2012 Şubat Anneleri

6 ay kaldı kızlar, 9 değil 6 diyin, daha az geliyor dile söylemesi :)))

ayy kızlar aranızda en son ben doğuma gideceğim,27 şubat...
eğer doğuma kadar beni yalnız bırakırsanız hepinize küserim valla, lohusada olsanız beni doğuma yollayana kadar dönmek yok..
anca beraber kanca beraber

slm kızlar..bende katılabilirmiyim aranıza..12.haftayı doldurmuş bulunmaktayız bebişimle..bugün doktordan geldik..herşey çok iyi şükürki.2 li tarama tetsim yapıldı haftaya sonuçları alıcam.cinsiyetini belki görürürz dedik ama kordonu bacak arasına sıkıştırmış dolamış hiçbirşey göstermedi

Bebişim uyuyunca gelirim ben canım, hepinizi beklerim merak etme Ahhh bir gelse o günler.

hoşgeldin aramıza

Selam canım hoşgeldin.
Bizimkisi de 13+2de göstermedi.İnşallah birdahaki kontrole gösterirler.

ya arkadaşlar kadın daha nişanlıyken bile dibimizdeydi evlilik hazırlıkları boyunca yatalak kocasını yeni doğan bebeğini 2 ortaokul öğrencisi çocugunu bırakıp takıldı peşimize...kıskanç bana alınan don sutynden kendinede alıyor gömlekten kexza öyle bana diye alışverişe çıkıyoruz kendine arada atıyor bir iki...çok utanmaz yüzüne ters baksam arsız arsız inatla devam ediyor sanki güzel birşey demişim gibi hasta ruhlu

hiç haddini hukukunu bilen kendini sevdiren saydıran bir kadın değil bütün aile yaka silkmiş uzak durmaya çalışıyor ama ben duramıyorum dursam hemen kayınvalde kayın pedere havale ediliyo ve onlar vasıtasıyla yine sızıyor evime manevi huzuruma

nişanlıyken kocama bir mesajlar atmış kudurmuş kıskançlıktan yok ailemize yakışan bir şekilde avransın hafif mesrep felan...yemin ederim ateşim çıktı hasta oldum kayınpeder kayın valide sen ona bakma idare et felan dediler ama bu ultra manyak yaa

balayına gittik sabah arar akşam arar mesaj atar ne yediniz ne yaptınız...balayındayız ulan ne yapcaz yani

herşeyin içinde hayatımızın içinde gündemi o belirliyor...herkes ona hayran olcak alkiş tutcak o ne isterse herkes onu yapacak akıllı şeytanmı yoksa akılsız zır cahil kendini geliştirmemiş bir boş beyinlimi anlamıyorum

Üstüner üstlük bu kadın eşimin ablası arada 10 yaş var benle...ama bir vakar bir erdem bir saygınlık hakedecek bir minnacık ucu yok yani

savunmak isteyenleride anlıyorumdur kendileride haladırlar ama kimse onun gibi bir yaratık olamaz...hamilelikte uzak durayım dedim çok bozuldu nerden saldırsın bilemedi bir eşime daldı sağlam durduk atlattık şimdide ana babayı soktu işin içine

illa davet edecekmişim iftara ulan hamileyim sana nasıl hizmet edeyim tamam olur diyor herşeyi ben yaparım yeterki evime gşirsin ne anlıyorsa artık dibimde durup abuk subuk laf üretip sinir bozmaktan

hoşegeldin canım.

slm canım hoşgeldın aramıza.maşallah güzel haberler almışsın.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın inşallah

Çalışan kaç anne var şimdi?
Evde olmak uzatmak bacakları süper olurdu şimdi...

Cinsiyetle ilgili yeni birşey öğrendim kızlar..
Ne kadar doğru orası tartışılır tabi.. :):)
Az önce arkadaşlardan biri dediki senin oğlun olacak..
Dedim neden öyle söyledin..
Dedi popon hiç çıkmamış ki ben işyerinde beyaz önlük giyiyorum pek fazla dikkat çekmiyor
Dedim önlükten öyle görünüyordur yok dedi..
Kız bebiş bekleyenlerin poposu çıkıyormuş yani arkadaşlar...arkadaşın dediğini göre..
Bende cinsiyeti öğrenmedim ama oğlum olacak diye kendimi o kadar alıştırdım ki..
Çünkü bugüne kadar hiç kimse kızın olacak demedi :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…