- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.141
kızlar bu rus takvimi ne oluyor bi de ben bakıyım
hepinize teşekkür ederim hamişler
demekki genel olarak erkeklerde var böyle bir hissizlik:)
umrumda değil,isterse hiç heycanlanmasın, ben bebeğimi sevgiye ve ilgiye boğarım...
Ben de balığı severim…Çok da severim hatta…İlk hamileliğimde birkaç kez yaptım ama sonra yapması zor geldi…
Vallahi pişiren olsa yerim de yapma aşaması tüm iştahımı kapatıyor.Dışarıda da balık güvenilir gelmiyor bana…
Doktorum da süt içemiyorum, balık yiyemiyorum diye takviye verdi bakalım.
Sen hangi hapı kullanıyorsun canım? Herhalde balığın karaciğerinden olanlar varmış onlar sakıncalıymış, et kısmından olanlar tercih edilmeliymiş.
Benimki marincap. Forumda hamilelerden çoğunun kullandığını okudum…Doktorum da verdiğine göre güvenilirdir heralde.
Ben arkadaşımın bebeğine civcivlisini almıştım, çok tatlıydı...
Kullanışlı değilmiymiş şimdi...Tüh...
Havlu ve bornozların fiyatı uygun geldide..
Tulumlar çok pahalı sanki yada bana mı öyle geldi bilmiyorum
Pişmaniye valla bir arkadaş daha önce link paylaşmıştı oradan yapmıştım testi. Sanırım google a yazınca da çıkar :)
bencede canım organik pamuk diye öyle galiba
kızlar civilin ürünleri nasıl fikriniz varmı fiyatları cok güzel:44:....
Bebek slopet kategorisi altındaki ürünlere bayıldım
evet cookk tatlı seyler var.. ben 0-3 ay arası giysileri kışlık 3-6 ay olanları daha mevsimlik veya yazlık seçmeye çalışıyorumkafam karışıyo
Tatlım benimki de hep erken diye söylüyor, birşey aldığımda "ay çok güzel" diyor ama arkasından "daha cinsiyeti belli değil" diyor, ben de "şampuanı da cinsiyetine göremi alacaz" diye haşlıyorum onu :86:İnşallah çarşamba günü gösterir benimkisi de, bu "cinsiyeti belli değil" lafından kurtulurum.Eşim daha kıpır kıpır halini ultrasonda görmedi, bugüne kadar hep resim verdim eline :) Onun için pek bilincinde değil gibime geliyor.Haftaya çarşambadan çok umutluyum görünce daha da benimseyecek gibime geliyor.Karnım çıkmadan önce hele zorla koyduruyordum elini karnıma, konuş diyordum "naber" diyorduŞimdi karnım büyüdü, her sabah işe giderken karnımı öpmeye alıştırdım, o unutuyor ben hatırlatıyorum.Zamanla adapte oluyorlar, hepsi bizim gibi havaya giremiyor, tekmeleri onlara da dinlettik mi nasıl değişecekler bak görürsün.Üzülme yeter ki.
benim eşim de dün doktora gidene kadar pek hevesli değildi.dün elini ayağını oynatışını gördü ya dünden beri en az 10 kere dedi.ne güzel hareket ediyordu sanki bi gidin rahatımı bozmayın ya diye elini sallıyordu falan diye yorum yapıp duruyor.benhenüz şokumu atlatamadığım için pek farkında değilim ama o çok mutlu.ehehhehe cenneti garantiledim deyip duruyor.biraz önce de aramış ,3kızımın anası gelirken 1 koli orkid alayım mı diyo:)
0-3 aylık yerine 3-6 aylık daha iyi olabilir sanki. Çünkü bebek büyük doğabilir, hızlı büyüyebilir. O zaman 0-3 ayları belki 1 ay ancak giydirebiliriz. 3-6 olursa çabuk büyüse bile daha uzun süre giyebilir gibi düşünüyorum. O yüzden 0-3 aylık birkaç parça alıcam sanırım.
benim eşim de dün doktora gidene kadar pek hevesli değildi.dün elini ayağını oynatışını gördü ya dünden beri en az 10 kere dedi.ne güzel hareket ediyordu sanki bi gidin rahatımı bozmayın ya diye elini sallıyordu falan diye yorum yapıp duruyor.benhenüz şokumu atlatamadığım için pek farkında değilim ama o çok mutlu.ehehhehe cenneti garantiledim deyip duruyor.biraz önce de aramış ,3kızımın anası gelirken 1 koli orkid alayım mı diyo:)
heheheay cok güldüm allahım uzun ömür sağlk huzur mutluluk versin o güzel 3 çocuklu ailenize
kızlar çok erken başlamadınız mı bişeyler almaya? ben daha iğne bile almadım. 5 ay dolmadan da almam gibime gelıyor.
gerçi insan heves ediyor etmıyor değil. elim hep kız kıyafetlerine gidiyor ama içimdeki "erkek olacak boşuna alma" duygusu ile geri bırakıyorum. erkek kıyafetlerini de beğenmıyorum acıkcası.çok kısır erkeklere yonelık şeyler.
ay evet ama 3-6 aylık olanı yazlıkmı alcaz kışlıkmı :44:
Ben de şimdiye kadar birtek hastane çıkışı aldım. Şimdilik elimi alıştırıyorum, sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorum. Yoksa satın aldığım yok. :) :86:
Bir de ben alerjik bir insanım, annem de öyle. Bebeğim alerjik olmasın diye bambu ürünler arıyorum. Ama henüz hiç denk gelmedim. Denk gelseydim alırdım bak onlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?