- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.621
çok sevindim senn adına ne güzl şeyler söylemiş doktor..nerdemiş bu dr yaa sölede bizde gidelim walla süpermiş.ben izmirdeyim egepole geçtim bugün.
Bissuru yazmissiniz yetisemiyorumguzel haberler biraz da kotu haberler okudum Nolur moralimizi bozmayalim ben zaten cok musaitim, sabir ve metanet diliyorum, Allah bir daha hic birimize yasatmasin, guzellerini okumak istiyorum mesajlarinizin.
Ben bugun evdeyim, tatil ilan ettim, sessizlik hakim, uyudum, kitabimi okudum, bahcemi suladim, simdi de sacima bakim yapicam, oh evde olmak ne guzel...
heee anladım, ben senin ilk bebek diye biliyordum aklımda öyle kalmış :26:allah bağışlasın canım.
evet cok tatli bi doktor..londrada doktor canim ya..ben londrada yasiyorumda sen bilmiyorsun tabi
hımmm.anladım canım.neyse sağlık olsun burdakiilelrle yetinicez artık bizde napalım :)) dua ette bnmde sennki gibi cimcimem olsun :))
Banucugum guzel haberler aldıgına cok sevındım canım.
Doktorunu buraya gondersene
Buyuk bır hayran kıtlesı karsılayacak onu, belkı bu cezbedebılır kendısını
tesekkur ederim tatlim...ay evet ya 22. Hafta bi randevum daha var onunla organ gelisimini inceleyecekmis..gittigimde soyleyecegim acayip tutuldun subat annelerinde diye..hosuna gider hem
tesekkur ederim tatlim...ay evet ya 22. hafta bi randevum daha var onunla organ gelisimini inceleyecekmis..gittigimde soyleyecegim acayip tutuldun subat annelerinde diye..hosuna gider hem
ayrica face`e ekledim sormak istedigin birsey varsa bana face`den yaz ben cevaplarim dedi..telefonda ac ama cok yogun oluyorum cevaplayamazsam yanlis anlama dedi :) face e girdiginde daha musait oluyormus..kizlar sizinde akliniza takilan bisi olursa sorariz tamam mi ? aklinizda bulunsun
ayrica face`e ekledim sormak istedigin birsey varsa bana face`den yaz ben cevaplarim dedi..telefonda ac ama cok yogun oluyorum cevaplayamazsam yanlis anlama dedi :) face e girdiginde daha musait oluyormus..kizlar sizinde akliniza takilan bisi olursa sorariz tamam mi ? aklinizda bulunsun
banu nerde bu doktor
ınsallah o zaman da cok guzel haberler alırsın canım.
Londra da neredesın bu arada?
londrada canim..sende mi gelmek istedin benim doktora..vay be bir anda populer oldu..duysa cok sevinir
Oh oh çok iyi olmuş canım teşekkür ederiz
Kızlar hastane sormuştum dogum yapmayı düşündüğünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?