark çok büyük...
bilmiyorum herkesin eşi benimki kadar tepkisizmi, düşünün birde ilk çocuğumuz
sorma ne hazırlık ne hazırlık...
çocuk hastaneden pembe çıkışlarla çıktı...düşünsenize kız diye doğuma giriyorsun, oğlunla hastaneden çıkıyorsun..
o yüzden bana tecrübe, kesinlikle hastane çıkışlaırmı krem rengi alacağım:)))
Bana da diyen oldu aldırış etmiyorum, ben eğer 7. ayda başlarsam almaya hiçbirşeyini yetiştiremem.Hele karnım burnumdayken asla alışveriş yapamam :) Sadece hastane çıkışları değil, battaniye, banyo havluları, kremler,şampuanlar felan hepsini bitirdim :86:Tadını çıkarmaya çalışıyorum, aldıkça mutlu oluyorum çünkü.
Hoşgeldin canımmmm, gözünaydın cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza inşallah :)) Yisinler onun pipisini
Evet bence de. Ama merak işte, desen ki çişin koyu ise kız açık ise erkek doğurcan, şimdi gider ona bile bakarımBen bu kadar çok öğrenmek istiyorum ya cinsiyeti, en geç ben öğrenirim heralde :)
Hoşgeldin canımmmm, gözünaydın cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza inşallah :)) Yisinler onun pipisini
Evet bence de. Ama merak işte, desen ki çişin koyu ise kız açık ise erkek doğurcan, şimdi gider ona bile bakarımBen bu kadar çok öğrenmek istiyorum ya cinsiyeti, en geç ben öğrenirim heralde :)
Bana da diyen oldu aldırış etmiyorum, ben eğer 7. ayda başlarsam almaya hiçbirşeyini yetiştiremem.Hele karnım burnumdayken asla alışveriş yapamam :) Sadece hastane çıkışları değil, battaniye, banyo havluları, kremler,şampuanlar felan hepsini bitirdim :86:Tadını çıkarmaya çalışıyorum, aldıkça mutlu oluyorum çünkü.[/QUOTE
ya bende almak istiyorum...
ama işte oturduğum yerden hiç bişi yapamıyorum..
sadece internetten 9 tane çıngırak aldım:)))) gizli gizli iş yerimde saklıyorum, resmen çocuğuma gizli gizli alıyorum herşeyi varmı böyle bi olay yaa
ay dokuz tane çıngırak mı aldın inanmıyorum sana iyi ki gizli gizli alıyorsun yoksa hepsini şimdiden alıcaksın galiba
bende internetten bişey alıcaktım dayanamadım kocama sordum o da cinsiyeti öğrenene kadar bekle dedi
kös kös oturdum yerime:26:
allah korusun bisey olcaksa 9. ayda yine olur allah korusun allah korusun allah korusun.... ama bende alıyorum yavaş yavaş hele cinsiyet belli olunca insan hiç dayanamıyohastane çıkışlarını aldınmııı
yaa benim etrafımdaki hiç kimse bana bişi aldırmıyor
2 çıngırak aldım diye eleştri bombardımanına tutuldum..
erkenmiş , 7 aydan önce bişi alınmazmış...
off ya bende almak istiyorum herşeyleri...
ya benim akıntım resmen yeşil doktora söylemeyide unuttum :18::78:Bas agrısı icin doktor minoset vermisti ondan iciyorum ara sıra. Dun aksam ictim ama hala basım agrıyor yaa cıldırıcam valla bu bas agrısından..
İlac gunde 3 defa zaten 1 i gitti 2 si kaldı.
Bu arada kızlar sarı akıntınız var mı? Benim acayip sekilde akıntım var normal mi bu bilmiyorum.. Bir de kum dokuyodum ben o ne oldu onu da bilmiyorum..
