- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.441
Hmmm teşekkür ederim.Peki sende hangisinden vardı? Hani 3 tane var ya. Ya da şimdi hangisinden almayı düşünüyorsun? Aslında benim sorunum daha çok kalçamla. Benim sol kalçam ameliyatlı. Sanırım zaten bir süre sonra heyet raporu çıkıcak ve ben tüm hamileliğimi yatarak geçirmek sorunda kalıcam. Daha şimdiden ameliyat yerim çok sızlamaya başladı. Ve ne yazık ki ameliyatlı bacağım da sol... Yani üzerine yatmam gereken tarafım.. O yüzden acaba çare olur mu diye almayı düşünüyorum...
slmlar güzel annelerrrrr nerdeyse 4. ayımız biticek ama hala göbüş yokkkkgöbüşü çıkan var mııııııııı????
slmlar güzel annelerrrrr nerdeyse 4. ayımız biticek ama hala göbüş yokkkkgöbüşü çıkan var mııııııııı????
hoşbulduk :) benim için de fark etmez kadın erkek doktor. ama arkadaşlarımın dediğine göre özeller biraz pahalı oluyormuş doğru mu?
hem doktorun ismini hem de ücretini özelden mesaj atarsan çok sevinirim.
kızlar nasılsınız oruç tutan var mı içinizde ben başlarda tuttum çok zorlandım şimdi tutmuyorum
çok geçmiş olsun canım
benim de göbeğim belli değil. yemek yersin de şişkinlik yapar ya o hesap. 5. aydan itibaren belli olurmuş göbek. eskiden insanlar hamile kalınca 2-3 ayda göbekleri çıkar sanıyodum:)
eğer ilk hamilelikse göbeğin çıkmaması normal benim 4 ay hiç yoktu
ama şimdi kocaman pantalonlarımın önü kapanmıyor
benim göbüş hep vardı taaa bekarkenden iyice çıktı şimdi kocaman oldu ama 3 ayda 2 kilo aldım 1 kilo verdim 56 kiloyum
simurganka ne ameliyatın var canım protez mi yoksa kırık falan egzersiz yap bence kalça kaslarını kuvvetlendir sürekli yatmanın iyi geleceğini sanmam işim bu benim egzersiz
Canım, bende doğuştan kalça çıkığı var. En son 2003 te ameliyat olmuştum. O zaman 4 tane platin takılmıştı. Ameliyattan 7 ay sonra da çıkarmışlardı platinleri. Ama ne yazık ki bacağımın sağlıklı gideceğinin bir garantisi yok. Allah vermesin, verecekse de gecinden versin ama bir dahaki ameliyata protez takılcak demişti 2003 te doktorum. Şuanda da sızlamaya başladı. Aslında 1 aydır sinyal veriyordu. Geçenlerde gittim kontrole. O zaman ameliyatımı yapan doktorum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sana heyet raporu çıkaracağız. Evde yatarak geçireceksin hamileliğini demişti.
hoşbulduk :) benim için de fark etmez kadın erkek doktor. ama arkadaşlarımın dediğine göre özeller biraz pahalı oluyormuş doğru mu?
hem doktorun ismini hem de ücretini özelden mesaj atarsan çok sevinirim.
anladım canım geçmiş olsun tek taraflı çıkık galiba evet proteze gider ama bu süreci ne kadar geciktirebilirsen o kadar iyi ameliyat öncesi ve sonrası yoğun fizyoterapi alman gerekirdi çok kilo almasan iyi olur bence hamilelik boyunca kalçaya binen yük artmadın iyice yürüyüşünde problem var mı şuan
benim özel mesaj atma hakkım yokmuş :)) o yüzden cevap gönderemedim. doktor için teşekkür ederim. bi de bir şey soracağım eğer doğuma kendisi girerse ne kadar ücret alıyor biliyor musun ?
Canım, bende doğuştan kalça çıkığı var. En son 2003 te ameliyat olmuştum. O zaman 4 tane platin takılmıştı. Ameliyattan 7 ay sonra da çıkarmışlardı platinleri. Ama ne yazık ki bacağımın sağlıklı gideceğinin bir garantisi yok. Allah vermesin, verecekse de gecinden versin ama bir dahaki ameliyata protez takılcak demişti 2003 te doktorum. Şuanda da sızlamaya başladı. Aslında 1 aydır sinyal veriyordu. Geçenlerde gittim kontrole. O zaman ameliyatımı yapan doktorum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sana heyet raporu çıkaracağız. Evde yatarak geçireceksin hamileliğini demişti.
geçmiş olsun canım umarım proteze hiç gerek kalmaz. bu arada bir önceki mesajımda, senden alıntı yaptım sanarak kendi kendime cevap yazmışım. acemilik böyle bir şey..
pion selam ben de ankaradayım canım 29 mayıs hastahanesine gidiyorum muaye 35 tl ama tahliller taramalar ücretli kantahlili için 204 2li tarama için 70 tl ödedim ama bunları devlet hastahanelerinde yaptırıp sonuçları doktoruna gösterebilirsin ben doktorumdan memnunum
ayyy ne güzel keşke hemen kocaman olsabu arada tebrik ederim ikiz bebişlerini Allah yardım eder mutlaka
Evet, zaten o yüzden hergün kilo kontrolü yapıyorum. Sürekli meyve ve su ile geçiştiriyorum ara öğünleri, hamur işi yememeye gayret ediyorum. Şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum. Az az sık sık yiyorum. Zaten çoğunu da çıkarıyorum ya o ayrıAllah'a emanetiz ne yapalım... Allah ne yazmışsa onu yaşayacağız. Aslında yüzmek bana çok iyi geliyor ama cesaret edip havuza gidemiyorum. Korkuyorum mikrop falan kaparsam Allah korusun diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım anlayacağın... Herkesle birlikte Allahım bana da yardım etsin, kolaylık versin...
sağol canım. ama 29 mayıs hastahanesi bana çok ters kalıyoryine de çok teşekkürler paylaştığın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?