- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.921
ya araştırdım şimdi ben hamile olduğumu bilmediğim dönem kedi bakıyordum korktum şimdi dr kartını aradım ama bulamıyorum yarın sabah dr gidiyorum
ben hiç evcil hayvan bakmadım ayrıca çevremde de sık sık gittiğim evcil hayvan sahibi kimse yok çıkınca çok şaşırdım. doktoruma dedim ben hiç kedi köpek ile aynı ortamda kalmadım kalan insanlar ne yapıyor ? onunla alakası düşük bir ihtimal dedi. yediğin içtiğin birşeyden, dışarda oturduğun bankta elini sürdüğün yerden, her yerden bulaşabilir dedi. benim ki bir şanssızlık olmuş... ama inşallah yarın bebişimi göreceğim hayırlı haberlerini alacağım inşallah...
Geç değil canım boşuna haşlama doktoru :)) Biz doktora gittiğimizde bu testi kendimiz istemiştik çünkü annem bana hamileyken geçirmişti toxoyu..Onun için acaba bende de çıkarmı diye biz istedik doktordan.2 ay sonra felan tekrar yaptırıcam ben.
İyi geceler arkadaşlar.Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın nolur.
Doktoruma gittik. Çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktorum artık hamileliğimde balayına girdiğimi, bundan sonra ilk başlarda yaşadığım şikayetlerin azalacağını söyledi.
Bebeğim çok çok hareketliymiş.Maşallah subhanallah.Çok rahatladım sıpayı görünce
Gelmişken bari cinsiyetine bakalım dedi.Hem karından hem vajinal ultrasonla dakikalarca uğraştı ama bizim velet döndü poposunu,kesinlikle göstermedi.Doktorum en sonunda "bblaucum bebeğin bize alın da kışıma bakın diyor,daha fazla uğraşırsak rahim ağzını zedeleyeceğiz,2 hafta sonra bakalım" dedi.
Bir ara döndü çocukcağızım ama onda da eliyle kapadı şeysini
Doktorum da kızıyor sanki normalde pek gösteriyordun da bir elinle kapamadığın kalmıştı seni velet seni diye
Buarada kızlar,doktoruma hissettiğim birkaç belirtiyi sordum alt karında seğrime,kelebeklenme gibi...Bunların gaz mı yoksa bebek hareketimi olduğunu merak ettiğimi söyledim...Bebek hareketlerini hissetmeye başladığımı söyledi...
Kilolu olmama, ilk bebeğimi beklememe ve henüz 14+4 olmama rağmen ilk hareketleri duydum yani Yarabbi çok şükür,hamdolsun...
Doktoruma gittik. Çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktorum artık hamileliğimde balayına girdiğimi, bundan sonra ilk başlarda yaşadığım şikayetlerin azalacağını söyledi.
Bebeğim çok çok hareketliymiş.Maşallah subhanallah.Çok rahatladım sıpayı görünce
Gelmişken bari cinsiyetine bakalım dedi.Hem karından hem vajinal ultrasonla dakikalarca uğraştı ama bizim velet döndü poposunu,kesinlikle göstermedi.Doktorum en sonunda "bblaucum bebeğin bize alın da kıçıma bakın diyor,daha fazla uğraşırsak rahim ağzını zedeleyeceğiz,2 hafta sonra bakalım" dedi.
Doktorum da kızıyor sanki normalde pek gösteriyordun da bir elinle kapamadığın kalmıştı seni velet seni diye
Buarada kızlar,doktoruma hissettiğim birkaç belirtiyi sordum alt karında seğrime,kelebeklenme gibi...Bunların gaz mı yoksa bebek hareketimi olduğunu merak ettiğimi söyledim...Bebek hareketlerini hissetmeye başladığımı söyledi...
Kilolu olmama, ilk bebeğimi beklememe ve henüz 14+4 olmama rağmen ilk hareketleri duydum yani Yarabbi çok şükür,hamdolsun...
Gelmişken bari cinsiyetine bakalım dedi.Hem karından hem vajinal ultrasonla dakikalarca uğraştı ama bizim velet döndü poposunu,kesinlikle göstermedi.Doktorum en sonunda "bblaucum bebeğin bize alın da kıçıma bakın diyor,daha fazla uğraşırsak rahim ağzını zedeleyeceğiz,2 hafta sonra bakalım" dedi.
