- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.121
meraba kızlar bende gelmeye karar verdim ara ara okuyorum ama özledim yinede sizleri..
benim doktorum ıkılı test yapmaya gerek görmüyorum direkt üçlü yapıyorum dedi bende başka doktora gitmedim allahım esşrgesin bisey yoktur insallah ama ilahi taktir varsa bile elden ne gelirki allahım hepimize bebeklerimizi sag salim ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin insallah..
asıl bombayı söylemedim annesinin kuzusu gösterdi pipisini erkekmiş bebeğim allah herkese gönlüne göre verir insallah esim cok istiyodu oğlum oğlum diye gece uykudan kalkıp seviyoallaha sukur bizde hersey yolunda yanı allahım bozmasın
kızlar ne kadar dogru bilmiyorum ama hamilelikte krampı kalsiyum eksiklığınden oluyo diye biliyorum
valla azelyacım bana rus takvımı ultrason resmi kız diyodu çin takvimide erkek... çin takvimi doğru çıktı sadece
yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:
yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:
Kızlar ben şuan Limangodan alışveriş yapıyorum. En azından sepete ekliyorum. Bu bile hoşuma gidiyor. Belki birazdan hepsinden vazgeçicem ama çok eğlenceli yahu
Ya herkesin kusması bu haftada bitiyo benim kusmalarım bu hafta basladı ne ters biriyim ben yaaa
Kızlar ben şuan Limangodan alışveriş yapıyorum. En azından sepete ekliyorum. Bu bile hoşuma gidiyor. Belki birazdan hepsinden vazgeçicem ama çok eğlenceli yahu
Hayırlı olsun tatlım ve hoş geldin..
Banada bütün takvimler erkek diyor bakalım ne olcak..
Günaydın kızlarrrr....
Hoş geldin karma_x Allah tamamına erdirsin....
Benim de bir tek balık yapı hapı bulantı yapmıyor ne hikmetse...
Onun dışında kalsiyum&magnezyum takviyesi ve elevit bulantı yapıyor...
Bulantı yapanları veya iştah alanları yatmadan alabiliriz aslında...
Ben de netten tulumlar aldım...Sabah getirdi kargo...
El kadar, bi tuhaf oldum...Eve götürüp yıkayıp ütülemek içn sabırsızlanıyorum
Amin inşallah canım ya, ilk bebek..İçimden bi erkek geçiyor bi kız geçiyor, ama en çok kızdır diye geçiyor, çok karışık
ben dün 15 parca attım sepete hala duruyo alsammı almasammı kararsızım internetten alırsam hevesim gecmezse kendimi tutamayıp bide magazaları gezmekten korkuyorum cok kararsızım alsammııı :44::44:Kızlar ben şuan Limangodan alışveriş yapıyorum. En azından sepete ekliyorum. Bu bile hoşuma gidiyor. Belki birazdan hepsinden vazgeçicem ama çok eğlenceli yahu
Hayırlı olsun tatlım ve hoş geldin..
Banada bütün takvimler erkek diyor bakalım ne olcak..
Anaaamm ne guzel bornozlar var burada, bıttım.
Fıyatlar nasıl sızce?
Uygunsa hemen alayım, hı ne dersınız?
Bence hemen yıkama. Ben şimdilik biriktiriyorum. Allah kısmet ederse doğuma 2 ay kala bşalamayı düşünüyorum yıkama ütüleme işlerine. Sanki şimdi yaparsam yine kirlenir gibi hissediyorum ne biliim :)
hoşbulduk bblau:) balığı sevmeme rağmen hamileliğimi öğrendiğimden beri görmeye tahammül edemiyorum. ilça almak başlıca stres kaynağı oldu benim için. karnım tokken aldığımda mahvediyor:)
Valla bornoz fiyatları normalde nedir hiç bilmiyorum ama, bebeğin ilk zamanları için bornoz yerine havlu daha kullanışlı oluyor demişlerdi. O yüzden hiç bornoz bakmadım :S
Immm, haklısın sanırım.
bornozlar cok sırındı, hele ıneklı olan, onu almak geldı ıcımden ama, tamam havlu bakayım madem.
kızlar bu rus takvimi ne oluyor bi de ben bakıyım
Immm, haklısın sanırım.
bornozlar cok sırındı, hele ıneklı olan, onu almak geldı ıcımden ama, tamam havlu bakayım madem.
Havlu ve bornozların fiyatı uygun geldide..
Tulumlar çok pahalı sanki yada bana mı öyle geldi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?