2012 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun tatlım ve hoş geldin..
Banada bütün takvimler erkek diyor bakalım ne olcak..

yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:

annelik içgüdüsel birşey. 9 ay boyunca karnında taşıyorsun, onun hareketlerini hissediyorsun daha çok paylaşımın oluyor. erkekler ise çocuk doğduktan sonra bebekleriyle fiziksel temasta bulununca babalık hissi oluşmaya başlıyormuş. şu anda senin yaşadığın deneyimleri eşin anlamayabilir çünkü içindeki meleğin gelişimi, varlığı sende bir sürü değişikliğe neden oluyor. babalar ise sorumluluk duygusuyla bu dönemde daha çok boğuşuyor sanırım:) eşin heyecansız değil de belki de hislerini belli edemiyodur.

hiç birşey hamileliğin tadını çıkartmaya engel olmasın. bu çok özel bir an senin için. doyasıya tadını çıkart. inşallah sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın.

yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:

Benimki heyecansız.....
İlk bebeğimizi kaybettiğimiz için çok temkinli...Adamın o temkin durumu öldürecek beni.
Daha yeni yeni söylüyor baba olacağını çevresine...Pek bebekten konuşmuyor...
Ama geçen arkadaşlarına bebeği ultrasonda gördüğünde nasıl hıçkırdığını anlatırken gördüm, gözlerinin içi parlıyordu...
O an duygularını bastıran bir erkek olduğuna bir kez daha kanaat getirdim ve onu da anlamaya gayret ettim....

Ya herkesin kusması bu haftada bitiyo benim kusmalarım bu hafta basladı ne ters biriyim ben yaaa

Ben 6. haftanın başından beri kusuyorum. Hem de günde en az 3 posta :) Artık o kadar özdeşleştik ki bu vücut hareketiyle ne zaman geleceğini bile 10 dk önceden anlayabiliyorum :))

Kızlar ben şuan Limangodan alışveriş yapıyorum. En azından sepete ekliyorum. Bu bile hoşuma gidiyor. Belki birazdan hepsinden vazgeçicem ama çok eğlenceli yahu

Ben de netten tulumlar aldım...Sabah getirdi kargo...
El kadar, bi tuhaf oldum...Eve götürüp yıkayıp ütülemek içn sabırsızlanıyorum

hoşbulduk bblau:) balığı sevmeme rağmen hamileliğimi öğrendiğimden beri görmeye tahammül edemiyorum. ilça almak başlıca stres kaynağı oldu benim için. karnım tokken aldığımda mahvediyor:)

Ben de netten tulumlar aldım...Sabah getirdi kargo...
El kadar, bi tuhaf oldum...Eve götürüp yıkayıp ütülemek içn sabırsızlanıyorum

Bence hemen yıkama. Ben şimdilik biriktiriyorum. Allah kısmet ederse doğuma 2 ay kala bşalamayı düşünüyorum yıkama ütüleme işlerine. Sanki şimdi yaparsam yine kirlenir gibi hissediyorum ne biliim :)

Amin inşallah canım ya, ilk bebek..İçimden bi erkek geçiyor bi kız geçiyor, ama en çok kızdır diye geçiyor, çok karışık
banada kız gibi geldi sanki suan hangisini istiyosan o olur insallah canım ama en basta saglıklı sıhhatli olsun insallah

Kızlar ben şuan Limangodan alışveriş yapıyorum. En azından sepete ekliyorum. Bu bile hoşuma gidiyor. Belki birazdan hepsinden vazgeçicem ama çok eğlenceli yahu
ben dün 15 parca attım sepete hala duruyo alsammı almasammı kararsızım internetten alırsam hevesim gecmezse kendimi tutamayıp bide magazaları gezmekten korkuyorum cok kararsızım alsammııı :44::44:

Hayırlı olsun tatlım ve hoş geldin..
Banada bütün takvimler erkek diyor bakalım ne olcak..

tesekkurlerr hosbuldukk ıstedıgın olsun inşallah tatlım

Anaaamm ne guzel bornozlar var burada, bıttım.
Fıyatlar nasıl sızce?
Uygunsa hemen alayım, hı ne dersınız?

Valla bornoz fiyatları normalde nedir hiç bilmiyorum ama, bebeğin ilk zamanları için bornoz yerine havlu daha kullanışlı oluyor demişlerdi. O yüzden hiç bornoz bakmadım :S

hepinize teşekkür ederim hamişler
demekki genel olarak erkeklerde var böyle bir hissizlik:)
umrumda değil,isterse hiç heycanlanmasın, ben bebeğimi sevgiye ve ilgiye boğarım...

Ben de balığı severim…Çok da severim hatta…İlk hamileliğimde birkaç kez yaptım ama sonra yapması zor geldi…
Vallahi pişiren olsa yerim de yapma aşaması tüm iştahımı kapatıyor. Dışarıda da balık güvenilir gelmiyor bana…
Doktorum da süt içemiyorum, balık yiyemiyorum diye takviye verdi bakalım.
Sen hangi hapı kullanıyorsun canım? Herhalde balığın karaciğerinden olanlar varmış onlar sakıncalıymış, et kısmından olanlar tercih edilmeliymiş.
Benimki marincap. Forumda hamilelerden çoğunun kullandığını okudum…Doktorum da verdiğine göre güvenilirdir heralde.

Valla bornoz fiyatları normalde nedir hiç bilmiyorum ama, bebeğin ilk zamanları için bornoz yerine havlu daha kullanışlı oluyor demişlerdi. O yüzden hiç bornoz bakmadım :S

Immm, haklısın sanırım.
bornozlar cok sırındı, hele ıneklı olan, onu almak geldı ıcımden ama, tamam havlu bakayım madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…