2012 Şubat Anneleri

peki arkadaşım senin herhangi bir göme problemin sara problemin yada başka bir problemin oldu mu bu yaşa kadar? madem annen sana hamileyken geçirmiş?

İyi geceler arkadaşlar.Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın nolur.
Doktoruma gittik. Çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktorum artık hamileliğimde balayına girdiğimi, bundan sonra ilk başlarda yaşadığım şikayetlerin azalacağını söyledi.
Bebeğim çok çok hareketliymiş.Maşallah subhanallah.Çok rahatladım sıpayı görünce
Gelmişken bari cinsiyetine bakalım dedi.Hem karından hem vajinal ultrasonla dakikalarca uğraştı ama bizim velet döndü poposunu,kesinlikle göstermedi.Doktorum en sonunda "bblaucum bebeğin bize alın da kıçıma bakın diyor,daha fazla uğraşırsak rahim ağzını zedeleyeceğiz,2 hafta sonra bakalım" dedi.
Bir ara döndü çocukcağızım ama onda da eliyle kapadı şeysini
Doktorum da kızıyor sanki normalde pek gösteriyordun da bir elinle kapamadığın kalmıştı seni velet seni diye

Buarada kızlar,doktoruma hissettiğim birkaç belirtiyi sordum alt karında seğrime,kelebeklenme gibi...Bunların gaz mı yoksa bebek hareketimi olduğunu merak ettiğimi söyledim...Bebek hareketlerini hissetmeye başladığımı söyledi...
Kilolu olmama, ilk bebeğimi beklememe ve henüz 14+4 olmama rağmen ilk hareketleri duydum yani Yarabbi çok şükür,hamdolsun...

Son düzenleme:

buraların tek edepsizi benimki herhalde doktor bile şaşırdı 2 kere pipi resmi çekti, ama eşim o kadar heyecanlıydı ki yine, doktorun 2 kere erkek bebeğiniz dediğini duymamış, merdivenlerden inince benden öğrendi....

Canım yaa cok cok sevindim bebeginin iyi olmasına. Zaten bir sorun olmadıgını biliyorduk ki biz =)
Senin yaramaz cok terbiyeli masallah annesi ayıp diye babasının yanında gostermemis seyini
Karnın altında seyirme bende de oluyor canım 6. haftadan itibaren ama pazartesi gunu cok degisik birsey yasadım ne yazdı ne seyirmeydi.
Doktorun ultrasonda bebegi gordugu yerde bir kıpırtı gibi bisey hissettim gece yatarken =)))

bblaucugum; melegının saglıklı olduguna cok sevındım.
Boylelıkle yenıden gormus oldun kuzunu.
Demek senın yaramaz ınatcı olacak bıraz
Saglıklı olsun da afacan, sen 2 hafta daha beklersın ne olacak.

Bakalım Azelya nın bebıs gosterecek mı cınsıyetını?
Ben hep kız olacagını dusunuyorum ama, bu yıl erkeklerde patlama var.

Eger bir aksilik olmazsa esim gelecek doktora gidicez kızlar. Cok mutluyum cok..
Dua edin de bu sefer bu doktor soylesin cinsiyetini. Cinsiyetini ogrenmesek bile esimin onu icimde hareket ederken gormesi bile yeter bana..

Bblau bblau...
Bebebğinin sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim hemşerim...
Edebli adapllı olacağı anne karnında belli oldu bak
Benim şafak 10 kaldı bugün...
İnşallah bende sağlıklı olduğunu duyururum burdan

Eger bir aksilik olmazsa esim gelecek doktora gidicez kızlar. Cok mutluyum cok..
Dua edin de bu sefer bu doktor soylesin cinsiyetini. Cinsiyetini ogrenmesek bile esimin onu icimde hareket ederken gormesi bile yeter bana..

Canım dünyam80
Öncelikle hayırlısı olsun diyorum
Çok heyecanlanma...
Cinsiyetini göstermezse ki inşallah gösterir
Üzülme emi...

