- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.001
ayy kuşummmm koskoca evin cırtcırtlarıyla kim uğraşacak, daha pratik bişi bul lütfen, daha tembelceeee
Evet, hissetmek için sabırsızlanıyorum...Şimdi cinsiyeti bir öğreneyim sonra ilk tekmemi yemek için de sayarım
ahah supermis bu fikre bayildim..valla uygulanabilir soylimm..olsa kullanicam o derece
bizdeee severizz.. 9 aylık evliyim yatılı misafir bile geldi bi kereama hamile kaldım olay bittti evet en kötüsü süpürmek yoksa sil sil cık bide benim koltuklarımm minderli.. daha yasamaya baslar baslamazz cok pişman oldum ama almıs bulundukk.. o kadar agır minderler anlatamamm.. ama hiç yamulmuyolar cok sert oldukları için.. onları kaldır tüyleirni fırcala altlarını süpürr tekrar yerlestirr gavur ölüsü gibilerr hatta buraya bi yer koymustum resmini bak gösteriimde derdimi anla yanii. 12 büyük 6 kücük minder
Eki Görüntüle 235431 neysee cocukk bunları eskitirrr nasılsa
bizdeee severizz.. 9 aylık evliyim yatılı misafir bile geldi bi kereama hamile kaldım olay bittti evet en kötüsü süpürmek yoksa sil sil cık bide benim koltuklarımm minderli.. daha yasamaya baslar baslamazz cok pişman oldum ama almıs bulundukk.. o kadar agır minderler anlatamamm.. ama hiç yamulmuyolar cok sert oldukları için.. onları kaldır tüyleirni fırcala altlarını süpürr tekrar yerlestirr gavur ölüsü gibilerr hatta buraya bi yer koymustum resmini bak gösteriimde derdimi anla yanii. 12 büyük 6 kücük minder
Eki Görüntüle 235431 neysee cocukk bunları eskitirrr nasılsa
sen zaten hafta itibariyle hareketlerini hissetmeye bizlerden daha yakinsin azelyacim..hissedince artik ilk senden dinleriz nasil bi hic oldugunu
bakalım yarın medicanaya gidicem orda herşey çok gelişmiş belki orda dr. dan öğrenirim cinsiyet olayını, 4 ayımızada bişey kalmadı kızlar bazılarımızın sat tarihine göre 3, bazılarımızın ise 4 haftası var, en zoru ilk 3 aydı Allaha şükür bak atlattık hayırlısla, bundan sonra daha hızlı geçiyormuş bebekte hızlı büyüme evresine giriyormuş,
görümcem hamileliğinde bebeğinin ilk hareketlerini arı vızıldaması gibi oluyodu içerde o şekilde hissettiğini söylemişti. seninde bebek olabilir
ayy kuşummmm koskoca evin cırtcırtlarıyla kim uğraşacak, daha pratik bişi bul lütfen, daha tembelceeee
Kendi kendine tozları emip içindeki küçük arıtma tesisinde küçük küçük ev eşyalarına dönüştüren bir halı icat etsem mesela. Onu sever misiniz hanımlar
İnşallah canım ya, Allah o günleri de yaşatsın hemencecik hepimize
Benim 14. hafta bitiyor, çarşamba 15+2 olucam o zamana artık gösterir diye umut ediyorum.
Ayrıca burdan srgmn arkadaşıma selamlarımı gönderiyorum
uzaktaqn kumadansı olacakmıKendi kendine tozları emip içindeki küçük arıtma tesisinde küçük küçük ev eşyalarına dönüştüren bir halı icat etsem mesela. Onu sever misiniz hanımlar
İnşallah canım ya, Allah o günleri de yaşatsın hemencecik hepimize
Benim 14. hafta bitiyor, çarşamba 15+2 olucam o zamana artık gösterir diye umut ediyorum.
Ayrıca burdan srgmn arkadaşıma selamlarımı gönderiyorum
Ben bu evi biliyorummmmmmmm daha önce yorum yapmıştım
Koltuklarına babaanne koltuğu gibi diyordun da ben çok beğendiğimi söylemiştim.
Doğru hatırladım dimi
Vay be nerde karşılaşmak nasipmiş
ooo sen bayağa ilerdeymişsin bize göre, ben 12 haftamdayım daha
uzaktaqn kumadansı olacakmı
azelya yerlerdeyimmmmm gülmekten...
şu mübarek günnn rabbime el açıp yalvarıyorum, çarşamba günü azelya arakdaşımın bebeği bacaklarını ayırsın
uzaktaqn kumadansı olacakmı Kumandaya gerek yok, halıyı yerine koydunmuydu o başlayacak çalışmaya, üstünde yüründükçe de şarj olacak. Ürettiği küçük ev aletlerini çıkarıp yerlerine de yerleştirecek. Daha sonraki bakımlarını da yapacak
Azelyacım senin o hafta SAT'a göre mi, yoksa USG mi? maşallahınız var...
Benim SAT 25 Nisan, Ocak annesi bile olabilirim, doğum 30 Ocak diyorlar, ama ben inat ettim 2 Şubatta doğurucam
Ay aminnn ya Allah razı olsun
Benim SAT 25 Nisan, Ocak annesi bile olabilirim, doğum 30 Ocak diyorlar, ama ben inat ettim 2 Şubatta doğurucam
Ay aminnn ya Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?