2012 Şubat Anneleri

Bu arada 1100 TL çok pahalı bence... Neden öyle ki? Ben üniversite hastanesinde yaptırdım, hiç para falan da vermedim...

canım bende cumartesi yaptırdım ikili testi ultrason kağıdında 11.0 yazıyordu haftam ama yaptı doktor.. bence erken değil

bu arda 1100 yazmışsın fiyatı ama bu çok uçuk bi fiyat
ben muayeneden hariç sadece kan testi için 60tl verdim

canım acıbadem aşırı pahalı keşke başka bı hast.gıtseydın rahat rahat yaptırırdın testlerını.insanı soyup soğana çevırıyo onlar ya

Benim fikrim sade süt içmenden yana..
Yani o meyveli sütlerin nasıl yapıldığı tartışılır durumda!
Ama sen içemiyorsan hiç içmemekten iyidir..
Meyvelilerle başla sonra yavaş yavaş sadeye dönebilirsin belki..
Ben çok şükür süt içme problemi yaşamadım ama bir gün marketten denemek amaçlı (marka vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama konuyu anlatmak için vermem gerek ) İçim, Sütaş ve Pınar süt aldım hepsini tek tek denedim tadları birbirinden farklı geldi bana.. ki önceden hep pınar içiyordum ve hala pınara devam ediyorum..
Yani istersen aldığın sütün markasınıda değiştir bir bakalaım belki farkeder..
Bendede bel ve kalça ağrısı bazen çok kötü oluyor cnm..
Normal yani kafana takma o ağrıları..
Uyku yastığının ne kadar faydası olur bilmiyorum kullanmadığım için ama kuzenimin bebişi var ve faceye fotoğraf eklemiş ve çocuğu bu emzirme ve hamile yastığı olarak geçen yastıklara yatrmış..
Ve orda kullanışlı gibi göründü bir an bana..
Çocuğu sağa sola dönmesini engelliyor..

canım acıbadem aşırı pahalı keşke başka bı hast.gıtseydın rahat rahat yaptırırdın testlerını.insanı soyup soğana çevırıyo onlar ya

ayy bayılıcamm vallahiii...
ben böyle hastane ömrümde görmedim yaaaa... 1100 tl ne demek...
neyse kızlar konuştukça sinirim bozuluyor, hafta olarak normal diyosunuz yani...

11-14 hafta arasında yaptırabiliyorsun. istanbuldaki özel hastanelerde ikili test fiyatı 260-250 arası. sana verdikleri ikili test fiyatı çok yüksek.

Daha önce de konuşulmuştu bu mevzu. Bazıları hurafe de olsa ben cesaret edemem demişti. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası... :26:

kızlar aranızda izmirde yaşayan varmı.ben burdan bı doktor tavsıyesı aldım çok memnunum.kımler izmirde parmak kaldırsın

11-14 hafta arasında yaptırabiliyorsun. istanbuldaki özel hastanelerde ikili test fiyatı 260-250 arası. sana verdikleri ikili test fiyatı çok yüksek.

canım zaten kan testi 305 tl ikili test
ama detaylı ultrason için doktor muayenesii 850 tllll
gerçekten kriz geçiricemm...
bana ders olsun 2. doğumda asla bulaşmıcam bu hastaneye...

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. En iyisi süt mevzusunu dediğin gibi yapayım. Farklı markalar alıp bir deneyeyim hepsini.
Rica etsem kuzenine sorabilir misin hamileyken memnun kalmış mı o yastıklardan? Bir de hangisini kullanmış? Birkaç çeşit var gördüğüm kadarıyla...

Benim saçlarımda süpürge gibi oldu..
Ve Şubat ayına kadar bu şekilde kestirmeden durmam imkansız nerdeyse...
Kışın o upuzun saçları yıkayıp kurutmakta işkence gibi olur..
Annem kardeşime hamileyken kestirmiş..
Ablamda şimdi yiğenime hamileyken önlerina kat kestirmiş ve bende en kısa sürede kestirmeyi düşünüyorum..

Daha önce de konuşulmuştu bu mevzu. Bazıları hurafe de olsa ben cesaret edemem demişti. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası... :26:

canım kımın ne kadar yaşayacağını allah bılır.saç keserek kaderı değiştirecek değiliz ya.boyle düşünme değişiklık ıyıdır.bende saçlarımı kısaltıcam.

Bu erken test yaptırma olayının stresini benden fazla kimse yaşamamıştır herhalde.
Ben de SAT’a göre bir hafta gerideyim. Doktor beni teste gönderdiğinde SAT’a göre 12+1 fakat gerçekte 11+1’dim.
Epey stres yaşadım…Ama zaten test yapılırken usg otomatik gebelik haftasını atıyor, CRL boyunu da ölçüyor. Min. 45 mm olması lazım testin geçerli olması için…
Bu arada 1100 TL çok pahalı. Ortalama 150-250 TL arası fiyatlar. Ben 2.ye yaptıracağım testi diye çok araştırmıştım.

Bılgılendırme ıcın cok tesekkurler canım.
Gercekten haberım yoktu.
ınsallah fırsat bulursam gıderım kısa zamanda.

Sagol canım, evet eglencelı bır hafta sonuydu.
Hala hatırladıkca guluyorum

Arkadasım epey kıloludur, bırde dun bol bır elbıse gıyınmıs.
Esımın arkadası gorur gormez (X uzaktaydı)
'aman Allah ım o ne!' dıye tepkısını gosterdı.

Bulusma sonrası, 'X, nasıl buldun arkadası mı?' dıye sordum.
'Bulmak mı, ben bulamadım onu, nerdeydı?' dıye dalga gecıyor.
Ey, Allah ım ya cok komıktı.

Son düzenleme:

Canım aile hekimi sorgulamasında önce hem Eskişehirde hem İstanbulda görünüyordum.
Sonra bir baktım sadece Eskişehirdeki kalmış.
Yeniden kayıt olmam lazım, sorun olacağını sanmıyorum ikametim İstanbulda çünkü.

Bence halen vazgeçebilirsin. Çok pahalı geldi bana... Allah bilir doğum için kaç para isterler... :26: Bence başka yerlere de bak... Boşu boşuna sinir yapma kendine... Ama tabi yine en doğrusunu sen bilirsin....

canım kımın ne kadar yaşayacağını allah bılır.saç keserek kaderı değiştirecek değiliz ya.boyle düşünme değişiklık ıyıdır.bende saçlarımı kısaltıcam.

Ya tabi orası öyle de, ben gene de cesaret edemem sanırım. Ama iş yerinde bir arkadaşım var o çok rahat bir şekilde gidip kestirdi... Ayrıca benim saçlarım zaten çok uzun değil omuzlarıma kadar zor uzuyo :)

Bende kat verdirmek istiyorum ama dediğim gibi cesaret edemiyorum. Boyatmam o kesinde kestirmek konusunda gidip geliyorum.

Eee canım değiştir, geç değil ki, o parayı bebişe harcarsın, aynı testi yapıyorlar çünkü,acıbademin sadece adı var,gerisi aynı.Tabi sen bilirsin ama yerinde olsam değişirdim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…