- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.841
hamileyken insanın hormonları değiştiğinden kolay üzülüyor, kolay sinirleniyor. ben de bugün herşeye olumsuzum...
akşam eve gittiğinde ararsın getirirler eve. canını sıkma:) erkekler maalesef biz kadınlar kadar anlayışlı ve ince ruhlu değiller.
bizim hamilelik psikolojimizi anlamaları pek kolay değil.
ama onlar grip olsun ölümcül hastalıkla boğuşuyormuş gibi küçük emrah moduna giriyorlar hemencecik.
bu arada toksoplazma riski için vejeteryan pizza yemeni öneririm:) şimdiden afiyet olsun
Benim annemle aramda 12 saat var tatilde annemlerdeydik, gerçekten de öyleydi.çok rahat ettim.şimdi tekim zor oluyor ama eşimin ailesinin yardımını da asla istemem faydadan çok zarar oluyor bana bir de sinir harbi yaşıyorum.
Bana uyku demeyin!
Acayip uykum var :)
Oda sabah 9 da kalkıyorum 10 da iş başı yapıyorum gecede erkenden yatıyorum ama ama işte uykum var hala..
Gözlerim ağrıyor, havada çok sıcak!
Klimalarda bozulmuş, çalışmıyor puffff..
Bana anne de demeyin bide offf 3 ay geçti görmeyeli nasılda özledim onlarla birlikte olmayı..
ÇAlışmayı bu yüzden sevmiyorum çalışmıyor olsaydım kaç defa gitmiştim ve uzun süre kalmıştım..
Şimdi yazlıkta keyf ediyorlar..
Ablamın şiş halini bile doğru dürüst göremedim..
Şimdi tombiş tombiş olmuştur bir ayı kaldı..
Küçük bir kuzenim var geçenlerde ablama diyormuş abla sen normal tuvalete mi gidiyorsun ablamda evet demiş o da demiş ki çocuk düşmüyor mu wcde ? Klozet kullansana diyormuş..
bende iki taraf da yok.. annem geldi bir hafta bakti ama sonra yolladim,acidim kadina..daha dogrusu babam yalniz kaldi o ac kalir diye yolladimm..
bencede ailesinin kiymetini bilsin herkes...
o yüzden esim cok daha fazla yiprandi..günde 2 kez geliyor , gidiyordu..
Allahim dagina göre kar verir dedim, cok kolay gecer diye düsünüyordum ... ama kaderr..
bebegimde uslu olur diyordum:)) dagina göre kar olayindan dolayii ..galippa onun da afacan olmasi muhtemelll[/QUOTE
sağlıklı doğsunlarda yaramaz olurlarsa olsunlar.ne kadar doğru bilmem ama anne baba küçükken nasıl olursa bebekte öyle olurmuş.doğruysa ben yandım
Büyük olasılıkla doktorum tekrarlatır bu testi bence de o kadının başına oruç vurmuştur bu kadar kolay mı çocuğundan vazgeçmek... yarın gidince doktorum yazar bana bu tahlilleri tekrar yaptırırız ense kalınlığını gebelik yaşınıda bakacak zaten bir gerilik varsa uyarır gerek görürse istanbula da gönderir ben bu kadına sinir oldum
kızlar bu toxoplazma ayrı bir test mi yoksa ikili testle birlikte mi yapılıyor ?
Aman o da hıc naz cekmeye yanasmıyor.
Cok ofkelenıyorum ona!
Dogru dıyorsun, beyımız azıcık kendını kotu hıssetse evı bıtkı cayları ıle dolduruyor.
Vıtamın, bılmem ne, hemen alıyor, hasta oluyormus, ıyı baksınmıs kendıne.
Keyfımden bır yere gıtmek ıstesem, 'eve gıt de dınlen' der.
Sımdı 'gıt, hem hava alırsın' dıyor.
Cok bencıl benım kocam cok
Toksoplazma ıcın dırencım varmıs benım ama yıne de dıkkate alacagım.
Tesekkur ederım canım.
Benım annem yakın (1,5 saat) ama yıne de ha deyınce yanımda olmuyor kı!
Ben esımın aılesıne uyuz oluyorum zaten.
Kayınvalıde cocuk olmuyor dıye bana laf sokuyordu.
Sımdı hamıleyım, hanımefendı ıkı haftada bır arıyor.
Zaten bır tatıle gıttı kı, herhalde o gelene kadar ben bebegımı dogururum.
Dolayısı ıle benım yardım beklemem buyuk bır sersemlık.
Ben 06:45 de uyanıyorum, dusun halımı!
Aksam eve gıdene kadar da 19:00 en ıyı ıhtımalle 18:45 oluyor.
Mahvoluyorum valla.
Bırde uyuyamıyorum, gece boyu don oraya don buraya.
Valla su donemde evde olmayı nasıl ısterdım, anlatamam.
Kuzenın cok tatlıymıs
Boyle uzak kalınca ınsanın ıcınde hep bır burukluk oluyor degıl mı?
Evet ayrı bir test.
Aman o da hıc naz cekmeye yanasmıyor.
Cok ofkelenıyorum ona!
Dogru dıyorsun, beyımız azıcık kendını kotu hıssetse evı bıtkı cayları ıle dolduruyor.
Vıtamın, bılmem ne, hemen alıyor, hasta oluyormus, ıyı baksınmıs kendıne.
Keyfımden bır yere gıtmek ıstesem, 'eve gıt de dınlen' der.
Sımdı 'gıt, hem hava alırsın' dıyor.
Cok bencıl benım kocam cok
Toksoplazma ıcın dırencım varmıs benım ama yıne de dıkkate alacagım.
Tesekkur ederım canım.
Benım annem yakın (1,5 saat) ama yıne de ha deyınce yanımda olmuyor kı!
