2012 Şubat Anneleri

ay canim insallah bende senin gibi olurum ya :) bende jean aldim cok rahat oluyor ya normal pantolonlarim olmuyor artik dügme kapanmiyo :) bende kusma falan yok cok sükür o konuda cok rahatim ama istah olsa keske ben hic kilo almadim sanki sadece göbisim biraz cikti :)

ne güzell yaa acaba bende böyle diyebilecekmiyim ''hem enerjigim hem mutluyum '' kaç haftalık senin bebiş .biz 15 hafta olduk ama hala kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum ...biran önce gecer inşallah.

belki ramazandan dolayi o da cok yorgundur canimm..

sende nazlan biraz ben senin böcegini tasiyorum sen neler yapiyorsun gibisinden sakaciktan sitem et :))
belki onunda ihtiyaci vardir ilgiye,bazi erkekler ters oluyormus :))
benimde abim öyleymis yengem anlatiyor :)) bi aksam cani incir istemis abimin sanki abim hamilee yengem cikmis gitmis almis :))
abimi görünce yengeme hayret ediyorum , vallahi bravo ben cekemem öyle adami..
heralde onlar da etkileniyor gebeliktenn...

sende ara pizza gelsin tatlim

Allah daha ıyı etsın canım.
Benım de su an ıcımde seytan var.
Esımı ve aılesını kursuna dızme arzum uyandı.
Valla kızlar, annenız yakınınızdaysa ve sıze destek oluyorsa kıymetını bılın.
Benım annem bır hafta yanımda kaldı, kralıceler gıbı baktı bana.
Aaah annem aaah, sımdı keske yanında olsaydım

ne güzell yaa acaba bende böyle diyebilecekmiyim ''hem enerjigim hem mutluyum '' kaç haftalık senin bebiş .biz 15 hafta olduk ama hala kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum ...biran önce gecer inşallah.

senin ticker da 24 haftalik gözüküyorrr... benimki 13 haftalikk ...

ins dersin canimm benimm :)))

gecen hafta asiri kan kustum , dr surup verdi falan o haldeydim :)) tansiyonum 6 ya 5 ti..

iki gündür öglenleri cikartmiyorumm :))

demincek yedim , hala duruyorrr... folikte cikmiyor dolayisiylee.. galiba o da iyi geliyorr :))

esimde saskinnn :)) o da mutlu oluyor beni böyle görünce..
temizlikte yaptim dün :))

ins bozulmazzz böylee devam ederrrrrrrrr

kızlar daha önce yaptırdığım gebelik kan testimde toxoplazma pozitif ve değeri yüksek çıkmıştı. doktorum bir test daha istemişti ve en son enfeksiyonu 4 aydan önce bir zamanda geçirdiğim tespit edildiği için bebek için bir sıkıntı yok demişti. ama sen yine de bir intaniye uzmanına göster belki senin ilaç kullanmanı isteyebilir dedi spiramisin adında ben de bugün gittim devlet hastanesinde intaniye uzmanına kadın öldürdü çocuğumu direk ben bu sorumluluğu alamam dedi cerrahpaşa ya ya da çapaya git dedi gerekirse aldır dedi. kafamı o kadar çok karıştırdı ki anlatamam aranızda bu sorunu yaşayan yok sanırım kimse değinmedi pek fazla yarın doktoruma gideceğim kontrol için bakalım ikili tarama falan da var doktorum ne diyecek stresten ölmezsem yarına kadar

ins olursun canimmm .. benimde cikti artikin göbüsümm..
bende 4 kilo verip yarim kilo aldim..hala da ayniyimmm..

amann acimm nasil yemek yiyenleri görünce yutkunuyorum görsen :)) sonra yiyorum sonuc hüsrann..

sahurda esime kalkiyorumm gecen sene sahura kalktigimda sadece salatayla tutmustum canim hic istemezdi..

simdi bir iki lokma olsa bile canim istiyor yiyorum ama sonuc ayni.. kendimi yiprattigimla kaliyorumm..

ama rüyalarimda cok yemek yiyorum :)) sanki doyuyorumm birazcikk :))

hamileyken insanın hormonları değiştiğinden kolay üzülüyor, kolay sinirleniyor. ben de bugün herşeye olumsuzum...
akşam eve gittiğinde ararsın getirirler eve. canını sıkma:) erkekler maalesef biz kadınlar kadar anlayışlı ve ince ruhlu değiller.
bizim hamilelik psikolojimizi anlamaları pek kolay değil.
ama onlar grip olsun ölümcül hastalıkla boğuşuyormuş gibi küçük emrah moduna giriyorlar hemencecik.