Eger bir aksilik olmazsa esim gelecek doktora gidicez kızlar. Cok mutluyum cok..
Dua edin de bu sefer bu doktor soylesin cinsiyetini. Cinsiyetini ogrenmesek bile esimin onu icimde hareket ederken gormesi bile yeter bana..
Bblau bblau...
Bebebğinin sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim hemşerim...
Edebli adapllı olacağı anne karnında belli oldu bak
Benim şafak 10 kaldı bugün...
İnşallah bende sağlıklı olduğunu duyururum burdan
Canım dünyam80
Öncelikle hayırlısı olsun diyorum
Çok heyecanlanma...
Cinsiyetini göstermezse ki inşallah gösterir
Üzülme emi...
Önemli olan bak eşin de seninle gelecek...
İnşallah doktorun herşeyi ince ince anlatır da eşin çok heyecan yapar
Günaydın kızlar...
Ben işyerime geldim bile
Bisikletle geldim ama hala kendime gelemedim
O derece yani
Çabuk yoruldum
İkide bir durdum dinlendim
Nefes nefese kaldım
Kalbim resmen gırtlağımda attı ve nefes alamadım
Hala ellerim tir tir titriyor
Neden böyle oldum anlayamadım
...
Günaydın kızlar...
Ben işyerime geldim bile
Bisikletle geldim ama hala kendime gelemedim
O derece yani
Çabuk yoruldum
İkide bir durdum dinlendim
Nefes nefese kaldım
Kalbim resmen gırtlağımda attı ve nefes alamadım
Hala ellerim tir tir titriyor
Neden böyle oldum anlayamadım
Dunyacıgım, ınsallah Rabbım gonlune gore verır, melegının cınsıyetını saglıkla ve hayırla ogrenırsın.
Hem cınsıyetını ogrenemesen bıle, dedıgın gıbı babası gorecek kuzunu, bunun mutlulugu da ayrı.
Hayırlı haberlerle gel ınsallah.
Bısıklet mı!
Ben cok severım bısıklete bınmeyı ama Istanbul da dogru duzgun yer yok bınecek.
Bırde kapalıyım dıye, esım pek yanasmıyor.
Sadece bır kere adalara gıtmıstık, orada bınmıstım.
Sımdı nasıl heveslendım.
Sureklı kullanmıyorsan bısıkletı, ondan yorulmus olabılır mısın acaba?
Daha once kullandıgında da boyle oluyor muydu?
Gordugum, duydugum herseyi aseriyorum demistin de inanmamıstım.
Simdi de bisiklet mi aseriyosun
İnsallah hem cinsiyetini ogreniriz hem de iyi bir doktora denk geliriz =)
Aynı sey bende de merdivenleri inip cıkarken oluyor nefesim cabuk kesiliyor kalbim hızla atmaya baslıyor..
Esim de dalga geciyor daha simdiden boyleysen diye =)
Bısıklet mı!
Ben cok severım bısıklete bınmeyı ama Istanbul da dogru duzgun yer yok bınecek.
Bırde kapalıyım dıye, esım pek yanasmıyor.
Sadece bır kere adalara gıtmıstık, orada bınmıstım.
Sımdı nasıl heveslendım.
Sureklı kullanmıyorsan bısıkletı, ondan yorulmus olabılır mısın acaba?
Daha once kullandıgında da boyle oluyor muydu?
Bende bu halıme ınananıyorum.
Gercekten ne gorsem, duysam ıstıyorum!
Hal boyle olunca 3 aylık hamıle olmama ragmen 4 kg kadar almıs oldum
Ve bunun yaklasık 2 kg son hafta!
Oyle vahım durumdayım ıste :18:
Aman kımse bana benzemesın.
Sanırım 9 ay sonunda benı vınc ıle tasıyacaklar hastaneye
Canımsın ya
Çok genç yaşın maşallah
Eşin haklı mı ne kız
Hayırlı haberlerle gel
Kaçta randevun
Evet canım uzun süredir arabayla gidiyordum
Bugün değişiklik olsun diye bisikleti aldım
Ama yolun yarısında olmasaydım geri dönecektim
O derece kötü oldum
Ara verdim sanırım ondn oldu
Ellerimi de çok sıkmışım su topladı hemen
Yarın senin günün kaçta randevun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?