- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.481
CAnım görüşmeyi gerçekten çok isterim...
Bizim de eski evimiz şimdi kirada olan Tepebaşı SSK bloklarında
Yakın annenlere...
Çok teşekkür ederim. Evet tam yerinde tespit: Ne yazık ki fala değil, 15 dk yürüsem hemen ayaklarımın altı, bacağım ağrımaya başlıyor. O yüzden de bana önerilen spor yüzme. Ama havuzların temizliğine güvenemityorum Allah korusun ya mikrop kaparsam diye. Gerçi bu gidişle yarar/zarar karşılaştırması yapıp havuza gideceğim gibi görünüyor. Yastık mevzuuna gelince: Tamam o zaman sana güveniyorum. 99 olandan alıcam. Yani comfy yazandan.
Kızlar ben çok açım ya :26:
Ramazan sebebiyle bizim şirkette yemek çıkmıyor. Ben de evden getiriyordum. Sabahleyin aceleyle evden çıkarken yemeğimi buzdolabından almayı unutmuşum, sadece meyve poşetimi getirmişim. Geldim bir baktım ki ne göreyim sefer taslarım yok :26:
Allahtan kahvaltımı almayı akıl etmişim Biraz da atıştırmalık bir şeylerim vardı. Saat 3e kadar filan atıştırmalıklarım, meyveler filan idare ettim ama şimdi midem çok bulanıyo
Meyve de almıyo artık içim :44:
Burada yemek söyleyebileceğim bir yer filan da pek yok, olan yerler de merdivenaltı,temizliğinden emin olmadığım yerler, organize sanayi burası Hem de yemek söylesem bile, önce danışmaya uğraması lazım, adamı içeri yollamazlar beni çağırırlar aşağıya, ramazan ramazan bi dışarıdan yemek söylemediğin estikti gibi bi durum oluşmasından da çekindim
Başım ağrıyo, gözlerim, şakaklarım, kulaklarım, burnum bile ağrıyo
Halbuki belki 17-18 senedir,kesintisiz oruç tutarım,öyle pek aman aman da koymaz Bu sene cesaret edemediğim kadar varmış valla
İki canlı diyolar ya samimi söylüyorum hak verdim bugün :26:
oğluma merhaba deyin teyzeler... döne döne defalarca pipisini gösterdi yavrum
Evet SSK bloklarında da çok tanıdığımız var, ben ilkokulu da o SSK Bloklarının oradaki bi ilkokulda okumuştum
Vallahi denk gelse bende görüşmeyi isterim
Çok teşekkür ederim. Evet tam yerinde tespit: Ne yazık ki fala değil, 15 dk yürüsem hemen ayaklarımın altı, bacağım ağrımaya başlıyor. O yüzden de bana önerilen spor yüzme. Ama havuzların temizliğine güvenemityorum Allah korusun ya mikrop kaparsam diye. Gerçi bu gidişle yarar/zarar karşılaştırması yapıp havuza gideceğim gibi görünüyor. Yastık mevzuuna gelince: Tamam o zaman sana güveniyorum. 99 olandan alıcam. Yani comfy yazandan.
Ay canım benim ya inan getirmiş kadar oldun
Eşime söylemek aklıma gelmedi doğrusu hiç İş yerlerimiz yakın aslında 10-15 dk filandır
Oruç tutmayan var mı yok mu bilemiyorum şirkette yemek çıkmayınca anlaşılmıyor. Neyse ki çıkma saatimiz yaklaşmış, Ramazan sebebiyle biraz erken çıkıyoruz normale göre.
hepinize teşekkürler kızlar. evet maşallah benim sıpama. geçenlerde benim karnım kocaman diyordum hatırladınız mı? heh işte sebebi 16 cm'miş
herşeyi yemek serbest, çay kahve deniz havuz serbest dedi. ve sonunda bastıra bastıra internet yasak dedi. eşim de duydu tabi. artık çok az buralarda olacağım kızlar
Canım sen Istanbul da mı oturuyorsun?
.[/COLOR][/I]
Gunlerdır kararsızım bende yastık konusunda.
Kararsızlıgım, evımın kucuk olmasından ve daha sonra yastıgı nereye koyarım dıye dusunmemden kaynaklanıyor.
