- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.481
canım bak ne diyor uzmanlar
Kızarmış yenmediği taktirde kilo aldırmaz. Sindirimi kolaylaştırır ve kabızlığı önler. Özellikle hamilelik döneminde yorgunluğa karşı birebirdir. Vücuda enerji veren madde olan karbonhidrat içeren patates, C ve E vitaminleri ve beta karotin açısından en zenginidir. Patatesin besin değerinin büyük kısmı kabuğunda olduğundan soymak yerine özel bıçağı ile kazımak daha iyidir. Kabukları soyularak pişirilen patates C vitaminin yüzde 25’ini kaybeder. Bu nedenle patatesi fırında kabuğuyla veya buharda ya da az suda pişirmek gerekir.
sen gönül rahatlı ile ye canın çektiyse
Kızlar bir sorum daha olucak size..
Benim gobek degilim degismeye basladı sizde de var mı bir farklılık? Gerci 4. aya girdik artık normal degil mi?
canım üzülme bi tane de bende var ...saolsun hamile miyim değilmiyim umurunda değil..Sormuyo bileama dr. um la dertlesirken dedi ki ;
senin hormonların anneliğe alısıyo ve sen şimdiden annesin ..Onun ise böyle bi durumu yok .9 ay sonra eline alınca baba olduğunun idrakına varacak ve sonra yavaş yavaş alışacak;üstüne gitme dedi.Bende bıraktım kendi haline.Sende sıkma canını olur mu ?
Cok tesekkur ederim tatlım beni aydınlattıgın icin
Nasıl bir değişiklik ki..
Benim ki hafif geriliyor sadece oda normal heralde..
Söylemesi ayıptır benim göğüs uçlarımda felaket değişiklik oluyor ki eşim geçen acıyarak baktı o derece.. :)
Benim gobek degilim degismeye basladı sizde de var mı bir farklılık? Gerci 4. aya girdik artık normal degil mi?
bunu evde okuyan herkes göbek deliğine bakıyodur heralde benim gibiben bi değişiklik göremedim:44:
ayyy bebek çok tatlı Maşallah suphanallah...kız mı bebeğin,cinsiyeti ile ilgili bişeyler söyledi mi dr.un?[/QUO
öncelikle aramıza hoşgeldin canımallahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın inşallah doktor erkek dedı ama kesın sonuç için 16.hafta da tekrar gıdıcez.
neyse canım biz bebeğimizi sevgiye boğarız babaları kimin umrunda..
şimdiden bütün dünyamız olmadılarmı, nasıl bir duygudur bu yaa anlamadım
ayy canım arkadaşlarım benim, iyiki varsınızzz...
yoksa nasıl geçerdi 9 ay...dert ortaklarım benim
Aynen canım.Ben zaten ara sıra diyorum ki ; sen böyle boşver dur beni ; bende evladım olunca seni boşvericem .Bi bozuluyo ama sonra yine aynı tas aynı hamam
hahahha aynen aynen.. hatta benim tehditim, gör bak bende babana sevdirmicem, abine dokundurmıcam...
aile boyu tehdit
valla bende baktım ne yalan söyliyim :):)
bendede bi değişiklik yokk
dün nette gezinirken karnımızda oluşacak olan kahverengi çizgi yavaş yavaş belirginleşmeye başlar diyordu peki bu çizgiyi farkeden varmı kızlar
kızlar beende 1 saat kdar önce doktor kontrolümden geldim,dünde yazmıştım gidicem diye,aylık olan rutin kontrol.bugün 11+5 olmuşuz.ense kalınlığına bakıldı.ikili test için kan verdim,haftaya alıcam.ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür.1.1 kolunu bacağınıda oynattı yavrum annesine.çok şükür herşey iyi yani.daha erken dedi doktorum ama yinede cinsiyeti hakkında yorum yaptı,hatta ekranda banada gösterdi.pipisini gördük!:)))))
aynı pipi!!1hiç kız şeyine benzetemedim ben!:))doktorumun dediğinie göre bu haftalarda kızda erkekte birbiriyle karıştırıılmış tam net değil yani.bakalım artık ilerleyen zamanlarda dahada netleşir.benim için hiç farketmez zaten,değişsede üzülmem.
gurbet güzeli dün korkutun bizi..ama iyi olmmanıza çok sevindim canım.geçmiş olsun.
Dogumdan sonra bol bol emzirin kızlar emzirdikce veriliyormus kilo.
Gecen gun bir arkadasla konustum 54 kiloyla kamile kalmıs benim gibi ve doguma kadar 20 kilo almıs.
Simdi kızı 2 yasında ve tıg gibi hep emzirmis kızı 2 yasına gelmis hala da emiyordu yani..
oda yok valla bende gecen şey okudum rahmimiz ele gelirmiş karnı yoklayınca ben göbekli oldğum içinmi farketmiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?