- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.041
kızlar doğum fotoğrafçılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? isteyen var mı aranızda?
Yok yaw canım, ben onu "ben de öyleydim" yani sabrede sabrede geldim niyetinde söyledim.
Ayrıca şimdi Ocak anneleri topiğine gitsem, onlarda benden baya baya büyük, napim üzüleyim mi küçük diye..
Fikir olarak hoş aslında...Ama ben gerilirim sanki...Zaten fotojenik değilim bi de o halde nasıl fena bişi olurum kimbilir :26:
Ama bebeği çeksinler isterim....
Benim de en son usg çıktılarında doğum 03/02/2012 yazıyor ama bence ocakta doğurcam ben öyle geliyo bana...
Ama yin de gitmicem bu topikten
Kovulmam inşallah ocakta doğurursam
Hemen atlıyayım, çok istiyorum.Birtane buldum sırf fiyat öğrenmek için, ekonomik paket 400 dedi.Yani 400den başlıyormuş.Annem gereksiz masraf olarak gördü, eşim destekledi.
Belki hayatımda bir kez yaşayabileceğim birşey diyerek damardan girdim olaya
Bebeği tam ayaklarından tutup poposuna vururken çekiyorlar çok hoş, kendimin öyle Dünyaya ilk geldiğim andaki bir fotoğrafım olsun isterdim şahsen.Onun için çok istiyorum bebeğimin olsun bari diye.Bi de bekleme salonunda yakınlarını felan çekiyorlar hepsinin gözleri dolu dolu, çok güzel unutulmayacak anlar ya :)
Kapıdan kovulsak bacadan gireriz merak etme
kuzenim fotoğrafçı, daha çok portre ve manzara çalışıyor ama ilk kez benim doğumuma girecek
bakalım eğer benden önce çekerse doğum fotosu size yönlendirirm hem topik arkadaşlarıma benden indirimde yapar
ben hoş bakmıyorum o olayın resim edilmesine o anda, bol bol çekicez çekilicez inşallah
Ay süper ya, çok şanslısın, ben uzağım Samsundayım :26:
Ama resimler harika oluyor, bazen nette bakıyorum ağlayasım geliyor resimleri gördükçe
ayy süper çekimler yapan birini biliyorum ama ne kadar bi fikrim yok sitesi var ben ara sıra bakıyorum fotoğraflara harika ya ben çok istiyorum ama eşim kabul etmeyebilir
bu arada merhaba ben geldim
İstanbulda mı? link verebilir misin acep :)
Ben de isterdim ilk anımın bir fotosu olsun...
Ayrıca babamı da görmek isterdim Haber aldığı anda ne haldeydi…Anneannemi, dedemi…
Aslında bebeğimiz için güzel anı olabilir…
Ama ben de eşimin sıcak bakacağını sanmıyorum…Belli de olmaz gerçi ama…
merhaba arkadaşlar,yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteden haberdar oldum.ben de 12 haftalık hamileyim,bir süredir sizi takip ediyordum ama yazmaya fırsatım olmamıştı.benide aranıza alırmısınız?hepimize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum,umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz
En Mutlu Gn Fotorafs | MerveDagli.com kızlar site ismi vermek doğrumu bilmiyorum ama ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle sitesini ziyaret ettim doğum resimleri özellikle saatli olana bayıldım harika bişey ya ben çok isterdim öyle resmim olsun e bebeğim niye istemesin
merhaba arkadaşlar,yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteden haberdar oldum.ben de 12 haftalık hamileyim,bir süredir sizi takip ediyordum ama yazmaya fırsatım olmamıştı.benide aranıza alırmısınız?hepimize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum,umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz
Hayırlı olsun canım hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?