- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.421
Kızlar şeker ölçüm cihazım gelmiş...
Deneyeyim dedim ama parmağımı delmeye korkuyorum
Korkma acıtmıyo canım =)
merhaba arkadaşlar. internete çok sık giremediğim için ancak aranıza katılabildim. ben de 11+3 günlük hamileyim. henüz ikili tarama testi yaptırmadım önümüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünüyordum ama bazı arkadaşların söylediği hastane fiyatları çok fazla geldi. ben ankara'da yaşıyorum ve aranızda ankaralı olup bana bu doktor ve hastane konusunda yardım edecek biri varsa çok sevinirim.
ayrıca son dönemlerde baş ağrısı çeken var mı acaba? ilaç da kullanamıyorum(
merhaba arkadaşlar. internete çok sık giremediğim için ancak aranıza katılabildim. ben de 11+3 günlük hamileyim. henüz ikili tarama testi yaptırmadım önümüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünüyordum ama bazı arkadaşların söylediği hastane fiyatları çok fazla geldi. ben ankara'da yaşıyorum ve aranızda ankaralı olup bana bu doktor ve hastane konusunda yardım edecek biri varsa çok sevinirim.
canım hiç korkma. ben hergün karnımdan iğne yapıyorum ama ilk günleri anlatamam, ilk iğnemde tam 15 dk batıramadım iğneyi.
ama ilkini yap bak bir daha hiç korkmayacaksın.
Ayşebahar'cım sen Eskşehirli misin
Ben de Eskişehirliyim.İstanbulda oturuyorum gerçi ama annem Eskişehirde
Cok tesekkur ederım canım.
Daha guzellerı senın kızının olsun ınsalllah.
Amın canım, sağol.
Cok sagol canım benım.
ınsallah saglıkla gelır bebıslerımız de, aldıklarımızı mutlulukla gıydırırız.
Cok tesekkur ederım
Lcw den aldım canım ben bunları.
Bır bak ıstersen, ınsallah daha guzellerını sen bebısıne alırsın.
Bende persembe gıdecegım, bakalım doktorumuz bıze guzel haberler verecek mı?
Sen hangı doktora gıttın?
Harıka!
Yuzu, burnu herseyı bellı.
Off ya sızın bebıslerın foto.sunu gordukce daha bır sabırsızlanıyorum.
Cok tesekkur ederım canım benım.
ınsallah kızım olur da, gonul rahatlıgı ıle gıyındırırım cıcılerını
Gurbetgüzeli, nasılsın? Söylenir mi bilmiyorum ama hafta sonu sana ve bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarıma dua ettim Allah kabul ederse... Kendine çok iyi bak lütfen...
Aynen benim de hep aklımda bu...
Benim evimin karşı sokağında sağlık ocağı var ama önce oraya gidip kayıt olmam lazım sanırım...Sağlık ocağı kaydım Eskişehir'de görünüyor,bir kere senelik iznimde gitmiştim Eskişehirde sağlık ocağına oraya kaydetmişler!!
Acaba evin oradakini boşversem de iş yerime yakın olan sağlık ocağına mı kayıt oluversem....Bebek olunca da takibini yapıyorlarmış sanırım,bebek olunca da evin oraya aldırırım...
Olur mu ki acaba?
Kızlar size birşey sormak istiyorum: Ben hamile kaldığımdan beri süt içemiyorum, ayran, peynir, yoğurt ve türevlerini de, dondurma dahil çıkarıyorum. Sizce bu muzlu süt, çikolatalı süt falan zararlı mıdır onları denesem?
bir de ben artık yatarken çok rahatsız olmaya başladım;
ellerim uyuşuyor,
sırtım ağrıyor,
belim, bacağım, kalçalarım sanki içerden etlerim çekiliyormuş gibi oluyor.
Uyku yastığı mı neydi ondan alsam faydası olur mu ne dersiniz?
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Saçımı kestirmek istiyorum ben. Tamda kestirmek değil aslında kat verdirmek istiyorum. Ama ben hamileyken saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır diye duydum.
Biliyorum hurafe ama düşünmedende edemiyorum. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir paylaşırmısınız lütfen.
