2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız??ben şu son zamanlarda çok hapşuruyorum ve de korkuyorum dolayısıyla hapşurmak zarar vermez demi kızlar.....?

o aynı senin gibi bendede var 2 haftadır havalardanmı acaba?

bende aynı hersey kız gosteriyor bakalım hayırlısı, 12 haftalıkta dr zorlarsan kesin olmamakla birlikte söylüyolarmış benim haftaya carsamba testim var 2 li, o zaman dr. baskı yapıcam dr biraz yaslı bırazda garantici bir tip eger soylemesse baska 1 dr daha var ona gidicem aynı gun,

Kızlar dogum yapmak istediğiniz hastane hangileri???
Benim eski doktorum Hakan apaydin medipolde olduğu ıin orda dogum yaptım
Ama şimdi florance nightingale yada memorial düşünüyorum
Bu hastanelere giden var mı aranızda?

canım gözünaydın çok sevındım boyle guzel sonuçlandığına mutlu olduğuna.öyle guzel ve mutlu anlatmışsın kı okurken içim kıpır kıpır oldu.allahım guzel meleğini kucağına almayıda nasıp etsın inşallah.tekrar gözunaydın

tesekkur ederim kizlar ..ay nasil rahatladim anlatamam..bebisim gozumun onunden gitmiyor...cok zip zip hareketli degildi bebegim..normal rutin hareketler yapiyordu..doktorda seninki cool bi tip birazda havali bisi olucak sanki hareketlerinden oyle anladim dedi rahatinada cok duskunmus fistik..bu arada benim rahmim cok arkada oldugu icin alttan ultrasonla net goruntuleyebildi..acikcasi hic rahatsiz olmadim..orami gormedi bile doktor cok profesyoneldi :) birde arkadasimin arkadasi ilk basta ayni ortama girersek diye endiselensemde hic endiselendigim gibi olmadi...heryerim dizime kadar kapaliydi bile diyebilirim..neyse iste alttan bakti icin bebisi ilk bacak arasindan gordum bak dedi iki bacaginin arasinda bisi yok 3 tane cizgi goruyorum ben buda kiz olma ihtimalini yukseltiyor dedi ben yinde pembe kiz kiyafetleri almicam hemen..saglikli oldugunu ogrendim ya yesil, sari, turuncu gibi renkler secicem simdiki alacaklarim icin..tam bir netlik kazansin o zaman firfirli donunuda alirim kizim..gerci hemende alisti kizim diye seviyorum dunden beri bu arada patates kizartmasi gercegini sordum..katkili dondurma, sekerleme, mayonez,sucuk, mucuk gibi seyleri sordum..fast food hamburgerleri sordum..hic birini yemiyorum cunku ben..ya sen hamilemisin diyettemisin diye guldu bana canim ne istiyorsa ye internette yazan seylerede inanma..sadece cig et, balik, tavuktan uzak dur onun disinda canin isterse kola bile icebilirsin artik dedi..3. ayin bitti bebegin sagikli gelisme gostermis riskli zamani atlattin artik bundan sonra ne istersen ye sucuguda istedigin kadar sadece cok iyi pisirerek ye dedi..mayonezi en cok merak ediyordum ben..mayonez evde yapilmadigi surece hic bir tehlikesi yoktur bebege..ketcao , mayonez bunlar hep fabrika urunler ve hic bir zarari olmaz takilma bu kadar aklini oynatir insan bunlari dusunurse..merak etme o faydali ne varsa aliyor faydasi olmayanlari geri yolluyo zaten dedi sevindim bende cok rahatlatti beni..himm son bir sey daha bebegim ultrasondayken hickiriyordu zip zip...aaa dedim hickirik tutmus askimi...cahit bey dediki yok herkes onu hickirik biliyor ama degil bebek henuz hickiramaz, bu hareket bebegin beyninin gelistigine isrettir..beyin gelisirken bu sekilde bebek vucudunu hoplatir..yutkunmayi yeni ogreniyor tam yutkunamiyor diye hickirik tutuyor hikayelerinin hic bir gercekligi yoktur dedi

Benimde sezeryan olucak mecburen ilk cocugum ama myomlarım oldugu icin sezeryan anında onlarda temizlenicek, yoksa normal dogum her zaman en guzeli, annelik duygusunu birebir yasamak ama bazen kısmet olmuyor.

