2012 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlarrrr kendinize iyi bakın ben kaçıyorum

iyi akşamlar tatlım. Ben de biraz yürüyüş yapayım bari, sonra da çıkayım. Hepinizi öpüyorum canlarım. Hayırlı akşamlar. :80:
Bir süredir göremediğimiz arkadaşlarımız da merakta bırakmasınlar bizleri gelsinler bi selam versinler. :)

bende yürüyüş yapmalıyım
iyi akşamlar canım sanada

Arkadaşlar selam

Nasılsınız? Bizim tatil tam gaz devam ediyor, simdi istanbul'da hasret giderme, alışveriş yapma ve isleri toplama pesinde kosturuyoruz.. havalar süper esintili ve ferah gidiyor sansımıza....

Soran arkadaslar tesekkurler, selamlar (simurganka) ... Eylül gibi dönecegiz insallah...
Gecmisi cok okuyamadım..umarım herkes iyi ve keyifli vakitler geciriyordur... Oruc tutan arkadaslar varsa, Allah yardımcıları olsun...

Hepinizi öpüyorum...

aramıza hoşgeldinherşeyin yolunda gıtmesı dıleğiyle canım...

Kızlar selamlar....
Pikepolatcım tatilinin güzel geçiyor olmasına cok sevindim...İnşallah çok eğlenirsiniz

Ben bugün midem bulanmadı öğleden sonra diye stres yapmıştım ama yine başladı çok şükür. Bir daha midem bulanıyo diye sızlanmıcam
Kızlar az önce kardeşimin uçağı indi yurt dışından döndü kardeşcim...Allaha şükürler olsun sağ selamet geldi yavru kuşum benim
Sevindim de paylaşayım dedim valla

biz engelli çocuklara da bunlardan kullanıyoruz ay yastık rulo yastık fiyatları pahalı olduğu için ben diktim işyerime çok kolay sen de yapabilirsin biraz kumaş biraz elyaf kalemle çiz sonra kes

Haklısın, denemekte fayda var

Gazetelerin 3. sayfalarına boy boy fotoğrafımı koymasınlar sonra görümce avcısı diye

Karnım burnunda!
Aman Allah ım dusunemıyorum!
Tamam tamam vazgectım, ben benımkılerı haklarım

sütlüceli ben varım sana yakın, gaziosmanpaşa:)

Yakınız demek
Ben ıstanbul u pek bılmıyorum da
Kahve ıcmeye gelırsın o zaman bana.

Gozun aydın canım.
Hem mıden bulandıgı ıcın hemde kardesın geldıgı ıcın.

eleferacım senmi geldin.hoşgeldin

Hosbuduk canım.
Yalnız mı kaldın evde, benım gıbı?

Son düzenleme:

evet canım ya eşim nöbetçi bu gece yalnızımbende oturdum balkona elişi yapıyorum.bıde sızlerı beklıyorum

el işi ne yapıyosun ben bayılırım çok meraklıyım el işi ürünlere yapılışına filan gerçi mesleğimde el sanatları öğretmenliği olduğundan olabilir

kız cıvcıv hırkası yapıyorum canım.gerçi ben erkek beklıyorum ama bunu başladığımda hamiş değildim.fotoyu koymaya çalışıyorum ama bı sorun var galıba yuklenmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…