- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.021
uzaktaqn kumadansı olacakmı Kumandaya gerek yok, halıyı yerine koydunmuydu o başlayacak çalışmaya, üstünde yüründükçe de şarj olacak. Ürettiği küçük ev aletlerini çıkarıp yerlerine de yerleştirecek. Daha sonraki bakımlarını da yapacak
heh iyi yani sadece halıyı 1 kere yere koyarken zahmet çekicez, napalım oda olmayaydı iyiydi ama
Benim SAT 25 Nisan, Ocak annesi bile olabilirim, doğum 30 Ocak diyorlar, ama ben inat ettim 2 Şubatta doğurucam
Ay aminnn ya Allah razı olsun
aaa sen ocak annesisin o zaman, niye bebekle anlaşmamı yaptıno hiç belli olmuyor tatlım Allah aylı günlü doğumlar nasip etsin hepimize
illa benim doğum günümde doğurcaksın yani
evet eveetttt... en son yorum yapan arkadasa da sey yazdımm artık seviyorumm cünkümm hamileyimm kirletcek kirletcek görünmücekvallaa bakk aynıı ayda hamiş olmusuzz ne sansss haketten babaanne koltugu gibi gelio bana hala cünkü ben beyazı seviomusum anladımm. ama bebekle beyaz da olmazmıss o bunları eskitsin annesi kendisi içinn yenileri beyaz alcakk ama minderleri cok kötüü ben o zamana kadar fıtık olcam
Bana ne değilim :26:İşin şakası tabi, amin canım vaktinde gelsin yeter ki, ama içime öyle doğuyor
Çok istiyorum 02/02/2012 olsun, gerçi önemli değil de güzel olurdu hani :))
Çok şükür ev temizleme derdim yok
6 haftalıkken felan bir hafta sonu makinayla halı yıkadık ve o dönem lekelenmem oldu..
Lekelenmem nedenini İş yapmaya buldum ki belki gerçekten işten kaynaklandı bilmiyorum ama o günden beri eşim sağolsun hafta sonları bütün temizliği yapıyor.. Tek mutfağa giriyorum..
Ha ama şimdi ramazan dolayısıyla oruç tutuyor ne yapcaz bilmiyom
uzaktaqn kumadansı olacakmı
heh iyi yani sadece halıyı 1 kere yere koyarken zahmet çekicez, napalım oda olmayaydı iyiydi ama
Biz gelir kurarız hayatım sen merak etme
Bana ne değilim :26:İşin şakası tabi, amin canım vaktinde gelsin yeter ki, ama içime öyle doğuyor
Çok istiyorum 02/02/2012 olsun, gerçi önemli değil de güzel olurdu hani :))
Ya azelya psikolojimi bozdun yaaa
ben daha 9 haftalık hamileyim
Ya azelya psikolojimi bozdun yaaa
ben daha 9 haftalık hamileyim
evet eveetttt... en son yorum yapan arkadasa da sey yazdımm artık seviyorumm cünkümm hamileyimm kirletcek kirletcek görünmücekvallaa bakk aynıı ayda hamiş olmusuzz ne sansss haketten babaanne koltugu gibi gelio bana hala cünkü ben beyazı seviomusum anladımm. ama bebekle beyaz da olmazmıss o bunları eskitsin annesi kendisi içinn yenileri beyaz alcakk ama minderleri cok kötüü ben o zamana kadar fıtık olcam
ay beyaz cok zor canim ya..benimkiler beyaz bende beyaz olmasindan dolayi cok pismanim..supuruyorum 2 gun sonra uzerleri siyah siyah hep toz toz ay tam manyak isi bu beyaz koltuklar..aldigimdan beri ortu ortuyorum uzerlerine..her oturusta ortu duzelt flan insan cildirir yani..elini koyuyosun hemen leke..kol koyyma yerleri leke oluyor diye sokup yikamak zorunda kaliyorum cogu zaman kiliflarini... yikandiktan sonra utulemesi tam bir iskence ayrica cok fazla kivrim yeri var nasil utuleyecegini sasitiyorusun koca seyi..ay cok sinir oluyorum ben beyaz koltuga..sakinn kimse almasinnnn bence
Anaaaa ben de bi zamanlar 9 haftalık hamileydim :))
Ama sanki koltuklardan biri krem değildi o zamanlar.Daha koyuydu....
Yanlış mı hatırladım acep
Bak şimdi ünlü biriyle karşılaşmış gibi hissettim kendimi
ay ay bebişini büyütmüşte hava atarmışişin şakası tabi
Yok yaw canım, ben onu "ben de öyleydim" yani sabrede sabrede geldim niyetinde söyledim.
Ayrıca şimdi Ocak anneleri topiğine gitsem, onlarda benden baya baya büyük, napim üzüleyim mi küçük diye..
kızlar doğum fotoğrafçılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? isteyen var mı aranızda?
kızlar doğum fotoğrafçılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? isteyen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?