2012 Şubat Anneleri

kızlar hepinize hayırlı günler.ben bı kaç saatliğine kaçıyorum.akşam inşallah burda olursunuz.eşim nöbetçi benı yalnız bırakmayın nolur

merhaba arkadaşlar. internete çok sık giremediğim için ancak aranıza katılabildim. ben de 11+3 günlük hamileyim. henüz ikili tarama testi yaptırmadım önümüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünüyordum ama bazı arkadaşların söylediği hastane fiyatları çok fazla geldi. ben ankara'da yaşıyorum ve aranızda ankaralı olup bana bu doktor ve hastane konusunda yardım edecek biri varsa çok sevinirim.
ayrıca son dönemlerde baş ağrısı çeken var mı acaba? ilaç da kullanamıyorum (

Oncelikle hosgeldin aramıza canım. Ben devlet hast. yaptırdım testimi sigortalıydım ve hic de para odemedim. Cevrende yaptırabilecegin bir devlet hast. varsa orda yaptırmanı oneririm canım. Bas agrısına gelince ben 14+4 haftalık hamileyim ve hemen hemen her gun bas agrısı cekiyorum. Doktorum bana minoset vermisti ve bebege de bir zararı yok hamilelerin icebilecegi bir ilactır minoset. Basın agrıdıgı zaman cok sık olmamakla birlikte icebilirsin canım.

Hoş geldin canım.Allah tamamına erdirsin…Baş ağrıları bende de var ve ne yazık ki ilaç almıyorum ben de.
Gebelik yakınmalarından biri de baş ağrısı zaten…Aç kalmamaya gayret et, sık sık ve az az yersen baş ağrısı hafifliyor.
İkili test fiyatları her yerde öyle yüksek değil canım, ben İstanbuldayım belki ankarada olan arkadaşlar hastane tavsiye eder.
Devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin.

canım hiç korkma. ben hergün karnımdan iğne yapıyorum ama ilk günleri anlatamam, ilk iğnemde tam 15 dk batıramadım iğneyi.
ama ilkini yap bak bir daha hiç korkmayacaksın.

İnsülin mi yapıyorsun canım, kıyamam...
Ben insülin yapmıyorum şimdilik ama, doktorum bana haftada birkaç kez şeker ölçüm kayıtlarınla gel dediği için cihaz aldım her seferinde hastanelere, eczanelere taşınmayayım diye.
Şimdilik diyetle dengelemeye çalışıyorum...İlk tirmesterda kilo almadım gerçi ama son bir haftadır ipi ucu kaçtı.Hele dün şerbetli bir tatlı yedim söylemesi ayıp, şimdi korkuyorum.
Bir de beyaz ekmekten uzak durmam lazımdı, bir haftadır onu da yedim, bakalım ne haldeyim...

Ayşebahar'cım sen Eskşehirli misin
Ben de Eskişehirliyim.İstanbulda oturuyorum gerçi ama annem Eskişehirde

Canım evet Eskişehirliyim ve burda ikamet ediyorum
Batıkent teyim ben.. Anneciğin nerde?
Zaten kanım kaynamıştı sana hemencecik..
Hemşoymuşuz baksana bblau

İnşallah
O zaman cinsiyetini de öğrenirsin eleferam

Gurbetgüzeli, nasılsın? Söylenir mi bilmiyorum ama hafta sonu sana ve bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarıma dua ettim Allah kabul ederse... Kendine çok iyi bak lütfen...

Canım bende ediyorum sürekli
Hele 30 hftalık doğum yapıp yavrusu ölen bir arkadaşım var
Kahroluyorum ona ve onun gibilere
İçinde taşı
İki gün önce yaşadığını gör
Sonra kıpırdamasın
Çok zor Rabbim sabır versin onlara

Olur canım neden olmasın

Canım hiç içmemenden bunları içmen tabiiki olur...
Kalsiyum eksikliği sebebiyle geçen doğuma kadar tam 6 dişim ansızın avcuma döküldü

Uyku yastığım var benim
Ama dün gece eşim bu eskidi bir tane daha alalım dedi
Çok sevindim inan
İnan emzirirken bile rahat edebileceğin
Asla pişman olmayacağın tek ürün

CAnım haziranda saçlarımı 20 cm kestirdim
Hamileydim düşün
Bundan öncekinde de kestirdim
İnanmıyorum ben bunlara

Gereksiz değil
kuzum al

Hoşgeldin :79:
Ben de Ankaradayım. Ankara üniversitesi hastanesine ve oradan bir hocanın özeline gidiyorum. Çok şükür çok da memnunum. Ama doktorumuz erkek. Eğer erkek kadın farketmez dersen sana özelden mesaj yollayabilirim...

çok teşekkür ederim evde minoset de olacaktı galiba :)) bazen dayanılmaz olabiliryor dün akşam hiç düzgün uyuyamadım da.
ikili tarama testi içinde biraz önce yakınımdaki bir özel hastaneyi aradım 30 tl dedi, kan da ücretsizmiş.ona gidebilirim belki. malesef devlet hastanelerine biraz ters kalıyor evim.

Canım evet Eskişehirliyim ve burda ikamet ediyorum
Batıkent teyim ben.. Anneciğin nerde?
Zaten kanım kaynamıştı sana hemencecik..
Hemşoymuşuz baksana bblau

Benim annem de Tepebaşında canım. Eczacılık fakültesi var ya, orda oturuyor
Tramvay durağına çok yakın
Hemşoymuşuz vallahi canım ya, süper...
Bi ihtimal bu hafta sonu, olmazsa bayramda ordayım Allah izin verirse

hoşbulduk :)) sık sık yemem gerektiğini biliyorum ama bazen canım hiç istemiyor sonrada midem yanıyor açlıktan. yanımda beni nazlayacak bana yemek hazırlayacak kimsem de yok

hoşbulduk :) benim için de fark etmez kadın erkek doktor. ama arkadaşlarımın dediğine göre özeller biraz pahalı oluyormuş doğru mu?
hem doktorun ismini hem de ücretini özelden mesaj atarsan çok sevinirim.

pion selam ben de ankaradayım canım 29 mayıs hastahanesine gidiyorum muaye 35 tl ama tahliller taramalar ücretli kantahlili için 204 2li tarama için 70 tl ödedim ama bunları devlet hastahanelerinde yaptırıp sonuçları doktoruna gösterebilirsin ben doktorumdan memnunum

Hmmm teşekkür ederim. Peki sende hangisinden vardı? Hani 3 tane var ya. Ya da şimdi hangisinden almayı düşünüyorsun? Aslında benim sorunum daha çok kalçamla. Benim sol kalçam ameliyatlı. Sanırım zaten bir süre sonra heyet raporu çıkıcak ve ben tüm hamileliğimi yatarak geçirmek sorunda kalıcam. Daha şimdiden ameliyat yerim çok sızlamaya başladı. Ve ne yazık ki ameliyatlı bacağım da sol... Yani üzerine yatmam gereken tarafım.. O yüzden acaba çare olur mu diye almayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…