2012 Şubat Anneleri

CAnım görüşmeyi gerçekten çok isterim...
Bizim de eski evimiz şimdi kirada olan Tepebaşı SSK bloklarında
Yakın annenlere...

Canım 99 olandan var ve ben yine ondan alacağım sanırım
Çok memnunum
Çok geçmiş olsun yastık belini sırtını kalçanı önden de destekleyebiliyorsun
Ben innan rahat ediyorum
bebeğimi yatarak emzirdiğimden bi de
az sırt ağrısı çekiyorum bu yastık sayesinde

slmlar güzel annelerrrrr nerdeyse 4. ayımız biticek ama hala göbüş yokkkkgöbüşü çıkan var mııııııııı????

CAnım benim 4. gebeliğim
Göbek möbek yok
Bu tamamen fiziksel bişey
Sorun hala kimse anlamıyor
Acaba mı diyorum

CAnım çok çok geçmiş olsun sana
Bu yastık farz sana
Çalışıyorsun bi de değil mi
Heyet raporu dediğin için dedim...
CAnım doğuştan mı var kalça çıkığın
FAzla da yürüyemezsin biliyormusun sen
Uzun süre spor da yapamazsın
Canımsın ya
İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun

Yok geçmedi bulantılar. Benim 6. haftada başladı. Önceleri günde 3 kez çıkarıyordum, geçtiğimiz haftalarda günde 6-7 ye çıkmıştı. Birkaç gündür rahat gibiydim: günde 2-3 kez çıkarıyordum. Bugün çok fenayız gene. Sabahtandır 4 mü oldu 5 mi saymadım artık. Sanırım yarından itibaren dramamine kullanacağım. Çünkü artık iyice zorlamaya başladı. Bir de iş yerindeyim, çok sıkıntı oluyor. Gaviscon mide ağrısı ve reflü için sanırım. Çok şükür ki şimdilik ona itiyaç duymuyoruz :)

Çok teşekkür ederim. Evet tam yerinde tespit: Ne yazık ki fala değil, 15 dk yürüsem hemen ayaklarımın altı, bacağım ağrımaya başlıyor. O yüzden de bana önerilen spor yüzme. Ama havuzların temizliğine güvenemityorum Allah korusun ya mikrop kaparsam diye. Gerçi bu gidişle yarar/zarar karşılaştırması yapıp havuza gideceğim gibi görünüyor. Yastık mevzuuna gelince: Tamam o zaman sana güveniyorum. 99 olandan alıcam. Yani comfy yazandan.

Kızlar ben çok açım ya :26:
Ramazan sebebiyle bizim şirkette yemek çıkmıyor. Ben de evden getiriyordum. Sabahleyin aceleyle evden çıkarken yemeğimi buzdolabından almayı unutmuşum, sadece meyve poşetimi getirmişim. Geldim bir baktım ki ne göreyim sefer taslarım yok :26:
Allahtan kahvaltımı almayı akıl etmişim…Biraz da atıştırmalık bir şeylerim vardı. Saat 3’e kadar filan atıştırmalıklarım, meyveler filan idare ettim ama şimdi midem çok bulanıyo…
Meyve de almıyo artık içim :44:
Burada yemek söyleyebileceğim bir yer filan da pek yok, olan yerler de merdivenaltı,temizliğinden emin olmadığım yerler, organize sanayi burası…Hem de yemek söylesem bile, önce danışmaya uğraması lazım, adamı içeri yollamazlar beni çağırırlar aşağıya, ramazan ramazan bi dışarıdan yemek söylemediğin estikti gibi bi durum oluşmasından da çekindim…
Başım ağrıyo, gözlerim, şakaklarım, kulaklarım, burnum bile ağrıyo
Halbuki belki 17-18 senedir,kesintisiz oruç tutarım,öyle pek aman aman da koymaz…Bu sene cesaret edemediğim kadar varmış valla…
İki canlı diyolar ya samimi söylüyorum hak verdim bugün :26:

Ayyyy yerimmm Merhaba küçük adam :80:Gözünaydın canım

görmemişler gibi 2 kere gitmiş ileti:) sağol canım. ben sormadan doktor söyledi. hatta ilk pipisiyle karşıladı ekranda bizi. çok güzeldi. ve maşallah 16 cm olmuş, çoooook uzun bu melek dedi doktor...Alllahım bu güzel günlerde isteyen herkese yaşatsın

İstanbulda olsam ve sana yakın olsam cidden bişeyler alıp gelirdim canım yaaa... Dün de ben öyleydim. Gözüm dönmüş gibi 8 öğün yemek yedim... O yüzden şuanki durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Eşine falan söylesen bişeyler getirse... Yada niyetli olmayan arkadaşların varsa onlara sorsan vardır belki yiyecek birşeyleri...

Allah nazardan saklasın, maşallah 16 cm ne ilginç yaaa içinde 16 cm lik bir bebek var hem ürkütücü hem hayret verici hem de tarif edilmez derecede mutlu edici bişi

ay maşallah senin bebeğineeee...
darısı hepimizin başına, burdan azelya arkadaşıma saygılar sevgiler sunuyorum
Koptum ama Saygılar,sevgiler bizden efenim :))

Tüh ya, 1.5 saat daha dayanman lazım sanırım ( Ben işyerime getiriyorum saat 1 gibi yiyorum akşama kadar yine acıkıyorum, dayanamazdım oruca senin gibiyim.Eve gitsem de yemek yesem diyorum :26:

Maşallahhhh ne ara 16 cm. olmuş o belli ki upuzun bir erkek olacak

Ay canım benim ya inan getirmiş kadar oldun…
Eşime söylemek aklıma gelmedi doğrusu hiç…İş yerlerimiz yakın aslında 10-15 dk filandır…
Oruç tutmayan var mı yok mu bilemiyorum şirkette yemek çıkmayınca anlaşılmıyor. Neyse ki çıkma saatimiz yaklaşmış, Ramazan sebebiyle biraz erken çıkıyoruz normale göre.

hepinize teşekkürler kızlar. evet maşallah benim sıpama. geçenlerde benim karnım kocaman diyordum hatırladınız mı? heh işte sebebi 16 cm'miş
herşeyi yemek serbest, çay kahve deniz havuz serbest dedi. ve sonunda bastıra bastıra internet yasak dedi. eşim de duydu tabi. artık çok az buralarda olacağım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…