2012 Şubat Anneleri

Ay canım ya, şansına artık, dayanmak çok zor biliyorum, ben de çarşamba günü gidicem.Hiç belli olmuyor kimi erken gösteriyor, kimi geç.

ayyy azelyaa çok güldüm:))))
bütün cinsiyetle ilgili konuşmalara cevap veriyosun, çooook istiyosun öğrenmeyi hepimiz istiyoruz elbet ama en çok sen.
rabbim en kısa zamanda öğrenmek nasip etsin snaa

Ay canım benim popo hep kendimi bildim bileli var ya :26:Ama eşim büyüdü dedi, hatta alay etti "40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kâse görmedim" diye laf atarak. :86:

umarım gösterirler canım..buarada sen hissediyormusun bebişinin hareketlerini.ben henüz bişi hissedemiyorum.seyrime bile yok daha :)

Yok hiçbirşey hissedemiyorum ben :26:

ayyy azelyaa çok güldüm:))))
bütün cinsiyetle ilgili konuşmalara cevap veriyosun, çooook istiyosun öğrenmeyi hepimiz istiyoruz elbet ama en çok sen.
rabbim en kısa zamanda öğrenmek nasip etsin snaa

Ay o kadar çok mu belli oluyor, takmışım dimi çarşambaya, herkese aynı şeyi diyorum Allah razı olsun canım ya inşallah öğrenirim :)))

hoşgeldinnn

Ay canım benim popo hep kendimi bildim bileli var ya :26:Ama eşim büyüdü dedi, hatta alay etti "40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kâse görmedim" diye laf atarak. :86:

hahahahaha eşin espiriliymiş :)
bu arada benimde popomun çıktığı söyleniyo ama bazıarıda güzelleştin oğlun mu olcak ne diyo ben de ben zaten güzeldim hıh diyorum.

burdan tekstil sektörüne sesleniyorum, rica ederim 2,3 ve 4 aylık hamile anneler için de bişeyler üretin. dün o korkunç günden sonra demin eşim aradı hadi senı almaya gelıyorum kendıne bişeyler al kendıne gelirsin dedi. (adam biliyor nasıl alışveriş delisi olduğumu,çorapta alsam acayip mutlu oldugumu. ) o kadar korkunç şeyler var ki anlatamam.

hayır ara bedenım şuan. 4 kilo aldım. 55 oldum gobegım onden onden gırıyor her yere. "s" beden arık küçük "m" beden 10 gun sonra olmayacak, "l" beden de buyuk oluyor. napacagımı şaşırdım. hayır hamıle gıbı de degılım. ama zayıf da degılım. anlamadım. bu aydakı hamıle kadınlar i,çin bi kreasyon hazırlayıp parayaı alnının ortasaından vurmak gıbı nıyetlerım var ne dersınız? :)

canim bebeginin saglik durumunun iyi olmasina ccok sevindim gozun aydin tatlim..allah sag saglim kucagina almayida nasip etsin..korkma hic stres yok tamam mi

oh oh cok iyi risk degerin 7000 de 1 olmasi cok iyi tatlim...7000 kiside 1 gorulebilecek bir gebelik riski tasiyorsun cok dusuk yani super

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaka size açı yöngtemi ile cinsiyet öğrenen var mı acaba? 30 dereceden büyükse erkek parelelse kız diyolar bir bilginiz var mı acaba...

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaka size açı yöngtemi ile cinsiyet öğrenen var mı acaba? 30 dereceden büyükse erkek parelelse kız diyolar bir bilginiz var mı acaba...

bunuda ilk defa senden duydum tatlım..
kalmış şurda az bi zaman sıkın dişiniziii görün ultrasonda cinsiyetleri:)))
yormayın güzel kafalarınızıı bunlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…