2012 Şubat Anneleri

Ayyyyy beyaza bittim, çok tatlı.
rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin

ayyy cok sevindim tatlim senin adina..gozun aydin...insanin anne ve babasindan ayri olmasi cok kotu birsey heleki birde kusluk varsa hep bi yani uzgun kalir insanin...cok iyi anliyorum seni canim allah kavustursun hic bir aksilik terslik olmasin insallah.. hemde hamileyken ne kadar guzel bir hediye oldu sana..allah hic ayirmasin sizi canim

Canım çok sevindim,hamilelik döneminde insan en çok annesini yanında istiyor...İnsallah eşinle de arasındaki buzlar erir.Bebiş doğsun,bütün kırgınlıklar biter.İnşallah bir aksilik olmaz,doya doya koklaşırsınız annenle

Ayyy canım benim….Çok sevindim senin adına…Allah bozmasın inşallah bak bebeğin sana uğurlu geldi.
Sen git bi görüş eşini de görmek isteyecektir eminim, bak bebeğiniz de olacak…
Bu işler yavaş yavaş olur, sırayla olur…Bir bakarsın ki hiçbirşey olmamışa dönersiniz…Bebek ısıtacak aranızı bak gör sen.

Yok aslında bebek daha da sertlestirdi onları cunku istemiyolardı hemen hamile kalmamı..
4 aydır gorusmuyoruz sanırım onun ozlemiyle yumusadı biraz da.. Bebegim suan duygusala bagladı o da aglıyo herhalde annesiyle birlikte kasıgımda sızlama var

Beyaz olan çok tatlı,güle güle giysin bebişin...Bebekleri beyazı çok yakıştırıyorum ben

Ben babamı degil de annemi cok ozledim zaten ben annemle buyudum babam hep yurtdısındaydı calısıyordu son bikac senedir goruyordum babamı onda da alısık olmadıgımız icin tuhaf geliyordu kardesimle bana.. Evet annemi cok arıyorum hele de kus olunca bir yanım eksik hissediyorum.. Sanki burda kimsesiz öksüz yetim gibi hissediyorum kendimi..

çok sevindim senin adına canım inşallah herşey gönlünce olur

ayyy kıyamamm sana benn... hersey düzelir üzülme esinlede görüsürlerr evinizede gelirler sizde onlara gidersiniz.. olan olmus bitmiş artık küslügün getirecegi bişey yok ailen de farkındadır. kac ay oldu görüsmeyeli.. annen de cok üzülmüştür cnm benim aglama artık da vakit kaybetmeden ilk görüsmeni ayarla. bak esine kızdım simdii. hem annenden ayrısın hem kacarak evlenmişsinizz hem hamilesin hemde seni üzüo mu oluyo bu durumda cok kızdım cokkk

Seni çok iyi anlayabilirim..
Rabbim sabır versin..
Ben annemgilden farklı bir memleketteyim ve yaklaşık üç aydır görmüyorum ancak telefonda konuşuyorum ama o bile yetmiyor..
ki sen hiç görüşmiyormuşsun..
Mübarek günlerin hatrına inşallah herşey oluna girer..

ağlama lütfen yaa günah sanada bebişine de
ne güzel mutlu haber bu ağlamak yok

oyy canimmm benimm...gecicek bak allahin izniyle kuslukler bitecek...hem bebisin hem annenle mutluguna mutluk katacaksin..butun kotu gunler geride kalacak tatlim hic merak etme..zaten annen seni ve senin minik gobusunu gorunce herseyi unutuverir..ultrason resimerinide gotur annene torununu gorsun biran once

Bayanlar aranızda cinsiyetini öğrenen varmı? ben bugün dr gittim 12 haftalık, cinsiyetini sordum bacaklarını açtı bişey parlıyordu sordum söylemedi daha erken dedi aslında gördü emin olmak istedi sizce nedir, kızlardada öyle parlama oluyormu yoksa erkektemi oluyor bileniniz varmı?

ayyy kızlarr paso yatıstayım yaaa.. evde iş var bi sürü ne kalkasım var ne kıpırdayasım bizimkiler mezarlıga gittiler.. aslında benimde bi yasin okumam lazım hatime basladım ilk gün ne okudum o. her işim yarım bu ara.. allah ım tembel kullarını sevmezmişş bende bi tembel bi tembell sormayın gitsin yani.. ütüm var aksama yemek yapılcak e bi silip süpürmek lazım. carsaflarım degişcekkk offffffff:97::97::97::97: sözde ramazan da bende namaza baslayayım diyodum. bi yerden baslamak lazım ne olcak benim bu tembelligimm üstümde rehavet var resmen

genelde lierac diye bir krem kullanıyorlar
ben ayrıca kendim yağ karışımı yaptım buğday, kakao, portakal, çilek ve kaysı yağı karıştırdım

bayanlar yokmu bir fikriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…