- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.661
ben ilk doğumumu avrupa şafak hastanesinde yaptım gaziosmanpaşa da
[ı]bılmıyorum orayı ):
Ben ıstanbul da yenıyım, cok az yer bılıyorum.[/ı]
selam hanımlaaaaaaaaaarrdoktordan geliyorum benimki şeyini gösterdi edepsiz oğlum olucak inşallah çok şükür yaaaa
Allah sizlerede nasip etsin biran önce öğrenin inşallah ben çok heyecanlıyım
Oh oh maşallah erkekler baya bir öndeBenimki de yapsa o edepsizliği çok sevinecem
ben geçen hafta gittiğimde göstermemişti bu sabah çok dua ettim yoldada bol bol tembihledin yavrum göster şeyini bize diyeoda sağolsun anne sözü dinlicek herhalde önü açıktı bacaklarını uzatmıştı ooh doktorda şurdaki çıkıntıyı görüyosunuz dimi diyo anüüüüüüüüüüümmm yirim onu ben
Oh oh maşallah erkekler baya bir öndeBenimki de yapsa o edepsizliği çok sevinecem
azelyaaaaa inşallah sende öğren hemen:)
Çok iyi yaaaPeki ne kadarlık şu anda canım, Kaç haftalık?
Sen gördükçe gülmeye devam ediyorsun dimiÇarşambaya kadar idare ediver beni, o zamanda göstermezse zaten daha konuşmıcam onla, küsücem
ivit sucuk serbest yiyebiliriz bende cok sevindim..canin ne istiyorsa ye dedi yaw en guzeli buydu..ozledin dimi bebisini ...ya ben daha dun 1 saat seyrettim yinede ozledim iyimi ayrica sik sik ultrasona girmenin bebek uzerinde hic bir olumsuz etkisi yoktur dedi bunuda belirteyimki aklina takilan arkadaslar rahatlarlar en azindan..ultrason bebege zarar vermezmissssss...endiselenmeyin tamam mi kizlar
14 hafta 2 günlük her gitmemde doğum tarihi değişiyo ama şimdide 31 ocak dedi 5 şubat demişti ilk
küsmee annesi bence nazlı bi kız seninki, içime öyle doğuyor bak gör:)
ya sizin ne güzel 12-13 haftalık daha benim 9 yaaaaaaaaa
Epey yakınmıssın
Sen nereyı dusunuyorsun pekı?
Ben sevıyordum, zaten oraya gıtmektekı amacım ıngılızce ogrenmektı.
Aylarca hıc Turkce konusmadıgımı bılırım, telefonda aılemle konusmak dısında.
Turkıye ye 2 yıl sonra dondum ama o kadar zaman bıle aksanımı bozmaya yettı.
Sımdı duzeldı tabıı, ama bu kez de ıngılızce yı unutmaya basladım ):
Klavye konusunda herkes senı anlıyordur, emınım.
Ben hala, ıngıltere de alıstıgım gıbı kullanıyorum
Gercı bız de İ nın oldugu yerde I var ama duzen aynı duzen bende, nedense bu sekılde yazmaya daha cok alıstım.
Çıtır o çıtır
bblau nerelerde acaba :26:
O benim de dun geldi aklıma ben de merak ediyorum..
Selam arkadaşlar.Dünden beri işlerimin yoğunluğu sebebiyle giremedim nete.
İnşallah herkes iyidir, bir arkadaşımızın bebeğini kaybettiğini okudum çok üzüldümRabbim sabırlar versin....
Merak eden arkadaşlara teşekkürler, yokluğumun farkedilmesine sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?