Bu hamile yastığı konusunda fikri olan varsa,bana da söyleyin tavsiyelerinizi canlar yaaaa...
Gereksiz harcama olarak görüyordum ama 2 gündür yatak batıyor, soluma yatmaktan solum çürüdü...
Yastığı bi oraya bi buraya koyuyorum rahat edemiyorum....Bu yastık çözüm olur belki ya....
Oncelikle hosgeldin aramıza canım. Ben devlet hast. yaptırdım testimi sigortalıydım ve hic de para odemedim. Cevrende yaptırabilecegin bir devlet hast. varsa orda yaptırmanı oneririm canım. Bas agrısına gelince ben 14+4 haftalık hamileyim ve hemen hemen her gun bas agrısı cekiyorum. Doktorum bana minoset vermisti ve bebege de bir zararı yok hamilelerin icebilecegi bir ilactır minoset. Basın agrıdıgı zaman cok sık olmamakla birlikte icebilirsin canım.
Canım evet Eskişehirliyim ve burda ikamet ediyorum
Batıkent teyim ben.. Anneciğin nerde?
Zaten kanım kaynamıştı sana hemencecik..
Hemşoymuşuz baksana bblau
Hoş geldin canım.Allah tamamına erdirsin…Baş ağrıları bende de var ve ne yazık ki ilaç almıyorum ben de.
Gebelik yakınmalarından biri de baş ağrısı zaten…Aç kalmamaya gayret et, sık sık ve az az yersen baş ağrısı hafifliyor.
İkili test fiyatları her yerde öyle yüksek değil canım, ben İstanbuldayım belki ankarada olan arkadaşlar hastane tavsiye eder.
Devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin.
benimde öyleydii cnmm kestimm.. bakımı da zorr hos da durmuyodu artık sekillendiremiyodum cünkü.. kesme ömrü kısa olur falan dediler ama cocugun ömrünü kıla tüyemi baglar dedim.. iyiki de kesmisimm hemm görüntüm degiştigi için bana iyi geldi hemde dus almak kolaylastı.. bayaa küt yaptımm cünkü yıkayıp yıkayıpp cıkıyorumm inanılmaz rahatlıkk.. önümüzdeki hafta falan gidip tekrar kestiricem..
oh güle gule kullan canım.bizim buralar çok sıcak bende sık sık duşa gırıyorum uzun olduğu için taraması kurutması daha zor oluyo.ıslak ıslak toluyorum kafama ağırlık yapıyor.ben hep erkek gıbı kestırırdım saçımı çok yakışırdı bana ılk kez bu kadar uzattım belıme yakın.bende kısacık kestırmek ıstıyorum şimdi:86:
evet cnm en rahatıı.. sac bu kessemde uzucak kesmesemdee ve benim sacım acayip hızlı uzarrr nazar degmesinncok dökülüodu o da azaldı accık.. uzun sacı yıka bi dertt kremle bi dertt tara kurut toplaa.. besleme gibi duruodum artık.. yaz geldii acılmıo hep toplamak lazım basıma agrılar girdiyidi valla bi yıgın sac bi tek boya sorunum var. uclarını kapatmak için boyamıstım. dipleri cıkmıss kınalı kuzu gibi oldum doktora sorucam bu sefer gidisimde 3 aydan sonra bitkisel boya yasak deil diye biliyorum.. olur derse hemen orjin rengine dönücimm bende erkek kesimini cok severim helee önü accık uzun olanlarıı ama kulagım accık kepcemsii o nedenlen o kadar kısa kesemiyorum
Hoşgeldin :79:
Ben de Ankaradayım. Ankara üniversitesi hastanesine ve oradan bir hocanın özeline gidiyorum. Çok şükür çok da memnunum. Ama doktorumuz erkek. Eğer erkek kadın farketmez dersen sana özelden mesaj yollayabilirim...
Canım hiç içmemenden bunları içmen tabiiki olur...
Kalsiyum eksikliği sebebiyle geçen doğuma kadar tam 6 dişim ansızın avcuma döküldü
Uyku yastığım var benim
Ama dün gece eşim bu eskidi bir tane daha alalım dedi
Çok sevindim inan
İnan emzirirken bile rahat edebileceğin
Asla pişman olmayacağın tek ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?