- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.901
bblau hadi canım seni merak ediyoruz gel artık
sanırım bende de yok ben doktorun özeline gidiyorum.demir vb şeyler vardı birde kanınız da alerji var mı yok mu diye test yaptılar mı benim annemle kardeşimde var kendileri 0 pozitif ama 0 negatif kan yıkanarak veriliyor korktum acaba bende de varmıdır.
hangi semttesin canım
aynı dr a mı gidiyoruz acaba
Geç değil canım boşuna haşlama doktoru :)) Biz doktora gittiğimizde bu testi kendimiz istemiştik çünkü annem bana hamileyken geçirmişti toxoyu..Onun için acaba bende de çıkarmı diye biz istedik doktordan.2 ay sonra felan tekrar yaptırıcam ben.[/QUO
elki bendede vardır,nerden bildiki olmadığınıda istemedi bu testi!halsizliğim olmasa kalkıp şimdi gideicemde halim yok!!!perşembeye kalmaz çatlarım ben!!
ya araştırdım şimdi ben hamile olduğumu bilmediğim dönem kedi bakıyordum korktum şimdi dr kartını aradım ama bulamıyorum yarın sabah dr gidiyorum
hiç b ilmiyorum canım yaa,kağıtlara bakıyorum ama kısaltmlarındanda bişey anlamıyorum..2-3 sayfa test var işte ama kan idrar vs..
şimdi dr aradım yarın gel testi yapalım dedi biz söylemeden yapmaları gerekmiyor mu
kızlar nerdesiniz yavvvvvvvvv bblau yok kaç zamandır internetimi yok acaba........:44:
şimdi dr aradım yarın gel testi yapalım dedi biz söylemeden yapmaları gerekmiyor mu
bende yarın değil öbürgün yaptırıcam..:))inşallah olumsuz çıkmaz..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?