2012 Şubat Anneleri

Nesi var gurbetguzelinin? Ben görmedim?
Bu arada tebrik ederim canım.Ama doktor doğru söylemiş, birbirine çok bezniyor 11. haftada kız ve erkek organı, kızınki de erkek gibi oluyor, sonra içeri geçiyor çünkü.14. haftada felan garantileyin bakalım.Erkekler bu sene fazla olacak gibi :))

Hadi hayırlısı olsun canım. Resmini de eklesene gorelim pipisini gorebiliyor musun resminde cok heycanlanmaya basladım artık yaa. Of nasıl bekliycem bennnnn :18: :18:

ccanım eklemeyi düşünüyorumda ultrasonda bu gün resim öyle seninki gibi bebeğin tamamı değil.3 parça halinde birinde bacak kol birinde çene ibirinidede hiç anlam veremediğim bişey var.sanırım o şeyini gösterdiği yer.:))ama anlayamadım valla.o uüzden neresini eklicem bilemedim.akşam eşim gelsinde belki oda baksın.daha görmedi resimleri.
birede doktorum bana kan ilacıyla vitamin verdi.sizede verdimi bu haftalarda!

ayyy yanılşmı yazdım acaba ismini dün kanaması olan arkadaşımız gurbet güzeli değilmiydi?kusura bakmayın yanlış isim yazdıysam(

tebrik etmişsin sağol canım benim..

Son düzenleme:
Esim ayarlayabilirse bu c.tesi olmazsa p.tesi gidicez

İnşallah öğrenirsin cinsiyetini, ben de zor duruyorum yerimde

ayyy yanılşmı yazdım acaba ismini dün kanaması olan arkadaşımız gurbet güzeli değilmiydi?kusura bakmayın yanlış isim yazdıysam(

tebrik etmişsin sağol canım benim..

Hee iyi bari canım, ben de benden sonra birşey mi oldu dedim.Dün kanası olan arkadaş adengokceydi.Tabi bende yanlış hatırlamıyorsam :))

ayyyy aynı şeyi bende okudum ve baktım baktım bulamadım yaaaa bende göbekli biriyim yağlarımdan ulaşamıom galibaa :)

ayneennn

benim doktorum gyno ferro sanol diye bi hap verdi kocaman çok zor yutuyorum:26:

Selam şubat anneleri:)

2. trimester'a girmiş bulunmaktayım ama benim göbeğim öyle pek belli olmuyor. dikkatli bakılınca hafif bir şişkinlik var. artık karnımın büyümesi için sabırsızlanıyorum. eskiden kilo almak kabus gibiykeen şimdi umrumda bile değil açıkcası. Alalhım inşallah hepimize sağlıkı ve sorunsuz hamilelik geçrmeyi ve bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah öğrenirsin cinsiyetini, ben de zor duruyorum yerimde

Hee iyi bari canım, ben de benden sonra birşey mi oldu dedim.Dün kanası olan arkadaş adengokceydi.Tabi bende yanlış hatırlamıyorsam :))
inanmıyorum ben sayfaları okurken demekki alıntı olarak cevap verilen yerlerden mi baktım neyaptım,nereye baktım,kimi okudum ,ayyy bende bilmiyorum :)))))ben hala doktorda kaldım galiba!!tekrar kusura bakmasın o arkadaşımızda!

selam millet, mathematician için çok üzüldüm...Allah sabır versin..özelden mesaj atayım dedim ama 100 cevap yazmam gerekliymiş bol bol yazarım aartık bugün size:)))

ya kızlar benim doktorum kusmalarım için bi ilaç verdi bana ama kemoterapi görenlerde kullanıyomuş genelde. gaziantepte çok ünlü bi doktor ilacı yazan...bi sakıncası yoktur inşallah kullanan oldumu hiç? adı zofran zydis

14.cü haftamdayım bulantılar hala devam kusmuyorum ama direniyorum.70 kg idim ilk dr randevumda 70.2 çıktım geçen çarşamba...kendi kendime yetiyorum çok şükür...ama başımda bir görümce belası dolanıyor var ya boğazını sıkmamak için zor duruyorum tam bir kancık afedersiniz....çiğ çiğ yesem doymucam her kakanın içinden çıkmasa olmayacak...

dr randevularıma neden onu götürmüyormusum diye annesine babasına şikayet ediyor yaaa Allah Allah götürürüm götürmem kuntakintem miyim senin

karats Belgisel skyup srgmn mannak oyelken Limon_ik merve2211 nurulebrar rosepher narin_ala littlesunshine gunisigimmm tuanatay ssshumo miraada filancam moral sinemaksungur ecrinnn
maşallahınız var kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…