2012 Şubat Anneleri

kızlarrrrrr lütfen doğumdan sonrada bitmesin bu topik , devam edelim diyenler kimler

Ben ben beeeeeen!

ıyı yapmıssın canım, ıyı gunlerde kullan sımdıden.

Valla gecen gece bacagıma bır kramp gırdı benımde, uykumdan uyandım.
Zaten gunlerdır, gece hıc rahat uyuyamıyorum.
Bende normal bır yastıkla ıdare edıyorum sımdılık.

Esın dahı gıtme derse, dınleme bence.
Guzel bır sekılde ne kadar heyecanlı oldugundan bahset.
ıkna edecegını dusunuyorum ben.

Allah tan benım esımın aılesı benı tınlamıyor
Ne halın varsa gor dıyorlar adeta.
Ne onerıde bulunuyorlar ne de yardım edıyorlar.
Varlıkları ıle yoklukları bır.

kızlar dikebilirsiniz bu yastıktan çok basit ya uzun bir rulo ya da c şeklinde :)

Sanırım ben dıkecegım.
En azından denemeyı dusunuyorum.
Dur hatta esımı arayayım da bana elyaf alsın.
Almam dıye mırın kırın ederse, o zaman bende onun kredı kartı ıle alırım yastıgımı

Hangi şekildeki yastığı aldın canım, bundan mı?

Eki Görüntüle 237325

Bundan mı?

Eki Görüntüle 237324

İkincisinden sipariş verdim canım. Ama benim sipariş verdiğim sitedeki resimler bunlar değildi...

Ay herkesin işine burnunu sokan insanlardan nefret ederim. Hani olumlu birşeyler için burnunu soksa neyse de, böyle ortalık karıştırmak için burnunu sokanlara gıcık oluyorum.
Benim 3 tane görümcem var. Bu arada görümce; eşin kız kardeşleri değil mi? Bir yanlışlık olmasın da :) Ben daha evlenmeden arama mesafe koymuştum. Şimdi de 3 ü de hamile olduğumu biliyor ama teki bile aramadı. Ya cesaret edemiyorlar; benim soğukluğumdan, ya da umurlarının biri değil. Hıııh çok da tın bana da sanki

Bugun doktora gidecegimizi soyledim ona dun aksam. O da dun aksam bu ayın sonunda gideRİZ diyordu.
Ben de yarin esimle gidicegimi soyledim. He tamam o zaman dedi sustu.
Simdi de aramıs ogrendin mi cinsiiyetini diye soruyor cok merak ediyor ya.. Gitmedik doktora dedim ben de isi cıktı gelemedi deidm.

canım izin alamıyor mu işten kontrollere yanında gelse sitem etmekte haklısın insan eşini yanında istiyor desteğine ihtiyaç duyuyor ama erkekler hamilelikte bişey anlamıyorlar babalıktan bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz nasılsa

Benım gorumcelerı de gondereyım mı sana?

Canım benım, bozma moralını.
Kım ne derse desın, sen ıstedıgın gıbı yasa hamılelıgını.
Gerekırse sert yanıtlar ver, kımsenın senın ısteklerıne mudahale etmesıne ızın verme.

Esın elbette senınle gelse cok guzel olur.
O mutlulugu beraber yasamak cok farklı bır duygu.
Bu kez mutlaka gelmesını ıstedıgını, ne kadar heyecanlandıgını anlat.
Mutlaka o da gormek ıster.
Hele bır kere gorsun bak ondan sonra o dıyecek, hadı gıdelım dıye.

Son düzenleme:
Bize de 12. haftada bir bacakarası resmi verdi ama daha bişey yoktu ortada. Ne hot dog ne cheeseburger, ne hamburger

Bizimki bakmadı bile. Çocuuum o kadar taklalar attı, amuda kalktı, kafasını kaşıdı, tekme mekme attı falan ama doktor amcamız bakmadı. Bizimde hiç aklımıza gelmedi. Gerçi eşim ben pipi gördüm orda diyo ama bende sen ne anlarsın kordondur o diye geçiştirdim. Sonra hayal kırıklığı yaşar falan neme lazım

Canım malesef esim servis soforu ve kendi arabası bırakıp da gelemiyor calısma saatleri belli.
Ama bugun gelebilirdi diger islerini bir koseye bırakıp da. Ama iyi ki de gelmemis diyorum cunku doktor soylemedi diye basımın etini yiyicekti..

Ay çok kızarım böyle sülalenin bilmişi modundaki hatunlara.
Benim görümcemin bir versiyonu demek ki seninki de…Bana sökmüyor ama bir ara tüm aileyi parmağında oynatıyordu…
Bence sürekli bu şekilde mesafe koyarak, uzaklaştır kendinden. Haddini bilsin.

biz engelli çocuklara da bunlardan kullanıyoruz ay yastık rulo yastık fiyatları pahalı olduğu için ben diktim işyerime çok kolay sen de yapabilirsin biraz kumaş biraz elyaf kalemle çiz sonra kes

Bizimki pek baktı, 12+5 miydim neydim ama bişey göremedi. Ya kız dedi, yada oluşmamış
Hatta bacakarası foto bile vereyim size dur dedi verdi

Benim ailem yok diye hep esimin tarafına yanastım hep onlarla oldum sabah aksam..
İste hata bende hep cok samimi oldum. Zaten kaynanamla birlikte oturuyoruz diye hep geliyo buraya oturmaya..
Bir ara sabah aksam gorusuyorduk. Simdi ramazan girdi de haftada 1-2 defa goruyorum. Aslında gormek de istemiyorum artık..

Hiç görmemek de olmaz ama mesafeli durmak en iyisi bence.
Biraz politika herkese iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…