- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.601
günaydın kızlar nasılsınız??ben şu son zamanlarda çok hapşuruyorum ve de korkuyorum dolayısıyla hapşurmak zarar vermez demi kızlar.....?
ile salı günü kontrole gideceğim,12 haftalık olmuş oluyorum birde ikili test yaptıracak sanırım, keşke cinsiyeti de belli olabilse zaman ilerleyince de bunu merak ediyor insan içimde hep kız olacak gibi bir his var ama Allah hayılrısını,sağlıklısını nasip etsin en önemlisi...
ama erkekse erken kızsa geç belli olur diye bir genelleme var sanırım
Niye sezeryan canım? Yani bu kadar erken nasıl belli oldu?
canım gözünaydın çok sevındım boyle guzel sonuçlandığına mutlu olduğuna.öyle guzel ve mutlu anlatmışsın kı okurken içim kıpır kıpır oldu.allahım guzel meleğini kucağına almayıda nasıp etsın inşallah.tekrar gözunaydınselam kizlaarr...dun 2 li test icin doktora gitmistim..ay bir iyi doktor cikti anlatamam..masallah bebegimin sagligi cok iyiymiskan testimide yapti hemen sonucunu verdi 1 saat icinde..degerlerimin hepsi normal cikti yasin 33 oldugu icin ben riskli bir hamilelik cikar sonuclarda diye dusunmustum ama neredeyse 15 yasindaki bir kadinla ayni riski tasiyorsun o derece az riskli masallah dedi..7686 da 1 risk faktoru goruldu bebisimdinde ultrasonda ense kalinligi 1.80mm cikti bu da cok iyi dedi sence kizmi erkekmi ne dusunuyorsun diye baya bi israrlarim sonucu, aslinda soylemem cok yanlis ama illada bilmek istiyor isen %60 kiz olacak dedi...65.2 mm boyundaymis bebisim.. 1 gun fazla cikti ayrica 12+5 saniyordum dun 12+6 cikti preeklampsi olcumleride cok iyi dedi..1 saat ultrasonda bebegimi izledik akliniza gelebilecek herseye bakti..rahm agzinin kalinligina, bebege yeterli kan gidip gitmedigine, bebegimin burnuna, karacigerine herseye iste simdi sigmaz buraya tek tek usenmeden anlatti bir de..super bir doktor arkadasti..himm bu arada rahim agzi kalinligimda cok iyiymis erken dogum riskinde yok dedi..9 subat 2011 de dogum tarihi olarak verdi..bu dediklerim birebir dogru cikiyor cunku burasi kadin dogum universite arastirma hastanesi sana burada yaptigim testlerin yanilma payi bir cok yere gore cok daha dusuktur dedi...hatta dogumdan sonra telefonla arayip bilgiler dogrumu degilmi diye istatistik icine katacaklarmis benide..verdigim kani bile arastirmalarda kullanmak uzere iznimi istediler kagit imzalattilar..bende bagisladim gitti tam 1 bucuk saatini bana ve bebegime ayirdi ozel doktordan bile daha ozel muamele gordum cok mutluyummm...aklima gelen herseyide sordum icim rahatladi cok..hee unutmadan bir surude fotosunu cekti hepsini verdi film seridi gibi..yakindan yandan profilden bi kac fotosunda yuzu cok belli..tam kiz surati oyle kibar guzelki doktorda oyle dedi
ilk çocuğum sezeryan canım oyüzden buda mecbur öyle olcak
