2012 Şubat Anneleri

Bebişinin sağlıklı olmasına sevindim tatlım..
Cinsiyeti öğrenememişsin ama sağlık olsunda gerisi boş..
Dur bakalım diğer arkadaşlar öğrenebilecek mi?

Canım çok teşekkürler. Sağlıklı haberlerini aldım bebeğimin hamdolsun.
Cinsiyeti öğrenemedik, olsun varsın artık.
Bakalım Dünyamla Azelyayı merak ediyorum ne haber getirecekler.
İnşallah gösterirler de, öğreniriz. Ama öncelikle sağlık haberleriyle gelsinler tabi ki inşallah.

gözün aydın.senin adına çok sevindim.senin bebiş fazla utangaç galiba göstermiyor sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

CAnım dünkü dr bişey mi dedi
Cinsiyeti hakkında tahminde bulundu mu
DUalarımız seninle canım
Yüreğni ferah tut

dün enfeksiyon hastalıklarına çıktım çünkü bende toxoplazma negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. kadın doğum doktorum bebek için herhangi bir sıkıntı yok ama sen enfeksiyon hastalıklarına git belki ilaç kullanman gerekebilir dedi(cpiramisin adlı ilacı) ama dün gittiğim kadın öldürdü bebeğimi direk ben sorumluluğunu alamam bebek arızalı olursa ben günahına giremem gibi abuk subuk konuştu. bana üniversite hastanelerine git seni araştırsınlar dedi. şimdi bugün doktorumla bunları da konuşacağım kendisi gerekli görürse zaten beni sevk eder ama dün kü doktor çok canımı sıktı muayene etmeden tahlil yapmadan biletimi kesti direk ben geri zekalı veya kör bir çocuk taşıyorum bir an önce ondan kurtulmam lazımmış gibi hep olumsuz konuştu. onun için bugün çok heyecanlıyım gideyim böcüğümü göreyim ben ona kıyamam ki teyzesi o benim kanım canım ilk göz ağrım ne olursa olsun doğururum zaten Allah nasip ederse ama böyle doktorlarla da Allah karşılaştırmasın bir daha hiç birimizi....

Canım inşallah Rabbimin izniyle çok güzel haberlerle gelirsin yüreğin kuş gibi hafifler.
Dualarım seninle canım.

gözün aydın.senin adına çok sevindim.senin bebiş fazla utangaç galiba göstermiyor sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

söyledi dr.bizde bilirsiniz makas bıçak gibi cinsiyet denemeleri vardır:) onda da makas çıkmıştı yani kız, onu yapmıştık birde beni kim görse senin kzıın olcak derdi, bende dün yüksek ihtimal erkek genelde yanılmam deyince çok şaşırdım.
eşimde erkek olduğunu duyunca benle konuşmuyor Allahım sağlıklı olmasını herşeyden önce istediğimi bilsin ister, herkes yaptığından utansın dimi ama

ilk bebeğim olduğu için ha kız ha erkek,Allah hayırlısını versin 4 aylık olduğunda kesin söylerim dedi dr.ama sanırım değişmez...

hadi gözün aydın .temiz olmasına sevindim.keşke önce açıklasalardı boşuna sitres yaptın.

eşin neden konuşmuyor ki seninle erkekler daha çok erkek bebek ister genelde? hem de ilk bebek ilginç:)

Tatlım bazı doktorlar olaya hep negatif tarafından yaklaşırlar.
Toxoplasma önemsenmeyecek bir hastalık değil ama ilk trimesterda bebeğe geçmesi olasılığı çok düşük.
Daha sonra bebeğe geçse de zarar verme olasılığı çok düşük. Bir ara ben de çok kafama takmıştım, araştırmıştım bunu.
Senin ilk trimesterda çıkmış. Bebeğine bulaşma olasılığı çok çok az inşallah. Zaten o bahsettiğin antiviral ilaçla da önlemini alıyorlar.
Sen avidite testi yaptırdın mı son 3 ayda geçirdiğin kesin mi?

Son düzenleme:

Gözün aydın canım, hadi geçmiş olsun bir basamağı daha geride bıraktın

canım kıyamam sana ya. gözlerim dolu dolu oldu okuyunca. içini ferah tut.bişeycik olmaz Allahın izniyle. Anne olmaya bu kadar adapte olmuş, bebeğini böylesine seven annelerin dualarını kabul eyle YARABBİM

evet kadın doğum doktorum yaptırdı avidite testini ve 4 aydan daha önce geçirdiğim teşhis edildi onun için kadın doğum doktorum bana için rahat olsun bebekle ilgili bir sıkıntımız yok dedi ama bu kadın böyle konuşunca ilaç bile yazmayınca moralimi bozdu.

hayırlı uğurlu olsun.değişmez herhalde benimkine de yüzde iki yanılma payı var dedi.değişirse çok kötü olur bir sürü alışveriş yaptım.:18: benim eşim kız istiyordu erkeği duyunca o da bozuldu sağlıklı olsun başka bir şey istemem(herkesin bebişi tabiki)

ayy bende makasa oturdum,bana da herkes kiz diyoo... gecen hafta gittigimde bebisim actigi halde bisey göremedik :))
artik bu hurafelere inanmaya basliyordum , senin yazini okuyunca biraz daha ümit geldi :))
bende erkek istiyorummmmmm... ama kiz olsa da yine benim bebisimm yahu saglikli olsun yeterr ama erkek gibi geliyor bana...

bugün gidiyorum bende dr a belki dr teyjesi bisiler mirildanir :)) saat 11.40 ta randevumm

Eşin kız mı istiyor canım?

eşin neden konuşmuyor ki seninle erkekler daha çok erkek bebek ister genelde? hem de ilk bebek ilginç:)

olcak diyor diye söylüyordum birde içimden hep kız bebek geçiyordu,kime desem erkekler seninde dediğin gibi hep erkek isterler diyor ama eşime çok kırgınım,ilk bebeğim olmasına rağmen Birde önemli olan sağlıklı olması en başında Allahım nolur içine korku versin yaptığı saçmalığın farkına varsın...

kızlar günaydın bende şubat doğumlu bir anne adayı olarak hepinizi kutlarım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende mart annesi olacağım bayramda sonra 2 li test için randevum var sizler yaptırmışsınızdır acaba değerlerin nasıl çıkması gerekiyor 2 li testte çok merak ediyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…