- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.981
Kızlar arada içeriden sızlama yapıyor karnım.Sağ tarafım sızlıyor böyle sinek vızıldaması gibi, sizede oluyor mu? Bu sızlamanın sebebini bilen var mı?
Kızlar arada içeriden sızlama yapıyor karnım.Sağ tarafım sızlıyor böyle sinek vızıldaması gibi, sizede oluyor mu? Bu sızlamanın sebebini bilen var mı?
Benim de arada sızlıyor ama vızıldamıyor
Batma oluyordu ben de ama bitti, şimdi sızlıyor, inşallah iyiye işarettir.sızlama degilde benim sol tarafımda ara ara batma oluyor, bence bebek haraketlenmeye basladıya onun bize yansımaya baslıyan hafif etkileridir.( tahminimce )
bizimde ev kücük.. 110 m2 bişi. demek büyük olsa cöplük olcakmıs..:97::97: ben bi ker misafir gelcek diye aldım ama bişi farketmiyo ben yine kalkmak zorunda kalıyorum.. ay o oaryı yaparken ben de sunu yapayım diorum.. bi daha almadım bende eve misafirde cagırmıyorum kac zamandırr..
görümcem hamileliğinde bebeğinin ilk hareketlerini arı vızıldaması gibi oluyodu içerde o şekilde hissettiğini söylemişti. seninde bebek olabilir
Ya anlatamadım orasını işte, doğru terimi bulamadım, en doğru terim Fatih Terim diye de iğrenç bir espri yapasım geldi..:86:
Batma oluyordu ben de ama bitti, şimdi sızlıyor, inşallah iyiye işarettir.
Misafire bayılırız biz karı koca ama ben de sırf popomu kaldırmam gerekecek diye kimseleri çağırmıyorum :26:
Özellikle süpürme işine çok kılım, onu hiç sevmiyorum. Şöyle cırt cırtlı halılar,parkeler olsa yapıştırsak, kirlenince kaldırsak altından yenisi çıksa mesela
Ben onu bile kaldırmaya üşenirim gerçi
Ya anlatamadım orasını işte, doğru terimi bulamadım, en doğru terim Fatih Terim diye de iğrenç bir espri yapasım geldi..:86
görümcem hamileliğinde bebeğinin ilk hareketlerini arı vızıldaması gibi oluyodu içerde o şekilde hissettiğini söylemişti. seninde bebek olabilir
Ay çok helecanlandımSabah uyanınca direk elimi karnıma koyuyorum acaba hisseder miyim diye ama hissetmiyorum, yalnız bu vızıldama ve sızlama girince acaba mı diyorum, ay keşke onu hissediyor olsam
ahah supermis bu fikre bayildim..valla uygulanabilir soylimm..olsa kullanicam o derece
bende bugun dr sordum, bebek oynuyor ama daha sen hissetmessin net dedi, yani tam olarak 4,5-5 ayda genelde baslıyor bu aylarda boyle işte
Ben bunu geliştirip patentini alayım o zaman
Misafire bayılırız biz karı koca ama ben de sırf popomu kaldırmam gerekecek diye kimseleri çağırmıyorum :26:
Özellikle süpürme işine çok kılım, onu hiç sevmiyorum. Şöyle cırt cırtlı halılar,parkeler olsa yapıştırsak, kirlenince kaldırsak altından yenisi çıksa mesela
Ben onu bile kaldırmaya üşenirim gerçi
Evet, hissetmek için sabırsızlanıyorum...Şimdi cinsiyeti bir öğreneyim sonra ilk tekmemi yemek için de sayarım
Ay çok helecanlandımSabah uyanınca direk elimi karnıma koyuyorum acaba hisseder miyim diye ama hissetmiyorum, yalnız bu vızıldama ve sızlama girince acaba mı diyorum, ay keşke onu hissediyor olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?