- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.821
canim benim gecer ins :)) bende devamli cikarttigimdan vücudum halsiz kaliyordu...devamli koltuga yapisik sekilde uyuyordumm :))
cikartmaya lavobaya gidecek halim yoktu,cöp posetleriyle idare ediyordum .. igrenc bir hal almistimm..
2 gündür ortalama 1 ögün kaldi vücudumda,ondan midir nedir enerji geldiiiii :))
sanki hamile degilim,dün vizir vizir bisiklete bindim falan :)) hatta ilk kez alisverise ciktimmm :))
kendime gebis jean aldim :)) cokk tatli cokk rahatt--
ins seninde su gibi gecer bu dönemin .. ben gecen hafta burada isyan ediyordum :)) bak simdi hem mutluyum hem enerjiliyimmmmmm
hatta icimde askkk varrrrrrrrrr ....
canim benim gecer ins :)) bende devamli cikarttigimdan vücudum halsiz kaliyordu...devamli koltuga yapisik sekilde uyuyordumm :))
cikartmaya lavobaya gidecek halim yoktu,cöp posetleriyle idare ediyordum .. igrenc bir hal almistimm..
sanki hamile degilim,dün vizir vizir bisiklete bindim falan :)) hatta ilk kez alisverise ciktimmm :))
ins seninde su gibi gecer bu dönemin .. ben gecen hafta burada isyan ediyordum :)) bak simdi hem mutluyum hem enerjiliyimmmmmm
Bızım fırmada yaparlar aslında ama utanırım sımdı.
Cogunluk nıyetlı, gozlerının ıcıne baka baka alamam.
Aksam eve gıttıgımde yaparım artık.
Kızıyorum da ne oluyor kı sankı.
Ancak ben ofkelendıgımle kalıyorum.
Dıyorum aksam pızza getır bana, getıremezmıs.
Dıyorum ben gıdeyım de yıyeyım o zaman, olur dıyor.
Yahu be adam, sana cok bıtkınım dıyorum, desene 'askım olmaz, ben getırırım' dıye.
Odun bu adam odun!
ne güzell yaa acaba bende böyle diyebilecekmiyim ''hem enerjigim hem mutluyum '' kaç haftalık senin bebiş .biz 15 hafta olduk ama hala kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum ...biran önce gecer inşallah.
ben ikili test yaptırmaya aç gitmiştim. doktorum bana "ben size aç gelin demedikçe testlerinize tok gelin" demişti. aksine ikili teste tok gitmek lazım
ay canim insallah bende senin gibi olurum ya :) bende jean aldim cok rahat oluyor ya normal pantolonlarim olmuyor artik dügme kapanmiyo :) bende kusma falan yok cok sükür o konuda cok rahatim ama istah olsa keske ben hic kilo almadim sanki sadece göbisim biraz cikti :)
Allah daha ıyı etsın canım.
Benım de su an ıcımde seytan var.
Esımı ve aılesını kursuna dızme arzum uyandı.
Valla kızlar, annenız yakınınızdaysa ve sıze destek oluyorsa kıymetını bılın.
Benım annem bır hafta yanımda kaldı, kralıceler gıbı baktı bana.
Aaah annem aaah, sımdı keske yanında olsaydım
ins olursun canimmm .. benimde cikti artikin göbüsümm..
bende 4 kilo verip yarim kilo aldim..hala da ayniyimmm..
amann acimm nasil yemek yiyenleri görünce yutkunuyorum görsen :)) sonra yiyorum sonuc hüsrann..
sahurda esime kalkiyorumm gecen sene sahura kalktigimda sadece salatayla tutmustum canim hic istemezdi..
simdi bir iki lokma olsa bile canim istiyor yiyorum ama sonuc ayni.. kendimi yiprattigimla kaliyorumm..
ama rüyalarimda cok yemek yiyorum :)) sanki doyuyorumm birazcikk :))
senin ticker da 24 haftalik gözüküyorrr... benimki 13 haftalikk ...
ins dersin canimm benimm :)))
gecen hafta asiri kan kustum , dr surup verdi falan o haldeydim :)) tansiyonum 6 ya 5 ti..
iki gündür öglenleri cikartmiyorumm :))
demincek yedim , hala duruyorrr... folikte cikmiyor dolayisiylee.. galiba o da iyi geliyorr :))
esimde saskinnn :)) o da mutlu oluyor beni böyle görünce..
temizlikte yaptim dün :))
ins bozulmazzz böylee devam ederrrrrrrrr
Ben 19 yasındayım ve ilk cocugum. Sanırım en genc anne ben olucam. Allah izin verirse de 3 tane cocuk istiyoruz esimle:78:
Bende 1980, Nısan dogumluyum.
Bu kadar gec anne olmak ıstemezdım ama esımle tanısana dek (28) evlılıgı hıc dusunmemıstım.
Kısmet boyleymıs canım, ne yapalım.
Evet, o acıdan bakınca dolu dolu yasadım dıyorum.
Ama tabıı erken anne olmak da baska bır guzel.
Rabbım yavrularını sana ve esıne bagıslasın.
ınsallah hakkında herseyın hayırlısı olur.
aynen bende öyleyimm şimdi kaç sefer hastanelik oldum serumlar falan küçük cadı beni çok yoruyo :) senin adına çok sevimdim inşallah bozulmaz hep böyle devam eder de bebişlerde güzelce beslenir.
ay güldürdün beni valla rüyamda bile yemiyorum ben ya :) birazdan markete gidecem belki istah acici biseyler buluurm bebisimde acikmistir ya annesi kiyamaz ona :) bebegimin gelisimi cok iyi o yüzden icim rahat aslinda :) MASALLAH diyelim :)
kızlar daha önce yaptırdığım gebelik kan testimde toxoplazma pozitif ve değeri yüksek çıkmıştı. doktorum bir test daha istemişti ve en son enfeksiyonu 4 aydan önce bir zamanda geçirdiğim tespit edildiği için bebek için bir sıkıntı yok demişti. ama sen yine de bir intaniye uzmanına göster belki senin ilaç kullanmanı isteyebilir dedi spiramisin adında ben de bugün gittim devlet hastanesinde intaniye uzmanına kadın öldürdü çocuğumu direk ben bu sorumluluğu alamam dedi cerrahpaşa ya ya da çapaya git dedi gerekirse aldır dedi. kafamı o kadar çok karıştırdı ki anlatamam aranızda bu sorunu yaşayan yok sanırım kimse değinmedi pek fazlayarın doktoruma gideceğim kontrol için bakalım ikili tarama falan da var doktorum ne diyecek stresten ölmezsem yarına kadar
kızlar daha önce yaptırdığım gebelik kan testimde toxoplazma pozitif ve değeri yüksek çıkmıştı. doktorum bir test daha istemişti ve en son enfeksiyonu 4 aydan önce bir zamanda geçirdiğim tespit edildiği için bebek için bir sıkıntı yok demişti. ama sen yine de bir intaniye uzmanına göster belki senin ilaç kullanmanı isteyebilir dedi spiramisin adında ben de bugün gittim devlet hastanesinde intaniye uzmanına kadın öldürdü çocuğumu direk ben bu sorumluluğu alamam dedi cerrahpaşa ya ya da çapaya git dedi gerekirse aldır dedi. kafamı o kadar çok karıştırdı ki anlatamam aranızda bu sorunu yaşayan yok sanırım kimse değinmedi pek fazlayarın doktoruma gideceğim kontrol için bakalım ikili tarama falan da var doktorum ne diyecek stresten ölmezsem yarına kadar
canım bebeğin 6 aylık mı
kızın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?