- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.381
kızlar allah aşkına ben çıldırıcam yaaa....offfffffffffff
ben normalde sata göre 11 haftalıkım, neyse doktor 12 haftalık dedi bahsetmiştim...
şimdi bu çarşamba ikili teste gitsem doktora göre 12+2 , bana göre 11+2 olacağım...
erkenmi oluyor acabaa sizce, ama doktorum zamanın gelmiş dedi.8-15 ağustos arası yaptırman lazım dedi....
bide çokk pahalı kan testi+ultrason 1100 tl:S:S
lanet olası bi ahstaneye bulaştım kurtaramıyorum artık kendimi
acıbadem hastanesi tabiki...offf yaaa .....
neyse kızlar bişi sorcam doktor fetal biometri yazmış...
yani ense kalınlığı ve deatylı ultrasonmu olacak,bide kan testimi...
sinirden sırtıma ağrı vurdu...
Kızlar size birşey sormak istiyorum: Ben hamile kaldığımdan beri süt içemiyorum, ayran, peynir, yoğurt ve türevlerini de, dondurma dahil çıkarıyorum. Sizce bu muzlu süt, çikolatalı süt falan zararlı mıdır onları denesem?
bir de ben artık yatarken çok rahatsız olmaya başladım;
ellerim uyuşuyor,
sırtım ağrıyor,
belim, bacağım, kalçalarım sanki içerden etlerim çekiliyormuş gibi oluyor.
Uyku yastığı mı neydi ondan alsam faydası olur mu ne dersiniz?
lanet olası bi ahstaneye bulaştım kurtaramıyorum artık kendimi
acıbadem hastanesi tabiki...offf yaaa .....
neyse kızlar bişi sorcam doktor fetal biometri yazmış...
yani ense kalınlığı ve deatylı ultrasonmu olacak,bide kan testimi...
sinirden sırtıma ağrı vurdu...
canım bende cumartesi yaptırdım ikili testi ultrason kağıdında 11.0 yazıyordu haftam ama yaptı doktor.. bence erken değil
bu arda 1100 yazmışsın fiyatı ama bu çok uçuk bi fiyat
ben muayeneden hariç sadece kan testi için 60tl verdim
ben normalde sata göre 11 haftalıkım, neyse doktor 12 haftalık dedi bahsetmiştim...
şimdi bu çarşamba ikili teste gitsem doktora göre 12+2 , bana göre 11+2 olacağım...
erkenmi oluyor acabaa sizce, ama doktorum zamanın gelmiş dedi.8-15 ağustos arası yaptırman lazım dedi....
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Saçımı kestirmek istiyorum ben. Tamda kestirmek değil aslında kat verdirmek istiyorum. Ama ben hamileyken saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır diye duydum.
Biliyorum hurafe ama düşünmedende edemiyorum. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir paylaşırmısınız lütfen.
11-14 hafta arasında yaptırabiliyorsun. istanbuldaki özel hastanelerde ikili test fiyatı 260-250 arası. sana verdikleri ikili test fiyatı çok yüksek.
Daha önce de konuşulmuştu bu mevzu. Bazıları hurafe de olsa ben cesaret edemem demişti. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası... :26:
Benim fikrim sade süt içmenden yana..
Yani o meyveli sütlerin nasıl yapıldığı tartışılır durumda!
Ama sen içemiyorsan hiç içmemekten iyidir..
Meyvelilerle başla sonra yavaş yavaş sadeye dönebilirsin belki..
Ben çok şükür süt içme problemi yaşamadım ama bir gün marketten denemek amaçlı (marka vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama konuyu anlatmak için vermem gerek) İçim, Sütaş ve Pınar süt aldım hepsini tek tek denedim tadları birbirinden farklı geldi bana.. ki önceden hep pınar içiyordum ve hala pınara devam ediyorum..
Yani istersen aldığın sütün markasınıda değiştir bir bakalaım belki farkeder..
Bendede bel ve kalça ağrısı bazen çok kötü oluyor cnm..
Normal yani kafana takma o ağrıları..
Uyku yastığının ne kadar faydası olur bilmiyorum kullanmadığım için ama kuzenimin bebişi var ve faceye fotoğraf eklemiş ve çocuğu bu emzirme ve hamile yastığı olarak geçen yastıklara yatrmış..
Ve orda kullanışlı gibi göründü bir an bana..
Çocuğu sağa sola dönmesini engelliyor..
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Saçımı kestirmek istiyorum ben. Tamda kestirmek değil aslında kat verdirmek istiyorum. Ama ben hamileyken saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır diye duydum.
Biliyorum hurafe ama düşünmedende edemiyorum. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir paylaşırmısınız lütfen.
Daha önce de konuşulmuştu bu mevzu. Bazıları hurafe de olsa ben cesaret edemem demişti. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası... :26:
Arkadaşlar 3 ay bittikten sonra sağlık ocaklarına gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyormuş..
Aşılar için ve 4 aydan sonra ultrasyondanda bakılıyormuş..
Ben bugün gittim kaydımı yaptırdım, sizlerinde bilgisi olsun istedim, bilmeyen arkadaşlar için..
Bu arada elefera güzel bir hasta sonu geçirdiğin için senin adına sevindim cnm..
Aile hekimi sorgulamasına bak cnm istersen bir..
Benim resmi nikahım önce kıyıldı ve ben hemen Adanaki aile hekimliği tarafından arandım
ve onlara Şanlıurfada ikamet edeceğimi söyledim sonra Şnlıurfaya geldim aile hekimliği sorgulamasından baktım en yakın sağlık ocağında kaydım bulunuyordu..
canım zaten kan testi 305 tl ikili test
ama detaylı ultrason için doktor muayenesii 850 tllll
gerçekten kriz geçiricemm...
bana ders olsun 2. doğumda asla bulaşmıcam bu hastaneye...
canım kımın ne kadar yaşayacağını allah bılır.saç keserek kaderı değiştirecek değiliz ya.boyle düşünme değişiklık ıyıdır.bende saçlarımı kısaltıcam.
canım kımın ne kadar yaşayacağını allah bılır.saç keserek kaderı değiştirecek değiliz ya.boyle düşünme değişiklık ıyıdır.bende saçlarımı kısaltıcam.
canım zaten kan testi 305 tl ikili test
ama detaylı ultrason için doktor muayenesii 850 tllll
gerçekten kriz geçiricemm...
bana ders olsun 2. doğumda asla bulaşmıcam bu hastaneye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?