Ayyyyy sucuğa çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaaaa
Doktorunu ben bile sevdim ne kadar esprili :))) Cool olur tabi kız olacak ne de olsa Doktora gidesim geldi sayende, ya geçmiyor zaten günler.

banuesra çok sevindim canım. inşallah hep böyle güzel şeyler yaşayacaksın...

teyzeler biz miniğimle azcık ama azcık alışverişe çıkıyoruz. istediklerinizi listelerseniz sizlere de alırızzzzzz :86:

Bissuru yazmissiniz yetisemiyorum guzel haberler biraz da kotu haberler okudum Nolur moralimizi bozmayalim ben zaten cok musaitim, sabir ve metanet diliyorum, Allah bir daha hic birimize yasatmasin, guzellerini okumak istiyorum mesajlarinizin.
Ben bugun evdeyim, tatil ilan ettim, sessizlik hakim, uyudum, kitabimi okudum, bahcemi suladim, simdi de sacima bakim yapicam, oh evde olmak ne guzel...

Oy oy oy bilirim ben o azcıkları doya doya yapın bakalım alışverişinizi

Ohhhh ne güzel, iyice tanıdı çıkar

canım ya ne iyi doktormuş o öyle...bende onu mu yesem bunu mu yesem diye kafayı yiyecem sonundahakkaten internette yazanlar tam diyet listesi,insanın kafası allak bullak oluyo iyiki paylaştın bunları,biraz rahatladımyalnız tavuktan mı uzak dur dedi,çiğ tavuktan mı?

Konusmasına konustuk da, bıraz mırın kırın ettı.
Sonra bı' mudurum araya gırdı, onaylandı gıbı oldu.
Daha da sesı cıkmadı ısverenımın.
Aman olumsuz olursa da cok dert etmem valla.
Bebısımle butun gun koklasırız.

Ben tarih öğretmeniyim canım....
Cihangir de Cem de güzel isimler..
YAvuz Selim Melikşah koyan arkadaşlarım da var...
HAkkında hayırlısı olsun...

Amın canım, Allah razı olsun.
ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olur.

Çalışan kaç anne var şimdi?
Evde olmak uzatmak bacakları süper olurdu şimdi...

Bende calısan bır anne adayıyım.
Bugun ıyıyım de, bazı gunler cok yorgun oluyorum.
Evde olmanın hayalı ıle yasıyorum o zaman.

Ayyyyy sucuğa çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaaaa
Doktorunu ben bile sevdim ne kadar esprili :))) Cool olur tabi kız olacak ne de olsa Doktora gidesim geldi sayende, ya geçmiyor zaten günler.

ivit sucuk serbest yiyebiliriz bende cok sevindim..canin ne istiyorsa ye dedi yaw en guzeli buydu..ozledin dimi bebisini ...ya ben daha dun 1 saat seyrettim yinede ozledim iyimi ayrica sik sik ultrasona girmenin bebek uzerinde hic bir olumsuz etkisi yoktur dedi bunuda belirteyimki aklina takilan arkadaslar rahatlarlar en azindan..ultrason bebege zarar vermezmissssss...endiselenmeyin tamam mi kizlar

Evet ultrasonun zarar vermediğini Kaan Kocatepe de diyordu uzmantvde.
Çok özledim hem de

Aslında bı' ıhtıyac lıstesı belırlemelı bebıslerımız ıcın.
dun esım dıyordu, 'bebısımız ıcın ıhtıyac lıstesı yapalım, alıs-verıse cıkalım' dıye, oradan geldı aklıma.

ye tatlim canin ne cekiyorsa hemde...sadece cig balik, cig tavuk, ve cig etten uzak dur..etleri iyi pisirdigin surece hic bir sorun yok

çok sevindim senn adına ne güzl şeyler söylemiş doktor..nerdemiş bu dr yaa sölede bizde gidelim walla süpermiş.ben izmirdeyim egepole geçtim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…