2012 Şubat Anneleri

saat 13:10 da detaylı ultrasona gireceğim...
çok heycanlıyım..bebeği hareket ettirmek için ne yapmalıyım kızlar ne tavsiye edersiniz?

CAnım tatlı ye
Çikolata al yanına
Afiyetle hüplet
Su iç biraz
iyi haberlerle gel

Canımsın ben
ilkinde 61+28..........89 kg
ikincide 61+26..........87 kg
üçüncüde 68+22........90 kg
İle doğuma gittim
Bu dördüncüde
58 kg ile kaldım ama sabah 59.6 kg dum
Hızlı bir artış içindeyim son 1 haftadır aldım bunu da

YAni 28 kg aldım ilk doğumda düşün
ikincide 26
üçüncüde 22
bunu bilmiyorum
ama kilolar gidyor dert etme bebeğim

ayy kızlar maşallah diyin bana
58 kilo ile hamile kaldım hiç bulantım ve kusmam olmadı
3 ayda 800 gram almışım

ayy kızlar maşallah diyin bana
58 kilo ile hamile kaldım hiç bulantım ve kusmam olmadı
3 ayda 800 gram almışım

Bebeğinin cinsiyeti belli mi canım
MAşallah sana o zaman
Benimde kusmam olmadı
Ama ben senden 800 gr fazla almışım....
YArışalım istersen
Kim daha fazla alacak
Kimse beni geçemez de
3 kez tescilli belgeli nasıl kilo alınır diplomam var

Canım boyun kaç senin

Son düzenleme:

büyüksün üstat ben senle yarışamam
boyum 1,62 benim...
cinisyetimizde daha belli değil...bugün renklide bir ihtimal görünür diye düşünüyorum 12+2 deyim şu anda....

boyum 1,62 benim...
cinisyetimizde daha belli değil...bugün renklide bir ihtimal görünür diye düşünüyorum 12+2 deyim şu anda....

Aynı satlarımız...
Ben haftaya gideceğim
İnşallah belli olur canım seninkide
ben 170 ım
belli olmuyooo 800 gr yani fazlam

Sağlıklı olsunlarda bişey istemiyorum aslında
Dün eşime bir kız daha ister misin dedim
Hayırlısı olsun dedi...
KIz erkek fark etmiyor
Ben çocukları çok seviyorum ya

Rüyamda erkek çocuk gördüm ama ona Öykü dedim
Rabbim hayırlara çıkar

boyum 1,62 benim...

Aynı satlarımız...
Ben haftaya gideceğim
İnşallah belli olur canım seninkide
ben 170 ım
belli olmuyooo 800 gr yani fazlam

Sağlıklı olsunlarda bişey istemiyorum aslında
Dün eşime bir kız daha ister misin dedim
Hayırlısı olsun dedi...
KIz erkek fark etmiyor
Ben çocukları çok seviyorum ya

Rüyamda erkek çocuk gördüm ama ona Öykü dedim
Rabbim hayırlara çıkar

bende 2 defa kızım olduğunu gördüm rüyamda...
hayırlısı ne ise o olsun...

Bugün 16:00 da bende gideceğim böceğimi görmeye inşallah gelişimi herşeyi yolundadır inşallah dünkü doktorun bütün laflarını boşa çıkarır. Akşam içim pır pır etti hep yattığım da sanki hiç durmadan kımıldadı içimde annecim ben iyiyim der gibi... bir an önce saat 4 olsun ve kalp atışlarını duyayım tekrar bütün olumsuzlukları sileyim kafamdan... Ne olur benim için dua edin arkadaşlar ilk bebeğim onu sağlıkla kucağıma alayım...

CAnım dünkü dr bişey mi dedi
Cinsiyeti hakkında tahminde bulundu mu
DUalarımız seninle canım
Yüreğni ferah tut

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, verdiğiniz moral ve güzel dilekleriniz için.
Allahın izni ve sizlerin de desteğiyle bu badireyi de böylece atlatmış olduk, hamdolsun.
Desteklerinize gerçekten minnettarım. Burası sanal bir ortam belki ama insanlar gerçek, vicdanlar gerçek…
Dediğim gibi bebeğim göstermedi cinsiyetini ama onun canı sağolsun. Babası gibi inat demek ki.:26:
Eşime inat genlerini itinayla geçirmişsin çocukcağızıma diyorum,gülüyor.
Sarı damarınız tuttu derdi annem küçükken kardeşimle bana,inatlaşınca biz. Sarışınız ya
Çocuğum da sarı damarlı demek ki. E babası sarı, anası sarı normal

inş. Sen kalbini temiz tut.Bak bebiş de sana moral veriyor.hepimize bebişlerimizi sağlıklı olarak kucaklamak nasip olsun.

Bebişinin sağlıklı olmasına sevindim tatlım..
Cinsiyeti öğrenememişsin ama sağlık olsunda gerisi boş..
Dur bakalım diğer arkadaşlar öğrenebilecek mi?

canım dünde yazdım ama sanırım görmedin benim yazdığımı...
toxoplasma problemi bendede var...igm ve igg pozitif çıktı...avidite testim yüksek avidite çıktı...daha sonra 15 gün sonra toxoplasma testimi yineledik ve değerlerim yükselmemiş çok şükür... ama yinede takipteyiz ayda 1 yapacağız ıgg ve igm...
ama doktorum bir sorun olmadığını,sadece takipte fayda olduğunu söyledi...çok fazla takma kafana, elinde değil tahmin ediyorum ben 2 test arasındaki 15 gün baygın geçirdim resmen, ama bebeğe bulaşma ihtimali ilk 3 ayda çok düşük bir ihtimal...pozitif yönünden bak lütfen

İnşallah Allahın izniyle iyi sonuçlar alırsın desperadocum..

Kızlar şekerimi de nihayet az önce ölçtüm. Parmağımı delmekten çok korktuğum için iş arkadaşımdan rica ettim,lanseti o batırdı parmağıma ama anlamadım bile ben.
Eee delemedik derken bir baktım kanamış parmak. Artık kendim de yaparım yav kolay işmiş.
Açlık kan şekerim 107 mg/dl çıktı. Sınırın birazcık üzerinde ama son günler birazcık bozmuştum diyetimi. Bakalım artık harfiyen uyucam,inşallah değerlerim azalır.
Az sonra kahvaltı edip bir saat sonra tekrar ölçücem bakalım, o da tokluk şekeri…

günaydın kızlar,
2li test sonucumuzda sıkıntı yokmuş, düzeltilcek bir durum değilmiş, şikayet edince bir uzman doktor aradı beni ve bir güzel bilgilendirdi. oh bir rahatladım ki sormayın... ama bu işi birkaç gün önce yapsaydılar bu kadar sıkıntı yaşamayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…