- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.161
günaydın kızlar,
önce devlet hastanesini, sonra da Antalyadaki laboratuarı dağıttım ve sinirden ölüyoruuum. bebeğime bir zarar gelsin onlar yüzünden, hepsinin canına okuycam
günaydın kızlar,
önce devlet hastanesini, sonra da Antalyadaki laboratuarı dağıttım ve sinirden ölüyoruuum. bebeğime bir zarar gelsin onlar yüzünden, hepsinin canına okuycam
canım hepsi de çok güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin
canım hepsi de çok güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin
Daha sonucu öğrenemedin mi cnm bnm?
Hayırlısı ama çok fazla yıpratma kendini..
noldu hayırdır canım
hastane elimize gelmedi diyo beni laboratuarla muhatap olmaya zorluyor, laboratuar da kırk yemin ediyor, 2kere faksladık hanımefendi, şimdi bir daha fakslayayım diyor. hangisi yalan söylüyor bu mübarek günde çözemedim. 16 gün oldu, şimdi gitsem özelde versem geç olmuştur artık değil mi kızlar? annem çaresizlikten onu önerdi en son.
Çok şirinler mervecim..
Güzel günlerde giymek nasip etsin Rabbbim..
Tatlım normalde 11 - 14 . haftlar arasında yapılıyor ama geç olup olmadığını doktoruna bir sor istersen..
Ee sonuç çıkmışsa laboratuar sana fakslasın ne bilim sende etrafındaki doktorlara gösterirsin ki zaten sonuç kağıdında yazıyor risk durumu sen bile anlarsın yanii..
Hiç biri olmadı kafanada takma 3 lü testi düzgünce yaptırırsın..
Burda bir arkadaş yazmıştı 2 liyi yaptırmıcam 3 lüyü yaptırcam diye..
selam sekerler :) ben cokkk mutluyummm...buradan bir arkadasimin tanidigi turk kadin dogumcu var ...arkadasim hemen onunla konusmus dun universite hastanesinde calisiyor...D. Cahit Birdir ismi hemen bugun gel bakalim bebegine kan testinide yapalim dedilabarutarda kendisi bizzat testleri yapiyormus hemde :)) herseyine bakariz dedi ustelik hic bir ucrette almayacakmis benden...nasil mutlu oldum anlatamam ben daha cokk uzun sure kan testi yaptiramam saniyordum 3 lu testi bekleyecektim..guzel allahim dunku aglamalarimi uzuntumu gordu bana yardim yolladi resmen hemde en iyisinden
selam sekerler :) ben cokkk mutluyummm...buradan bir arkadasimin tanidigi turk kadin dogumcu var ...arkadasim hemen onunla konusmus dun universite hastanesinde calisiyor...D. Cahit Birdir ismi hemen bugun gel bakalim bebegine kan testinide yapalim dedilabarutarda kendisi bizzat testleri yapiyormus hemde :)) herseyine bakariz dedi ustelik hic bir ucrette almayacakmis benden...nasil mutlu oldum anlatamam ben daha cokk uzun sure kan testi yaptiramam saniyordum 3 lu testi bekleyecektim..guzel allahim dunku aglamalarimi uzuntumu gordu bana yardim yolladi resmen hemde en iyisinden
Ya herkesin kusması bu haftada bitiyo benim kusmalarım bu hafta basladı ne ters biriyim ben yaaa
Nasil is anlamadim benim de 3 aydir bulanmiyordu pazar gunu bir badire atlattim, bir de bugun sabahtan beri bir tuhaf, tutuyorum kendimi, kokulara karsi hassasiyet olustu. Hani hamile olmasam da ighk diycem seylere abartili tepki veriyorum, ama daha kusmadim cok sukur, gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?