- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.581
Çalışan kaç anne var şimdi?
Evde olmak uzatmak bacakları süper olurdu şimdi...
ya bende imza istiyorum birisi bana yardımcı olabilir mi
bunuda ilk defa senden duydum tatlım..
kalmış şurda az bi zaman sıkın dişiniziii görün ultrasonda cinsiyetleri:)))
yormayın güzel kafalarınızıı bunlarla
bunuda ilk defa senden duydum tatlım..
kalmış şurda az bi zaman sıkın dişiniziii görün ultrasonda cinsiyetleri:)))
yormayın güzel kafalarınızıı bunlarla[/QUOTE
merak işte ne yapıyım :)
valla bende baktım ne yalan söyliyim :):)
bendede bi değişiklik yokk
dün nette gezinirken karnımızda oluşacak olan kahverengi çizgi yavaş yavaş belirginleşmeye başlar diyordu peki bu çizgiyi farkeden varmı kızlar
skyup teşekkür ederim canım. şimdilik bi sorun yok bakalım. ayaklarımı uzattım dinlenıyorum.
Bu linki incelersen hemen basitçe yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir-8.html
selam kizlaarr...dun 2 li test icin doktora gitmistim..ay bir iyi doktor cikti anlatamam..masallah bebegimin sagligi cok iyiymiskan testimide yapti hemen sonucunu verdi 1 saat icinde..degerlerimin hepsi normal cikti yasin 33 oldugu icin ben riskli bir hamilelik cikar sonuclarda diye dusunmustum ama neredeyse 15 yasindaki bir kadinla ayni riski tasiyorsun o derece az riskli masallah dedi..7686 da 1 risk faktoru goruldu bebisimdinde ultrasonda ense kalinligi 1.80mm cikti bu da cok iyi dedi sence kizmi erkekmi ne dusunuyorsun diye baya bi israrlarim sonucu, aslinda soylemem cok yanlis ama illada bilmek istiyor isen ` kiz olacak dedi...65.2 mm boyundaymis bebisim.. 1 gun fazla cikti ayrica 12+6 saniyordum dun 12+6 cikti preeklampsi olcumleride cok iyi dedi..1 saat ultrasanda bebegimi izledik akliniza gelebilecek herseye bakti..rahm agzinin kalinligina, bebege yeterli kan gidip gitmedigine, bebegimin burnuna, karacigerine herseye iste simdi sigmaz buraya tek tek usenmeden anlatti bir de..super bir doktor arkadasti..himm bu arada rahim agzi kalinligimda cok iyiymis erken dogum riskinde yok dedi..9 subat 2011 de dogum tarihi olarak verdi..bu dediklerim birebir dogru cikiyor cunku burasi kadin dogum universite arastirma hastanesi sana burada yaptigim testlerin yanilma payi bir cok yere gore cok daha dusuktur dedi...hatta dogumdan sonra telefonla arayim bilgiler dogrumu degilmi diye istatistik icine katacaklarmis benide..verdigim kani bile arastirmalarda kullanmak uzere iznimi istediler kagit imzalattilar..bende bagisladim gitti tam 1 bucuk saatini bana ve bebegime ayirdi ozel doktordan bile daha ozel muamele gordum cok mutluyummm...aklima gelen herseyide sordum icim rahatladi cok..hee unutmadan bir surude fotosunu cekti hepsini verdi film seridi gibi..yakindan yandan profilden bi kac fotosunda yuzu cok belli..tam kiz surati oyle kibar guzelki doktorda oyle dedi
şimdi aralık ayı olsa. yılbaşına 3-5 gun kalmış. her yerde yenı yılın o ışıklı mutluluğu. bizim bebekler nerdeyse gelmek üzere. taze fasulye ve dolmalık bıberden başka dünya kadar kış sebzesı çıkmış. ılla her akşam bı sebze yemegımız var masamızda. çok kilo almamışız, şişmemişiz, her şey tam da istediğimiz gibi. mavi melekler pembe melekler içimizde ordan oraya yüzüyor... meleklerimizin herşeyı tam.
bir gün biri bana "gökçe gün gelecek o çok sevdiğin yaz mevisiminden nefret edeceksın, sabırsızlıkla kışı bekleyeceksın" dese gülerdim. evet ben bu sene yazdan nefret ettım kışı bekledım. gelsin artık kış ayları. bebeklerimiz gelsin artık...
selam kizlaarr...dun 2 li test icin doktora gitmistim..ay bir iyi doktor cikti anlatamam..masallah bebegimin sagligi cok iyiymiskan testimide yapti hemen sonucunu verdi 1 saat icinde..degerlerimin hepsi normal cikti yasin 33 oldugu icin ben riskli bir hamilelik cikar sonuclarda diye dusunmustum ama neredeyse 15 yasindaki bir kadinla ayni riski tasiyorsun o derece az riskli masallah dedi..7686 da 1 risk faktoru goruldu bebisimdinde ultrasonda ense kalinligi 1.80mm cikti bu da cok iyi dedi sence kizmi erkekmi ne dusunuyorsun diye baya bi israrlarim sonucu, aslinda soylemem cok yanlis ama illada bilmek istiyor isen %60 kiz olacak dedi...65.2 mm boyundaymis bebisim.. 1 gun fazla cikti ayrica 12+6 saniyordum dun 12+6 cikti preeklampsi olcumleride cok iyi dedi..1 saat ultrasanda bebegimi izledik akliniza gelebilecek herseye bakti..rahm agzinin kalinligina, bebege yeterli kan gidip gitmedigine, bebegimin burnuna, karacigerine herseye iste simdi sigmaz buraya tek tek usenmeden anlatti bir de..super bir doktor arkadasti..himm bu arada rahim agzi kalinligimda cok iyiymis erken dogum riskinde yok dedi..9 subat 2011 de dogum tarihi olarak verdi..bu dediklerim birebir dogru cikiyor cunku burasi kadin dogum universite arastirma hastanesi sana burada yaptigim testlerin yanilma payi bir cok yere gore cok daha dusuktur dedi...hatta dogumdan sonra telefonla arayim bilgiler dogrumu degilmi diye istatistik icine katacaklarmis benide..verdigim kani bile arastirmalarda kullanmak uzere iznimi istediler kagit imzalattilar..bende bagisladim gitti tam 1 bucuk saatini bana ve bebegime ayirdi ozel doktordan bile daha ozel muamele gordum cok mutluyummm...aklima gelen herseyide sordum icim rahatladi cok..hee unutmadan bir surude fotosunu cekti hepsini verdi film seridi gibi..yakindan yandan profilden bi kac fotosunda yuzu cok belli..tam kiz surati oyle kibar guzelki doktorda oyle dedi
ya ben yaptım da b ir tuhaf oldu 49 hafta diye çıktı
Bazı siteler due date diye soruyor, oraya bebeğin beklenen doğum tarihini yazıcan canım, bazıları son adet tarihini soruyor.
ozaman ben yapmayım bu çizelgeyi
çünkü ben 9 haftalık hamileyim
ama sezeryan olacağı için 20-25 şubatta olur dedi doktor
ben çizelgede haftayı ayrıntılı görmek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?