- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.501
Oh ne guzel doktorun soylemis. Benim salak doktor soylemedi!
Oysaki yuzu de donuktu..
Kızlar ultrason resimleri topigi bos kalmıs valla birazcık doldurun. Ben simdi oraya da ekliyim yeni resmimizi =)
Çarşamba benle beraber sen de git :))) Gelelim verelim haberlerimizi inşallah, tickerımdaki bebişimin dediği gibi cheeseburger mi hot dog mu öğrenelim
Aaaa kızlar, hemen aradılar yastık siparişimi onaylamak için. Kargo çıkışları hergün saat 4 de oluyormuş. Ben bugünkine yetişemediğim için çıkışı yarın olacakmış. Çarşamba günü elinizde olur dediler. Valla bravo, iyi çalışıyorlar :)
Aaaa kızlar, hemen aradılar yastık siparişimi onaylamak için. Kargo çıkışları hergün saat 4 de oluyormuş. Ben bugünkine yetişemediğim için çıkışı yarın olacakmış. Çarşamba günü elinizde olur dediler. Valla bravo, iyi çalışıyorlar :)
Anaaam, ben gunlerdır kararsız kalıyorum.
Yav boyle tez canlı olmak lazım.
Yoksa ona da zam yapacaklar, tam olacak bu kez.
Hayırlı olsun canım, ıyı gunlerde kullan, yastıgında uyurken guzel dusler gor ınsallah.
kızlarrrrrr lütfen doğumdan sonrada bitmesin bu topik , devam edelim diyenler kimler
Ben Ataşehirde oturuyorum canım.
Tuzlada da çalışıyorum...Tuzla Orhanlıda.
Sen nerde oturuyorsun?
Anaaam, ben gunlerdır kararsız kalıyorum.
Yav boyle tez canlı olmak lazım.
Yoksa ona da zam yapacaklar, tam olacak bu kez.
Hayırlı olsun canım, ıyı gunlerde kullan, yastıgında uyurken guzel dusler gor ınsallah.
kızlarrrrrr lütfen doğumdan sonrada bitmesin bu topik , devam edelim diyenler kimler
öğrendiğim andan beri erkek diyorum. herkes de kız diyordu. ve benim de kalbimde kız yatıyordu itiraf etmek gerekirse. olsun sağlıkla gelsin kuzucuum ben kızı da erkeği de kucak açmış bekliyordum zaten
Çarşamba benle beraber sen de git :))) Gelelim verelim haberlerimizi inşallah, tickerımdaki bebişimin dediği gibi cheeseburger mi hot dog mu öğrenelim
Uzakmısız ):
Dedım belkı kendıme bır arkadas bulurum ama.
Ben Sutluce de oturuyorum.
Is yerım Etıler de.
Esimin islerine kalmıs canım durum.. Kayınvalidem de 20 sine kadar bekleyin 1 kere gidip ogrenin diyo..
Sanki arkası donuk olsa 20 sinden sonra gostermemezlik yapmıycak!
Millet boyle karısıyor ya cok sinir oluyorum cok! Gorumcem de dun diyo ki,
Ben devlet hast. gidiyorum duzneli oraya basladım 26 sında gidicem 1 ay sonra gel dedi gorumcem de niye cagırdı dedi muayene icin herhalde dedim
Gitme gerek yok diyo! Esime soylerse Diye korkuyorum o da gitme der diye. Napıcamı bilemiyorum ya millet iyi ki bi dogurmus cocuk
Esimin islerine kalmıs canım durum.. Kayınvalidem de 20 sine kadar bekleyin 1 kere gidip ogrenin diyo..
Sanki arkası donuk olsa 20 sinden sonra gostermemezlik yapmıycak!
Millet boyle karısıyor ya cok sinir oluyorum cok! Gorumcem de dun diyo ki,
Ben devlet hast. gidiyorum duzneli oraya basladım 26 sında gidicem 1 ay sonra gel dedi gorumcem de niye cagırdı dedi muayene icin herhalde dedim
Gitme gerek yok diyo! Esime soylerse Diye korkuyorum o da gitme der diye. Napıcamı bilemiyorum ya millet iyi ki bi dogurmus cocuk
Oh gözünaydın, iyi günlerde kullan canım
canım hangi siteden sipariş verdin
biz de seninle görüşelim kıskandım istanbuldakileri
littlesunshine cımmm gözün aydınn ama resminii koymamısınn bebükünn.. bebekk göremioruzz bu ara yaffffff koyy da bakalımmm
Tamam 1 kere bekle 20sine kadar iyi hoş ama arkasını dönmeyeceği garanti mi dimi, boşu boşuna beklemiş olacaksın, sen eşinin fırsatı olduğu birgün al git canım.
6 tane verdi, 2si pipiyi gösterirkenama şimdi çekmesi, aktarması, buraya koyması uzun sürer, kociş de bana kızar. yarın o uyurken yüklerim merak etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?