2012 Şubat Anneleri

eski topikte herkes face'e geçti. kimse kalmadı bizde buraya yatay geçiş yaptık. sağolsunlar sıcak karşıladı burdakıler de bizi. yarın muhtamelen 2'li testini yaparlar evet. de korkun nıye? korkma kendını germe. bebeğini de huzursuz etme boş yere. hem 2'li testte sonuçları kötü olup (hatta 3'lü teste de 4'lü teste de ) sapasağlam doğan melekler biliyorum ben. kafanı bu tarz düşüncelerle doldurma. ha dıyeceksın ki "demesı kolay". inan ben de senın gibi rahmıme düştüğü andan itibaren kuruntularla başetmeye çalışıyorum. ama ilk bebeğimi boyle kuruntular yuzunden kaybeden bırı olarak sakın yapma bunu dıyorum. içini ferah tut.

demek faceye gitti herkes..ben sayfaları okumadım hiç.baktım kimse yok öyle burayıda tesadüfen buldum,karıştırken..kendi kendime geldim yani
iyikide gelmişim.nekadarda kalabalıkmışız..
canım ilk bebeğin için üzüldüm,allah sabır versin.
bende hep diyordumki kalp atışlarını duyayım başka bişey istemem,hiç kuruntu yapmıcam birdaha demiştim bundan taaa 1 ay önce ama malesef başaramadım.stres herşeyin düşmanı ama olmuyo işte..

Son düzenleme:

demek faceye gitti herkes..ben sayfaları okumadım hiç.baktım kimse yok öyle burayıda tesadüfen buldum,karıştırken..kendi kendime geldim yani
iyikide gelmişim.nekadarda kalabalıkmışız..
canım ilk bebeğin için üzüldüm,allah sabır versin.
bende hep diyordumki kalp atışlarını duyayım başka bişey istemem,hiç kuruntu yapmıcam birdaha demiştim bundan taaa 1 ay önce ama malesef başaramadım.stres herşeyin düşmanı ama olmuyo işte..

Son düzenleme:
Ben 12+5de gitmiştim canım bende ellerini gördüm, ama resim alırken net değildi, oynattığını gördüm sen de görürsün

Olsun, ellerını gormeye de razıyım ben.
Aslında kıpırdagını gorsem, saglıklı oldugunu duysam o bıle yetecek bana.

rüyama giriyo yaa bulamıyoruzda...

Vardır canım ılla, kuruyemıscılere baktınız mı?

Benimde gittiğimde 12+3 günlüktü ama bu kadar net değildi..
Ama kıpırdadığını gördüm, sürekli hareket ediyordu..

Oh, masallah.
Artık darısı bıze teyzesı, bende mınıgımın kıprastıgını gorecegım 9 gun sonra

saol canım güzel bi uykuya ihtiyacım var iyi gelir inşallah

kızlar eşim dreamy olandan sipariş vermiş

ınsallah canım, sanırım bende orta hallısınden bır tane alacagım.
bu hafta neredeyse hıc uyumadım.
Su an bıle gozlerım sızlıyor.

kızlarrrr midemm cok kötü yafff.. canım hiçbişi yemek istemiyoo.. aslında istiyoo amaa agzıma ne atsam midem kalkıyo.. herseyin tadı bozuk gibi geliyo..

sağol teyzesı.doyamıyorum bakmaya ya allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın

amin canım amin. bilirim bizde eşimle sürekli ultrason görüntüsünün çekildiği cd'yi izliyoruz. elini ağzına götürmesini, kalp sesinden ürküp kıçını dönmesi, ayaklarıyla bi taraflarımı tekmelemesinin kaçıncı saniyelerde olduğunu bile ezberledik ama insan doyamıyor bakmaya, izlemeye. bir de doğunca düşün, boynumuza yapıştırıp öyle gezeriz herhalde. :))

kızlarrrr midemm cok kötü yafff.. canım hiçbişi yemek istemiyoo.. aslında istiyoo amaa agzıma ne atsam midem kalkıyo.. herseyin tadı bozuk gibi geliyo..

canım ekşi bişeyler yemeğe çalış belkı bulantınıda hafıfletır.bana çok ıyı geliyordu:44:inşallah sanada ıyı gelir

İnşallahh cnm yaa çok farklı birşey..
Ben hastaneye gidene kadar ne kadar dua biliyorsam okudum ama hala doktorun yanına girdiğimde elim titriyordu heycandan..
Kıpırdadığını görmek çok güzel birşey..
Bizim 20 günümüz var daha bir daha görmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…