2012 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 234101

herkese slm...
umarın resmi yükleyebilmişimdir.meleğimin ellerini kollarını gördünüzmü?

kurban olsunlar o'nu verene ya. parmaklarına kurban senin yaaaaa.. mini mini... Allah tamımana erdirsin. görüntü inanılmaz etkiliyici. şoktayım. ağlıyorum, dayanamayıp ekranı öpesim gelıyo falan. müthiş..

Du bakalim tahtaya vuralim, yemegimi ve meyvemi yedim kazasiz atlattik, sabahlari oluyor demekki. Sevindim seninkilerin azalmasina, insallah tamamen gecer yakinda guzelce beslenirsin.
Bu arada Banucum inanilmaz sevindim doktor bulmana, hem de Turk Insallah guzel haberlerini aliriz senden, bebek de sevinmistir icerde taklalar atiyordur :)
Insanin gurbette tanidiklari olmasi cok guzel, network onemli

bebişim kazara geldi hiç istememiştim, şimdi her kontrole gidişimi iple çekiyorum, dünden beri resimler sürekli elimde, çok mutluyum umarım sağ salim doğar bebeklerimiz

Bende haftaya persembe gıdecegım.
Sat.a gore 12+1 olacak.
Ama usg de 4 gun gerıdeydı gecen gıdısımızde.
Acaba benım bebısım de bu kadar bellı olur mu?
Aranızda benım donemlerımde gıdenler olmustur, nasıldı goruntu?
Allah ım suraya bak, sımdıden onlar ıcın ne kadar da heyecanlanıyoruz.
Bi' gölge gıbıler halbuki, onu bıle gormek bızı nasıl da mutlu edıyor.

Son düzenleme:

hadi hayırlısı bakalım.

Ben 12+5de gitmiştim canım bende ellerini gördüm, ama resim alırken net değildi, oynattığını gördüm sen de görürsün

Aklıma dusmedı degıl.
Ama Allah'tan ben hamıle kaldıgımdan berı tatlı yemek ıstemıyorum.
Yoksa esım yanmıstı.
Muhtemelen her aksam 'bana pısmanıye getır' dıyen bır karısı olacaktı.

rüyama giriyo yaa bulamıyoruzda...

Eki Görüntüle 234101

herkese slm...
umarın resmi yükleyebilmişimdir.meleğimin ellerini kollarını gördünüzmü?
massaallaahhh ona annesi ne güzel belli olmuş öyle allah analı babalı büyütsün saşlıklı sıhhatlı ayıpsız özürsüz kucağına aldığın günler olsun

41 kere maşallah çok etkilendim bende yarın görücem kuzumu inşallah cinsiyetini de öğrenirim gösterdimi senin ki

karnımda 4 döndü ama bir önünü dönmedi sıpacık pzt. 4 boyutlu bir usg buldum ona gidicem fiyatıda çok uygun muayene 12 + usg 12 = 24tl dediler ekstra birşey çıkmazsa tabi

karnımda 4 döndü ama bir önünü dönmedi sıpacık pzt. 4 boyutlu bir usg buldum ona gidicem fiyatıda çok uygun muayene 12 + usg 12 = 24tl dediler ekstra birşey çıkmazsa tabi

sizin bebeğiniz erkek gibi geldi bana :) niye bilmem ama erkek duruşu var. düşünen adam. parmaklar kafada falan.

güzel anne adayları herkese merhabalar..
diğer topik e bakıyorumda kimse kalmamış herkes buraya taşınmış galiba.bende bi uğrayım dedim.uzun zamandan beri de girememiştim zaten.
bu arada herkese hayıırlı ramazanlar dilerim..ben bugün tam 11+3 oldum.yarın aylık kontrolüm için rendeum var.ikili testi yaparlar dimi.
yaa ben ense kalınlıığıyla bozdum galiba.anormal çıkacak diye çok ama çok korkuyorum.bişey çıkacakta hamilelik heyecanım bozulacak diye çok tedirgin oluyorum .(((
sonra da diyorum allahım sana emanet ,sen bilirsin diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama nafile..yarın bi gelse ,herşeyin normal olduğunu bi görsem..bebeğimi çok merak ediyorum ,görmek için sabırsızlanıyorum ama bi yandanda ayaklarım geri geri gidiyo.
allahım yardım et..::18:

Benimde gittiğimde 12+3 günlüktü ama bu kadar net değildi..
Ama kıpırdadığını gördüm, sürekli hareket ediyordu..

saol canım güzel bi uykuya ihtiyacım var iyi gelir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…