2012 Şubat Anneleri

kızlar burda sizlerle sohbet etmek dertleşmek çok keyifli.keşke mümkün olsada bıraraya gelip tanışabılsek.çok isterdım

canım benim nası öfkelenmişsin boşver hiç hesaba alma herkeste var bu illet görümce derdi...

banada bulantı için ilaç verdi onda da kemoterapi için yazıyordu ama ismini hatırlamıyorum
bir kere içtim geçmedi bulantım bende bir daha içmedim

ahh bitanemm üzülme sen maalesef bu elti,görümce,kayınpeder,kayın gibi insanlar dünyaya mutsuzluk vermek için gelmişler adeta...
ne demek canım senin kontorlüne gelecekmiş, ne hakkı var.. ay böyle şeyler duyunca çok sinir oluyorum yaaa...
lütfen hamilelerden uzak durun, görümceler,eltiler, kayınpederler....

Ya ben de aksini düşünüyorum, tabikli görmeye hakkı var yeğeni onunda.
Ama tabi görümcesini sevmiyordur böyle tepki vermesi normaldir.Görümcenin anne babaya şikayet etmesi de yanlış, "yenge beni de götürür müsün, ben de görmek istiyorum" dese daha iyi olur.

canım bu yaşadıklarının aynısını yada benzerlerını ınan çoğumuz yaşıyoruz.hiç canını sıkma değer vermedığın insanlar içinde kendını ve bebeğını üzme lütfen.duyma konuşulanları kulaklarını tıka takmıyorum bunları de geç.hiç birşey senın ve bebeğinin sağlığından önmelı değil.moralını yuksek tutmalısın miniğin için annesı.üzme onu

canım benim, insanlıkla söylese insan komşusunu bile götürür, halası ne demek
ama malesef bunu yapan çok az, forumda okuyoruz görüyorsun kimi kayınvalideden şikayetçi,kimi görümceden, kimi eltiden..
o yüzden illahki vardır her ailede bi sivri..
o sivrilerde mümkünse bizden uzak dursun 9 ay

Amin, amin inşallah 9 ayla kalısa iyi, asıl karışanlar doğumdan sonra karışmaya başlıyor, onu yapma öyle tutma felan diye.

Amin, amin inşallah 9 ayla kalısa iyi, asıl karışanlar doğumdan sonra karışmaya başlıyor, onu yapma öyle tutma felan diye.

ayyy hiç deme onu ben napıcam yaa kaynanam konuşmadan afedersin tuvaletini yapamaz herşeye bıtbıtbıtbıtbıt................ üüüüfff düşünemiyorum bebek ağlicak ona üzülcem o bi yandan saçma saçma konuşcak ay yüreğim daraldı şimdiden

kızlarrrrrr günler geçmiyor, zaman durdu sanki...
zaman geçsin kış gelsin, doğuralım, bebeklerimiziii sevelim , ısıralımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…