Ben esımın aılesıne uyuz oluyorum zaten.
Kayınvalıde cocuk olmuyor dıye bana laf sokuyordu.
Sımdı hamıleyım, hanımefendı ıkı haftada bır arıyor.
Zaten bır tatıle gıttı kı, herhalde o gelene kadar ben bebegımı dogururum.
Dolayısı ıle benım yardım beklemem buyuk bır sersemlık.
Ben 06:45 de uyanıyorum, dusun halımı!
Aksam eve gıdene kadar da 19:00 en ıyı ıhtımalle 18:45 oluyor.
Mahvoluyorum valla.
Bırde uyuyamıyorum, gece boyu don oraya don buraya.
Valla su donemde evde olmayı nasıl ısterdım, anlatamam.
Kuzenın cok tatlıymıs
Boyle uzak kalınca ınsanın ıcınde hep bır burukluk oluyor degıl mı?
Toxoplazma testini tekrarlattın mı ilkinden sonra? Bunu tekrar yaptır.Devlet hastanesindeki kadının oruç başına vurmuş ki teşhis koymadan aldır diyebiliyor, kendi doktoruna git ya da önerilen bir doktora git, adam gibi kontrol edip baksınlar, benim de en çok korktuğum hastalık bu inşallah birşeyin yoktur, toxoplazma geçirdiysen bu hastalığa bağışıklığın olmuyor mu? Tekrar geçirme riskin oluyor mu?
ben de işsiz kaldım diye vız vızlanıyordum.Şimdi düşününce çok şanslıyım.en azından istediğim kadar dinleniyorum. Allah yardımcınız olsun.Şimdi bugün başımdan geçeni anlatayım boşamı sinirleniyorum abartıyormuyum siz söyleyin eşim geçen dönem çalışıyorum zor oluyor diye bana bir araba aldı.buraya kadar güzel.ama ne hikmetse arabayı göremiyorum bey efendi nedense her sabah geç kalıyor.araba yok ortada bu sabah erkenden uyandırdım.ben kalkacağım saati biliyorum dedi.öğlen elektirikçi geldi tatildeyken faturalar birikmiş 3 e kadar yatırmazsam keseceklermiş .iyi dedim hazırlandım yakınlarda postane var dediler gideceğim .arabanın yerinde yeller esiyor.aradım bey efendi yine geç kalmış.pardon dedi.sonuç olarak ben ben boşu boşuna güneşin altında 1 saat yürüdüm üstüne de 1sa 20 dk ayakta sıra bekledim.
Halime şükretmem gerekiyor sanırım :)
Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun..
Az önce geziniyorumdum aşağıda müdür diyor hayırdır yorgun görünüyorsun dedim çok feci uykum var..
Ohoo diyor şimdiden uykular bastırıyorsa ilerleyen zamanlarda seni düşünemiyorum..:)
Kartonlukta felan uyuklarken bulmayalım diye espiri yapıyor:)
Ben zamanında çok büyük konuştum ve şuan annemlerden ayrı o büyük konuşmanın hesabını ödüyorum sanırım :)
Adanalı olmazsa asla kimseyle çıkmam diyordum ünide okurken..
Eşim Adanalı ama başka ildeyiz..:)
Ki ben Mersinde okudum her hafta sonu Adanadaydım..
Uzun süre ayrı kalmadım yani..
Sabreden derviş muradına erermiş diye teselli ediyorum kendimi :)
ben de işsiz kaldım diye vız vızlanıyordum.Şimdi düşününce çok şanslıyım.en azından istediğim kadar dinleniyorum. Allah yardımcınız olsun.Şimdi bugün başımdan geçeni anlatayım boşamı sinirleniyorum abartıyormuyum siz söyleyin eşim geçen dönem çalışıyorum zor oluyor diye bana bir araba aldı.buraya kadar güzel.ama ne hikmetse arabayı göremiyorum bey efendi nedense her sabah geç kalıyor.araba yok ortada bu sabah erkenden uyandırdım.ben kalkacağım saati biliyorum dedi.öğlen elektirikçi geldi tatildeyken faturalar birikmiş 3 e kadar yatırmazsam keseceklermiş .iyi dedim hazırlandım yakınlarda postane var dediler gideceğim .arabanın yerinde yeller esiyor.aradım bey efendi yine geç kalmış.pardon dedi.sonuç olarak ben ben boşu boşuna güneşin altında 1 saat yürüdüm üstüne de 1sa 20 dk ayakta sıra bekledim.
canım haklısında erkekler hiç birşey düşünemiyor maalesef sıra eşlerine gelince
Amın canım, hepımızın ınsallah.
Keske bır yasa cıksa, hamıleyken calısma saatlerı 5 saat olacak dıye.
Gercı ozelde bu kurala da rıayet edılmez ya!
Ben aılemden uzak kalmaya alıskınım.
Hamılelıgıme kadar da cok zorlanmadım ama, su an cok zorlanıyorum.
Demek senın ıcın hayırlısı boyleymıs canım.
Hıc sızlanma valla.
Ben resmen dakıkaları sayıyorum.
Bacaklarım resmen hıssızlestı, bu kadar kotu hıc hıssetmemıstım kendımı.
Bence haklısın canım.
Arabayı sana aldıysa bıraksın sana, tamam bır ıkı kez alır da her zaman olmaz kı!
Yok, erkekler gercekten kadınları anlamıyor.
Hele hamıle kadınları hıc.
Egıtılmesı gerek bunların.
berfinbilgin canim benim pcde reklam yok normal gorunuyor Eki Görüntüle 237839
kızdığım şey aptal yerine konmak.sana aldım deyipte sonra keyfine göre takılması.sonra da ne varki tavrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?