- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.941
Yok canım ben hamile kalmadan önce bizim burda bir bebek mağazasından almıstım, resmi var ekliyeyim.
Eki Görüntüle 235378 Eki Görüntüle 235379 Eki Görüntüle 235380
Az parça değil onun ekstradan bir de battaniyesi oluyor işte, ama ben bunlarda battaniye olmasına rağmen 2si günlük 1i gezmelik 3 battaniye aldım.Yani battaniyeyi zaten alıyorsun kendin.
Kızlarr bugun icimdeki mutluluk megerse bebegimi gorecegim icin degil, annemi gorecegim icinmis..
Soylemistim ben esimle kacarak evlendim diye hatırlayan varsa.. Annem gorusmek istiyormus benimle ama esimle gorusmek istemiyormus
Suan cok duygusal bir moddayım durmadan aglıyorum kendime engel olamıyorum. Kimseye de bisey anlatamıyorum icimde cok buyuk sevinc var
Dua edin bir aksilik olmasın nolur..
Kızlarr bugun icimdeki mutluluk megerse bebegimi gorecegim icin degil, annemi gorecegim icinmis..
Soylemistim ben esimle kacarak evlendim diye hatırlayan varsa.. Annem gorusmek istiyormus benimle ama esimle gorusmek istemiyormus
Suan cok duygusal bir moddayım durmadan aglıyorum kendime engel olamıyorum. Kimseye de bisey anlatamıyorum icimde cok buyuk sevinc var
Canım benim ya, ne güzel bebek yumuşatmış şimdiden bak, bugün seninle görüşür yarın eşinle görüşür çok sevindim yaYavaş yavaş düzelicek herşey uğuruyla geliyor bebeğin canım maşallah
Yok canım ben hamile kalmadan önce bizim burda bir bebek mağazasından almıstım, resmi var ekliyeyim.
Eki Görüntüle 235378 Eki Görüntüle 235379 Eki Görüntüle 235380
Az parça değil onun ekstradan bir de battaniyesi oluyor işte, ama ben bunlarda battaniye olmasına rağmen 2si günlük 1i gezmelik 3 battaniye aldım.Yani battaniyeyi zaten alıyorsun kendin.
ayyy cok sevindim tatlim senin adina..gozun aydin...insanin anne ve babasindan ayri olmasi cok kotu birsey heleki birde kusluk varsa hep bi yani uzgun kalir insanin...cok iyi anliyorum seni canim allah kavustursun hic bir aksilik terslik olmasin insallah.. hemde hamileyken ne kadar guzel bir hediye oldu sana..allah hic ayirmasin sizi canim
Ben babamı degil de annemi cok ozledim zaten ben annemle buyudum babam hep yurtdısındaydı calısıyordu son bikac senedir goruyordum babamı onda da alısık olmadıgımız icin tuhaf geliyordu kardesimle bana.. Evet annemi cok arıyorum hele de kus olunca bir yanım eksik hissediyorum.. Sanki burda kimsesiz öksüz yetim gibi hissediyorum kendimi..
Yok aslında bebek daha da sertlestirdi onları cunku istemiyolardı hemen hamile kalmamı..
4 aydır gorusmuyoruz sanırım onun ozlemiyle yumusadı biraz da.. Bebegim suan duygusala bagladı o da aglıyo herhalde annesiyle birlikte kasıgımda sızlama var
Ben babamı degil de annemi cok ozledim zaten ben annemle buyudum babam hep yurtdısındaydı calısıyordu son bikac senedir goruyordum babamı onda da alısık olmadıgımız icin tuhaf geliyordu kardesimle bana.. Evet annemi cok arıyorum hele de kus olunca bir yanım eksik hissediyorum.. Sanki burda kimsesiz öksüz yetim gibi hissediyorum kendimi..
Aksam esim isten gelince goturucek beni annemle gorusmeye cok mutluyum
ayy canım çokk sevindim..
annen biliyormu hamile olduğunu peki?
Merhabalar..Bende 11+6 haftalık hamileyimm. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş. Salı günü gittiğim kontrolde dr.um artık çatlak olmaması için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Aranızda kullanmaya başlayan varmı? Varsa ne kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim çok kararsız kaldımda...
Aksam esim isten gelince goturucek beni annemle gorusmeye cok mutluyum
Bayanlar aranızda cinsiyetini öğrenen varmı? ben bugün dr gittim 12 haftalık, cinsiyetini sordum bacaklarını açtı bişey parlıyordu sordum söylemedi daha erken dedi aslında gördü emin olmak istedi sizce nedir, kızlardada öyle parlama oluyormu yoksa erkektemi oluyor bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?