- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.261
sizin bebeğiniz erkek gibi geldi bana :) niye bilmem ama erkek duruşu var. düşünen adam. parmaklar kafada falan.
güzel anne adayları herkese merhabalar..
diğer topik e bakıyorumda kimse kalmamış herkes buraya taşınmış galiba.bende bi uğrayım dedim.uzun zamandan beri de girememiştim zaten.
bu arada herkese hayıırlı ramazanlar dilerim..ben bugün tam 11+3 oldum.yarın aylık kontrolüm için rendeum var.ikili testi yaparlar dimi.
yaa ben ense kalınlıığıyla bozdum galiba.anormal çıkacak diye çok ama çok korkuyorum.bişey çıkacakta hamilelik heyecanım bozulacak diye çok tedirgin oluyorum .(((
sonra da diyorum allahım sana emanet ,sen bilirsin diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama nafile..yarın bi gelse ,herşeyin normal olduğunu bi görsem..bebeğimi çok merak ediyorum ,görmek için sabırsızlanıyorum ama bi yandanda ayaklarım geri geri gidiyo.
allahım yardım et..::18:
:))) Suratı yan profilden gayet sevimli gözüküyor, casperda sevimli olduğuna göre casper diyebilirsiniz annesiBen yarmagülüm diye seviyorum eşim kızıyor
süper yaaa gerçekten, kaç haftalıktı bu resimde?
eski topikte herkes face'e geçti. kimse kalmadı bizde buraya yatay geçiş yaptık. sağolsunlar sıcak karşıladı burdakıler de bizi. yarın muhtamelen 2'li testini yaparlar evet. de korkun nıye? korkma kendını germe. bebeğini de huzursuz etme boş yere. hem 2'li testte sonuçları kötü olup (hatta 3'lü teste de 4'lü teste de ) sapasağlam doğan melekler biliyorum ben. kafanı bu tarz düşüncelerle doldurma. ha dıyeceksın ki "demesı kolay". inan ben de senın gibi rahmıme düştüğü andan itibaren kuruntularla başetmeye çalışıyorum. ama ilk bebeğimi boyle kuruntular yuzunden kaybeden bırı olarak sakın yapma bunu dıyorum. içini ferah tut.
eski topikte herkes face'e geçti. kimse kalmadı bizde buraya yatay geçiş yaptık. sağolsunlar sıcak karşıladı burdakıler de bizi. yarın muhtamelen 2'li testini yaparlar evet. de korkun nıye? korkma kendını germe. bebeğini de huzursuz etme boş yere. hem 2'li testte sonuçları kötü olup (hatta 3'lü teste de 4'lü teste de ) sapasağlam doğan melekler biliyorum ben. kafanı bu tarz düşüncelerle doldurma. ha dıyeceksın ki "demesı kolay". inan ben de senın gibi rahmıme düştüğü andan itibaren kuruntularla başetmeye çalışıyorum. ama ilk bebeğimi boyle kuruntular yuzunden kaybeden bırı olarak sakın yapma bunu dıyorum. içini ferah tut.
kurban olsunlar casper bi taraflarını yesin o'nun. Maşallah
Ben 12+5de gitmiştim canım bende ellerini gördüm, ama resim alırken net değildi, oynattığını gördüm sen de görürsün
rüyama giriyo yaa bulamıyoruzda...
Vardır canım ılla, kuruyemıscılere baktınız mı?
Benimde gittiğimde 12+3 günlüktü ama bu kadar net değildi..
Ama kıpırdadığını gördüm, sürekli hareket ediyordu..
saol canım güzel bi uykuya ihtiyacım var iyi gelir inşallah
kızlar eşim dreamy olandan sipariş vermiş
Alemsin kız, yarmagül mü
casper yanında halt etmiş çok sevimli bu ya
sağol teyzesı.doyamıyorum bakmaya yaallahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın
kızlarrrr midemm cok kötü yafff.. canım hiçbişi yemek istemiyoo.. aslında istiyoo amaa agzıma ne atsam midem kalkıyo.. herseyin tadı bozuk gibi geliyo..
Olsun, ellerını gormeye de razıyım ben.
Aslında kıpırdagını gorsem, saglıklı oldugunu duysam o bıle yetecek bana.
Oh, masallah.
Artık darısı bıze teyzesı, bende mınıgımın kıprastıgını gorecegım 9 gun sonra
ınsallah canım, sanırım bende orta hallısınden bır tane alacagım.
bu hafta neredeyse hıc uyumadım.
Su an bıle gozlerım sızlıyor.
canım ekşi bişeyler yemeğe çalış belkı bulantınıda hafıfletır.bana çok ıyı geliyordu:44:inşallah sanada ıyı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?