- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.881
evet sonuçlarımı elime aldım ,siz bahsedince bende merak ettim ,internetten kısaltıılmış adına baktım öyle inceledim ama yok!'!manyakmı bu doktor yaa!!moralim sıfır oldu!!
kısaltılmış adı ne canım
ben yaptırdım mı acaba
gerçi ben daha 2 li testi bile yaptırmadım
tam olark adı ne diye geçiyo testlerde,,
igg ve igm diye bulldum internetten..bende ölye bi test yok
Toxoplazma diye geçiyor hatırladığım kadarıyla.igg ve igm yapılırken yapılmıştı bana, yani ilk haftalarda.
yok işte yok yaaaa..perşembe ikili test sonucumu alamaya gideyimde sorucam doktora,niye ceksik test yapıyorsunuz diye!!!inşallh çok geç değildir!!!
yok işte yok yaaaa..perşembe ikili test sonucumu alamaya gideyimde sorucam doktora,niye ceksik test yapıyorsunuz diye!!!inşallh çok geç değildir!!!
bende de yoktur herhalde
çünkü doktor
idrar tahlili
kan sayımı
demir
falan gibi testler istemişti
Ne kadar gerılsek, kendımıze edıyoruz.
Onların ruhu dahı duymuyor, ıcımızdekı depremlerı!
Zaten cevapları da hazır, 'ben butun gun calısıyorum'
Eee bızde calısıyoruz, calısmayan bayanlarda butun gun ev ıslerını ıdare edıyorlar.
Yok yok, erkekler evrımlerını tamamlamıs, bence bundan daha ıyısını beklemek fazla ıyımserlık olur.
şuan çok sinirliyim..tahlil kağıtlarını perşembe günü doktorun kafasına atmak istiyorum yaa!!ne biçim iş yapıyorlar bide özel hastane olacak!!
2 li testin içindeki kan testinde yaptırmış olabilir mi acaba
bencede daha yaparlar ya telaş yapma
hangi şehirdesin istanbuldamı
hiç bilmiyorum ki ..sanmam dediklerine göre ilk haftalarda yapılması gerekiyormuş!!
hiç bilmiyorum ki ..sanmam dediklerine göre ilk haftalarda yapılması gerekiyormuş!!
Geç değil canım boşuna haşlama doktoru :)) Biz doktora gittiğimizde bu testi kendimiz istemiştik çünkü annem bana hamileyken geçirmişti toxoyu..Onun için acaba bende de çıkarmı diye biz istedik doktordan.2 ay sonra felan tekrar yaptırıcam ben.[/QUO
elki bendede vardır,nerden bildiki olmadığınıda istemedi bu testi!halsizliğim olmasa kalkıp şimdi gideicemde halim yok!!!perşembeye kalmaz çatlarım ben!!
şuan çok sinirliyim..tahlil kağıtlarını perşembe günü doktorun kafasına atmak istiyorum yaa!!ne biçim iş yapıyorlar bide özel hastane olacak!!
Öyle birşey yok, bu hafta bile yaptırabilirsin.
evet canım..istanbuldayım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?