- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.541
Yaaa kızlar pikepolat nerelerde acaba? Banuesra da yok sanki 3 gündür...
iyi akşamlar kızlarrrr kendinize iyi bakın ben kaçıyorum
iyi akşamlar tatlım. Ben de biraz yürüyüş yapayım bari, sonra da çıkayım. Hepinizi öpüyorum canlarım. Hayırlı akşamlar. :80:
Bir süredir göremediğimiz arkadaşlarımız da merakta bırakmasınlar bizleri gelsinler bi selam versinler. :)
Uzakmısız ):
Dedım belkı kendıme bır arkadas bulurum ama.
Ben Sutluce de oturuyorum.
Is yerım Etıler de.
sütlüceli ben varım sana yakın, gaziosmanpaşa:)
bende alibeyköy
merhaba arkadaşlar. internete çok sık giremediğim için ancak aranıza katılabildim. ben de 11+3 günlük hamileyim. henüz ikili tarama testi yaptırmadım önümüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünüyordum ama bazı arkadaşların söylediği hastane fiyatları çok fazla geldi. ben ankara'da yaşıyorum ve aranızda ankaralı olup bana bu doktor ve hastane konusunda yardım edecek biri varsa çok sevinirim.
ayrıca son dönemlerde baş ağrısı çeken var mı acaba? ilaç da kullanamıyorum(
oğluma merhaba deyin teyzeler... döne döne defalarca pipisini gösterdi yavrum
sağol canım inşallah
ben hala alışamadım ama
biz engelli çocuklara da bunlardan kullanıyoruz ay yastık rulo yastık fiyatları pahalı olduğu için ben diktim işyerime çok kolay sen de yapabilirsin biraz kumaş biraz elyaf kalemle çiz sonra kes
Gazetelerin 3. sayfalarına boy boy fotoğrafımı koymasınlar sonra görümce avcısı diye
sütlüceli ben varım sana yakın, gaziosmanpaşa:)
Kızlar selamlar....
Pikepolatcım tatilinin güzel geçiyor olmasına cok sevindim...İnşallah çok eğlenirsiniz
Ben bugün midem bulanmadı öğleden sonra diye stres yapmıştım ama yine başladı çok şükür. Bir daha midem bulanıyo diye sızlanmıcam
Kızlar az önce kardeşimin uçağı indi yurt dışından döndü kardeşcim...Allaha şükürler olsun sağ selamet geldi yavru kuşum benim
Sevindim de paylaşayım dedim valla
eleferacım senmi geldin.hoşgeldin
Haklısın, denemekte fayda var
Karnım burnunda!
Aman Allah ım dusunemıyorum!
Tamam tamam vazgectım, ben benımkılerı haklarım
Yakınız demek
Ben ıstanbul u pek bılmıyorum da
Kahve ıcmeye gelırsın o zaman bana.
Gozun aydın canım.
Hem mıden bulandıgı ıcın hemde kardesın geldıgı ıcın.
Hosbuduk canım.
Yalnız mı kaldın evde, benım gıbı?
evet canım ya eşim nöbetçi bu gece yalnızımbende oturdum balkona elişi yapıyorum.bıde sızlerı beklıyorum
el işi ne yapıyosun ben bayılırım çok meraklıyım el işi ürünlere yapılışına filan gerçi mesleğimde el sanatları öğretmenliği olduğundan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?