2012 Şubat Anneleri

sagol tatlim insallah hepimiz aliriz guzel haberlerini bebislerimizin...ben londranin kuzeyinde mill hill broadway de oturuyorum canim..niye sordun bilirmisin buralari?

Amın, ınsallah.

Kuzey guney olarak ayırt edecek kadar degıl.
Mıll hıll broadway'i de bılmıyorum
Ama bır donem Londra da yasadım, Enfıeld da.
Is yerım Tottenham'da okulum ıse, Finsburypark'taydı.
Cat pat bılıyorum ıste

Kızlar hastane sormuştum dogum yapmayı düşündüğünüz ?

Ben Ozel Halıc de yapmayı dusunuyorum, evıme yakın, doktorum da fena degıl.
Ama Capa Özel'ın odaları daha guzel, gorumcem de orada dogum yaptı, memnun da kaldı.
Belkı doguma yakın fıkır degıstırırım, oraya gıderım.

hadi yaa ee bilyorsun sen burayi canim..zaten oyle karis karis bilmek mukun degil..benim bile bilmedigim o kadar cok yer varki..bu arada ben londona ilk geldigim yillarda esim ( o zaman sevgiliydik ) finsburypark yakininda manor house da oturuyordu..ilk 2 hafta bende manor house da kaldim..biliyorum yani oralari..turkler var genelde o tarafta

İstanbul için sormustum ben iki doğumumu da medipolde yaptım
Ama florance nightingale yada memorial düşünüyorum
Giden var mı?

canım nerde oturuyon sen özel haliç benim evime de çok yakın

Manor House Londra da ılk gıttım yerlerden bırıdır
Sokakta yururken, bır suru Turkce konusan ınsan gormustum, cok garıp bulmustum.
Cunku yaklasık bır yıl, Londra dısına kaldım, orada hıc Turk yoktu neredeyse ve Turkce konusanları duymak cok garıp gelmıstı bana

kizlar ben kactim temizlik yapilacak bende dolanim ortada..dogum hangi hastanede olayina katilmadim sanmasin kimse ben turkiyede degilim oneride bulunamicam diye bir sey yazmiyorum..hepinizi cok optum sekerler

memnun değilmisin neden bildiğin yeri değiştiriyorsun ki
Şimdiki doktorum orda da dogum yaptırıyor ama size komik gelebilir belki ama 2008 ve 2009 da dogum yaptım ben orda ve
İkinci doğumda hemşireler dahil aa biz sizi tanıyoruz gecen senede dogurmustunuz fln olmuşlardı
Şimdi bu senede gidersem ay ne bilim utanıyorum sanirimm
Esasında Acıbadem Fulya da isterim ama ben erenkoyde oturuyorum alakasız dogum için gitmek oraya

bazen iyi oluyor surekli ingilizce duymak cok sikici olabiliyor zaman zaman...bu arada benim harflerdeki noktalama isaretlerine takilmayin kizlar turkce klavyem olmadigi icin yanlis anlamaya musait kelimelere donusebiliyor

alibeyköyde canım

Epey yakınmıssın
Sen nereyı dusunuyorsun pekı?

bazen iyi oluyor surekli ingilizce duymak cok sikici olabiliyor zaman zaman...bu arada benim harflerdeki noktalama isaretlerine takilmayin kizlar turkce klavyem olmadigi icin yanlis anlamaya musait kelimelere donusebiliyor

Ben sevıyordum, zaten oraya gıtmektekı amacım ıngılızce ogrenmektı.
Aylarca hıc Turkce konusmadıgımı bılırım, telefonda aılemle konusmak dısında.
Turkıye ye 2 yıl sonra dondum ama o kadar zaman bıle aksanımı bozmaya yettı.
Sımdı duzeldı tabıı, ama bu kez de ıngılızce yı unutmaya basladım ):

Klavye konusunda herkes senı anlıyordur, emınım.

Ben hala, ıngıltere de alıstıgım gıbı kullanıyorum
Gercı bız de İ nın oldugu yerde I var ama duzen aynı duzen bende, nedense bu sekılde yazmaya daha cok alıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…