Önemli olan bak eşin de seninle gelecek...
İnşallah doktorun herşeyi ince ince anlatır da eşin çok heyecan yapar

Günaydın kızlar...
Ben işyerime geldim bile
Bisikletle geldim ama hala kendime gelemedim
O derece yani
Çabuk yoruldum
İkide bir durdum dinlendim
Nefes nefese kaldım
Kalbim resmen gırtlağımda attı ve nefes alamadım
Hala ellerim tir tir titriyor
Neden böyle oldum anlayamadım

Dunyacıgım, ınsallah Rabbım gonlune gore verır, melegının cınsıyetını saglıkla ve hayırla ogrenırsın.
Hem cınsıyetını ogrenemesen bıle, dedıgın gıbı babası gorecek kuzunu, bunun mutlulugu da ayrı.
Hayırlı haberlerle gel ınsallah.

İnsallah hem cinsiyetini ogreniriz hem de iyi bir doktora denk geliriz =)

Aynı sey bende de merdivenleri inip cıkarken oluyor nefesim cabuk kesiliyor kalbim hızla atmaya baslıyor..
Esim de dalga geciyor daha simdiden boyleysen diye =)

Bısıklet mı!
Ben cok severım bısıklete bınmeyı ama Istanbul da dogru duzgun yer yok bınecek.
Bırde kapalıyım dıye, esım pek yanasmıyor.
Sadece bır kere adalara gıtmıstık, orada bınmıstım.
Sımdı nasıl heveslendım.

Sureklı kullanmıyorsan bısıkletı, ondan yorulmus olabılır mısın acaba?
Daha once kullandıgında da boyle oluyor muydu?

İnsallah tatlım ya.. Evet esim gorse bile yeter bana. Cok mutluyum bugun. İnsallah bir terslik olmaz..
Esim yola cıkmıs 1 saate kadar gelirim dedi (=

Gordugum, duydugum herseyi aseriyorum demistin de inanmamıstım.
Simdi de bisiklet mi aseriyosun

Gordugum, duydugum herseyi aseriyorum demistin de inanmamıstım.
Simdi de bisiklet mi aseriyosun

Bende bu halıme ınananıyorum.
Gercekten ne gorsem, duysam ıstıyorum!
Hal boyle olunca 3 aylık hamıle olmama ragmen 4 kg kadar almıs oldum
Ve bunun yaklasık 2 kg son hafta!
Oyle vahım durumdayım ıste :18:
Aman kımse bana benzemesın.
Sanırım 9 ay sonunda benı vınc ıle tasıyacaklar hastaneye

Canımsın ya
Çok genç yaşın maşallah
Eşin haklı mı ne kız
Hayırlı haberlerle gel
Kaçta randevun

Evet canım uzun süredir arabayla gidiyordum
Bugün değişiklik olsun diye bisikleti aldım
Ama yolun yarısında olmasaydım geri dönecektim
O derece kötü oldum
Ara verdim sanırım ondn oldu
Ellerimi de çok sıkmışım su topladı hemen

Yarın senin günün kaçta randevun...

saat 13:10 da detaylı ultrasona gireceğim...
çok heycanlıyım..bebeği hareket ettirmek için ne yapmalıyım kızlar ne tavsiye edersiniz?

Hahahahaha Sen kusmadıgın icin o kadar kilo aldın canım eger kussaydın almazdın. Duzene girer hersey merak etme vinc'e gerek kalmaz

Boyle takılıyorum sana ya umarım kızmıyorsundur bana? Eger kızıyorsan soyle bir daha yapmam boyle seyler ama sevdigim icin takılıyorum =)

Ehehehe =)
Randevum yok benim direk gidicem hatta cıkıyorum simdi =)

Kızlar dua edin hem gittigim hastneye gidelim diye tutturmasın esim
Hem de bebisimin cinsiyetini ogrenelim..

Cok öpüyorum hepinizi gelince gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…