2012 Şubat Anneleri

Evet, hissetmek için sabırsızlanıyorum...Şimdi cinsiyeti bir öğreneyim sonra ilk tekmemi yemek için de sayarım

bakalım yarın medicanaya gidicem orda herşey çok gelişmiş belki orda dr. dan öğrenirim cinsiyet olayını, 4 ayımızada bişey kalmadı kızlar bazılarımızın sat tarihine göre 3, bazılarımızın ise 4 haftası var, en zoru ilk 3 aydı Allaha şükür bak atlattık hayırlısla, bundan sonra daha hızlı geçiyormuş bebekte hızlı büyüme evresine giriyormuş,

Ben bu evi biliyorummmmmmmm daha önce yorum yapmıştım
Koltuklarına babaanne koltuğu gibi diyordun da ben çok beğendiğimi söylemiştim.
Doğru hatırladım dimi
Vay be nerde karşılaşmak nasipmiş

Doğru hatırladım dimi

sen zaten hafta itibariyle hareketlerini hissetmeye bizlerden daha yakinsin azelyacim..hissedince artik ilk senden dinleriz nasil bi hic oldugunu

İnşallah canım ya, Allah o günleri de yaşatsın hemencecik hepimize

Benim 14. hafta bitiyor, çarşamba 15+2 olucam o zamana artık gösterir diye umut ediyorum.

Ayrıca burdan
srgmn arkadaşıma selamlarımı gönderiyorum

görümcem hamileliğinde bebeğinin ilk hareketlerini arı vızıldaması gibi oluyodu içerde o şekilde hissettiğini söylemişti. seninde bebek olabilir

evet 2-3 sefer bir kaç gündür bende vızıltı gibi bişe hissettim hatta acaba çantamda telefonummu titreşimde diye baktım

Kendi kendine tozları emip içindeki küçük arıtma tesisinde küçük küçük ev eşyalarına dönüştüren bir halı icat etsem mesela. Onu sever misiniz hanımlar
uzaktaqn kumadansı olacakmı

azelya yerlerdeyimmmmm gülmekten...
şu mübarek günnn rabbime el açıp yalvarıyorum, çarşamba günü azelya arakdaşımın bebeği bacaklarını ayırsın

Doğru hatırladım dimi

evet eveetttt... en son yorum yapan arkadasa da sey yazdımm artık seviyorumm cünkümm hamileyimm kirletcek kirletcek görünmücek vallaa bakk aynıı ayda hamiş olmusuzz ne sansss haketten babaanne koltugu gibi gelio bana hala cünkü ben beyazı seviomusum anladımm. ama bebekle beyaz da olmazmıss o bunları eskitsin annesi kendisi içinn yenileri beyaz alcakk ama minderleri cok kötüü ben o zamana kadar fıtık olcam

Çok şükür ev temizleme derdim yok
6 haftalıkken felan bir hafta sonu makinayla halı yıkadık ve o dönem lekelenmem oldu..
Lekelenmem nedenini İş yapmaya buldum ki belki gerçekten işten kaynaklandı bilmiyorum ama o günden beri eşim sağolsun hafta sonları bütün temizliği yapıyor.. Tek mutfağa giriyorum..
Ha ama şimdi ramazan dolayısıyla oruç tutuyor ne yapcaz bilmiyom

ooo sen bayağa ilerdeymişsin bize göre, ben 12 haftamdayım daha

Benim SAT 25 Nisan, Ocak annesi bile olabilirim, doğum 30 Ocak diyorlar, ama ben inat ettim 2 Şubatta doğurucam

uzaktaqn kumadansı olacakmı

azelya yerlerdeyimmmmm gülmekten...
şu mübarek günnn rabbime el açıp yalvarıyorum, çarşamba günü azelya arakdaşımın bebeği bacaklarını ayırsın

Ay aminnn ya Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…