- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.201
MERHABA ARKADAŞLAR, aranızda bebişinin cinsiyetini öğrenip çin takvimine göre doğru çıkan var mı? yani tuttu mu çin takvimi?
şimdiden ayakları şişen var mı aranızda ya?
Amiiin! Allah razı olsun canım.
Gercekten kızım olmasını cok ıstıyorum.
Tabıı kı saglıklı olması herseyden daha onemlı ama,
Rabbım affetsın sankı erkek olursa uzulecekmısım gıbıme gelıyor. ):
Banucugum, uzulme, ınsallah Tr ye geldıgınde ıstedıgın gıbı yaptırırsın gereklı kontrollerını.
Azelyacıgım, meyvalı yogurt yemeyı dene ıstersen.
Ben dun aksam bıraz oyle yedım, sutten daha ıyı bence, tat olarak.
Ah ahhh...
Bende kız ıstıyorum, erkek olacagını dusunuyorum.
Ama dusununce soyle dıyorum, bu kadar cok kız cocuk ıstıyorum ama, ya Rabbım bneı onunla ımtıhan etmek ıcın engellı yaratırsa?
Hem daha cok erken cınsıyetlerın belırlenmesı ıcın, benım ablamın bebegıne neredeyse son aya kadar kız dedıler, erkek oldu
kızlar dün doktorumuzla buluştuk ,
bana doğru yatma pozisyonunu öğretti , başımıza biraz daha yüksek bir yastık , kol altımıza da bir yastık koyup genellikle sol olmak üzere yana yatıcakmışız ,sırt üstü ve tabiki yüz üstü yatmak yasak..
ben dün gece denedim biraz zorlandım ama işe yaradı..
bu arada bebek kıpır kıpırdı , dönüp durdu , elini kolunu kaldırdı zor yakaladık doğrudüzgün fotoğraf bile vermedi , çok artistik hareketler yaptı çooookkkk:)))))
bblau doktorum değerlerime baktı biraz kansızlık olabileceğini söyledi ama hafta içi tahlilleri tekrarlıycaz ,
bu arada haftada 2 defa balık günde 4 tane de cevizi sıkı sıkı tembihledi..
kızlar ben de hamileliğimin başlangıcından bu yana tam 3 kilo verdim ,
doktorum aferin sana tam aradığım hasta tipisin diye beni tebrik etti:)bundan sonra iştahımız açılacakmış ve her şeye saldıracakmışız ama çok kilo alırsan bozuşuruz ve seni bırakırım dedi bana:)
Kızlar günaydın
Ben birşey soracağım, bu free bea hgc 50'nin altında olursa ne oluyordu? Bizim 28,08 mi ne öyle birşey.Ne oluyordu cinsiyet :122:
azelya 55 nasılsın canm..giremiyorum kaçgündür oruç ve halsizlik vuruyor beni anca roman okuyorum...
kızlar bu gece rüyamda doktorumun bana kızın olacak dediğini gördüm..hayırdır inş..daha öncede bana birisi rüyamda hamilesin demişti ve ben tam o zaman emin değildim günüm geçiyordu sadece....şimdi dahada merak ettim cinsiyetini..ya cuma yada pazartesi gideceğim inş..
Şişti benim :26:
şimdiden ayakları şişen var mı aranızda ya?
anlamıyorumbu kadar çıkarmaya 3 kilo aldım o da yetmedı kusmalarım 14. haftama gırmeme ragmen gecmedi. o da yetmedi ayaklarım şişmeye başladı. kabızlığım zaten en buyuk derdim! ne yapacagımı bılemıyorum
bilmislik yapiyor gibi olmim amasicaktan sisiyor olabilirmi? asiri sicak yapti bu sene onun etkisidir bence..yani son aylarda siser ayaklar diye biliyorum..
Ay ben de 3 kilo aldım ben de kabızım
ahahahahha biz bu gidişle o o ooo... 55 kiloyum yahu. doktorda ayakkabılarla falan 55.5 ları goruyorum. boyum zaten 1.62. eşim bana topitop diyoröffff
benımkıde tuttu cın takvımı
49dum, boy 1.55, kilo oldu 52.
Yakında 55e 55 bir kadın olucamAma yakıştı beee , bu akşam Tarkan konserine gidicem, iyi ki göbeğim çıktı çünkü hamile tişörtümü giycem
ahahahahha biz bu gidişle o o ooo... 55 kiloyum yahu. doktorda ayakkabılarla falan 55.5 ları goruyorum. boyum zaten 1.62. eşim bana topitop diyoröffff
Ben de 54.9 kg geldim en son gittigimde 54.4 le hamile kaldım boyum da 1.58 asıl topitop benim herhalde
Kızlar ben de 1 haftadır falan ishalim. Oyle su gibi degil ama ishal iste..
Sizce bi sıkıntı var mıdır ishal olmamda?
Ben de 54.9 kg geldim en son gittigimde 54.4 le hamile kaldım boyum da 1.58 asıl topitop benim herhalde
anlamıyorumbu kadar çıkarmaya 3 kilo aldım o da yetmedı kusmalarım 14. haftama gırmeme ragmen gecmedi. o da yetmedi ayaklarım şişmeye başladı. kabızlığım zaten en buyuk derdim! ne yapacagımı bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?