Yoksa o pofuduk yastıkta uyumak emınım kı cok zevklıdır.
Bırde ben happy modelı dusunmustum, bır baktım bır anda 50 TL zam yapmıslar.
Yuh yanı, talep var dıye bu kadar da olmaz kı!
hepinize teşekkürler kızlar. evet maşallah benim sıpama. geçenlerde benim karnım kocaman diyordum hatırladınız mı? heh işte sebebi 16 cm'miş
herşeyi yemek serbest, çay kahve deniz havuz serbest dedi. ve sonunda bastıra bastıra internet yasak dedi. eşim de duydu tabi. artık çok az buralarda olacağım kızlar
rica ederim bana da ters yolu uzak ama sezeryan olacağım için sorun yapmıyorum ilk doğumumu hacettepede yaptım doktorum çok iyiydi özgür deren ama ayrıldı hacettepeden özel klinik açmış bazen yine hacettepeye mi gitsem diye düşünüyorum doğum çok rahattı dikişlerimde çok düzgün belirsiz senin ilk gebeliğin mi
Canım sen Istanbul da mı oturuyorsun?]
Canım benım kıyamam sana.
Tost fılan yapma ımkanın yok mu?
Hıc degılse ac kalmazsın.
Yemek soyleyebılecegın yerlerden cok fazla uzak degılse, soyle bence.
Danısma ıstedıgı gıbı dusunsun, bebısınden kıymetlı degıl ya.
Acıkcası bende cok kucukken basladım oruca.
Bu sene tutmamak cok zoruma gıttı.
Ama dayanamazdım sanırım.
Bır kac saat ac kalında halsız hıssedıyorum kendımı ve mıdem cok bulanıyor.
İnternetin kablosuz mu? Ben iş yerinden sadece internet açıyorum. O da normal olduğu için. Evdeki kablosuz, kesinlikle açmıyorum onu.
Yaaa ben de öğrenmek istiyorum artık cinsiyetini ama yaaa. Valla artık iyice merak eder oldum. Biliyorum benim doktorum söylemez. Ne temkinlidir ooo. Ben bana söyleyecek bir doktora mı gitsem acaba randevum gelene kadar
İnternet neden yasak :26:Ben işim gereği hep başındayım.Yeme içme konularına sevindim
Bende 3. ve 5. sınıfta 4 ay kadar okudum Uluönder io adı
Yok canım ben Eskişehir deyim
Ama İstanbul ikinci adresim gibidir
Bir gün doğunca bizim yavrular
Bir gün düzenleriz İStanbulda
Süper olur
Yaz olsun tabiiii
Evet yaaa farkettim ben de onu. Daha birkaç gün önce 149 du demi o yastık? Ben de görünce şaşırdım, hatta dedim ben yanlış hatırlıyorum heralde....
Evet canım İstanbulda oturuyorum ben ama ailem Eskişehirde.Daha doğrusu annem kaldı bir tek.Akrabalarım da tabi.
Kız kardeşim de İstanbul'da ben de.
Tost yapma imkanım yok canım ya.Aslında şirketin mutfağı var,buzdolabında malzemeler filan da var güvenlikler,bekçiler filan için ama ben temiz midir güvenemedim...
Keşke öğle gibi söyleseymişim yemek sepetinden filan, buralara getirecek bir firma vardır herhalde.
Şimdi saat de ilerledi, hazırlanıp getirilesiye çıkışımız gelir.Azıcık daha dayanayım artık...
Nerde oturuyorsun canım?
Aslında yazanlarınız oluyor da, ben yarım yamalak okuyabılıyorum.
Unutuyorum sonra :26:
Sen buzdolabına bır kac yıyecek koy.
Uzerıne de adını yaz bence.
Hamılesın sonucta, kım ne dıyebılır kı!
Kızlar, hamile yastığı siparişimi verdim bakalım, hadi hayırlısı :)
Ben Ataşehirde oturuyorum canım.
Tuzlada da çalışıyorum...Tuzla Orhanlıda.
Sen nerde oturuyorsun?
oğluma merhaba deyin teyzeler... döne döne defalarca pipisini gösterdi yavrum
kızlarrrrrr lütfen doğumdan sonrada bitmesin bu topik , devam edelim diyenler kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?