2012 Şubat Anneleri

Yok yaw canım, ben onu "ben de öyleydim" yani sabrede sabrede geldim niyetinde söyledim.
Ayrıca şimdi Ocak anneleri topiğine gitsem, onlarda benden baya baya büyük, napim üzüleyim mi küçük diye..

Haklısın tabi, ya bayanlar aslında biri bir liste yapsa eklese buraya kim hangi haftada iyi olurdu aslında

Fikir olarak hoş aslında...Ama ben gerilirim sanki...Zaten fotojenik değilim bi de o halde nasıl fena bişi olurum kimbilir :26:
Ama bebeği çeksinler isterim....

Bebeği tam ayaklarından tutup poposuna vururken çekiyorlar çok hoş, kendimin öyle Dünyaya ilk geldiğim andaki bir fotoğrafım olsun isterdim şahsen.Onun için çok istiyorum bebeğimin olsun bari diye.Bi de bekleme salonunda yakınlarını felan çekiyorlar hepsinin gözleri dolu dolu, çok güzel unutulmayacak anlar ya :)

Benim de en son usg çıktılarında doğum 03/02/2012 yazıyor ama bence ocakta doğurcam ben öyle geliyo bana...
Ama yin de gitmicem bu topikten
Kovulmam inşallah ocakta doğurursam

Kapıdan kovulsak bacadan gireriz merak etme

kuzenim fotoğrafçı, daha çok portre ve manzara çalışıyor ama ilk kez benim doğumuma girecek
bakalım eğer benden önce çekerse doğum fotosu size yönlendirirm hem topik arkadaşlarıma benden indirimde yapar

Ben de isterdim ilk anımın bir fotosu olsun...
Ayrıca babamı da görmek isterdim Haber aldığı anda ne haldeydi…Anneannemi, dedemi…
Aslında bebeğimiz için güzel anı olabilir…
Ama ben de eşimin sıcak bakacağını sanmıyorum…Belli de olmaz gerçi ama…

Ay süper ya, çok şanslısın, ben uzağım Samsundayım :26:
Ama resimler harika oluyor, bazen nette bakıyorum ağlayasım geliyor resimleri gördükçe

ben hoş bakmıyorum o olayın resim edilmesine o anda, bol bol çekicez çekilicez inşallah

Canım ama seni çekmiyorlar ki ya da edep yerlerini :) Yani sadece bebek doğduktan sonra onu çekiyorlar, ilk yıkanması, ilk sana verildiği an felan.Zaten beni çekmesinler o halde
Fotoğrafçı bayan benim konuştuğum, fikrim değişmezse çok istiyorum.

KIZLAR isterseniz doğum esnasında hemşireler resimde kamerayada çekiyorlar
biz kendimiz çektik kameraya da fotoğraf makinasına da
ameliyathane de de teyzemin kızı indi hemşireye kamerayı teslim etti
ameliyatı çekelim mi dediler ben istemedim sadece bebeği çekin dedim
çokta güzel oldu
yani okadar heyecanla acıyla bir de yabancı birisinle uğraşamazdım

Aynen güzel olurdu ama benim eşim kesinlikle izin vermez..
Hem boşuna masraf der hem kıskanır..

merhaba arkadaşlar,yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteden haberdar oldum.ben de 12 haftalık hamileyim,bir süredir sizi takip ediyordum ama yazmaya fırsatım olmamıştı.benide aranıza alırmısınız?hepimize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum,umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz

Hayırlı olsun canım hoşgeldin...

çok güzel yaa ben çok istiyorum ama nasıl oluyoki bu foto olayları ya aniden doğum başlarsa fotocu hemen arabaya atlayıp hastaneye mi gelcek

Hoşgeldin Allah tamamına erdirsin

hoşgeldin canım, gitgide çoğalıyoruz, kocaman bir topik oldu artık bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…