- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.461
selam arkadaşlar,
aranızda karnı belirginleşen varmı acaba?
bencede canım, sen damar atışlarını hissediyosunn...yoksa 9 aylık hamile birisi bile hissedemez kalp atışlarını bence...
Ben varım.Zaten kiloluydum. Şimdi karnım da belirmeye başladı.Doğumdan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor.
bencede canım, sen damar atışlarını hissediyosunn...yoksa 9 aylık hamile birisi bile hissedemez kalp atışlarını bence...
benim göbeğim kocaman tam 4 kilo aldım ve elimi karnıma biraz bastırınca kalbinin atışını hissediyorum
ay kızlar çok kötüsünüz küsücem sizeben günlerdir nasıl mutlu uyanıyordum meleğimin kalbi diye aşkolsun size
ay kızlar çok kötüsünüz küsücem sizeben günlerdir nasıl mutlu uyanıyordum meleğimin kalbi diye aşkolsun size
yaa kızlar cevap verin sizin eşlerinizde benimki kadar heyecansızmıııııı:44:
Kızlar hamilelikte fırında kozlenmis patatesin ya da haslanmıs patatesin bir zararı ya da yararı var mı biliyor musunuz?
Ben varım.Zaten kiloluydum. Şimdi karnım da belirmeye başladı.Doğumdan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor.
selam arkadaşlar,
aranızda karnı belirginleşen varmı acaba?
canım sana aşkolsun seni üzmek istermiyiz hiçççhadi barışalım:)
gerçekten bence imkansız o yüzden şaşırdım ama sen gerçekten hissediyorda olabilirsin ne diyeyim şimdi arakdaşım
Kızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
Kızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
Kızartma haricinde zararı yok galiba canım ya, çünkü fırında patates yiyen arkadaşlar vardı.Benimde canım elma dilim patates istiyor, akşama yapıp vercem fırına.
canım bak ne diyor uzmanlarKızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
Cnm kızartması zararlı ama haşlaması/ fırında yapılması zararlı değil.Bak internette yazılana göre patates ;Kızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?