- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.521
14.cü haftamdayım bulantılar hala devam kusmuyorum ama direniyorum.70 kg idim ilk dr randevumda 70.2 çıktım geçen çarşamba...kendi kendime yetiyorum çok şükür...ama başımda bir görümce belası dolanıyor var ya boğazını sıkmamak için zor duruyorum tam bir kancık afedersiniz....çiğ çiğ yesem doymucam her kakanın içinden çıkmasa olmayacak...
dr randevularıma neden onu götürmüyormusum diye annesine babasına şikayet ediyor yaaa Allah Allah götürürüm götürmem kuntakintem miyim senin
ya kızlar benim doktorum kusmalarım için bi ilaç verdi bana ama kemoterapi görenlerde kullanıyomuş genelde. gaziantepte çok ünlü bi doktor ilacı yazan...bi sakıncası yoktur inşallah kullanan oldumu hiç? adı zofran zydis
14.cü haftamdayım bulantılar hala devam kusmuyorum ama direniyorum.70 kg idim ilk dr randevumda 70.2 çıktım geçen çarşamba...kendi kendime yetiyorum çok şükür...ama başımda bir görümce belası dolanıyor var ya boğazını sıkmamak için zor duruyorum tam bir kancık afedersiniz....çiğ çiğ yesem doymucam her kakanın içinden çıkmasa olmayacak...
dr randevularıma neden onu götürmüyormusum diye annesine babasına şikayet ediyor yaaa Allah Allah götürürüm götürmem kuntakintem miyim senin
banada bulantı için ilaç verdi onda da kemoterapi için yazıyordu ama ismini hatırlamıyorum
bir kere içtim geçmedi bulantım bende bir daha içmedim
banada bulantı için ilaç verdi onda da kemoterapi için yazıyordu ama ismini hatırlamıyorum
bir kere içtim geçmedi bulantım bende bir daha içmedim
ahh bitanemm üzülme sen maalesef bu elti,görümce,kayınpeder,kayın gibi insanlar dünyaya mutsuzluk vermek için gelmişler adeta...
ne demek canım senin kontorlüne gelecekmiş, ne hakkı var.. ay böyle şeyler duyunca çok sinir oluyorum yaaa...
lütfen hamilelerden uzak durun, görümceler,eltiler, kayınpederler....
Ya ben de aksini düşünüyorum, tabikli görmeye hakkı var yeğeni onunda.
Ama tabi görümcesini sevmiyordur böyle tepki vermesi normaldir.Görümcenin anne babaya şikayet etmesi de yanlış, "yenge beni de götürür müsün, ben de görmek istiyorum" dese daha iyi olur.
canım benim, insanlıkla söylese insan komşusunu bile götürür, halası ne demek
ama malesef bunu yapan çok az, forumda okuyoruz görüyorsun kimi kayınvalideden şikayetçi,kimi görümceden, kimi eltiden..
o yüzden illahki vardır her ailede bi sivri..
o sivrilerde mümkünse bizden uzak dursun 9 ay
Amin, amin inşallah9 ayla kalısa iyi, asıl karışanlar doğumdan sonra karışmaya başlıyor, onu yapma öyle tutma felan diye.
kızlarrrrrr günler geçmiyor, zaman durdu sanki...
zaman geçsin kış gelsin, doğuralım, bebeklerimiziii sevelim , ısıralımmmmmmmmmm
anaammm koklayalıımmm
kızlarrrrrr günler geçmiyor, zaman durdu sanki...
zaman geçsin kış gelsin, doğuralım, bebeklerimiziii sevelim , ısıralımmmmmmmmmm
demi ama dokuz ay çok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?