- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.501
kızlar beende 1 saat kdar önce doktor kontrolümden geldim,dünde yazmıştım gidicem diye,aylık olan rutin kontrol.bugün 11+5 olmuşuz.ense kalınlığına bakıldı.ikili test için kan verdim,haftaya alıcam.ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür.1.1 kolunu bacağınıda oynattı yavrum annesine.çok şükür herşey iyi yani.daha erken dedi doktorum ama yinede cinsiyeti hakkında yorum yaptı,hatta ekranda banada gösterdi.pipisini gördük!:)))))
aynı pipi!!1hiç kız şeyine benzetemedim ben!:))doktorumun dediğinie göre bu haftalarda kızda erkekte birbiriyle karıştırıılmış tam net değil yani.bakalım artık ilerleyen zamanlarda dahada netleşir.benim için hiç farketmez zaten,değişsede üzülmem.
gurbet güzeli dün korkutun bizi..ama iyi olmmanıza çok sevindim canım.geçmiş olsun.
Hadi hayırlısı olsun canım. Resmini de eklesene gorelim pipisini gorebiliyor musun resminde cok heycanlanmaya basladım artık yaa. Of nasıl bekliycem bennnnn :18: :18:
Hadi hayırlısı olsun canım. Resmini de eklesene gorelim pipisini gorebiliyor musun resminde cok heycanlanmaya basladım artık yaa. Of nasıl bekliycem bennnnn :18: :18:
Kızlar soruma kimse cevap vermedi amaaa
Sen ne zaman gitcen tatlım doktora?
Nesi var gurbetguzelinin? Ben görmedim?
Bu arada tebrik ederim canım.Ama doktor doğru söylemiş, birbirine çok bezniyor 11. haftada kız ve erkek organı, kızınki de erkek gibi oluyor, sonra içeri geçiyor çünkü.14. haftada felan garantileyin bakalım.Erkekler bu sene fazla olacak gibi :))
benim göbeğim kocaman tam 4 kilo aldım ve elimi karnıma biraz bastırınca kalbinin atışını hissediyorum
Esim ayarlayabilirse bu c.tesi olmazsa p.tesi gidicez
ayyy yanılşmı yazdım acaba ismini dün kanaması olan arkadaşımız gurbet güzeli değilmiydi?kusura bakmayın yanlış isim yazdıysam(
tebrik etmişsin sağol canım benim..
bunu evde okuyan herkes göbek deliğine bakıyodur heralde benim gibiben bi değişiklik göremedim:44:
ayyyy aynı şeyi bende okudum ve baktım baktım bulamadım yaaaa bende göbekli biriyim yağlarımdan ulaşamıom galibaa :)
ccanım eklemeyi düşünüyorumda ultrasonda bu gün resim öyle seninki gibi bebeğin tamamı değil.3 parça halinde birinde bacak kol birinde çene ibirinidede hiç anlam veremediğim bişey var.sanırım o şeyini gösterdiği yer.:))ama anlayamadım valla.o uüzden neresini eklicem bilemedim.akşam eşim gelsinde belki oda baksın.daha görmedi resimleri.
birede doktorum bana kan ilacıyla vitamin verdi.sizede verdimi bu haftalarda!
inanmıyorum ben sayfaları okurken demekki alıntı olarak cevap verilen yerlerden mi baktım neyaptım,nereye baktım,kimi okudum ,ayyy bende bilmiyorum :)))))ben hala doktorda kaldım galiba!!tekrar kusura bakmasın o arkadaşımızda!İnşallah öğrenirsin cinsiyetini, ben de zor duruyorum yerimde
Hee iyi bari canım, ben de benden sonra birşey mi oldu dedim.Dün kanası olan arkadaş adengokceydi.Tabi bende yanlış hatırlamıyorsam :))
ayneennn
benim doktorum gyno ferro sanol diye bi hap verdi kocaman çok zor yutuyorum:26:
ayyyy aynı şeyi bende okudum ve baktım baktım bulamadım yaaaa bende göbekli biriyim yağlarımdan ulaşamıom galibaa :)
ayneennn
benim doktorum gyno ferro sanol diye bi hap verdi kocaman çok zor yutuyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?