2012 Şubat Anneleri

CAnım görüşmeyi gerçekten çok isterim...
Bizim de eski evimiz şimdi kirada olan Tepebaşı SSK bloklarında
Yakın annenlere...

Canım sen Istanbul da mı oturuyorsun?

Gunlerdır kararsızım bende yastık konusunda.
Kararsızlıgım, evımın kucuk olmasından ve daha sonra yastıgı nereye koyarım dıye dusunmemden kaynaklanıyor.
Yoksa o pofuduk yastıkta uyumak emınım kı cok zevklıdır.
Bırde ben happy modelı dusunmustum, bır baktım bır anda 50 TL zam yapmıslar.
Yuh yanı, talep var dıye bu kadar da olmaz kı!

Canım benım kıyamam sana.
Tost fılan yapma ımkanın yok mu?
Hıc degılse ac kalmazsın.
Yemek soyleyebılecegın yerlerden cok fazla uzak degılse, soyle bence.
Danısma ıstedıgı gıbı dusunsun, bebısınden kıymetlı degıl ya.

Acıkcası bende cok kucukken basladım oruca.
Bu sene tutmamak cok zoruma gıttı.
Ama dayanamazdım sanırım.
Bır kac saat ac kalında halsız hıssedıyorum kendımı ve mıdem cok bulanıyor.

oğluma merhaba deyin teyzeler... döne döne defalarca pipisini gösterdi yavrum

Canım ben sana erkek dememiş miydim
Hiç şaşırmadım valla

Evet SSK bloklarında da çok tanıdığımız var, ben ilkokulu da o SSK Bloklarının oradaki bi ilkokulda okumuştum
Vallahi denk gelse bende görüşmeyi isterim

Bende 3. ve 5. sınıfta 4 ay kadar okudum Uluönder io adı

Al canım çok rahat edeceksin bak

Canım bende açım daha bişey yemedim

İnternetin kablosuz mu? Ben iş yerinden sadece internet açıyorum. O da normal olduğu için. Evdeki kablosuz, kesinlikle açmıyorum onu.

Yaaa ben de öğrenmek istiyorum artık cinsiyetini ama yaaa. Valla artık iyice merak eder oldum. Biliyorum benim doktorum söylemez. Ne temkinlidir ooo. Ben bana söyleyecek bir doktora mı gitsem acaba randevum gelene kadar

Evet yaaa farkettim ben de onu. Daha birkaç gün önce 149 du demi o yastık? Ben de görünce şaşırdım, hatta dedim ben yanlış hatırlıyorum heralde....

İnternet neden yasak :26:Ben işim gereği hep başındayım.Yeme içme konularına sevindim

evet benim ilk gebeliğim. ben şimdilik normal düşünüyorum ama vakit yaklaştıkça cayabilirim belki :)

Canım sen Istanbul da mı oturuyorsun?
]

Evet canım İstanbulda oturuyorum ben ama ailem Eskişehirde.Daha doğrusu annem kaldı bir tek.Akrabalarım da tabi.
Kız kardeşim de İstanbul'da ben de.

Tost yapma imkanım yok canım ya.Aslında şirketin mutfağı var,buzdolabında malzemeler filan da var güvenlikler,bekçiler filan için ama ben temiz midir güvenemedim...
Keşke öğle gibi söyleseymişim yemek sepetinden filan, buralara getirecek bir firma vardır herhalde.
Şimdi saat de ilerledi, hazırlanıp getirilesiye çıkışımız gelir.Azıcık daha dayanayım artık...

evet kablosuz tatlım. dikkat edicez artık. valla ben de bu doktora ilk defa gittim. hiç sormadım, fırsat da kalmadı zaten hemen ekranı açtı bebeği buldu, pipiyle karşıladı, ne terbiyesiz çooocum benim kesin dedi. zaten defalarca gösterdi bildiğiniz çıkıntı. annemin doktoruydu bu bi süre önce. keşke bu doğurtsa beni dedi. neyse doktorum duymasın, o da iyi. ama adam çok hoş sohbetti, çok sevecendi...

littlesunshine cımmm gözün aydınn ama resminii koymamısınn bebükünn.. bebekk göremioruzz bu ara yaffffff koyy da bakalımmm

Yok canım ben Eskişehir deyim
Ama İstanbul ikinci adresim gibidir
Bir gün doğunca bizim yavrular
Bir gün düzenleriz İStanbulda
Süper olur
Yaz olsun tabiiii

Nereye gelıyorsun pekı?
Bakıyım bana yakın mısın
Belkı kahvemı ıcmeye gelırsın?

Evet yaaa farkettim ben de onu. Daha birkaç gün önce 149 du demi o yastık? Ben de görünce şaşırdım, hatta dedim ben yanlış hatırlıyorum heralde....

Yok, yok dogru hatırlıyorsun.
Hatta emın olmak ıcın gecen gun sıteye koydugum foto.ya dondum ır daha baktım.
Kazıkcı bunlar ya!
Seytan dıyor, al elyafı bırde guzel kumas.
Otur aksamları kendın dık.

Nerde oturuyorsun canım?
Aslında yazanlarınız oluyor da, ben yarım yamalak okuyabılıyorum.
Unutuyorum sonra :26:
Sen buzdolabına bır kac yıyecek koy.
Uzerıne de adını yaz bence.
Hamılesın sonucta, kım ne dıyebılır kı!

Ben Ataşehirde oturuyorum canım.
Tuzlada da çalışıyorum...Tuzla Orhanlıda.
Sen nerde oturuyorsun?

Kızlar, hamile yastığı siparişimi verdim bakalım, hadi hayırlısı :)

Anaaam, ben gunlerdır kararsız kalıyorum.
Yav boyle tez canlı olmak lazım.
Yoksa ona da zam yapacaklar, tam olacak bu kez.

Hayırlı olsun canım, ıyı gunlerde kullan, yastıgında uyurken guzel dusler gor ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…