bu arada toksoplazma riski için vejeteryan pizza yemeni öneririm:) şimdiden afiyet olsun

ay güldürdün beni valla rüyamda bile yemiyorum ben ya :) birazdan markete gidecem belki istah acici biseyler buluurm bebisimde acikmistir ya annesi kiyamaz ona :) bebegimin gelisimi cok iyi o yüzden icim rahat aslinda :) MASALLAH diyelim :)

Benim annemle aramda 12 saat var tatilde annemlerdeydik, gerçekten de öyleydi.çok rahat ettim.şimdi tekim zor oluyor ama eşimin ailesinin yardımını da asla istemem faydadan çok zarar oluyor bana bir de sinir harbi yaşıyorum.

bende iki taraf da yok.. annem geldi bir hafta bakti ama sonra yolladim,acidim kadina..daha dogrusu babam yalniz kaldi o ac kalir diye yolladimm..

bencede ailesinin kiymetini bilsin herkes...

o yüzden esim cok daha fazla yiprandi..günde 2 kez geliyor , gidiyordu..

Allahim dagina göre kar verir dedim, cok kolay gecer diye düsünüyordum ... ama kaderr..

bebegimde uslu olur diyordum:)) dagina göre kar olayindan dolayii ..galippa onun da afacan olmasi muhtemelll

aynen bende öyleyimm şimdi kaç sefer hastanelik oldum serumlar falan küçük cadı beni çok yoruyo :) senin adına çok sevimdim inşallah bozulmaz hep böyle devam eder de bebişlerde güzelce beslenir.

Bana uyku demeyin!
Acayip uykum var :)
Oda sabah 9 da kalkıyorum 10 da iş başı yapıyorum gecede erkenden yatıyorum ama ama işte uykum var hala..
Gözlerim ağrıyor, havada çok sıcak!
Klimalarda bozulmuş, çalışmıyor puffff..
Bana anne de demeyin bide offf 3 ay geçti görmeyeli nasılda özledim onlarla birlikte olmayı..
ÇAlışmayı bu yüzden sevmiyorum çalışmıyor olsaydım kaç defa gitmiştim ve uzun süre kalmıştım..
Şimdi yazlıkta keyf ediyorlar..

Ablamın şiş halini bile doğru dürüst göremedim..
Şimdi tombiş tombiş olmuştur bir ayı kaldı..
Küçük bir kuzenim var geçenlerde ablama diyormuş abla sen normal tuvalete mi gidiyorsun ablamda evet demiş o da demiş ki çocuk düşmüyor mu wcde ? Klozet kullansana diyormuş..

Ben 19 yasındayım ve ilk cocugum. Sanırım en genc anne ben olucam. Allah izin verirse de 3 tane cocuk istiyoruz esimle :78:

MAşallah sana canım[/B]

Amin gülüm...
İnşallah canım benim..

aynen bende öyleyimm şimdi kaç sefer hastanelik oldum serumlar falan küçük cadı beni çok yoruyo :) senin adına çok sevimdim inşallah bozulmaz hep böyle devam eder de bebişlerde güzelce beslenir.

canım bebeğin 6 aylık mı
kızın yani

4 kilo verdimm beyfendii(hanimefendi de olabilür ) hicc bana misin demedi :)) onlara bisey olmuyorr :)) onlarin keyfi yerinde :))

bir de amuda kalkmis oynuyorken gördüm en son iyice komik geldii :)) essek sanki dalga geciyorr

istah acici ne olabilir ki yiyecek :)) salata falan yesen söyle akdeniz yesillikli bol limonlu az z.yagli

bi dakka canım bende toxoplasma ile mücadele ediyorum...
bendede pozitif çıktı, avidite testi güzel çıktı, daha sonra 15 gün sonra tekrar toxoplasma testi yaptırdım ve değerlerim normal yani yükselmemiş çıktı...
ama benim doktorum beni bu kadar endişelendirmed...
acaba başındanmı savsakladı beni

Toxoplazma testini tekrarlattın mı ilkinden sonra? Bunu tekrar yaptır.Devlet hastanesindeki kadının oruç başına vurmuş ki teşhis koymadan aldır diyebiliyor, kendi doktoruna git ya da önerilen bir doktora git, adam gibi kontrol edip baksınlar, benim de en çok korktuğum hastalık bu inşallah birşeyin yoktur, toxoplazma geçirdiysen bu hastalığa bağışıklığın olmuyor mu? Tekrar geçirme riskin oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…