2012 Şubat Anneleri

slm kızlar bende 12+1 günlük hamişim ve bulantı benimde en büyük sorunum sabah hemen wc de buluyom kendimi sonra işe geliyorum yol maffediyor beni koştur koştur wc hep midem ayakta çıkarmamak için sürekli bişeyler yiyom eh işte bira işe yarıyo hap verdi doktor oda 2 gün fayda etti 3. gün hiç faydası yoktu ve ne zaman bitecek bu bulantı çok merak ediyorum ayrıca hiç kilo almadım bebişim aç diye korkuyorum iyi beslenemeyecek ve hep aklımda iyi bakamadıgım düşüncesi var

Hakkında hayırlısı olsun canım...

canım bebeğin pozisyonları için henüz çok erken..
38. haftada bile dönmemişti benim
ve doktorum zamanımız var demişti..
sakin ol....

Kızlar günaydın
Ben birşey soracağım, bu free bea hgc 50'nin altında olursa ne oluyordu? Bizim 28,08 mi ne öyle birşey.Ne oluyordu cinsiyet
:122:

Oğlan oluyor o zaman azelyacığım...
Bana nedense senin kızın olacakmış gibi gelmişti ama

ben de senin oğlan olacak gibi hissetmiştim..
ben 3 yavrumu da önceden rüyamda gördüm..
gördüğüm cinsiyetler çıktı..
Hakkında hayırlısı olsun gülüm

bilmislik yapiyor gibi olmim ama sicaktan sisiyor olabilirmi? asiri sicak yapti bu sene onun etkisidir bence..yani son aylarda siser ayaklar diye biliyorum..

sıcağın da etkisi var sanırım evet. ama ayaklarım mayalanmış poğaça gibi oluyor bazen ya. karnım zaten 5 aylık hamile gibi şiş. ne oluyor bana kızlar anlam veremıyorum

ahahahahha biz bu gidişle o o ooo... 55 kiloyum yahu. doktorda ayakkabılarla falan 55.5 ları goruyorum. boyum zaten 1.62. eşim bana topitop diyor öffff

49dum, boy 1.55, kilo oldu 52.
Yakında 55e 55 bir kadın olucam
Ama yakıştı beee, bu akşam Tarkan konserine gidicem, iyi ki göbeğim çıktı çünkü hamile tişörtümü giycem

minik meleklerin güzel annişleri hepinize merhaba.ıyısınızdır inşallahbi kaç sayfa geride facebook la ilgili yazılarınızı okudum.hemen gırdım ekledımbu sayede bırbırımızı daha yakından tanıma fırsatımızda olur.diye düşünüyorum

49dum, boy 1.55, kilo oldu 52.
Yakında 55e 55 bir kadın olucam
Ama yakıştı beee, bu akşam Tarkan konserine gidicem, iyi ki göbeğim çıktı çünkü hamile tişörtümü giycem

hah tam topitop olacaz işte. benim de en boy bir olmasına az kaldı. ama gerçekten her kadın başka bir güzelleşiyor anne olunca.

Ben de 54.9 kg geldim en son gittigimde 54.4 le hamile kaldım boyum da 1.58 asıl topitop benim herhalde

Yoooo, kımseye hakkımı yedırmem
Boy : 153
Kilo : 57

Ac karna tartılınca 56 cıkıyorum, o bıle kurtarmıyor
Nasıl kurtarsın, ınsanların ısmınden bıle aserır duruma geldım.

yaa 14.haftada da mi bitmiyor... kusarken nasil kilo almayi becerdin ??
ben mahvoldum artik.. cok slklLdlm..
2li teste gidecegim birazdan,halim yok.. evin her odasinda cöp posetlerii...
3.ayi bekledim gececek diye.. hic gecicek gibi degil.. yedigim hicbirsey durmuyor.. ve acimmm (
dermanim yok ayakta durmaya..ramazanin ilk günü cok iyiydim........ ay dedim bitti.... yokk ........
yaa bi de artik mesai saati sahurda basliyorrr.... esime sahur hazirlarken basliyorumm cikartmaya......
tek derdim bu ama bittim artik eridimmm ......
ikinci cocuk mu hayirr allah bunu saglikli versin,saglikli hayirli ömür versin yeterrr....
benim anamda benden betermis yine de 4 tane yapmis ,,, valla kendisini tanimak nasip olmadi amaa ne güclü kadinmis..

cinsiyetini ögrenmek istiyorum dua edin göstersin bizim beyfendi chükünü kijlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…