2012 Şubat Anneleri

bende 2 li test sonuçlarıma ulaştım çok şükür iyiymiş,doktor korkulacak bişey yok,sonuçlar çok iyi dedidarısı bekleyen herkesin başına

adengökçe
canım güzel haberlerle dönmüşsün maşallah,senın ve bebeğinin iyi olduğuna çok sevındım.allahım bırdaha yaşatmasın

diğerini bende farkedemedim ama kahverengi çizgi bende belirginleşmeye başladı,bende bi kitapta okumuştum.ayrıca orda, oluşan çatlakları hiçbişekilde önleyemezsiniz de yazıyor.sadece spor geçmişi olan anne adaylarında (karın bölgesi daha elastik olduğu için) oluşmama ihtimali varmıs...

selam kizlaarr...dun 2 li test icin doktora gitmistim..ay bir iyi doktor cikti anlatamam..masallah bebegimin sagligi cok iyiymis kan testimide yapti hemen sonucunu verdi 1 saat icinde..degerlerimin hepsi normal cikti yasin 33 oldugu icin ben riskli bir hamilelik cikar sonuclarda diye dusunmustum ama neredeyse 15 yasindaki bir kadinla ayni riski tasiyorsun o derece az riskli masallah dedi..7686 da 1 risk faktoru goruldu bebisimdinde ultrasonda ense kalinligi 1.80mm cikti bu da cok iyi dedi sence kizmi erkekmi ne dusunuyorsun diye baya bi israrlarim sonucu, aslinda soylemem cok yanlis ama illada bilmek istiyor isen %60 kiz olacak dedi...65.2 mm boyundaymis bebisim.. 1 gun fazla cikti ayrica 12+5 saniyordum dun 12+6 cikti preeklampsi olcumleride cok iyi dedi..1 saat ultrasonda bebegimi izledik akliniza gelebilecek herseye bakti..rahm agzinin kalinligina, bebege yeterli kan gidip gitmedigine, bebegimin burnuna, karacigerine herseye iste simdi sigmaz buraya tek tek usenmeden anlatti bir de..super bir doktor arkadasti..himm bu arada rahim agzi kalinligimda cok iyiymis erken dogum riskinde yok dedi..9 subat 2011 de dogum tarihi olarak verdi..bu dediklerim birebir dogru cikiyor cunku burasi kadin dogum universite arastirma hastanesi sana burada yaptigim testlerin yanilma payi bir cok yere gore cok daha dusuktur dedi...hatta dogumdan sonra telefonla arayip bilgiler dogrumu degilmi diye istatistik icine katacaklarmis benide..verdigim kani bile arastirmalarda kullanmak uzere iznimi istediler kagit imzalattilar..bende bagisladim gitti tam 1 bucuk saatini bana ve bebegime ayirdi ozel doktordan bile daha ozel muamele gordum cok mutluyummm...aklima gelen herseyide sordum icim rahatladi cok..hee unutmadan bir surude fotosunu cekti hepsini verdi film seridi gibi..yakindan yandan profilden bi kac fotosunda yuzu cok belli..tam kiz surati oyle kibar guzelki doktorda oyle dedi

Son düzenleme:
şimdi aralık ayı olsa. yılbaşına 3-5 gun kalmış. her yerde yenı yılın o ışıklı mutluluğu. bizim bebekler nerdeyse gelmek üzere. taze fasulye ve dolmalık bıberden başka dünya kadar kış sebzesı çıkmış. ılla her akşam bı sebze yemegımız var masamızda. çok kilo almamışız, şişmemişiz, her şey tam da istediğimiz gibi. mavi melekler pembe melekler içimizde ordan oraya yüzüyor... meleklerimizin herşeyı tam.

bir gün biri bana "gökçe gün gelecek o çok sevdiğin yaz mevisiminden nefret edeceksın, sabırsızlıkla kışı bekleyeceksın" dese gülerdim. evet ben bu sene yazdan nefret ettım kışı bekledım. gelsin artık kış ayları. bebeklerimiz gelsin artık...

skyup teşekkür ederim canım. şimdilik bi sorun yok bakalım. ayaklarımı uzattım dinlenıyorum.

hiç merak etme canım.dun yazmıştım ama sen telaştan dıkkat etmemiş olabılırsın.benımde kanamalarım ve lakalanmelerım oldu sureklı acılde doktordaydım.doktor her seferınde bebek gayet ıyı korkulucak birşey yok ama sen yınede uzanıp dınlen dedı.bı kaç ığne olmama rağmen lekelenmelerım devam edıyordu.1 haftadır yok ıyıyım çok şukur.sende hıç korkma moralını ıyı tutmalısın

Ayy canım süper, çok sevindim, sen anlatırken gözümde canlandırıp sizi izledim resmen.İkinci kızımız da geliyor desene Çok şükür senin de doktor derdin bitti nihayet :)

Keşkeeee, ne güzel anlatmışsın.

canım ne güzel haberlerle geldin.inan çok mutlu oldum.kafan artık rahatlamıştır.çokkkk güzel bebeğini ayrıntılı olarak görmen rabbim size bağışlasın yavrunuzu.

ben kaçıyorum kızlar. hazır evdeyım ayaklarımı uzatıp bıraz dınleneyım. öpuyorum sizi ve meleklerinizi. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere

Bazı siteler due date diye soruyor, oraya bebeğin beklenen doğum tarihini yazıcan canım, bazıları son adet tarihini soruyor.

ozaman ben yapmayım bu çizelgeyi
çünkü ben 9 haftalık hamileyim
ama sezeryan olacağı için 20-25 şubatta olur dedi doktor
ben çizelgede haftayı ayrıntılı görmek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…