2012 Şubat Anneleri

canım dün kendi sıkıntımdan sana yazamamıştım ama çok üzlmüştüm.çok sevindim istediğin gibi bi dr bulduğunu inşallah herşey gönlüne göre olur.

canimm olsun tesekkur ederim...insallah seninde gonlune gore olsun hersey...belli olmaz belki oglusun olacak kimbilir dimi ama...bu donemde kesin bisi soyleyemez doktorlar uzulmee

sagol tatlim evet yaa bende cok sevindim turk olmasina...turk turku anlar bi tek benim endiseli sorularim doktoru gericekmi diye dusunmicem sorabildigimi sorim bari gitmisken....oh be doktor yuzu gorucem sonunda...

adeseciim dün yazamadım, hemen çıkmışsın. sen bizden daha tecrübelisin gerçi ama senin haftan cinsiyet öğrenmek için çok erken geldi bana. elbette gönlünde yatan bir cinsiyet vardır, olmayınca üzülürsün, burulursun. doğaldır. yine de erken üzüldüğünü düşünüyorum. bunu moralin düzelsn diye söylemiyorum ama bence yaz sonunu bekleyelim beraber, ne dersin ?

Merhaba kızlar nasılsınız? Tatildeydik dün döndük anca. Maşallah herkes iyi gördüğüm kadarıyla. Cinsiyetini öğrenenlerde olmuş çok güzel. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Kısaca özet geçeceğim. Bulantılarım kesildi. Şimdi rahat yemek yapıyorum ve yiyebiliyorum şükürler olsun.
Henüz cinsiyetimizi öğrenmedik cuma kontrolümüz var. İnşallah kendini gösterir kuzum. Hareketlerini hisseden oluyor mu peki aranızda?

Kızlar cok kotuyum yaaa ne yesem 1 saat icinde kusuyorum ve hala midem bulanıyor

geçen hafta ben öyleydim canım. 2 gün sonra birşey için aradığımda doktoruma sordum da bazılarının mide bulantısı bu haftalarda da olurmuş. çok kötüysen ilaç yazdırayım dedi, ben geçti diye istemedim. umarım geçer demekten başka birşey yapamıyoruz ne yazıkki. haşlanmış patatesi her koşulda yerim. o gün o bile iiiiiiiiiiğrenç kokuyordu

ay simdi okuyorum canim ya...cok sinir oldum bende simdi zaten buna benzer sacmaliklarla ugrasiyorum burda biliyorsun...boyle rahat ve sorumsuz davranislari okuyunca iyice sinirleniyorum ben..valla yerden goge kadar haklisin bence cingar cikar ne yap et al test sonuclarini..kac defa faxladik isterseniz simdi yine faxlayalim diyen labaratuar yetkililerine eline kolay ulasabilecek baska bir fax numarasi ver o zaman oraya faxlasinlar..direk eline gecer sonuclar sende bi doktora gider yorumlatirsin hemen..

Gözün aydın tatlım..
Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına..

bak simdi sende mi brutus midesi bulanmayanlarin bu evrede bulantilari oluyor demekki baksana..umarim kisa sureli birseydir canim seninki.. bana 6. haftadan beri hersey kokuyor herseyden tiksiniyorum cok fena birsey insan resmen hayattan soguyor ya..benim azalmaya basladi bu hafta itibariyle...allah yardimcimiz olsun

saatin gelmesini bekliyorum canım. malum öğle arasında ya beyzadeler, kraliçeler. zaten hala yok diyorlarsa hem şikayet edeeğim hem de dediğin gibi faks numarasını kendim göndereceğim. rahat hem de ne rahatlar. rüyalarıma giriyor, hep kötü şeyler görüyorum. 1/220 çıkmış dedi doktor rüyamda. ağlayarak uyandım. sanki kendileri hiç doğurmamışlar eşleri hiç hamile olmamış yada. bu nasıl bir rahatlıktır. devlet ancak öğretmenini zırt pırt denetlemesini bilir. çiftlik olmuş tüm kamu kurumları haberleri yok...

cok sevindim canim mide bulantilarinin tamamen kesilmesine...ah benimde tam gecti diyorum yine bisi kokuyor oguruyorum..tam cesaret edemiyorum yemek yemeye..ama bu hafta diger haftalara gore daha normalim yani gunde bi kere oguruyorum en azindan..onceki haftalar midem bulanacak bisi kotu kokacak diye yerimden kalkmaya korkuyordum..haftalarca evde salondan disari cikmadim dogru duzgun..12. haftada azaliyorsa senin gibi 13. haftada tamamen kesilme ihtimali var demekki..senin azalarakmi kesildi bulantilar yoksa birden bire mi dondu hersey normale?

senin mide bulantin olmamisti sanki pek oyle hatirliyorum dimi dunyam...bu haftada birden bire olmasi cok ilginc geldi..umarim cabuk gecer oyle 1-2 gunluk birseydir

Evet ben sadece 9. haftalarda kustum birazcık. Ama 1 haftadır her sabah ne yesem kusuyorum aynen aksama kadar da ac kalıyorum..
Bugun daha kotuyum

birakma pesini sikayetinide yap yanlarina kalmasin...gebeyiz, hakliyiz, kazanacagiz hastane burasi ya hasta ve hamile insanlari uzmek ne kadar gunah..zaten endiseliyiz..bak ruyalara takilma sakin tatlim neden cok korkuyorsak bilincaltimiz hemen seneryoyu yazip onumuze ruya olarak koyuyor geceleri..akil oyunlarina gelme uzme kendini...elbet eline gececek senin o fax kagidi..biran once test sonuclarini ogrenir iyi haberler alirsin insallah tatlim

Evet ben sadece 9. haftalarda kustum birazcık. Ama 1 haftadır her sabah ne yesem kusuyorum aynen aksama kadar da ac kalıyorum..
Bugun daha kotuyum

13. haftada beta hcg hormonu en yuksek seviyesine cikarmis ve bu haftadan sonra yukselme olmazmis ve bulantilar gecermis diye okumustum canim endiselenme gecicek...beyaz leblebi oneririm hemen al mideyi iyi tutuyor cikarmani onler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…