2012 Şubat Anneleri

ohh ne guzel keyfini cikar sekerim..gun senin gunun..bende yardimci cagirdim onu bekliyorum buyuk temizlik yapilacak...h.sonu annemle babam geliyorlar londraya bana kalmaya 10 gun gezdiricem onlari

Banucugum guzel haberler aldıgına cok sevındım canım.
Doktorunu buraya gondersene
Buyuk bır hayran kıtlesı karsılayacak onu, belkı bu cezbedebılır kendısını

hımmm.anladım canım.neyse sağlık olsun burdakiilelrle yetinicez artık bizde napalım :)) dua ette bnmde sennki gibi cimcimem olsun :))

Amin canim insallah allah gonlune gore versin...fistik gibi bir cimcimen olsun insallah...ah bende bu doktoru bulana kadar neler cektim eski arkadaslar bilir burdakiler... az aglamadim yani..guzel allahim acidi halime yardim etti bana resmen hepimize yarari oldu ayrica dimi ama

Banucugum guzel haberler aldıgına cok sevındım canım.
Doktorunu buraya gondersene
Buyuk bır hayran kıtlesı karsılayacak onu, belkı bu cezbedebılır kendısını

tesekkur ederim tatlim...ay evet ya 22. hafta bi randevum daha var onunla organ gelisimini inceleyecekmis..gittigimde soyleyecegim acayip tutuldun subat annelerinde diye..hosuna gider hem

ayrica face`e ekledim sormak istedigin birsey varsa bana face`den yaz ben cevaplarim dedi..telefonda ac ama cok yogun oluyorum cevaplayamazsam yanlis anlama dedi :) face e girdiginde daha musait oluyormus..kizlar sizinde akliniza takilan bisi olursa sorariz tamam mi ? aklinizda bulunsun

Süpper haber bu
Valla ne ıyı doktor.
Gonul plaketı sunuyorum kendısıne

Oh oh çok iyi olmuş canım teşekkür ederiz

Bu cidden süpermiş..
Senin adına çok çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…