2012 Şubat Anneleri

hoşgeldiiiiinnnn hayırlı olsun canım

ya çok güzel ben çok istiyorum ama nasıl oluyo bu foto olayı aniden doğum başlarsa apar topar hastaneye mi gelcek

kızlar inanmıcaksınız ama bu fotoğrafların aynısı bende var
bence bu kadar masrafa gerek yok
akrabalardan birini görevlendirdim mi bu iş tamam dır

Sanırım doktoru aradığımız gibi arkasından hemen fotoğrafçıyı arıyoruz

hımmm bi gidip görüşmek lazım fotoğrafçıyla en iyisi..

ya benim bilgisayarda mı başka bişeyde mi sorun var anlamadım.yazıyorum mesajım çıkmıyo sonra bi daha yazıyorum bi bakıyorum öncekide çıkmış sinir oldum

Sorma ya anı olay benim bilgisayarda da oluyor.Ben de sadece benden kaynaklı sanıyordum, sitede bir problem var sanırım.

hoşgeldin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

ya arkadaşlar acayip aşeriyorum ve aşerdiğim şey çok zararlı burgerkingden bi hamburger menüsü yanına patates kızartması ve barbekü sosu ya iftarda yesem bebeğe bişey olurmu ki ağlamak istiyorum yaaaa oruçken daha çok aşeriyorum

işte benim burda o işi yapıcak akrabam yok hepsi Bursa'da, kocam zaten o sırada kendini unutur kesin fotoyu nasıl hatırlasın, görümcemin kocası süper foto yakalar ama o da olmaz, tek çare doğum fotoğrafçısı benim için yoksa senin dediğin gibi olabilse süper tabi :)

işte benim burda o işi yapıcak akrabam yok hepsi Bursa'da, kocam zaten o sırada kendini unutur kesin fotoyu nasıl hatırlasın, görümcemin kocası süper foto yakalar ama o da olmaz, tek çare doğum fotoğrafçısı benim için yoksa senin dediğin gibi olabilse süper tabi :)

Patates kızartması hariç diğerlerini yiyebilirsin, ama etinin iyi piştiğinden ve markasının güvenilirliğinden emin olman gerekir.

bende cok istiyorumm canım.. cünkü ben bi dönem calıstım dogum fotografcısıyla.. gelen annelerden biri söyle söyledi aslında o zaman farketmedim bu da olsun dedim anlastım ama simdii o kadar mutluyum iyi ki yaptırmısım gün gectikce daha da degerleniyor demişti. 400 iyi fiyat.. cünkü bundan 3 yıl önce hamile cekim+ dogum+ ev cekimi 1200 tl idi.. ama cd ve albüm de içindeydi.

çok güzel yaa ben çok istiyorum ama nasıl oluyoki bu foto olayları ya aniden doğum başlarsa fotocu hemen arabaya atlayıp hastaneye mi gelcek

fotografcıdan önce hastahaneyle anlasmanız gerekiyor. cünkü izmirdeki ege saglık mesela (universal hastahaneleri) kesinlikle almıyor yada cok sorun cıkartıyor.. evet hemen arıyosunn o da hemen kosup geliyorr

İşte olay o zaten, makina iyi değil :)) sıradan dıgıtal bir makina.Onların makinası lensli felan, almaya kalksam en az 1.5dan başlıyor fiyatı.

canım ona bakarsan hiç birimizin makinası onların ki kadar iyi değildir

anladım canım görümcen çekse olmaz mı ki

Merhaba hepınıze,

Bugun hem yogun bır gundu, hemde sınırlerım bol bol gerıldı.
Gun bıtse de eve gıtsem sınırlerımı yatıstırsam dıye bakıyorum.

Keyfım kalmadı valla, ınsanlar kendını ne kadar begenmıs!
Catlayacagım sınırden.

tatlımm ben yedimm.. yasak ama menününkini cok az yedimm. canım kızartma isteyincede evde kendim yaptım. içine zeytinyagı karıstır zeytinyagının yanma özelligi yokmus cicekyegı gibi. dibine düsme tabi dee accık accık yiyebilirsinn. yada fırına at biraz yaglayıpp hem saglıklı olur hem seni bastırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…