2012 Şubat Anneleri

Benim SAT 25 Nisan, Ocak annesi bile olabilirim, doğum 30 Ocak diyorlar, ama ben inat ettim 2 Şubatta doğurucam

Ay aminnn ya Allah razı olsun

Benim de SAT 23 nisan.SAT'a göre en kıdemli benim ama geç döllenme...Daha doğrusu geç yumurtlama...
İlk başlarda benim de bir hafta geriden gelşyordu şimdi yetişiyor koca kafalı ve göbüşlü olduğu için çocukcağızım

aaa sen ocak annesisin o zaman, niye bebekle anlaşmamı yaptın o hiç belli olmuyor tatlım Allah aylı günlü doğumlar nasip etsin hepimize

Bana ne değilim :26:İşin şakası tabi, amin canım vaktinde gelsin yeter ki, ama içime öyle doğuyor

illa benim doğum günümde doğurcaksın yani

Çok istiyorum 02/02/2012 olsun, gerçi önemli değil de güzel olurdu hani :))

ay beyaz cok zor canim ya..benimkiler beyaz bende beyaz olmasindan dolayi cok pismanim..supuruyorum 2 gun sonra uzerleri siyah siyah hep toz toz ay tam manyak isi bu beyaz koltuklar..aldigimdan beri ortu ortuyorum uzerlerine..her oturusta ortu duzelt flan insan cildirir yani..elini koyuyosun hemen leke..kol koyyma yerleri leke oluyor diye sokup yikamak zorunda kaliyorum cogu zaman kiliflarini... yikandiktan sonra utulemesi tam bir iskence ayrica cok fazla kivrim yeri var nasil utuleyecegini sasitiyorusun koca seyi..ay cok sinir oluyorum ben beyaz koltuga..sakinn kimse almasinnnn bence

işten kaynaklanmıstır balımm.. cünkü ben ilk kanamamda evden caddeye yürüdümm karnımın kasıldıgını hisseettim ama üstüne düsmedim hemen arkasından kanamam oldu. ikincisinde dinlenmeye cok dikkat etmeme ragmen kalktımm bari banyoyu temizliyim dedim o zaman da içimde bişi kopmus gibi oldu. ve ilkinin 3 katı kanama:97: dinlenceksinden sadece tuvalete kalkcaksına geciş yaptık.. kesinlikle işle alakalı yani yorma kendini. biraz fazla hareket ediyimmm belim ikiye ayrılır gibi oluyo.. kasıgım batıyo yürüyemiyorumm.. daha pazartesi fatura ödemeye indim cüzdanımı kaybettim banka postane karakol gittim geldim toplam 20_25 dk dır. adım attıkca kasıgım batmaya basladı hemen.. eve geldigimde koltuga zor attım kendimi. hiç harekete gelmiyo benim sıpam fil gibi olcak annesi yatmaktan

Ama sanki koltuklardan biri krem değildi o zamanlar.Daha koyuydu....
Yanlış mı hatırladım acep
Bak şimdi ünlü biriyle karşılaşmış gibi hissettim kendimi

ayy bak herkes bişiden sikayetci.. gerci biz tasınmayı basarırsak ben parkeyi beyaz yapıcam bu sefer.. o zaman benimde içim acılcak.. ancak öyle beyaz sevdamdan vazgecebilirim bide perdeleri beyaz yapıcam.. aslında cok begendim perde ölcüleride aldırdıkk.. ama bebek cıktı cenaze cıktı herseyi askıya aldık. bizim cam cok büyük tasınırsal elimde kalırr kestir biçtir olmaz. mecbur belkicemm artık

Ama sanki koltuklardan biri krem değildi o zamanlar.Daha koyuydu....
Yanlış mı hatırladım acep
Bak şimdi ünlü biriyle karşılaşmış gibi hissettim kendimi

yok balım aynenn böleydi hatta hala böylee sandalyelerim siyahtı belki onu hatırlıyosundur:44::44::44: bende ünlü gibi hisettim kendimi simdii

Yok yaw canım, ben onu "ben de öyleydim" yani sabrede sabrede geldim niyetinde söyledim.
Ayrıca şimdi Ocak anneleri topiğine gitsem, onlarda benden baya baya büyük, napim üzüleyim mi küçük diye..

Benim de en son usg çıktılarında doğum 03/02/2012 yazıyor ama bence ocakta doğurcam ben öyle geliyo bana...
Ama yin de gitmicem bu topikten
Kovulmam inşallah ocakta doğurursam

kızlar doğum fotoğrafçılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? isteyen var mı aranızda?

Hemen atlıyayım, çok istiyorum.Birtane buldum sırf fiyat öğrenmek için, ekonomik paket 400 dedi.Yani 400den başlıyormuş.Annem gereksiz masraf olarak gördü, eşim destekledi.
Belki hayatımda bir kez yaşayabileceğim birşey diyerek damardan girdim olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…