2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım

slmlar güzel annelerrrrr nerdeyse 4. ayımız biticek ama hala göbüş yokkkkgöbüşü çıkan var mııııııııı????

slmlar güzel annelerrrrr nerdeyse 4. ayımız biticek ama hala göbüş yokkkkgöbüşü çıkan var mııııııııı????

benim de göbeğim belli değil. yemek yersin de şişkinlik yapar ya o hesap. 5. aydan itibaren belli olurmuş göbek. eskiden insanlar hamile kalınca 2-3 ayda göbekleri çıkar sanıyodum:)

hoşbulduk :) benim için de fark etmez kadın erkek doktor. ama arkadaşlarımın dediğine göre özeller biraz pahalı oluyormuş doğru mu?
hem doktorun ismini hem de ücretini özelden mesaj atarsan çok sevinirim.

Özelden mesaj attım tatlım...

kızlar nasılsınız oruç tutan var mı içinizde ben başlarda tuttum çok zorlandım şimdi tutmuyorum

Ben normalde bile tutamıyorum ki hele şuan mümkün değil dayanamam. Hafta sonu 8 öğün yemek yedim. Yiyorum çıkarıyorum bir daha yiyorum. Sürekli aç hissediyorum kendimi. Tansiyonum düşüyor azıcık geç yesem, bayılacak gibi oluyorum...

çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim canımcım... Allah razı olsun...

Yaa bu göbek meselesi çok ilginç yaa. Beni görenler de 4,5 aylık falan diyorlar. Ama benim 1. ayda daha çıkmaya başlamıştı. Anneciğimin de öyleymiş. Bence tamamen fiziksel yapıyla alakalı.

benim göbüş hep vardı taaa bekarkenden iyice çıktı şimdi kocaman oldu ama 3 ayda 2 kilo aldım 1 kilo verdim 56 kiloyum

simurganka ne ameliyatın var canım protez mi yoksa kırık falan egzersiz yap bence kalça kaslarını kuvvetlendir sürekli yatmanın iyi geleceğini sanmam işim bu benim egzersiz

Canım, bende doğuştan kalça çıkığı var. En son 2003 te ameliyat olmuştum. O zaman 4 tane platin takılmıştı. Ameliyattan 7 ay sonra da çıkarmışlardı platinleri. Ama ne yazık ki bacağımın sağlıklı gideceğinin bir garantisi yok. Allah vermesin, verecekse de gecinden versin ama bir dahaki ameliyata protez takılcak demişti 2003 te doktorum. Şuanda da sızlamaya başladı. Aslında 1 aydır sinyal veriyordu. Geçenlerde gittim kontrole. O zaman ameliyatımı yapan doktorum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sana heyet raporu çıkaracağız. Evde yatarak geçireceksin hamileliğini demişti.

anladım canım geçmiş olsun tek taraflı çıkık galiba evet proteze gider ama bu süreci ne kadar geciktirebilirsen o kadar iyi ameliyat öncesi ve sonrası yoğun fizyoterapi alman gerekirdi çok kilo almasan iyi olur bence hamilelik boyunca kalçaya binen yük artmadın iyice yürüyüşünde problem var mı şuan

hoşbulduk :) benim için de fark etmez kadın erkek doktor. ama arkadaşlarımın dediğine göre özeller biraz pahalı oluyormuş doğru mu?
hem doktorun ismini hem de ücretini özelden mesaj atarsan çok sevinirim.

benim özel mesaj atma hakkım yokmuş :)) o yüzden cevap gönderemedim. doktor için teşekkür ederim. bi de bir şey soracağım eğer doğuma kendisi girerse ne kadar ücret alıyor biliyor musun ?

Evet, zaten o yüzden hergün kilo kontrolü yapıyorum. Sürekli meyve ve su ile geçiştiriyorum ara öğünleri, hamur işi yememeye gayret ediyorum. Şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum. Az az sık sık yiyorum. Zaten çoğunu da çıkarıyorum ya o ayrı Allah'a emanetiz ne yapalım... Allah ne yazmışsa onu yaşayacağız. Aslında yüzmek bana çok iyi geliyor ama cesaret edip havuza gidemiyorum. Korkuyorum mikrop falan kaparsam Allah korusun diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım anlayacağın... Herkesle birlikte Allahım bana da yardım etsin, kolaylık versin...

benim özel mesaj atma hakkım yokmuş :)) o yüzden cevap gönderemedim. doktor için teşekkür ederim. bi de bir şey soracağım eğer doğuma kendisi girerse ne kadar ücret alıyor biliyor musun ?

Rica ederim ne demek... Hiç konuşmadık ama ben gönlü çok bol bir doktor olduğunu düşünüyorum, çok zorlayacak bir ücret istemeyecektir diye düşünüyorum. Gittiğimde sorayım diycem ama bir dahaki randevumuz Ağustosun sonunda. Belki sen kendin gidersin o zamana kadar

geçmiş olsun canım umarım proteze hiç gerek kalmaz. bu arada bir önceki mesajımda, senden alıntı yaptım sanarak kendi kendime cevap yazmışım. acemilik böyle bir şey..

geçmiş olsun canım umarım proteze hiç gerek kalmaz. bu arada bir önceki mesajımda, senden alıntı yaptım sanarak kendi kendime cevap yazmışım. acemilik böyle bir şey..

İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa da naaaplım, kısmet :)) Anladım zaten ben onu, olur böyle şeyler. :)

sağol canım. ama 29 mayıs hastahanesi bana çok ters kalıyor yine de çok teşekkürler paylaştığın için :)

merhabalaaarr güzel anneler... ya arkadaşlar benim kabızlık sorunum vardı geçen doktorum bi toz vermişti dün akşam onu içtim iki öğünden sonra iki bardak yani bu sabahda inanılmaz bi ağrıyla kalktım artık o sorun çözüldü ama şimdide tam tersi ya ve bu daha çok sıkıntı veriyo hep bi ağrı filan bidaha içmem yaa çok pişman oldum bu tozu aranızda kullanan varmı etkisi bugün geçermi ????

amin inş canım temiz bi havuz bulabilsen yüzme çok iyi olur aslında neden yediklerini çıkartıyorsun bulantılar geçmedi mi çok zor ya ben gaviscon şurup varya ondan içiyorum zararsız yoksa mide ağrısından kıvranıyorum ama hiç kusma olmuyor dua ediyorum bir kussam da rahatlasam diye ama olmuyor gaz oluyor çok fazla
çok kilo almak her açıdan iyi değil zaten bebeğimiz gelişiyor zaten fazladan yediklerimiz doğumdan sonra kilo olarak kalıyor dikkat etmene sevindim

sağol canım. ama 29 mayıs hastahanesi bana çok ters kalıyor yine de çok teşekkürler paylaştığın için :)

rica ederim bana da ters yolu uzak ama sezeryan olacağım için sorun yapmıyorum ilk doğumumu hacettepede yaptım doktorum çok iyiydi özgür deren ama ayrıldı hacettepeden özel klinik açmış bazen yine hacettepeye mi gitsem diye düşünüyorum doğum çok rahattı dikişlerimde çok düzgün belirsiz senin ilk gebeliğin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…