- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.801
kizlar sizin uyku durumunuz nasil ya ben cok yatiyorum sürekli yorgunum bu normalmi :)
aynen bende öyle ya hic istahimda yok doktora söyledim normal diyor
kizlar sizin uyku durumunuz nasil ya ben cok yatiyorum sürekli yorgunum bu normalmi :)
İkili test yaptıran bayanlar benimde yarın testim, kan testide yapılıyor ya, aç tok farkediyormu? bana dr bişey söylemedi ama
Tamda esıme bu konudan dert yanıyordum.
Bugun o kadar halsızım kı!
Masanın uzerıne dusup, yıgılacagım.
Kollarımı zor kıpırdatıyorum ve cok uykum var.
Ben nasıl aksama kadar bekleyecegım ve en kotusu eve nasıl gıdecegım ):
Esıme de kızdım zaten, uyuz!
Keske bır hafta hamıle gıbı yasasaydı da, gorseydı gununu.
İnşallah gösterir ve doktor söyler canım, eğer gıcık bir doktor denk gelmezse söyler..Benim randevu 11de sabah
benim esimde sürekli niye yemek yemiyorsun bebegimiz cok zayif olacak diyorama bana ev isinde falan cok yardim ediyor yemegi yapabiliyorum yoksa hep oturuyorum ve yatiyorum :)
İkili test yaptıran bayanlar benimde yarın testim, kan testide yapılıyor ya, aç tok farkediyormu? bana dr bişey söylemedi ama
oyyhh nasil da kizarmis kocasina :))
git güvendigin bir yerden taze slklLmis limonata al söyle :)) c vit. al
canim benim gecer ins :)) bende devamli cikarttigimdan vücudum halsiz kaliyordu...devamli koltuga yapisik sekilde uyuyordumm :))
cikartmaya lavobaya gidecek halim yoktu,cöp posetleriyle idare ediyordum .. igrenc bir hal almistimm..
2 gündür ortalama 1 ögün kaldi vücudumda,ondan midir nedir enerji geldiiiii :))
sanki hamile degilim,dün vizir vizir bisiklete bindim falan :)) hatta ilk kez alisverise ciktimmm :))
kendime gebis jean aldim :)) cokk tatli cokk rahatt--
ins seninde su gibi gecer bu dönemin .. ben gecen hafta burada isyan ediyordum :)) bak simdi hem mutluyum hem enerjiliyimmmmmm
hatta icimde askkk varrrrrrrrrr ....
canim benim gecer ins :)) bende devamli cikarttigimdan vücudum halsiz kaliyordu...devamli koltuga yapisik sekilde uyuyordumm :))
cikartmaya lavobaya gidecek halim yoktu,cöp posetleriyle idare ediyordum .. igrenc bir hal almistimm..
2 gündür ortalama 1 ögün kaldi vücudumda,ondan midir nedir enerji geldiiiii :))
sanki hamile degilim,dün vizir vizir bisiklete bindim falan :)) hatta ilk kez alisverise ciktimmm :))
kendime gebis jean aldim :)) cokk tatli cokk rahatt--
ins seninde su gibi gecer bu dönemin .. ben gecen hafta burada isyan ediyordum :)) bak simdi hem mutluyum hem enerjiliyimmmmmm
hatta icimde askkk varrrrrrrrrr ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?