- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.541
demi ama dokuz ay çok uzun
6 ay kaldı kızlar, 9 değil 6 diyin, daha az geliyor dile söylemesi :)))
ayy kızlar aranızda en son ben doğuma gideceğim,27 şubat...
eğer doğuma kadar beni yalnız bırakırsanız hepinize küserim valla, lohusada olsanız beni doğuma yollayana kadar dönmek yok..
anca beraber kanca beraber
slm kızlar..bende katılabilirmiyim aranıza..12.haftayı doldurmuş bulunmaktayız bebişimle..bugün doktordan geldik..herşey çok iyi şükürki.2 li tarama tetsim yapıldı haftaya sonuçları alıcam.cinsiyetini belki görürürz dedik ama kordonu bacak arasına sıkıştırmış dolamış hiçbirşey göstermedi
slm kızlar..bende katılabilirmiyim aranıza..12.haftayı doldurmuş bulunmaktayız bebişimle..bugün doktordan geldik..herşey çok iyi şükürki.2 li tarama tetsim yapıldı haftaya sonuçları alıcam.cinsiyetini belki görürürz dedik ama kordonu bacak arasına sıkıştırmış dolamış hiçbirşey göstermedi
ayy kızlar aranızda en son ben doğuma gideceğim,27 şubat...
eğer doğuma kadar beni yalnız bırakırsanız hepinize küserim valla, lohusada olsanız beni doğuma yollayana kadar dönmek yok..
anca beraber kanca beraber
kızlar benım aklımada manyak manyak şeyler geliyor.acaba 7 aylıkken sezaryanlamı doğursam falan dıye.ben mukayet olamıyorum sız olun benım aklıma,engel olun bana
kızlar benım aklımada manyak manyak şeyler geliyor.acaba 7 aylıkken sezaryanlamı doğursam falan dıye.ben mukayet olamıyorum sız olun benım aklıma,engel olun bana
merabalar
kızlar ben yarın doktora cinsiyet için gitmek istiyorum erken mi acaba ya??? çatlıcam meraktan..
Selam canım hoşgeldin.
Bizimkisi de 13+2de göstermedi.İnşallah birdahaki kontrole gösterirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?