Doktor ilac vermisti bol su ic demisti ilac bitti c.tesi gunu baska bisey de demedi doktor napıcam bilmiyorum of ya off
meraba kızlar bende gelmeye karar verdim ara ara okuyorum ama özledim yinede sizleri..
benim doktorum ıkılı test yapmaya gerek görmüyorum direkt üçlü yapıyorum dedi bende başka doktora gitmedim allahım esşrgesin bisey yoktur insallah ama ilahi taktir varsa bile elden ne gelirki allahım hepimize bebeklerimizi sag salim ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin insallah..
asıl bombayı söylemedim annesinin kuzusu gösterdi pipisini erkekmiş bebeğim allah herkese gönlüne göre verir insallah esim cok istiyodu oğlum oğlum diye gece uykudan kalkıp seviyoallaha sukur bizde hersey yolunda yanı allahım bozmasın
kızlar ne kadar dogru bilmiyorum ama hamilelikte krampı kalsiyum eksiklığınden oluyo diye biliyorum
gözün aydın canım allah mutluluğunu hiç bozmasın
ben bacaklara girilen kramplar kalsiyum eksikliğinden diye biliyorum[/QUOTE`
amin canım tesekkür ederim doğrudur canım benim öyle bi kulağıma gelmişti zaten...
insallah öğrenirsin canım en kısa zamanda ılk bebek dimi seninkideHoşgeldin canımmmm, gözünaydın cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza inşallah :)) Yisinler onun pipisini
Evet bence de. Ama merak işte, desen ki çişin koyu ise kız açık ise erkek doğurcan, şimdi gider ona bile bakarımBen bu kadar çok öğrenmek istiyorum ya cinsiyeti, en geç ben öğrenirim heralde :) cok heycanlı yaa ne geçiyo içinden?
Tatlım benimki de hep erken diye söylüyor, birşey aldığımda "ay çok güzel" diyor ama arkasından "daha cinsiyeti belli değil" diyor, ben de "şampuanı da cinsiyetine göremi alacaz" diye haşlıyorum onu :86:İnşallah çarşamba günü gösterir benimkisi de, bu "cinsiyeti belli değil" lafından kurtulurum.Eşim daha kıpır kıpır halini ultrasonda görmedi, bugüne kadar hep resim verdim eline :) Onun için pek bilincinde değil gibime geliyor.Haftaya çarşambadan çok umutluyum görünce daha da benimseyecek gibime geliyor.Karnım çıkmadan önce hele zorla koyduruyordum elini karnıma, konuş diyordum "naber" diyorduŞimdi karnım büyüdü, her sabah işe giderken karnımı öpmeye alıştırdım, o unutuyor ben hatırlatıyorum.Zamanla adapte oluyorlar, hepsi bizim gibi havaya giremiyor, tekmeleri onlara da dinlettik mi nasıl değişecekler bak görürsün.Üzülme yeter ki.
insallah öğrenirsin canım en kısa zamanda ılk bebek dimi seninkidecok heycanlı yaa ne geçiyo içinden?
Azelyacıgım o zaman bu urun tam senlik
Eki Görüntüle 233994
yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:
annaaaammmmmMerveeeeeeeee sen de hoşgeldiiiiin :) Küçük erkeğin deee
canım hiç üzülme benimkide öyleydi karnım büyüdükçe bilincine varmaya başladı... azelyanında dediği gibi birazda sen yaklaştırcaksın şirin şirin naz yap babası şöyle babası böyle falan de ne bilim annelik zor yaklaştırcaz.. pek bilincine varamıyolar
selam canım:) evet baktım ki herkes burada ben de katılayım dedim:) sorma canım ya acaip derecede vesvese içinde olan bir tip oldum. anne olmak sanırım endişelerin artması demek:) annemi sanırım anlamaya başlıyorum...
iştahım eskiye oranla iyi. ama hala şu balık yağı hapını alınca öğürüyorum. üstelik doktor 7. aya kadar kullanacaksın dedi...folik asiti bırakıp demir hapına başladım. bu arada çok uykucu oldum :) sen nasılsın, nasıl gidiyor senin? bulantıların umarım azalmıştır.
yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:
Hahahah :)))) Ya ama bunu gördüm de güvenemedim, illa doktor sölicek bana
Ben cevap verdim canım, ayrıca bizler oldum olası duygusal varlıklarız, erkekler pek öyle değil, ama doğduktan sonra gör sen onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?