2012 Şubat Anneleri

Cok tesekkur ederim tatlım beni aydınlattıgın icin

Kızlar bir sorum daha olucak size..
Benim gobek degilim degismeye basladı sizde de var mı bir farklılık? Gerci 4. aya girdik artık normal degil mi?

Nasıl bir değişiklik ki..
Benim ki hafif geriliyor sadece oda normal heralde..
Söylemesi ayıptır benim göğüs uçlarımda felaket değişiklik oluyor ki eşim geçen acıyarak baktı o derece.. :)

neyse canım biz bebeğimizi sevgiye boğarız babaları kimin umrunda..
şimdiden bütün dünyamız olmadılarmı, nasıl bir duygudur bu yaa anlamadım

Nasıl bir değişiklik ki..
Benim ki hafif geriliyor sadece oda normal heralde..
Söylemesi ayıptır benim göğüs uçlarımda felaket değişiklik oluyor ki eşim geçen acıyarak baktı o derece.. :)

Ya nasıl anlatıyım ki.. Gobek degilim boyle buyumeye mi basladı desem.. Anlatamıyorum ki :44:

Kızlar bir sorum daha olucak size..
Benim gobek degilim degismeye basladı sizde de var mı bir farklılık? Gerci 4. aya girdik artık normal degil mi?

göbek deliğinin cevresi yuvarlanmaya ve genişlemeye başlıyor.hatta dar bir beyaz badi giydiğinde dışardan göbek deliğindeki büyük bir genişlik olduğunu daha çok farkedersin . zaman zaman kaşıntı olması da normal.hatta bu aydan itibaren göbek için kremede başlamak gerekir.

bunu evde okuyan herkes göbek deliğine bakıyodur heralde benim gibi ben bi değişiklik göremedim:44:

valla bende baktım ne yalan söyliyim :):)
bendede bi değişiklik yokk
dün nette gezinirken karnımızda oluşacak olan kahverengi çizgi yavaş yavaş belirginleşmeye başlar diyordu peki bu çizgiyi farkeden varmı kızlar

neyse canım biz bebeğimizi sevgiye boğarız babaları kimin umrunda..
şimdiden bütün dünyamız olmadılarmı, nasıl bir duygudur bu yaa anlamadım

Aynen canım.Ben zaten ara sıra diyorum ki ; sen böyle boşver dur beni ; bende evladım olunca seni boşvericem .Bi bozuluyo ama sonra yine aynı tas aynı hamam

kızlar beende 1 saat kdar önce doktor kontrolümden geldim,dünde yazmıştım gidicem diye,aylık olan rutin kontrol.bugün 11+5 olmuşuz.ense kalınlığına bakıldı.ikili test için kan verdim,haftaya alıcam.ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür.1.1 kolunu bacağınıda oynattı yavrum annesine.çok şükür herşey iyi yani.daha erken dedi doktorum ama yinede cinsiyeti hakkında yorum yaptı,hatta ekranda banada gösterdi.pipisini gördük!:)))))
aynı pipi!!1hiç kız şeyine benzetemedim ben!:))doktorumun dediğinie göre bu haftalarda kızda erkekte birbiriyle karıştırıılmış tam net değil yani.bakalım artık ilerleyen zamanlarda dahada netleşir.benim için hiç farketmez zaten,değişsede üzülmem.

gurbet güzeli dün korkutun bizi..ama iyi olmmanıza çok sevindim canım.geçmiş olsun.

oda yok valla bende gecen şey okudum rahmimiz ele gelirmiş karnı yoklayınca ben göbekli oldğum içinmi farketmiyorum acaba

Hadi hayırlısı olsun canım. Resmini de eklesene gorelim pipisini gorebiliyor musun resminde cok heycanlanmaya basladım artık yaa. Of nasıl bekliycem bennnnn :18: :18:

Mantıklı hem bebek için hem anne için ama ben zaten 70 li kilolardaydım toplamda kaç kilo almam gerektiğini bu gün soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…