- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.755
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.941
saat 13:10 da detaylı ultrasona gireceğim...
çok heycanlıyım..bebeği hareket ettirmek için ne yapmalıyım kızlar ne tavsiye edersiniz?
Bende bu halıme ınananıyorum.
Gercekten ne gorsem, duysam ıstıyorum!
Hal boyle olunca 3 aylık hamıle olmama ragmen 4 kg kadar almıs oldum
Ve bunun yaklasık 2 kg son hafta!
Oyle vahım durumdayım ıste :18:
Aman kımse bana benzemesın.
Sanırım 9 ay sonunda benı vınc ıle tasıyacaklar hastaneye
saat 13:10 da detaylı ultrasona gireceğim...
çok heycanlıyım..bebeği hareket ettirmek için ne yapmalıyım kızlar ne tavsiye edersiniz?
CAnım tatlı ye
Çikolata al yanına
Afiyetle hüplet
Su iç biraz
iyi haberlerle gel
Canımsın ben
ilkinde 61+28..........89 kg
ikincide 61+26..........87 kg
üçüncüde 68+22........90 kg
İle doğuma gittim
Bu dördüncüde
58 kg ile kaldım ama sabah 59.6 kg dum
Hızlı bir artış içindeyim son 1 haftadır aldım bunu da
YAni 28 kg aldım ilk doğumda düşün
ikincide 26
üçüncüde 22
bunu bilmiyorum
ama kilolar gidyor dert etme bebeğim
ayy kızlar maşallah diyin bana
58 kilo ile hamile kaldım hiç bulantım ve kusmam olmadı
3 ayda 800 gram almışım
Bebeğinin cinsiyeti belli mi canım
MAşallah sana o zaman
Benimde kusmam olmadı
Ama ben senden 800 gr fazla almışım....
YArışalım istersen
Kim daha fazla alacak
Kimse beni geçemez de
3 kez tescilli belgeli nasıl kilo alınır diplomam var
Canım boyun kaç senin
büyüksün üstat ben senle yarışamam
boyum 1,62 benim...
cinisyetimizde daha belli değil...bugün renklide bir ihtimal görünür diye düşünüyorum 12+2 deyim şu anda....
büyüksün üstat ben senle yarışamam
boyum 1,62 benim...
cinisyetimizde daha belli değil...bugün renklide bir ihtimal görünür diye düşünüyorum 12+2 deyim şu anda....
Aynı satlarımız...
Ben haftaya gideceğim
İnşallah belli olur canım seninkide
ben 170 ım
belli olmuyooo 800 gr yani fazlam
Sağlıklı olsunlarda bişey istemiyorum aslında
Dün eşime bir kız daha ister misin dedim
Hayırlısı olsun dedi...
KIz erkek fark etmiyor
Ben çocukları çok seviyorum ya
Rüyamda erkek çocuk gördüm ama ona Öykü dedim
Rabbim hayırlara çıkar
bende 2 defa kızım olduğunu gördüm rüyamda...
hayırlısı ne ise o olsun...
bende yarın değil öbürgün yaptırıcam..:))inşallah olumsuz çıkmaz..(
Bugün 16:00 da bende gideceğim böceğimi görmeye inşallah gelişimi herşeyi yolundadır inşallah dünkü doktorun bütün laflarını boşa çıkarır. Akşam içim pır pır etti hep yattığım da sanki hiç durmadan kımıldadı içimde annecim ben iyiyim der gibi... bir an önce saat 4 olsun ve kalp atışlarını duyayım tekrar bütün olumsuzlukları sileyim kafamdan... Ne olur benim için dua edin arkadaşlar ilk bebeğim onu sağlıkla kucağıma alayım...
buraların tek edepsizi benimki herhaldedoktor bile şaşırdı 2 kere pipi resmi çekti, ama eşim o kadar heyecanlıydı ki yine, doktorun 2 kere erkek bebeğiniz dediğini duymamış, merdivenlerden inince benden öğrendi....
