- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.561
Ay canım ya, şansına artık, dayanmak çok zor biliyorum, ben de çarşamba günü gidicem.Hiç belli olmuyor kimi erken gösteriyor, kimi geç.
Cinsiyetle ilgili yeni birşey öğrendim kızlar..
Ne kadar doğru orası tartışılır tabi.. :):)
Az önce arkadaşlardan biri dediki senin oğlun olacak..
Dedim neden öyle söyledin..
Dedi popon hiç çıkmamışki ben işyerinde beyaz önlük giyiyorum pek fazla dikkat çekmiyor
Dedim önlükten öyle görünüyordur yok dedi..
Kız bebiş bekleyenlerin poposu çıkıyormuş yani arkadaşlar...arkadaşın dediğini göre..
Bende cinsiyeti öğrenmedim ama oğlum olacak diye kendimi o kadar alıştırdım ki..
Çünkü bugüne kadar hiç kimse kızın olacak demedi :))))))))))
umarım gösterirler canım..buarada sen hissediyormusun bebişinin hareketlerini.ben henüz bişi hissedemiyorum.seyrime bile yok daha :)
ayyy azelyaa çok güldüm:))))
bütün cinsiyetle ilgili konuşmalara cevap veriyosun, çooook istiyosun öğrenmeyi hepimiz istiyoruz elbet ama en çok sen.
rabbim en kısa zamanda öğrenmek nasip etsin snaa
slm kızlar..bende katılabilirmiyim aranıza..12.haftayı doldurmuş bulunmaktayız bebişimle..bugün doktordan geldik..herşey çok iyi şükürki.2 li tarama tetsim yapıldı haftaya sonuçları alıcam.cinsiyetini belki görürürz dedik ama kordonu bacak arasına sıkıştırmış dolamış hiçbirşey göstermedi
Ay canım benim popo hep kendimi bildim bileli var ya :26:Ama eşim büyüdü dedi, hatta alay etti "40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kâse görmedim" diye laf atarak. :86:
Selam canım hoşgeldin.
Bizimkisi de 13+2de göstermedi.İnşallah birdahaki kontrole gösterirler.
Ay canım benim popo hep kendimi bildim bileli var ya :26:Ama eşim büyüdü dedi, hatta alay etti "40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kâse görmedim" diye laf atarak. :86:
slm canım hoşgeldın aramıza.maşallah güzel haberler almışsın.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın inşallah
Çalışan kaç anne var şimdi?
Evde olmak uzatmak bacakları süper olurdu şimdi...
günaydın kızlar. dün kanamam olduğunu söylemiştim. hemen doktorumun özeline gittik. bebeğin kalp atışlarını dinledim bi sorun olmadığını gördüm çok şükür. ama saatlerce ağlamaktan da kendimi alamadım yine de. eşim "bak ağlama bişey yokmuş işte" diyor ben; "durup dururken kan mı gelir var ki bir şey geliyor işte" diye diye tüm akşam ağladım. bu sabah yine doktorumun yanına koştum (bu sefer hastaneye) çok şükür şimdilik bir şey yok. kan dün akşam kahverenginde çok çok az olarak yine geldi ama ondan sonra kesildi. moralim tam düzelmişti ki bebeğini kaybeden arkadaşın haberini okudum şimdi!
tüm kelimeler kifayetsiz şu an.. ne desek boş. biliyorum ki; hiç bi teselli cümlesi hafifletmeyecek içinin acısını. sönmeyecek yangının. ama güçlü olmak zorundasın. en azından 5 adet mini mini meleğin cennette seni bekliyor olacak. bunu düşün bununla teselli et kendini. öpuyorum ve ılk bebeğinde aynı şeyi yaşamış dün de kanı görünce aynı şeyleri yaşayacam diye aklı çıkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...
günaydın kızlar,
dün yaklaşık 3 saatlik telefon görüşmelerinden, ve kayınvalidemlerin bir devlet hastanesi bir kadın doğum hastanesi arasında mekik dokumaları suretiyle 2li test sonuçlarını aldık (başhekim her kapıyı açar) kayınvalidemler doktora gösterdiler akşam. 7000de 1 miş bize çıkan olasılık. doktor telefonda sadece bunu ve sıvı almaya gerek olmadığını söyledi. sonuçlar elime geçince detayları yazarım. bana ihtimal yüksek gibi geldi ama hayırlısı artık.
umarım herkes iyidir
bana yardım edecek kimse yok galiba
teşekkür ederim canımcanım ben yardım edicektim ama unutmuşum
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaka size açı yöngtemi ile cinsiyet öğrenen var mı acaba? 30 dereceden büyükse erkek parelelse kız diyolar bir bilginiz var mı acaba...
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaka size açı yöngtemi ile cinsiyet öğrenen var mı acaba? 30 dereceden büyükse erkek parelelse kız diyolar bir bilginiz var mı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?