2012 Şubat Anneleri

Ben varım.Zaten kiloluydum. Şimdi karnım da belirmeye başladı.Doğumdan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor.

Dogumdan sonra bol bol emzirin kızlar emzirdikce veriliyormus kilo.
Gecen gun bir arkadasla konustum 54 kiloyla kamile kalmıs benim gibi ve doguma kadar 20 kilo almıs.
Simdi kızı 2 yasında ve tıg gibi hep emzirmis kızı 2 yasına gelmis hala da emiyordu yani..

bencede canım, sen damar atışlarını hissediyosunn...yoksa 9 aylık hamile birisi bile hissedemez kalp atışlarını bence...

bencede o bizim kalp damar atışlarımız çünkü bende sırt üstü yatınca karnıma dokununca elime kalp atılşı gibi bi şey hissediyorum ama bende bu zamana kadar kendi kalp atışım diye düşünüyordum
eşimede söyledim oda elini koyunca hissediyo ama hamilelikten öncede hissediyordum ben bunu

selam tüm hamişler
bizde bugün 13 haftamıza girdik. 2li tarama testimiz çok şükür iyi çıktı ve salı günkü dr randevumuzda %80 kız olduğunu öğrendik.
Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı,yüzünü görmeyi nasip etsin.Aminnnnn

ay kızlar çok kötüsünüz küsücem size ben günlerdir nasıl mutlu uyanıyordum meleğimin kalbi diye aşkolsun size

canım sana aşkolsun seni üzmek istermiyiz hiççç hadi barışalım:)
gerçekten bence imkansız o yüzden şaşırdım ama sen gerçekten hissediyorda olabilirsin ne diyeyim şimdi arakdaşım

yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:

canım üzülme bi tane de bende var ...saolsun hamile miyim değilmiyim umurunda değil..Sormuyo bile ama dr. um la dertlesirken dedi ki ;
senin hormonların anneliğe alısıyo ve sen şimdiden annesin ..Onun ise böyle bi durumu yok .9 ay sonra eline alınca baba olduğunun idrakına varacak ve sonra yavaş yavaş alışacak;üstüne gitme dedi.Bende bıraktım kendi haline.Sende sıkma canını olur mu ?

Ben varım.Zaten kiloluydum. Şimdi karnım da belirmeye başladı.Doğumdan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor.

Bende kilolu hamile kalanlardanım canım o yüzden benim de karnım belirginleşti:) aslında zayıflarda daha belirgin olması gerekmiyor mu:) sonuçta benim her zaman hamile gibi bir göbişim vardı:)

canım sana aşkolsun seni üzmek istermiyiz hiççç hadi barışalım:)
gerçekten bence imkansız o yüzden şaşırdım ama sen gerçekten hissediyorda olabilirsin ne diyeyim şimdi arakdaşım

tmm barıştım...
ama genede bu günün en mutsuz annesi benim, kesşe söylemeseydiniz.

Kızartma haricinde zararı yok galiba canım ya, çünkü fırında patates yiyen arkadaşlar vardı.Benimde canım elma dilim patates istiyor, akşama yapıp vercem fırına.

Ben hamileligimden beri patatesi cok sevmeye basladım fırında ve haslanmıs olarak. Esim cok kilo alıcaksın diyo ama bende tık yok aynı kilodayım ( en son oyleydim yani )

Kızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
canım bak ne diyor uzmanlar

Kızarmış yenmediği taktirde kilo aldırmaz. Sindirimi kolaylaştırır ve kabızlığı önler. Özellikle hamilelik döneminde yorgunluğa karşı birebirdir. Vücuda enerji veren madde olan karbonhidrat içeren patates, C ve E vitaminleri ve beta karotin açısından en zenginidir. Patatesin besin değerinin büyük kısmı kabuğunda olduğundan soymak yerine özel bıçağı ile kazımak daha iyidir. Kabukları soyularak pişirilen patates C vitaminin yüzde 25’ini kaybeder. Bu nedenle patatesi fırında kabuğuyla veya buharda ya da az suda pişirmek gerekir.

sen gönül rahatlı ile ye canın çektiyse

Kızlar bir sorum daha olucak size..
Benim gobek degilim degismeye basladı sizde de var mı bir farklılık? Gerci 4. aya girdik artık normal degil mi?

Kızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
Cnm kızartması zararlı ama haşlaması/ fırında yapılması zararlı değil.Bak internette yazılana göre patates ;
Sindirimi kolaylaştırır ve kabızlığı önler. Özellikle hamilelik döneminde yorgunluğa karşı birebirdir. Vücuda enerji veren madde olan karbonhidrat içeren patates, C ve E vitaminleri ve beta karotin açısından en zenginidir. Patatesin besin değerinin büyük kısmı kabuğunda olduğundan soymak yerine özel bıçağı ile kazımak daha iyidir. Kabukları soyularak pişirilen patates C vitaminin yüzde 25’ini kaybeder. Bu nedenle patatesi fırında kabuğuyla veya buharda ya da az suda pişirmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…