- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.181
canım dün kendi sıkıntımdan sana yazamamıştım ama çok üzlmüştüm.çok sevindim istediğin gibi bi dr bulduğunu inşallah herşey gönlüne göre olur.
Çok güzellerrrrr, güle güle giysin minik tosbaa, ye ağla uyu ye ağla uyu harika bence de
İyiyim tatlım sen nasılsın? Allah kabul etsin, iyi dayanıyorsun valla canım ya.Allah kolaylık versin.Pazartesi git, ben de çarşamba gidicem :)
Canım çok sevindim, şükür güzel haberlerle geldin, Türk doktor olması da ayrıca güzel
Kızlar cok kotuyum yaaa ne yesem 1 saat icinde kusuyorum ve hala midem bulanıyor
öğleden sonra hastaneyi bir daha arayacağım, olmazsa dediğin gibi yapacağım zaten canım. herşeyi geçtim tamam da benim günahım ne? ya nerden uydum kayınvalide aklına, ne güzel ben özel yaptıracaktım. hastane daha güvenilir olurmuş, peh. gördük güvenilir hastanelerini...laboratuardaki bayan diyorki" valla 10larca ilçe ve il merkeziyle çalışıyoruz, bir tek bu hastane hastalarına memnuniyetsizlik yaşatıyor." şikayet edicem dedim. haklısınız edin dedi bayan. bizim bir günde çıkardığımız bir test bu, nasıl 16 gün beklemiş olabilirsiniz diyor bir de... gel de sinir olma bunları duyunca tatlım ya, resmen hastanenin kaypaklığı... :84:
Kızlar cok kotuyum yaaa ne yesem 1 saat icinde kusuyorum ve hala midem bulanıyor
selam sekerler :) ben cokkk mutluyummm...buradan bir arkadasimin tanidigi turk kadin dogumcu var ...arkadasim hemen onunla konusmus dun universite hastanesinde calisiyor...D. Cahit Birdir ismi hemen bugun gel bakalim bebegine kan testinide yapalim dedilabarutarda kendisi bizzat testleri yapiyormus hemde :)) herseyine bakariz dedi ustelik hic bir ucrette almayacakmis benden...nasil mutlu oldum anlatamam ben daha cokk uzun sure kan testi yaptiramam saniyordum 3 lu testi bekleyecektim..guzel allahim dunku aglamalarimi uzuntumu gordu bana yardim yolladi resmen hemde en iyisinden
Nasil is anlamadim benim de 3 aydir bulanmiyordu pazar gunu bir badire atlattim, bir de bugun sabahtan beri bir tuhaf, tutuyorum kendimi, kokulara karsi hassasiyet olustu. Hani hamile olmasam da ighk diycem seylere abartili tepki veriyorum, ama daha kusmadim cok sukur, gecer insallah
ay simdi okuyorum canim ya...cok sinir oldum bende simdi zaten buna benzer sacmaliklarla ugrasiyorum burda biliyorsun...boyle rahat ve sorumsuz davranislari okuyunca iyice sinirleniyorum ben..valla yerden goge kadar haklisin bence cingar cikar ne yap et al test sonuclarini..kac defa faxladik isterseniz simdi yine faxlayalim diyen labaratuar yetkililerine eline kolay ulasabilecek baska bir fax numarasi ver o zaman oraya faxlasinlar..direk eline gecer sonuclar sende bi doktora gider yorumlatirsin hemen..
Merhaba kızlar nasılsınız? Tatildeydik dün döndük anca. Maşallah herkes iyi gördüğüm kadarıyla. Cinsiyetini öğrenenlerde olmuş çok güzel. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Kısaca özet geçeceğim. Bulantılarım kesildi. Şimdi rahat yemek yapıyorum ve yiyebiliyorum şükürler olsun.
Henüz cinsiyetimizi öğrenmedik cuma kontrolümüz var. İnşallah kendini gösterir kuzum. Hareketlerini hisseden oluyor mu peki aranızda?
Gözün aydın tatlım..
Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına..
senin mide bulantin olmamisti sanki pek oyle hatirliyorum dimi dunyam...bu haftada birden bire olmasi cok ilginc geldi..umarim cabuk gecer oyle 1-2 gunluk birseydir
saatin gelmesini bekliyorum canım. malum öğle arasında ya beyzadeler, kraliçeler. zaten hala yok diyorlarsa hem şikayet edeeğim hem de dediğin gibi faks numarasını kendim göndereceğim. rahat hem de ne rahatlar. rüyalarıma giriyor, hep kötü şeyler görüyorum. 1/220 çıkmış dedi doktor rüyamda. ağlayarak uyandım. sanki kendileri hiç doğurmamışlar eşleri hiç hamile olmamış yada. bu nasıl bir rahatlıktır. devlet ancak öğretmenini zırt pırt denetlemesini bilir. çiftlik olmuş tüm kamu kurumları haberleri yok...
MERHABA ARKADAŞLAR, aranızda bebişinin cinsiyetini öğrenip çin takvimine göre doğru çıkan var mı? yani tuttu mu çin takvimi?
Evet ben sadece 9. haftalarda kustum birazcık. Ama 1 haftadır her sabah ne yesem kusuyorum aynen aksama kadar da ac kalıyorum..
Bugun daha kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?