2012 Şubat Anneleri

selam hanımlaaaaaaaaaarr doktordan geliyorum benimki şeyini gösterdi edepsiz oğlum olucak inşallah çok şükür yaaaa
Allah sizlerede nasip etsin biran önce öğrenin inşallah ben çok heyecanlıyım

Oh oh maşallah erkekler baya bir önde Benimki de yapsa o edepsizliği çok sevinecem

ben geçen hafta gittiğimde göstermemişti bu sabah çok dua ettim yoldada bol bol tembihledin yavrum göster şeyini bize diye oda sağolsun anne sözü dinlicek herhalde önü açıktı bacaklarını uzatmıştı ooh doktorda şurdaki çıkıntıyı görüyosunuz dimi diyo anüüüüüüüüüüümmm yirim onu ben

Çok iyi yaaa Peki ne kadarlık şu anda canım, Kaç haftalık?

ayyyyyy çok sevindim canımmm yaaa hemen cumartesi için randevumu alıyim

14 hafta 2 günlük her gitmemde doğum tarihi değişiyo ama şimdide 31 ocak dedi 5 şubat demişti ilk

Benimde 30 Ocak diyorlar Ama benim içime 2 şubatta doğurcakmışım gibi doğuyor.

küsmee annesi bence nazlı bi kız seninki, içime öyle doğuyor bak gör:)

Öyle mi dersin :) İyi bakalım fazla nazlanmasın, göstersin 6 gün sonra

ben gebelik kan testini sağlık ocağında yaptırmıştım iki hafta önce aradı hemşire gel sana hepatit b ve tetenos aşısı yapıcaz diye bende tatilden sonra gelirim demiştim bugün doktoruma sordum hepatt b sakın yaptırma dedi tetenosu da 5.aydan sonra yaptır dedi dişime dolgu yaptırmam gerek dedim iki hafta bekle dedi

bende ingilizceyi unutmak uzereyim burada butun tandiklarim turk cunku..ee kocamda turk,evdede turk televizyonu tum gun..insan unutuyor boyle olunca..arada bir aciyorum ingiliz kanallarinida hatirliyorum yeniden iyi oluyor..alisveris disinda hic ingilizce konustugum yok valla..turkiyede yasiyor gibiyim ben..zaten uzun sure ingilizce konusmak cok sikiyor beni..ben hic yabanci dil konusma heveslisi degilmisim yani

bblau nerelerde acaba :26:

O benim de dun geldi aklıma ben de merak ediyorum..

Selam arkadaşlar.Dünden beri işlerimin yoğunluğu sebebiyle giremedim nete.
İnşallah herkes iyidir, bir arkadaşımızın bebeğini kaybettiğini okudum çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin....
Merak eden arkadaşlara teşekkürler, yokluğumun farkedilmesine sevindim

Hosgeldin tatlım nasılsın bebis nasıl :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…