Canım yaa cok cok sevindim bebeginin iyi olmasına. Zaten bir sorun olmadıgını biliyorduk ki biz =)
Senin yaramaz cok terbiyeli masallah annesi ayıp diye babasının yanında gostermemis seyini
Karnın altında seyirme bende de oluyor canım 6. haftadan itibaren ama pazartesi gunu cok degisik birsey yasadım ne yazdı ne seyirmeydi.
Doktorun ultrasonda bebegi gordugu yerde bir kıpırtı gibi bisey hissettim gece yatarken =)))
bblaucugum; melegının saglıklı olduguna cok sevındım.
Boylelıkle yenıden gormus oldun kuzunu.
Demek senın yaramaz ınatcı olacak bıraz
Saglıklı olsun da afacan, sen 2 hafta daha beklersın ne olacak.
Bakalım Azelya nın bebıs gosterecek mı cınsıyetını?
Ben hep kız olacagını dusunuyorum ama, bu yıl erkeklerde patlama var.
Bblau bblau...
Bebebğinin sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim hemşerim...
Edebli adapllı olacağı anne karnında belli oldu bak
Benim şafak 10 kaldı bugün...
İnşallah bende sağlıklı olduğunu duyururum burdan
Canım dünyam80
Öncelikle hayırlısı olsun diyorum
Çok heyecanlanma...
Cinsiyetini göstermezse ki inşallah gösterir
Üzülme emi...
Önemli olan bak eşin de seninle gelecek...
İnşallah doktorun herşeyi ince ince anlatır da eşin çok heyecan yapar
Günaydın kızlar...
Ben işyerime geldim bile
Bisikletle geldim ama hala kendime gelemedim
O derece yani
Çabuk yoruldum
İkide bir durdum dinlendim
Nefes nefese kaldım
Kalbim resmen gırtlağımda attı ve nefes alamadım
Hala ellerim tir tir titriyor
Neden böyle oldum anlayamadım
Bugün 16:00 da bende gideceğim böceğimi görmeye inşallah gelişimi herşeyi yolundadır inşallah dünkü doktorun bütün laflarını boşa çıkarır. Akşam içim pır pır etti hep yattığım da sanki hiç durmadan kımıldadı içimde annecim ben iyiyim der gibi... bir an önce saat 4 olsun ve kalp atışlarını duyayım tekrar bütün olumsuzlukları sileyim kafamdan... Ne olur benim için dua edin arkadaşlar ilk bebeğim onu sağlıkla kucağıma alayım...
İyi geceler arkadaşlar.Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın nolur.
Doktoruma gittik. Çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktorum artık hamileliğimde balayına girdiğimi, bundan sonra ilk başlarda yaşadığım şikayetlerin azalacağını söyledi.
Bebeğim çok çok hareketliymiş.Maşallah subhanallah.Çok rahatladım sıpayı görünce
Gelmişken bari cinsiyetine bakalım dedi.Hem karından hem vajinal ultrasonla dakikalarca uğraştı ama bizim velet döndü poposunu,kesinlikle göstermedi.Doktorum en sonunda "bblaucum bebeğin bize alın da kıçıma bakın diyor,daha fazla uğraşırsak rahim ağzını zedeleyeceğiz,2 hafta sonra bakalım" dedi.
Bir ara döndü çocukcağızım ama onda da eliyle kapadı şeysini
Doktorum da kızıyor sanki normalde pek gösteriyordun da bir elinle kapamadığın kalmıştı seni velet seni diye
Buarada kızlar,doktoruma hissettiğim birkaç belirtiyi sordum alt karında seğrime,kelebeklenme gibi...Bunların gaz mı yoksa bebek hareketimi olduğunu merak ettiğimi söyledim...Bebek hareketlerini hissetmeye başladığımı söyledi...
Kilolu olmama, ilk bebeğimi beklememe ve henüz 14+4 olmama rağmen ilk hareketleri duydum yani Yarabbi çok şükür,hamdolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?