2012 Şubat Anneleri

Kızlar arada içeriden sızlama yapıyor karnım.Sağ tarafım sızlıyor böyle sinek vızıldaması gibi, sizede oluyor mu? Bu sızlamanın sebebini bilen var mı?

sızlama degilde benim sol tarafımda ara ara batma oluyor, bence bebek haraketlenmeye basladıya onun bize yansımaya baslıyan hafif etkileridir.( tahminimce )

Son düzenleme:
Kızlar arada içeriden sızlama yapıyor karnım.Sağ tarafım sızlıyor böyle sinek vızıldaması gibi, sizede oluyor mu? Bu sızlamanın sebebini bilen var mı?

görümcem hamileliğinde bebeğinin ilk hareketlerini arı vızıldaması gibi oluyodu içerde o şekilde hissettiğini söylemişti. seninde bebek olabilir

Benim de arada sızlıyor ama vızıldamıyor

Ya anlatamadım orasını işte, doğru terimi bulamadım, en doğru terim Fatih Terim diye de iğrenç bir espri yapasım geldi..:86:

sızlama degilde benim sol tarafımda ara ara batma oluyor, bence bebek haraketlenmeye basladıya onun bize yansımaya baslıyan hafif etkileridir.( tahminimce )
Batma oluyordu ben de ama bitti, şimdi sızlıyor, inşallah iyiye işarettir.

görümcem hamileliğinde bebeğinin ilk hareketlerini arı vızıldaması gibi oluyodu içerde o şekilde hissettiğini söylemişti. seninde bebek olabilir

Misafire bayılırız biz karı koca ama ben de sırf popomu kaldırmam gerekecek diye kimseleri çağırmıyorum :26:
Özellikle süpürme işine çok kılım, onu hiç sevmiyorum. Şöyle cırt cırtlı halılar,parkeler olsa yapıştırsak, kirlenince kaldırsak altından yenisi çıksa mesela
Ben onu bile kaldırmaya üşenirim gerçi

azelyacim su vizilti gibi sizi bendede oluyor zaman zaman..bi de her dafasinda degisik tip bir agriyla karsilasiyorum..9-10. haftalarda kasigimdan bacagima vuran damar cekilmesi tarzinda agrilar oluyordu rutin..simdi tam bisi diyemiyorum agrilarin tanimi hakkinda cunku bazen karnimin ici agriyor, bazen sizi seklinde oluyor, bazen kasigimda tuhaf hafif bi agri oluyor bazen yine damarlarim cekiliyormus gibi bacagima vuruyo enteresann yani

Ay çok helecanlandım Sabah uyanınca direk elimi karnıma koyuyorum acaba hisseder miyim diye ama hissetmiyorum, yalnız bu vızıldama ve sızlama girince acaba mı diyorum, ay keşke onu hissediyor olsam

Ya anlatamadım orasını işte, doğru terimi bulamadım, en doğru terim Fatih Terim diye de iğrenç bir espri yapasım geldi..:86:

Batma oluyordu ben de ama bitti, şimdi sızlıyor, inşallah iyiye işarettir.

telaş yapma artık bebek haraketleri küçükte olsa hissetmeye başlamışsın bence iyi düşün pozitif ol,

ahah supermis bu fikre bayildim..valla uygulanabilir soylimm.. olsa kullanicam o derece

Ya anlatamadım orasını işte, doğru terimi bulamadım, en doğru terim Fatih Terim diye de iğrenç bir espri yapasım geldi..:86

Ben de pek isimlendiremiyorum, böyle yanma gibi, acıma gibi,karıncalanma gibi bişeyler var ama....Bebeğin hareketi mi artık, kese genişliyor onda mı...

Bu arada şirkete yeni bi çocuk başladı ne zaman bişey sormaya masama gelse, forumda görüyor beni...Hiç çalışmıyor mu diyordur kesin
Ufacık da bieşy geldiğini de duymuyorum :44:

off bende ne zaman içimde kıpırdanma hissetsem peşinden gaz çıkarıyorum, anlıyorumki bağırsak hareketiymiş, moralim bozuluyo sonra

Ay çok helecanlandım Sabah uyanınca direk elimi karnıma koyuyorum acaba hisseder miyim diye ama hissetmiyorum, yalnız bu vızıldama ve sızlama girince acaba mı diyorum, ay keşke onu hissediyor olsam

bende bugun dr sordum, bebek oynuyor ama daha sen hissetmessin net dedi, yani tam olarak 4,5-5 ayda genelde baslıyor bu aylarda boyle işte

bizdeee severizz.. 9 aylık evliyim yatılı misafir bile geldi bi kere ama hamile kaldım olay bittti evet en kötüsü süpürmek yoksa sil sil cık bide benim koltuklarımm minderli.. daha yasamaya baslar baslamazz cok pişman oldum ama almıs bulundukk.. o kadar agır minderler anlatamamm.. ama hiç yamulmuyolar cok sert oldukları için.. onları kaldır tüyleirni fırcala altlarını süpürr tekrar yerlestirr gavur ölüsü gibilerr hatta buraya bi yer koymustum resmini bak gösteriimde derdimi anla yanii. 12 büyük 6 kücük minderneysee cocukk bunları eskitirrr nasılsa

Eklentiler

• $Fotoğraf0538.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

sen zaten hafta itibariyle hareketlerini hissetmeye bizlerden daha yakinsin azelyacim..hissedince artik ilk senden dinleriz nasil bi hic oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…