2012 Şubat Anneleri

Kızlar birşey okudum sizlerlede paylaşmak istedim..

''Büyük bir bilim adamına, yetişmesindeki en büyük etkenlerin neler olduğunu sormuşlar. Bilim adamı, Annem," demiş. "Annem, okuldan döndüğüm her gün, 'Bugün güzel bir soru sordun mu?' derdi. Beni yetiştiren en önemli etken budur." Soru sormak zekanın işlerliğidir. Eğer soru sormayı durdurursanız, soru sormaya izin vermezseniz o ortamda zeka islerlik kazanamaz, kişilik gelişemez. ''

Annelik zor iş..
Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin..

günaydın kızlar,
önce devlet hastanesini, sonra da Antalyadaki laboratuarı dağıttım ve sinirden ölüyoruuum. bebeğime bir zarar gelsin onlar yüzünden, hepsinin canına okuycam

azelya 55 nasılsın canm..giremiyorum kaçgündür oruç ve halsizlik vuruyor beni anca roman okuyorum...

kızlar bu gece rüyamda doktorumun bana kızın olacak dediğini gördüm..hayırdır inş..daha öncede bana birisi rüyamda hamilesin demişti ve ben tam o zaman emin değildim günüm geçiyordu sadece....şimdi dahada merak ettim cinsiyetini..ya cuma yada pazartesi gideceğim inş..

Daha sonucu öğrenemedin mi cnm bnm?
Hayırlısı ama çok fazla yıpratma kendini..

noldu hayırdır canım

hastane elimize gelmedi diyo beni laboratuarla muhatap olmaya zorluyor, laboratuar da kırk yemin ediyor, 2kere faksladık hanımefendi, şimdi bir daha fakslayayım diyor. hangisi yalan söylüyor bu mübarek günde çözemedim. 16 gün oldu, şimdi gitsem özelde versem geç olmuştur artık değil mi kızlar? annem çaresizlikten onu önerdi en son.

Tatlım normalde 11 - 14 . haftlar arasında yapılıyor ama geç olup olmadığını doktoruna bir sor istersen..
Ee sonuç çıkmışsa laboratuar sana fakslasın ne bilim sende etrafındaki doktorlara gösterirsin ki zaten sonuç kağıdında yazıyor risk durumu sen bile anlarsın yanii..
Hiç biri olmadı kafanada takma 3 lü testi düzgünce yaptırırsın..
Burda bir arkadaş yazmıştı 2 liyi yaptırmıcam 3 lüyü yaptırcam diye..

selam sekerler :) ben cokkk mutluyummm...buradan bir arkadasimin tanidigi turk kadin dogumcu var ...arkadasim hemen onunla konusmus dun universite hastanesinde calisiyor...D. Cahit Birdir ismi hemen bugun gel bakalim bebegine kan testinide yapalim dedi labarutarda kendisi bizzat testleri yapiyormus hemde :)) herseyine bakariz dedi ustelik hic bir ucrette almayacakmis benden...nasil mutlu oldum anlatamam ben daha cokk uzun sure kan testi yaptiramam saniyordum 3 lu testi bekleyecektim..guzel allahim dunku aglamalarimi uzuntumu gordu bana yardim yolladi resmen hemde en iyisinden

öğleden sonra hastaneyi bir daha arayacağım, olmazsa dediğin gibi yapacağım zaten canım. herşeyi geçtim tamam da benim günahım ne? ya nerden uydum kayınvalide aklına, ne güzel ben özel yaptıracaktım. hastane daha güvenilir olurmuş, peh. gördük güvenilir hastanelerini...laboratuardaki bayan diyorki" valla 10larca ilçe ve il merkeziyle çalışıyoruz, bir tek bu hastane hastalarına memnuniyetsizlik yaşatıyor." şikayet edicem dedim. haklısınız edin dedi bayan. bizim bir günde çıkardığımız bir test bu, nasıl 16 gün beklemiş olabilirsiniz diyor bir de... gel de sinir olma bunları duyunca tatlım ya, resmen hastanenin kaypaklığı... :84:

gözünaydın şimdiden canım...

canım dün kendi sıkıntımdan sana yazamamıştım ama çok üzlmüştüm.çok sevindim istediğin gibi bi dr bulduğunu inşallah herşey gönlüne göre olur.

Ya herkesin kusması bu haftada bitiyo benim kusmalarım bu hafta basladı ne ters biriyim ben yaaa

Nasil is anlamadim benim de 3 aydir bulanmiyordu pazar gunu bir badire atlattim, bir de bugun sabahtan beri bir tuhaf, tutuyorum kendimi, kokulara karsi hassasiyet olustu. Hani hamile olmasam da ighk diycem seylere abartili tepki veriyorum, ama daha kusmadim cok sukur, gecer insallah

ben dün migrosa gittim ilk girişte yürüyen merdivenler koktu daha sonra yandaki şekerci ilerledim çanta satan dükkan baktım olmayacak çıktım.bu kokulara hassasiyet heralde gittikçe artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…