tesekkur ederim kizlar ..ay nasil rahatladim anlatamam..bebisim gozumun onunden gitmiyor...cok zip zip hareketli degildi bebegim..normal rutin hareketler yapiyordu..doktorda seninki cool bi tip birazda havali bisi olucak sanki hareketlerinden oyle anladim dedirahatinada cok duskunmus fistik..bu arada benim rahmim cok arkada oldugu icin alttan ultrasonla net goruntuleyebildi..acikcasi hic rahatsiz olmadim..orami gormedi bile doktor cok profesyoneldi :) birde arkadasimin arkadasi ilk basta ayni ortama girersek diye endiselensemde hic endiselendigim gibi olmadi...heryerim dizime kadar kapaliydi bile diyebilirim..neyse iste alttan bakti icin bebisi ilk bacak arasindan gordum bak dedi iki bacaginin arasinda bisi yok 3 tane cizgi goruyorum ben buda kiz olma ihtimalini yukseltiyor dedi ben yinde pembe kiz kiyafetleri almicam hemen..saglikli oldugunu ogrendim ya yesil, sari, turuncu gibi renkler secicem simdiki alacaklarim icin..tam bir netlik kazansin o zaman firfirli donunuda alirim kizim..gerci hemende alisti kizim diye seviyorum dunden beri bu arada patates kizartmasi gercegini sordum..katkili dondurma, sekerleme, mayonez,sucuk, mucuk gibi seyleri sordum..fast food hamburgerleri sordum..hic birini yemiyorum cunku ben..ya sen hamilemisin diyettemisin diye guldu bana canim ne istiyorsa ye internette yazan seylerede inanma..sadece cig et, balik, tavuktan uzak dur onun disinda canin isterse kola bile icebilirsin artik dedi..3. ayin bitti bebegin sagikli gelisme gostermis riskli zamani atlattin artik bundan sonra ne istersen ye sucuguda istedigin kadar sadece cok iyi pisirerek ye dedi..mayonezi en cok merak ediyordum ben..mayonez evde yapilmadigi surece hic bir tehlikesi yoktur bebege..ketcao , mayonez bunlar hep fabrika urunler ve hic bir zarari olmaz takilma bu kadar aklini oynatir insan bunlari dusunurse..merak etme o faydali ne varsa aliyor faydasi olmayanlari geri yolluyo zaten dedi sevindim bende cok rahatlatti beni..himm son bir sey daha bebegim ultrasondayken hickiriyordu zip zip...aaa dedim hickirik tutmus askimi...cahit bey dediki yok herkes onu hickirik biliyor ama degil bebek henuz hickiramaz, bu hareket bebegin beyninin gelistigine isrettir..beyin gelisirken bu sekilde bebek vucudunu hoplatir..yutkunmayi yeni ogreniyor tam yutkunamiyor diye hickirik tutuyor hikayelerinin hic bir gercekligi yoktur dedi
banuesra çok sevindim canım. inşallah hep böyle güzel şeyler yaşayacaksın...
teyzeler biz miniğimle azcık ama azcık alışverişe çıkıyoruz. istediklerinizi listelerseniz sizlere de alırızzzzzz :86:
Bissuru yazmissiniz yetisemiyorumguzel haberler biraz da kotu haberler okudum Nolur moralimizi bozmayalim ben zaten cok musaitim, sabir ve metanet diliyorum, Allah bir daha hic birimize yasatmasin, guzellerini okumak istiyorum mesajlarinizin.
Ben bugun evdeyim, tatil ilan ettim, sessizlik hakim, uyudum, kitabimi okudum, bahcemi suladim, simdi de sacima bakim yapicam, oh evde olmak ne guzel...
