2012 Şubat Anneleri

hepinize teşekkür ederim hamişler
demekki genel olarak erkeklerde var böyle bir hissizlik:)
umrumda değil,isterse hiç heycanlanmasın, ben bebeğimi sevgiye ve ilgiye boğarım...

Canım, dogduktan sonra da boyle olacak degıller ya.
Ben esımden dogum sonrası surec ıcın umutluyum mesela.
Gör bak, senın esınde doguma bıle kalmadan gobusun buyudukce nasıl heyecanlanacak.

ay ismini hatırlamıyorum ama bu hap hamileler içinmiş içinde hatta bir miktar folik asit de bulunmakta. güvenilirdir tabii ki. bazen bakıyorum da biz bu kadar titizleniyoruz haplar, testler falan... doktor yüzü görmeden, ilaç takviyesi yapmadan sapa sağlam çocuk doğuranlar var. bu teknoloji geliştikçe insanlardaki endişeleri de tetiklemeye başladı sanırım:)

Ben arkadaşımın bebeğine civcivlisini almıştım, çok tatlıydı...
Kullanışlı değilmiymiş şimdi...Tüh...

Bana da çok şirin geliyor bornozlar ama, sanırım belli bir aya gelinceye kadar havlular daha kullanışlı oluyormuş. Belki bebeği üşütmemek için hemen sarıp sarmalamak adına öyledir.

bencede canım organik pamuk diye öyle galiba

kızlar civilin ürünleri nasıl fikriniz varmı fiyatları cok güzel:44:....

Olabilir..
Şimdi baktım civilime çok şeker şeyler var, cıvıl cıvıl yaa..
Ben internetten alışveriş yapmayı pek uygun bulmuyorum yani ne bilim penyesine dokunmadan kaliteli mi değil mi diye alamam herhalde..
Hepside aynı kalitede olmuyor malesef..

evet cookk tatlı seyler var.. ben 0-3 ay arası giysileri kışlık 3-6 ay olanları daha mevsimlik veya yazlık seçmeye çalışıyorum kafam karışıyo

0-3 aylık yerine 3-6 aylık daha iyi olabilir sanki. Çünkü bebek büyük doğabilir, hızlı büyüyebilir. O zaman 0-3 ayları belki 1 ay ancak giydirebiliriz. 3-6 olursa çabuk büyüse bile daha uzun süre giyebilir gibi düşünüyorum. O yüzden 0-3 aylık birkaç parça alıcam sanırım.

kızlar çok erken başlamadınız mı bişeyler almaya? ben daha iğne bile almadım. 5 ay dolmadan da almam gibime gelıyor.

gerçi insan heves ediyor etmıyor değil. elim hep kız kıyafetlerine gidiyor ama içimdeki "erkek olacak boşuna alma" duygusu ile geri bırakıyorum. erkek kıyafetlerini de beğenmıyorum acıkcası.çok kısır erkeklere yonelık şeyler.

ay evet ama 3-6 aylık olanı yazlıkmı alcaz kışlıkmı :44:

Ben de şimdiye kadar birtek hastane çıkışı aldım. Şimdilik elimi alıştırıyorum, sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorum. Yoksa satın aldığım yok. :) :86:

Bir de ben alerjik bir insanım, annem de öyle. Bebeğim alerjik olmasın diye bambu ürünler arıyorum. Ama henüz hiç denk gelmedim. Denk gelseydim alırdım bak onlardan.

aaa evet bak. evlenirken 2 adet özdilek havlumu bambu almıştım. ki ne olduğunu bile bilmiyordum bambunun . şimdiki aklım olsa her havlumu onlardan alırdım. diğerleri ne kadar yumuşatıcı koyarsan koy kazık gıbıyken onlar hala yumuşacık sahıden.

eee koskoca ınsanlara gore bambu havlu setı çıkarıyorlarsa bebişlerimiz için de çıkarmışlardır bence. mantıklı bu evet bambu ürünlere bakmak lazım. :)

Kızlar benim biraz işlerim var. Şimdilik çıkıyorum. Hepinizi kocamaaaaaaan kocaman öpüyorum. Kalın sağlıcakla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…