2012 Şubat Anneleri

Kuzenın doktora tazmınat davası acsaydı.
Bebegının butun gıysılerını almasını ısteseydı
Hey Allah ım ya, artık bu doktorlara da guven olmuyor.

Benım esım de, kız ya da erkek, hastane cıkısını bjk lı alacagız dıyor.
Benım hosuma gıttı bu fıkır ama ıs arkadasım begenmedı ):

Bende cok heyecanlanıyorum bebısıme cıcıler alırken.
Gercı henuz bır kere aldım ama, o vakıt gercekten anne olacagımı hıssettım, oyle guzeldı kı o duygu.

canım bende çok merak ediyorum cinsiyetini. çin takvimi kız gösteriyor benim bebişi ama yanıltabiliyormuş. bakalım 2 haftaya hemen hemen hepimizin belli olur bence. inşallah.

doğru valla yaa millet olarak kim ne derse inanıyoruz zaten

allah korusun bisey olcaksa 9. ayda yine olur allah korusun allah korusun allah korusun.... ama bende alıyorum yavaş yavaş hele cinsiyet belli olunca insan hiç dayanamıyo al gizli gizli.. saatlerce bakıyorum o giysilere mutluluk hormonumu arttırdığını hissediyorum yahu iyi geliyo kimene

ya benim akıntım resmen yeşil doktora söylemeyide unuttum :18::78:

Üzülme lütfen... Erkekler bazen bazı şeyleri daha geç idrak edebiliyorlar. Belki kafasını kurcalayan bir sıkıntısı vardır. Belki bebekle ilgili geleceğe dönük endişeleri vardır. Babaların da psikolojileri değişik. Düşünsene. Biz ataerkil bir toplumuz ve hepimizin ailesinde "baba" figürü; evin geçimini sağlamakla sorumlu, herkesin her tür sıkıntısına yetişmeye çalışmakla sorumlu bir figür. Anneler ise daha evcimen, daha çekip çevirici ebeveynler. Belki eşin de bu sorumluluğa hazırlıyordur kendini. O yüzden üzülme lütfen. Allah'ın izniyle herşeyin daha güzel olacağını düşün...

Merveeeeeeeee sen de hoşgeldiiiiin :) Küçük erkeğin deee
annaaaammmmm yerim ben erkeğimiii hoşbulduuuukkk

Günaydın kızlarrrr....
Hoş geldin karma_x Allah tamamına erdirsin....
Benim de bir tek balık yapı hapı bulantı yapmıyor ne hikmetse...
Onun dışında kalsiyum&magnezyum takviyesi ve elevit bulantı yapıyor...
Bulantı yapanları veya iştah alanları yatmadan alabiliriz aslında...

yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:

Canım benım, benımde esım cok duyarlı degıl.
Bi' gıtmıs hastane cıkısı cantası almıs kafasına gore ıste.
Onun harıcınde ne karnımı oper, ne bırsey almaya kalksam gonullu olur.
Dün küsmüştüm, yatarken gelmıs karnıma dokunuyor, 'Cek elını' dedım,
'ben bebegımızı sevıyorum' dedı, bende 'bebegımız ıstemıyor' dedım, cektırdım elını.
Nasıl kızmayayım kı! Gece 23:30 gıbı geldı eve, yahu senın karın hamıle ne ısın var o saate kadar dısarıda dımı!
Ama ne yapacaksın erkeklerın cogu odun oluyor!

Bende guvenemem canım, aslında yorumları okudukca doktorlara da guvenesım gelmıyor

Kızlar ben şuan Limangodan alışveriş yapıyorum. En azından sepete ekliyorum. Bu bile hoşuma gidiyor. Belki birazdan hepsinden vazgeçicem ama çok eğlenceli yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…