- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.221
sıcağın da etkisi var sanırım evet. ama ayaklarım mayalanmış poğaça gibi oluyor bazen ya. karnım zaten 5 aylık hamile gibi şiş. ne oluyor bana kızlar anlam veremıyorum
Kızlar ben de 1 haftadır falan ishalim. Oyle su gibi degil ama ishal iste..
Sizce bi sıkıntı var mıdır ishal olmamda?
Yoooo, kımseye hakkımı yedırmem
Boy : 153
Kilo : 57
Ac karna tartılınca 56 cıkıyorum, o bıle kurtarmıyor
Nasıl kurtarsın, ınsanların ısmınden bıle aserır duruma geldım.
Kızlar hamile yastığım şimdi geldi kargoyla
akşam bi kullanıyım bakalım inşallah işe yarar
sonuçları size bildiririm
Kızlar hamile yastığım şimdi geldi kargoyla
akşam bi kullanıyım bakalım inşallah işe yarar
sonuçları size bildiririm[/QUOT
hayırlı olsun canım.inşallah rahatlatır senı
midesi bulanmaya yeni başlayan sizdiniz değil mi? bence sizinji bu sebepten. üşütmüş olabilirsiniz. ıshal mıde bulantısı yapar çünkü.
ayyyyyyyyyyyyyyy koptum valla guldurdun beni
Ben de tv de ne gorsem canım istiyor yaa
yaa 14.haftada da mi bitmiyor... kusarken nasil kilo almayi becerdin ??
ben mahvoldum artik.. cok slklLdlm..
2li teste gidecegim birazdan,halim yok.. evin her odasinda cöp posetlerii...
3.ayi bekledim gececek diye.. hic gecicek gibi degil.. yedigim hicbirsey durmuyor.. ve acimmm(
dermanim yok ayakta durmaya..ramazanin ilk günü cok iyiydim........ ay dedim bitti.... yokk ........
yaa bi de artik mesai saati sahurda basliyorrr.... esime sahur hazirlarken basliyorumm cikartmaya......
tek derdim bu ama bittim artik eridimmm ......
ikinci cocuk mu hayirr allah bunu saglikli versin,saglikli hayirli ömür versin yeterrr....
benim anamda benden betermis yine de 4 tane yapmis ,,, valla kendisini tanimak nasip olmadi amaa ne güclü kadinmis..
cinsiyetini ögrenmek istiyorum dua edin göstersin bizim beyfendi chükünü kijlar :))
Evet 1 haftadır sabahları midem bulanıyor kusuyorum hem gripim hem kum dokuyorum hem ishalim.
Yok yok bende
Vaaaaay aldın demek.
ıyı gunlerde kullan, delıksız, guzel ruyalar gor ınsallah yastıgında.
Ben gunlerdır cok kararsızım, aslında onda uyumak cok guzel olacak gıbı gelıyor ama,
bır yandan da fuzulı gıbı gelıyor.
Senın yorumlarına gore belkı dusuncem netlesır.
yaa 14.haftada da mi bitmiyor... kusarken nasil kilo almayi becerdin ??
ben mahvoldum artik.. cok slklLdlm..
2li teste gidecegim birazdan,halim yok.. evin her odasinda cöp posetlerii...
3.ayi bekledim gececek diye.. hic gecicek gibi degil.. yedigim hicbirsey durmuyor.. ve acimmm(
dermanim yok ayakta durmaya..ramazanin ilk günü cok iyiydim........ ay dedim bitti.... yokk ........
yaa bi de artik mesai saati sahurda basliyorrr.... esime sahur hazirlarken basliyorumm cikartmaya......
tek derdim bu ama bittim artik eridimmm ......
ikinci cocuk mu hayirr allah bunu saglikli versin,saglikli hayirli ömür versin yeterrr....
benim anamda benden betermis yine de 4 tane yapmis ,,, valla kendisini tanimak nasip olmadi amaa ne güclü kadinmis..
cinsiyetini ögrenmek istiyorum dua edin göstersin bizim beyfendi chükünü kijlar :))
CAnım bence aldığında pişman olmayacağın bir ürün...
O kadar rahatlatıyor ki anlatamam
Silikon yastıklardan iki tane koyman gerekiyotr
ve malesef uyurken kayıyor
sinir oluyorsun
aldığıma pişman olmadığım sürekli kullandığım tek ürün diyebilirim
...
[/B][/I][/COLOR]
sizin meleğiniz kaç haftalık? cinsiyetini öğrendiğinize göre baya büyümüş sanırım.
yaa ne diyosun burda pişmaniye diye bi arkadaş varya onu her gördüğümde canım pişmaniye istiyoYoooo, kımseye hakkımı yedırmem
Boy : 153
Kilo : 57
Ac karna tartılınca 56 cıkıyorum, o bıle kurtarmıyor
Nasıl kurtarsın, ınsanların ısmınden bıle aserır duruma geldım.
anlamıyorumbu kadar çıkarmaya 3 kilo aldım o da yetmedı kusmalarım 14. haftama gırmeme ragmen gecmedi. o da yetmedi ayaklarım şişmeye başladı. kabızlığım zaten en buyuk derdim! ne yapacagımı bılemıyorum
anlamıyorumbu kadar çıkarmaya 3 kilo aldım o da yetmedı kusmalarım 14. haftama gırmeme ragmen gecmedi. o da yetmedi ayaklarım şişmeye başladı. kabızlığım zaten en buyuk derdim! ne yapacagımı bılemıyorum
14+2 şimdi öğrendiğimde 13 haftalıktı erken gösterdi bizimki
yaa ne diyosun burda pişmaniye diye bi arkadaş varya onu her gördüğümde canım pişmaniye istiyo
kabızlık için doktoruna danıştınmı ben söyledim, toz ilaç verdi suyla sulandırılıp kullanıyosun
Eki Görüntüle 234101
herkese slm...
umarın resmi yükleyebilmişimdir.meleğimin ellerini kollarını gördünüzmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?