tesekkur ederim kizlar ..ay nasil rahatladim anlatamam..bebisim gozumun onunden gitmiyor...cok zip zip hareketli degildi bebegim..normal rutin hareketler yapiyordu..doktorda seninki cool bi tip birazda havali bisi olucak sanki hareketlerinden oyle anladim dedirahatinada cok duskunmus fistik..bu arada benim rahmim cok arkada oldugu icin alttan ultrasonla net goruntuleyebildi..acikcasi hic rahatsiz olmadim..orami gormedi bile doktor cok profesyoneldi :) birde arkadasimin arkadasi ilk basta ayni ortama girersek diye endiselensemde hic endiselendigim gibi olmadi...heryerim dizime kadar kapaliydi bile diyebilirim..neyse iste alttan bakti icin bebisi ilk bacak arasindan gordum bak dedi iki bacaginin arasinda bisi yok 3 tane cizgi goruyorum ben buda kiz olma ihtimalini yukseltiyor dedi ben yinde pembe kiz kiyafetleri almicam hemen..saglikli oldugunu ogrendim ya yesil, sari, turuncu gibi renkler secicem simdiki alacaklarim icin..tam bir netlik kazansin o zaman firfirli donunuda alirim kizim..gerci hemende alisti kizim diye seviyorum dunden beri bu arada patates kizartmasi gercegini sordum..katkili dondurma, sekerleme, mayonez,sucuk, mucuk gibi seyleri sordum..fast food hamburgerleri sordum..hic birini yemiyorum cunku ben..ya sen hamilemisin diyettemisin diye guldu bana canim ne istiyorsa ye internette yazan seylerede inanma..sadece cig et, balik, tavuktan uzak dur onun disinda canin isterse kola bile icebilirsin artik dedi..3. ayin bitti bebegin sagikli gelisme gostermis riskli zamani atlattin artik bundan sonra ne istersen ye sucuguda istedigin kadar sadece cok iyi pisirerek ye dedi..mayonezi en cok merak ediyordum ben..mayonez evde yapilmadigi surece hic bir tehlikesi yoktur bebege..ketcao , mayonez bunlar hep fabrika urunler ve hic bir zarari olmaz takilma bu kadar aklini oynatir insan bunlari dusunurse..merak etme o faydali ne varsa aliyor faydasi olmayanlari geri yolluyo zaten dedi sevindim bende cok rahatlatti beni..himm son bir sey daha bebegim ultrasondayken hickiriyordu zip zip...aaa dedim hickirik tutmus askimi...cahit bey dediki yok herkes onu hickirik biliyor ama degil bebek henuz hickiramaz, bu hareket bebegin beyninin gelistigine isrettir..beyin gelisirken bu sekilde bebek vucudunu hoplatir..yutkunmayi yeni ogreniyor tam yutkunamiyor diye hickirik tutuyor hikayelerinin hic bir gercekligi yoktur dedi
Tatlım iş verene söylediysen ve onlar kabul ettiyse duruma göre hareket edersin..
Bende söyledim iş verene ama benim durum biraz farklı yani zaten eşim kamuda çalışıyor ve burda çok kalıcı değiliz hem iş yerim aynı zamanda benim diplomamıda kullanıyor işten çıksam dahi cuzi bir miktar para vercekler gibi görünüyor şuan ama tabiki işyerinde çekememezlik çok oluyor birileri ayağımı kaydırmazsa :)
Bence sen sürekli Duhan Cihangirim diye sev karnını ki eşinde bu duruma yavaş yavaş piskolojikmen alışır..
Ben tarih öğretmeniyim canım....
Cihangir de Cem de güzel isimler..
YAvuz Selim Melikşah koyan arkadaşlarım da var...
HAkkında hayırlısı olsun...
Çalışan kaç anne var şimdi?
Evde olmak uzatmak bacakları süper olurdu şimdi...
Ayyyyy sucuğa çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaaaa
Doktorunu ben bile sevdim ne kadar esprili :))) Cool olur tabi kız olacak ne de olsaDoktora gidesim geldi sayende, ya geçmiyor zaten günler.
ivit sucuk serbest yiyebiliriz bende cok sevindim..canin ne istiyorsa ye dedi yaw en guzeli buydu..ozledin dimi bebisini ...ya ben daha dun 1 saat seyrettim yinede ozledim iyimi ayrica sik sik ultrasona girmenin bebek uzerinde hic bir olumsuz etkisi yoktur dedi bunuda belirteyimki aklina takilan arkadaslar rahatlarlar en azindan..ultrason bebege zarar vermezmissssss...endiselenmeyin tamam mi kizlar
teyzeler biz miniğimle azcık ama azcık alışverişe çıkıyoruz. istediklerinizi listelerseniz sizlere de alırızzzzzz :86:
canım ya ne iyi doktormuş o öyle...bende onu mu yesem bunu mu yesem diye kafayı yiyecem sonundahakkaten internette yazanlar tam diyet listesi,insanın kafası allak bullak oluyo iyiki paylaştın bunları,biraz rahatladım yalnız tavuktan mı uzak dur dedi,çiğ tavuktan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?