2012 Şubat Anneleri

Oh ne guzel doktorun soylemis. Benim salak doktor soylemedi!
Oysaki yuzu de donuktu..

Kızlar ultrason resimleri topigi bos kalmıs valla birazcık doldurun. Ben simdi oraya da ekliyim yeni resmimizi =)

Çarşamba benle beraber sen de git :))) Gelelim verelim haberlerimizi inşallah, tickerımdaki bebişimin dediği gibi cheeseburger mi hot dog mu öğrenelim

Aaaa kızlar, hemen aradılar yastık siparişimi onaylamak için. Kargo çıkışları hergün saat 4 de oluyormuş. Ben bugünkine yetişemediğim için çıkışı yarın olacakmış. Çarşamba günü elinizde olur dediler. Valla bravo, iyi çalışıyorlar :)

Oh gözünaydın, iyi günlerde kullan canım

canım hangi siteden sipariş verdin
biz de seninle görüşelim kıskandım istanbuldakileri

Ehehehhe naaapiiim baktım kampanya da varmış. 3 nolu kampanyayı seçtim. Aslında bu kadar bel bacak sırt ağrım olmasa ben de beklerdim ama 3 gündür felaket ağrılarım var. İşe yarayacağını umarak biran önce vereyim siparişi istedim. :)

kızlarrrrrr lütfen doğumdan sonrada bitmesin bu topik , devam edelim diyenler kimler

Evet bence de bitmesin

Ehehehhe naaapiiim baktım kampanya da varmış. 3 nolu kampanyayı seçtim. Aslında bu kadar bel bacak sırt ağrım olmasa ben de beklerdim ama 3 gündür felaket ağrılarım var. İşe yarayacağını umarak biran önce vereyim siparişi istedim. :)

kızlarrrrrr lütfen doğumdan sonrada bitmesin bu topik , devam edelim diyenler kimler

Evet bence de bitmesin Ben zaten çocuk bakmanın ç sini bilmiyorum. Sizlerden öğrenirim onu da artıkın :))

öğrendiğim andan beri erkek diyorum. herkes de kız diyordu. ve benim de kalbimde kız yatıyordu itiraf etmek gerekirse. olsun sağlıkla gelsin kuzucuum ben kızı da erkeği de kucak açmış bekliyordum zaten

Hayırlı olsun şeker..
Banada herkes erkek diyor ve ben kendime bunu çok alıştırdım eğer kız olursa çok şaşırırım valla..
Ayın 22 si bir gelse..

Hangi şekildeki yastığı aldın canım, bundan mı?

Bundan mı?

Çarşamba benle beraber sen de git :))) Gelelim verelim haberlerimizi inşallah, tickerımdaki bebişimin dediği gibi cheeseburger mi hot dog mu öğrenelim

Esimin islerine kalmıs canım durum.. Kayınvalidem de 20 sine kadar bekleyin 1 kere gidip ogrenin diyo..
Sanki arkası donuk olsa 20 sinden sonra gostermemezlik yapmıycak!
Millet boyle karısıyor ya cok sinir oluyorum cok! Gorumcem de dun diyo ki,
Ben devlet hast. gidiyorum duzneli oraya basladım 26 sında gidicem 1 ay sonra gel dedi gorumcem de niye cagırdı dedi muayene icin herhalde dedim
Gitme gerek yok diyo! Esime soylerse Diye korkuyorum o da gitme der diye. Napıcamı bilemiyorum ya millet iyi ki bi dogurmus cocuk

Ben bugün bir sebepten görümceme çok kızdım. Hala daha da kızgınlığım geçmedi.
Senin görümcene de baştan beri kılım zaten.
İkisini bir arada çıkarıvericem bi gün, elimde kalıcaklar

Tamam 1 kere bekle 20sine kadar iyi hoş ama arkasını dönmeyeceği garanti mi dimi, boşu boşuna beklemiş olacaksın, sen eşinin fırsatı olduğu birgün al git canım.

Oh gözünaydın, iyi günlerde kullan canım

Saol bebişiiim, inşallah işe yarar. İnanıyorum işe yarayacağına da inşallah. :)

canım hangi siteden sipariş verdin
biz de seninle görüşelim kıskandım istanbuldakileri

Hamile yastığı.com dan verdim. Görüşelim tabi ne demek :) Gerçi burdaki herkes farklı farklı şehirlerden :)

Hamile yastığı.com dan verdim. Görüşelim tabi ne demek :) Gerçi burdaki herkes farklı farklı şehirlerden :)[/QUOTE]

valla ortak nokta istanbul:)
herkes istanbula gelsin görüşelim

Tamam 1 kere bekle 20sine kadar iyi hoş ama arkasını dönmeyeceği garanti mi dimi, boşu boşuna beklemiş olacaksın, sen eşinin fırsatı olduğu birgün al git canım.

Simdi gittim gordum ya esimin haberi yok gittigimden gitmedim diye biliyo soylesem ben gitmeyelim dedim sana soylemezler falan diye laf yapıcaktı.
Simdi bekliycem onu cumaya kadar ne zaman gelirse o zaman gidicem ısrar da etmiycem oyle bakalım nolucak..

Gercekten annelik bambaska bir duygu ya. En azından bu topiktekilerde gordugum kadarıyla..
Ben cok hevesleniyorum bebegimi gormek icin. Esim iste iyi alıstın ultrasona girip baktırmaya diyo.. 1 kere bile gelmedi simdiye kadar.
Oysa ki cinsiyetini gormesek bile doktor soylemese bile esimin onun hareketlerini gormesini o kadar istiyorum ki.
Gercekten icimde bir canlı olduguna ve hareket ettigine inanmasını o kadar istiyorum ki.. Ama bir turlu olmuyor.
Ben hep 2. plandayım. İs para da lazım tabiki ama bir yere kadar ya o hep calısıyorum ilerisini dusunuyorum diyip duruyor.
Benim ise suan sadece bebegim umrumda ne para ne is hicbisey dusunmuyorum. Dusunmedigim icin de ayrı bir kızıyor.
Her gun dusune dusune aglamaktan bıktım sıkıldım artık.. Kimse hickimse anlamıyo beni gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…