- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.961
Bebişinin sağlıklı olmasına sevindim tatlım..
Cinsiyeti öğrenememişsin ama sağlık olsunda gerisi boş..
Dur bakalım diğer arkadaşlar öğrenebilecek mi?
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, verdiğiniz moral ve güzel dilekleriniz için.
Allahın izni ve sizlerin de desteğiyle bu badireyi de böylece atlatmış olduk, hamdolsun.
Desteklerinize gerçekten minnettarım. Burası sanal bir ortam belki ama insanlar gerçek, vicdanlar gerçek…
Dediğim gibi bebeğim göstermedi cinsiyetini ama onun canı sağolsun. Babası gibi inat demek ki.:26:
Eşime inat genlerini itinayla geçirmişsin çocukcağızıma diyorum,gülüyor.
Sarı damarınız tuttu derdi annem küçükken kardeşimle bana,inatlaşınca biz. Sarışınız ya
Çocuğum da sarı damarlı demek ki. E babası sarı, anası sarı normal
CAnım dünkü dr bişey mi dedi
Cinsiyeti hakkında tahminde bulundu mu
DUalarımız seninle canım
Yüreğni ferah tut
Bugün 16:00 da bende gideceğim böceğimi görmeye inşallah gelişimi herşeyi yolundadır inşallah dünkü doktorun bütün laflarını boşa çıkarır. Akşam içim pır pır etti hep yattığım da sanki hiç durmadan kımıldadı içimde annecim ben iyiyim der gibi... bir an önce saat 4 olsun ve kalp atışlarını duyayım tekrar bütün olumsuzlukları sileyim kafamdan... Ne olur benim için dua edin arkadaşlar ilk bebeğim onu sağlıkla kucağıma alayım...
gözün aydın.senin adına çok sevindim.senin bebiş fazla utangaç galiba göstermiyorsağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Canım inşallah Rabbimin izniyle çok güzel haberlerle gelirsin yüreğin kuş gibi hafifler.
Dualarım seninle canım.
günaydın kızlar,
2li test sonucumuzda sıkıntı yokmuş, düzeltilcek bir durum değilmiş, şikayet edince bir uzman doktor aradı beni ve bir güzel bilgilendirdi. oh bir rahatladım ki sormayın... ama bu işi birkaç gün önce yapsaydılar bu kadar sıkıntı yaşamayacaktım
söyledi dr.bizde bilirsiniz makas bıçak gibi cinsiyet denemeleri vardır:) onda da makas çıkmıştı yani kız, onu yapmıştık birde beni kim görse senin kzıın olcak derdi, bende dün yüksek ihtimal erkek genelde yanılmam deyince çok şaşırdım.
eşimde erkek olduğunu duyunca benle konuşmuyor Allahım sağlıklı olmasını herşeyden önce istediğimi bilsin ister, herkes yaptığından utansın dimi ama
ilk bebeğim olduğu için ha kız ha erkek,Allah hayırlısını versin 4 aylık olduğunda kesin söylerim dedi dr.ama sanırım değişmez...
dün enfeksiyon hastalıklarına çıktım çünkü bende toxoplazma negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. kadın doğum doktorum bebek için herhangi bir sıkıntı yok ama sen enfeksiyon hastalıklarına git belki ilaç kullanman gerekebilir dedi(cpiramisin adlı ilacı) ama dün gittiğim kadın öldürdü bebeğimi direk ben sorumluluğunu alamam bebek arızalı olursa ben günahına giremem gibi abuk subuk konuştu. bana üniversite hastanelerine git seni araştırsınlar dedi. şimdi bugün doktorumla bunları da konuşacağım kendisi gerekli görürse zaten beni sevk eder ama dün kü doktor çok canımı sıktı muayene etmeden tahlil yapmadan biletimi kesti direk ben geri zekalı veya kör bir çocuk taşıyorum bir an önce ondan kurtulmam lazımmış gibi hep olumsuz konuştu. onun için bugün çok heyecanlıyım gideyim böcüğümü göreyim ben ona kıyamam ki teyzesi o benim kanım canım ilk göz ağrım ne olursa olsun doğururum zaten Allah nasip ederse ama böyle doktorlarla da Allah karşılaştırmasın bir daha hiç birimizi....
günaydın kızlar,
2li test sonucumuzda sıkıntı yokmuş, düzeltilcek bir durum değilmiş, şikayet edince bir uzman doktor aradı beni ve bir güzel bilgilendirdi. oh bir rahatladım ki sormayın... ama bu işi birkaç gün önce yapsaydılar bu kadar sıkıntı yaşamayacaktım
dün enfeksiyon hastalıklarına çıktım çünkü bende toxoplazma negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. kadın doğum doktorum bebek için herhangi bir sıkıntı yok ama sen enfeksiyon hastalıklarına git belki ilaç kullanman gerekebilir dedi(cpiramisin adlı ilacı) ama dün gittiğim kadın öldürdü bebeğimi direk ben sorumluluğunu alamam bebek arızalı olursa ben günahına giremem gibi abuk subuk konuştu. bana üniversite hastanelerine git seni araştırsınlar dedi. şimdi bugün doktorumla bunları da konuşacağım kendisi gerekli görürse zaten beni sevk eder ama dün kü doktor çok canımı sıktı muayene etmeden tahlil yapmadan biletimi kesti direk ben geri zekalı veya kör bir çocuk taşıyorum bir an önce ondan kurtulmam lazımmış gibi hep olumsuz konuştu. onun için bugün çok heyecanlıyım gideyim böcüğümü göreyim ben ona kıyamam ki teyzesi o benim kanım canım ilk göz ağrım ne olursa olsun doğururum zaten Allah nasip ederse ama böyle doktorlarla da Allah karşılaştırmasın bir daha hiç birimizi....
gözün aydın.senin adına çok sevindim.senin bebiş fazla utangaç galiba göstermiyorsağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Tatlım bazı doktorlar olaya hep negatif tarafından yaklaşırlar.
Toxoplasma önemsenmeyecek bir hastalık değil ama ilk trimesterda bebeğe geçmesi olasılığı çok düşük.
Daha sonra bebeğe geçse de zarar verme olasılığı çok düşük. Bir ara ben de çok kafama takmıştım, araştırmıştım bunu.
Senin ilk trimesterda çıkmış. Bebeğine bulaşma olasılığı çok çok az inşallah. Zaten o bahsettiğin antiviral ilaçla da önlemini alıyorlar.
Sen avidite testi yaptırdın mı son 3 ayda geçirdiğin kesin mi?
söyledi dr.bizde bilirsiniz makas bıçak gibi cinsiyet denemeleri vardır:) onda da makas çıkmıştı yani kız, onu yapmıştık birde beni kim görse senin kzıın olcak derdi, bende dün yüksek ihtimal erkek genelde yanılmam deyince çok şaşırdım.
eşimde erkek olduğunu duyunca benle konuşmuyor Allahım sağlıklı olmasını herşeyden önce istediğimi bilsin ister, herkes yaptığından utansın dimi ama
ilk bebeğim olduğu için ha kız ha erkek,Allah hayırlısını versin 4 aylık olduğunda kesin söylerim dedi dr.ama sanırım değişmez...
eşin neden konuşmuyor ki seninle erkekler daha çok erkek bebek ister genelde? hem de ilk bebek ilginç:)
Eşin kız mı istiyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?