2012 Şubat Anneleri

hiç b ilmiyorum canım yaa,kağıtlara bakıyorum ama kısaltmlarındanda bişey anlamıyorum..2-3 sayfa test var işte ama kan idrar vs..

kızlar geçen hafta salı doktora gidicem dedim anneme bugün arıyor annem ne cinsiyeti diye dedim cuma gidicem..eşim diyorki söyleme sakın çatlasınlar biraz...açıkcası beni zamnında çok üzdüler biraz intikamımı alsammı? göstermedi deyip... bende çok merak ediyorum ..daha doğru düzgün bi alışverişe çıkamadım..içimden erkek geçiyor..ilk hamileykende kız diye düşünüyordum ama hem bu topiğin hep erkek olması hemde benimle aynı derecede tatlı yemeyenlerin bebeklerinin erkek olması kafamı kurcalıyor...oysa ekşi yedim deyince herkes kız diyor ama hayırlısı...gören erkek diyor hemen valla çatlıcam cumaya kadar:84:....kaynanamla konuştum bugün anne bana dua et doğumdan çok korkuyorum dedim sağ olsun teselli etti...allah onunda yardımını verir dedi...ahh ahh herkesten dua ister oldum çevremde normal doğuran nerdeyse hiç yok bende normal olsun kilom kalmasın hiç diyorum ama inş bi aksilik olmaz...sezeryandan daha çok korkuyorum:18: karnımda ameliyat izi çok zor.... göbek gitmiyor..hakkımızda hayırlısı olsun..zamanında gelsin kuzularımız..daha şimdiden heyecan sardı..inş şubat çok soğuk olmaz onu bile düşünüyor insan yavvv....

kizlarr nazar degdi bana :)) burada sohbet ettikten sonra 18.30 a kadar uyudum :))

enerjiliyim dedim töbe dilimi isirmama vakit kalmadan sizdim :))

kızlar nerdesiniz yavvvvvvvvv bblau yok kaç zamandır internetimi yok acaba........:44:​

Tatlım selam, bblau giriyor, bugün doktora gitti haber verecekti ama giremedi sanırım.Ben de yarın sabah 11de gidicem, dua et bana göstersin benimkisi
Bu arada ben de kilom kalmasın diye normal doğum istiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

şimdi dr aradım yarın gel testi yapalım dedi biz söylemeden yapmaları gerekmiyor mu

Siteyi okuyordum da çoğu arkadaşımız bu testi yaptırmamış sanırım benim doktorum biraz fazla ayrıntıcı her şeyi kontrol ediyor. zaten sırf böyle ayrıntılara düşkün olduğu ve hakkında kötü hiçbir şey duymadığım için bu doktoru tercih ettim. 13 senedir çocuğu olmayan ve iki tüp bebek denemesini olumsuzlukla sonuçlandıran bir aile dostumuz bile bu doktorla hamile kaldı ve çok sağlıklı bir bebeği oldu hem de hamileyken fabrikada çalışmaya devam etti. doktoruma güveniyorum yarın gideyim bakalım bir baksın bebeğimizin durumuna hem ikili tarama vaktimiz de geldi. inşallah her şey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…