- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.961
Evet biliyor ama inanmıyormus sanırım.. :97:
ayyy kızlarr paso yatıstayım yaaa.. evde iş var bi sürü ne kalkasım var ne kıpırdayasımbizimkiler mezarlıga gittiler.. aslında benimde bi yasin okumam lazım hatime basladım ilk gün ne okudum o. her işim yarım bu ara.. allah ım tembel kullarını sevmezmişş bende bi tembel bi tembell sormayın gitsin yani.. ütüm var aksama yemek yapılcak e bi silip süpürmek lazım. carsaflarım degişcekkk offffffff:97::97::97::97: sözde ramazan da bende namaza baslayayım diyodum. bi yerden baslamak lazım ne olcak benim bu tembelligimm üstümde rehavet var resmen
REsimlerini götür yavruşun da inansın
ayyy kızlarr paso yatıstayım yaaa.. evde iş var bi sürü ne kalkasım var ne kıpırdayasımbizimkiler mezarlıga gittiler.. aslında benimde bi yasin okumam lazım hatime basladım ilk gün ne okudum o. her işim yarım bu ara.. allah ım tembel kullarını sevmezmişş bende bi tembel bi tembell sormayın gitsin yani.. ütüm var aksama yemek yapılcak e bi silip süpürmek lazım. carsaflarım degişcekkk offffffff:97::97::97::97: sözde ramazan da bende namaza baslayayım diyodum. bi yerden baslamak lazım ne olcak benim bu tembelligimm üstümde rehavet var resmen
bayanlar yokmu bir fikriniz?
Kızlarr bugun icimdeki mutluluk megerse bebegimi gorecegim icin degil, annemi gorecegim icinmis..
Soylemistim ben esimle kacarak evlendim diye hatırlayan varsa.. Annem gorusmek istiyormus benimle ama esimle gorusmek istemiyormus
Suan cok duygusal bir moddayım durmadan aglıyorum kendime engel olamıyorum. Kimseye de bisey anlatamıyorum icimde cok buyuk sevinc var
Dua edin bir aksilik olmasın nolur..
ben parlamayı anlayamadım cnmm bişi diyemedim yüzden.. parlama ultrasonun ısıgından muhtemelenn.. cinsiyet 13. haftada % 90 anlasılıyormuss.. cünkü erkekse genital tübüll yukarı yani göbege dogru düsünn duruyormuss.. kızsa vücuda paralell tam arada oluyormus yani. doktorlar yinede 16. haftayı beklerlermiş söylemek için. cünkü 16. haftada cinsel organ tam olarak olusuyormus. tabi bu durum doktorun tecrübesiende baglı.. ikili testte hepimizz doktorumuzunn tahminiyle döndük ama asıl 16. hafta da rahatlıycaz
Benim de aklıma geldi ama esim duyarsa kızar hem gormemis falan derler diye de cekiniyorum
yok yok her yerine baktı öyle bir parlama olmadı orda oldu, haftaya beklıcez desene :)
yok yok her yerine baktı öyle bir parlama olmadı orda oldu, haftaya beklıcez desene :)
Sanırım beni anlattın
Gecen hafta 3 makina camasırım utulenecek duruyordu.. Durdum durdum hasta oldugum gun yaptım utulerimi..
Evin heryeri toz toprak bi toz alıyorum arada bi de arada supurke cekiyorum kaynanam cok kızıyor.. Butun gun yatıyorum paso..
Kaynanam da olmasa valla afedersiniz evi bok goturucek :97: Kadın isten geliyor yemegini yapıyor yerleri siliyor camasırları yıkıyor asıyor..
Sorma canım ya ben de çok tembelim. Ramazan girmese yemek yapacağım bile yoktu da Allahtan Ramazan mübarek ay vesile oldu da mutfağa ısındım biraz
Hiç mi gelmez bi insanın içinden iş yapmak, gelmiyo valla
Ütülerim var, kabusum onlar benim, dolaplarımı filan bi düzenlesem ne güzel olacak, kedi eniğini kaybetse bulamaz valla
Yarın yapayım bari bişeyler
Kızlar sagolun destekleriniz icin Hazırlanmaya gidiyorum simdi esim gec gelirim sen git dedi cok mutluuyummmmmmmmmm
Bak ben hala bekliyorum
oyle oluyor canim..bende oyleyim uyandigimda bile yorgunum resmenen..sanki yatali 1 saat olmus..bi kahvalti ediyorum allah yine uyku bastiriyor..internete bile girmeye useniyorum cogu zaman..benimde evi pislik goturuyordu..dun yardimci kiz temizledi cok sukur..ben normalde hic yardimci almam..evim 1 oda 1 salon zaten ama yapmaya kolum kalkmiyo napimm..
oyle oluyor canim..bende oyleyim uyandigimda bile yorgunum resmenen..sanki yatali 1 saat olmus..bi kahvalti ediyorum allah yine uyku bastiriyor..internete bile girmeye useniyorum cogu zaman..benimde evi pislik goturuyordu..dun yardimci kiz temizledi cok sukur..ben normalde hic yardimci almam..evim 1 oda 1 salon zaten ama yapmaya kolum kalkmiyo napimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?