2012 Şubat Anneleri

Sanırım beni anlattın
Gecen hafta 3 makina camasırım utulenecek duruyordu.. Durdum durdum hasta oldugum gun yaptım utulerimi..
Evin heryeri toz toprak bi toz alıyorum arada bi de arada supurke cekiyorum kaynanam cok kızıyor.. Butun gun yatıyorum paso..
Kaynanam da olmasa valla afedersiniz evi bok goturucek :97: Kadın isten geliyor yemegini yapıyor yerleri siliyor camasırları yıkıyor asıyor..

Sorma canım ya ben de çok tembelim. Ramazan girmese yemek yapacağım bile yoktu da Allahtan Ramazan mübarek ay vesile oldu da mutfağa ısındım biraz
Hiç mi gelmez bi insanın içinden iş yapmak, gelmiyo valla
Ütülerim var, kabusum onlar benim, dolaplarımı filan bi düzenlesem ne güzel olacak, kedi eniğini kaybetse bulamaz valla…
Yarın yapayım bari bişeyler

bayanlar yokmu bir fikriniz?

ben parlamayı anlayamadım cnmm bişi diyemedim yüzden.. parlama ultrasonun ısıgından muhtemelenn.. cinsiyet 13. haftada % 90 anlasılıyormuss.. cünkü erkekse genital tübüll yukarı yani göbege dogru düsünn duruyormuss.. kızsa vücuda paralell tam arada oluyormus yani. doktorlar yinede 16. haftayı beklerlermiş söylemek için. cünkü 16. haftada cinsel organ tam olarak olusuyormus. tabi bu durum doktorun tecrübesiende baglı.. ikili testte hepimizz doktorumuzunn tahminiyle döndük ama asıl 16. hafta da rahatlıycaz

bende aynı şekildeyim canım sürekli mayışık bi haldeyim ne zaman geçicek bu durumlar yaa..

ah canım ya hem üzüldüm hem sevindim bu günlerinde istersin tabiki annen yanında olsun sana destek çıksın üzülme eşinlede konuşur illaki
ben kaçarak evlenmedim ama benim eşimide ailem istemedi hala babam pek sevmez takdir etmez ama gel gör hepimiz bi binada oturuyoruz ben annemler ve kardeşim müstakil 3 katlı bina zor zamanlarım çok oluyor hele bu dönemde zaten sıkıntılı bi ruh halindeyim biri bişe dese patlıyorum hemen

yok yok her yerine baktı öyle bir parlama olmadı orda oldu, haftaya beklıcez desene :)

Son düzenleme:

alın benden de o kadar.. suan karsımda duran tekli koltukta katlanmıss dolaba girmeyi bekleyen havlularımm camasırlıkta ve arka odada ütülenmeyi bekleyenn camasırlarımmm,, banyodaki sepette yıkanmayı bekleyen camasırlarımm,, yerlerde sacc tüy gördükce süpürüyorum parca parca ama aksama yine aynı. yakındaa camasırlarımm ayaklanıpp koluma bacagıma yapıscak..:97::97::97:

oyle oluyor canim..bende oyleyim uyandigimda bile yorgunum resmenen..sanki yatali 1 saat olmus..bi kahvalti ediyorum allah yine uyku bastiriyor..internete bile girmeye useniyorum cogu zaman..benimde evi pislik goturuyordu..dun yardimci kiz temizledi cok sukur..ben normalde hic yardimci almam..evim 1 oda 1 salon zaten ama yapmaya kolum kalkmiyo napimm..

yok yok her yerine baktı öyle bir parlama olmadı orda oldu, haftaya beklıcez desene :)

evet ikili testte benim 12+1 di.. ben sormadım hiç ama doktor kesin konusmak için erken ama suan erkek görünüo cıkıntısı var didi bi daha ki kontrol ayın 25 inde.. o zaman kesinlescekk artık. ayy cok heyecanlı

Kızlar arada içeriden sızlama yapıyor karnım.Sağ tarafım sızlıyor böyle sinek vızıldaması gibi, sizede oluyor mu? Bu sızlamanın sebebini bilen var mı?

Aynen valla...Normalde de çok şevkle temizlik yaptığım söylenemez ama yardımcı almaz kendim yapardım zaten iki kişiyiz ne pisliğimiz olur diye ama,bu ara sürünüyorum....

bizimde ev kücük.. 110 m2 bişi. demek büyük olsa cöplük olcakmıs..:97::97: ben bi ker misafir gelcek diye aldım ama bişi farketmiyo ben yine kalkmak zorunda kalıyorum.. ay o oaryı yaparken ben de sunu yapayım diorum.. bi daha almadım bende eve misafirde cagırmıyorum kac zamandırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…