2012 Şubat Anneleri

kizlarrrrrrrr
ben ikili test sonuclarimi aldim.. kendi tanimca normal galippa sonuclar :)) ense kalinligi 1,5 m , riskler ise düsükk.. tek sorun bebegim 2 gün geriden geliyor :)) tembellllllll :))

dr a gitmicektim fakat foligim bitti,belki vitamin verir diye gidecegim.. hemde sonuclari gösteririm diyorumm...

güncel konumuz yorgunluk galippa .... ben de aksine asiri enerjiliyim 2 gündür... artik 1 ögün yedigim duruyor midemde :)) galiba o beni yasatiyorr :))

niyeyse de cok mutluyummmmmmm :))))))

İkili test yaptıran bayanlar benimde yarın testim, kan testide yapılıyor ya, aç tok farkediyormu? bana dr bişey söylemedi ama

ben ikili test yaptırmaya aç gitmiştim. doktorum bana "ben size aç gelin demedikçe testlerinize tok gelin" demişti. aksine ikili teste tok gitmek lazım

Son düzenleme:
kizlar sizin uyku durumunuz nasil ya ben cok yatiyorum sürekli yorgunum bu normalmi :)

Tamda esıme bu konudan dert yanıyordum.
Bugun o kadar halsızım kı!
Masanın uzerıne dusup, yıgılacagım.
Kollarımı zor kıpırdatıyorum ve cok uykum var.
Ben nasıl aksama kadar bekleyecegım ve en kotusu eve nasıl gıdecegım ):

Esıme de kızdım zaten, uyuz!
Keske bır hafta hamıle gıbı yasasaydı da, gorseydı gununu.

oyyhh nasil da kizarmis kocasina :))

git güvendigin bir yerden taze slklLmis limonata al söyle :)) c vit. al

benim esimde sürekli niye yemek yemiyorsun bebegimiz cok zayif olacak diyor ama bana ev isinde falan cok yardim ediyor yemegi yapabiliyorum yoksa hep oturuyorum ve yatiyorum :)

canim benim gecer ins :)) bende devamli cikarttigimdan vücudum halsiz kaliyordu...devamli koltuga yapisik sekilde uyuyordumm :))

cikartmaya lavobaya gidecek halim yoktu,cöp posetleriyle idare ediyordum .. igrenc bir hal almistimm..

2 gündür ortalama 1 ögün kaldi vücudumda,ondan midir nedir enerji geldiiiii :))

sanki hamile degilim,dün vizir vizir bisiklete bindim falan :)) hatta ilk kez alisverise ciktimmm :))

kendime gebis jean aldim :)) cokk tatli cokk rahatt--

ins seninde su gibi gecer bu dönemin .. ben gecen hafta burada isyan ediyordum :)) bak simdi hem mutluyum hem enerjiliyimmmmmm
hatta icimde askkk varrrrrrrrrr ....

oyyhh nasil da kizarmis kocasina :))

git güvendigin bir yerden taze slklLmis limonata al söyle :)) c vit. al

Bızım fırmada yaparlar aslında ama utanırım sımdı.
Cogunluk nıyetlı, gozlerının ıcıne baka baka alamam.
Aksam eve gıttıgımde yaparım artık.

Kızıyorum da ne oluyor kı sankı.
Ancak ben ofkelendıgımle kalıyorum.
Dıyorum aksam pızza getır bana, getıremezmıs.
Dıyorum ben gıdeyım de yıyeyım o zaman, olur dıyor.
Yahu be adam, sana cok bıtkınım dıyorum, desene 'askım olmaz, ben getırırım' dıye.
Odun bu adam odun!

Son düzenleme:

ay canim insallah bende senin gibi olurum ya :) bende jean aldim cok rahat oluyor ya normal pantolonlarim olmuyor artik dügme kapanmiyo :) bende kusma falan yok cok sükür o konuda cok rahatim ama istah olsa keske ben hic kilo almadim sanki sadece göbisim biraz cikti :)

ay canim insallah bende senin gibi olurum ya :) bende jean aldim cok rahat oluyor ya normal pantolonlarim olmuyor artik dügme kapanmiyo :) bende kusma falan yok cok sükür o konuda cok rahatim ama istah olsa keske ben hic kilo almadim sanki sadece göbisim biraz cikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…