- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.861
berfinbilgin canim benim pcde reklam yok normal gorunuyor Eki Görüntüle 237839
bencede ben oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim duyarlı olsun biraz eşinin değerini bilsin kendi sorumluluklarını bilsin
kızlar gülmeyin ama bişey dicem:26::26::26::26:şimdi karnıma elimi sürdüm de biraz soğuk gibi geldi rica etsem sizde bi kendinize bakarmısınız soğuk mu sizinkilerde???:26::26::26::26::26::26:
ınsallah canım.
Belkı bızım yapmadıgımız duaları, gelınlerımız bızler ıcın yapar boylece.
Araba mevzusu bızde de var.
Ben pesınatı bırıktırecegım, gerısını esım odeyecek.
Ama dogumdan sonra calıstıgımda esım araba ıle gıdecek ıse, ben otobusle!
Ne adalet ama dımı!
şaka gibiler.aldırana kadar her şey iyiydi şimdi kavga sebeplerimizden biri oldu .çünkü aldırırken söyledikleri ile sonra yaptıkları tutmuyor.ben de sinir oluyorum.üstelik benimkinin haftada 3 gün servisi vardı ne hikmetse servisi kaçırıyordu.onun yüzünden kendime güvenimi kaybettim araba kullanırken adam bir dakika susmuyor.yanından aranba geçiyor diye bağıra biliyor.sanki ben görmüyorum.bu gün çok sinirlendim birikti galiba
kızlar gülmeyin ama bişey dicem:26::26::26::26:şimdi karnıma elimi sürdüm de biraz soğuk gibi geldi rica etsem sizde bi kendinize bakarmısınız soğuk mu sizinkilerde???:26::26::26::26::26::26:
ya kızlar şu toxoplazma testinden bahsediyorsunuz ya..bende merak edip kan testi sonuçlarıma baktım bende öyle bi test yok.niye bakılmamış olabilirki??panik oldum şimdi??nezaman yapılıyo bu test?ilk hamile kaldığımızda olan testlerle birlikte yapılmıyormu???panik oldum şimdi...
Canım ben ılk kontrole gıttıgımde yaptırmamı ıstemıstı doktor.
Test sonucların elınde mı?
Yok mu toxoplazma ıle ılgılı bır verı?
Canlarım ben cıkıyorum.
ıyı bakın kendınıze ve bebısınıze.
Azelyacıgım yarın senın ıcın buyuk gun.
Insallah melegının cınsıyetını de gorenırsın.
optum hepınızı...
Canlarım ben cıkıyorum.
ıyı bakın kendınıze ve bebısınıze.
Azelyacıgım yarın senın ıcın buyuk gun.
Insallah melegının cınsıyetını de gorenırsın.
optum hepınızı...
evet sonuçlarımı elime aldım ,siz bahsedince bende merak ettim ,internetten kısaltıılmış adına baktım öyle inceledim ama yok!'!manyakmı bu doktor yaa!!moralim sıfır oldu!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?